FOTD: Sleek Me

 photo 16-4179.jpg

Gisteren liet ik jullie mijn nieuwe Sleek pareltjes zien. En ik had jullie beloof dat ik er een look mee zou maken en ik hou me vanzelfsprekend aan mijn woord. Ik heb alleen de Sleek lipstick Baby Doll niet gebruikt, want achteraf was dat geen porum. Ik zal met Baby Doll nog een aparte look maken en daarbij een aantal tips geven. Maar voor nu houden we het even bij mijn 4 nieuwe blushes Lantern, Squash, P Pie en Flushed. Met deze warme knalkleuren ben ik behoorlijk ‘van mijn geloof gevallen’. Ik begin altijd met mijn basis en hoewel ik nu ongeveer een vaste routine heb, is het bij deze look anders. Omdat deze kleuren meer warm zijn, besloot ik ook een warme basis aan te brengen, dan lijkt het mooier. Ik gebruikte voor de verandering alleen een foundation met een gele ondertoon in plaats van mijn eeuwige roze/gele ondertonen mix.

Gezicht

 • Catrice Infinite Matte 010 Light Beige
 • Catrice Concealer 01
 • MAC Transparent Pressed Powder

 photo 16-4178.jpg

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Sleek Blush by 3 Palette Pumpkin
 • Sleek Blush Flushed
 • NYC South Street Seaport (donkerbruine kleur)
 • Inglot Freedom System Palette (highlighter)
 • Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil Bourbon
 • MAC Eyebrowpencil Dark Dirty Brown
 • Chanel Le Volume de Chanel mascara

Op mijn ogen heb ik na mijn basis de kleur P Pie (oranje uit het Sleek Blush by 3 Pumpkin Palette) op mijn ooglid gedept. De rode kleur Lantern (uit datzelfde palet) gebruikte ik op 1/3 van mijn arcadeboog aan de binnenkant. Aan de buitenkant van mijn arcadeboog en op het buitenste deel van het ooglid gebruikt ik de kleur Flushed (bordeauxrood). Als je goed kijkt, kun je zien dat ik de oogschaduw aan de buitenkant een scherpe puntige vorm heb gegeven. Dit heb ik gedaan met een pencilbrush. Op die manier lift je de ogen en krijgt het iets exotisch. Het lijkt wat op een cat eye vorm maar dan wat spitser naar boven toe.

Omdat deze kleuren nogal fel zijn heb ik alles licht geblend met de donkerbruine kleur uit het NYC South Street Seaport Palette. Dan wordt het iets tammer, anders is het wel erg BAM in your face voor overdag. Mijn schoonmoeder vroeg of dit speciaal voor Koninginnedag was, daar had ik niet bij nagedacht maar je zou deze look best voor Koninginnedag kunnen gebruiken! Ik maakte de look af met de witgouden highlighter uit mijn Inglot Palet in mijn binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Voor nog wat definitie heb ik zowel boven als onder mijn ooglid het bruine potlood Bourbon aangezet en mijn wimpers ingesmeerd met Le Volume de Chanel. Ik ben gek op die mascara!

 photo 16-4167.jpg

 photo 16-4171.jpg

Shapen, Blush en Highlighter

 • NYX Taupe (shapen)
 • Sleek Blush by 3 Palette Pumpkin: Squash
 • Inglot Freedom System Palette (witgouden highlighter)

Hier hoef ik denk ik weinig aan toe te voegen, behalve dat ik gek ben op de warme roze gloed van de blush Squash! Het geeft zo’n lieve-wangetjes-effect. En een partij fel dat Squash is, ik heb deze dan ook lichtjes (ja, echt lichtjes en dan nog zo’n effect!) met een stippling brush aangebracht.

 photo 16-4175.jpg

Lippen

 • Carmex Cherry Balm
 • Shmink Cosmetics Flame

Ik ging eens even graven in mijn lipstick stash en opeens kwam ik deze koraalkleurige lipstick weer tegen van Shmink Cosmetics. Wie wat bewaart, die heeft wat zullen we maar zeggen! Deze lipstick kan heel fel zijn, maar ik wilde Flame wat zachter aanbrengen dus dat deed ik deppend. Van tevoren heb ik wat Carmex aangebracht, want sodeju: alles aan mijn hoofd is droog! Verder kun je zien dat ik ook kleren aan heb in warme kleuren, eindelijk weer eens een keer! Een okergeel shirt van DiDi en een leuke puntige ketting van de Primark.

Ben jij ook zo gek op warme looks en felle blushes?

0 reacties

Sophia -

Ik vind oranje en rood op de ogen altijd een beetje eng, maar het ziet er bij jou erg mooi uit! πŸ˜€

xx_Patries_xx -

mooie look zeg

Marnel -

Mooi!!

Miss Y. -

Haaaa ik kan eindelijk weer op de site!

Ik vind deze look zo prachtig dat ik zelf zin krijg om die Sleek 3 blush te kopen. Echt supermooi. Helaas heb ik niet zo’n fantastische blauw-groene ogen maar boring bruine ogen… het zal bij mij dus wss niet hetzelfde spectaculaire effect hebben :-)

Leoo -

Voor mezelf iets te heftig, maar jij rockt deze look echt zwaar!

Hester -

Ik gebruik soms ook rood, oranje en geel in een ooglook, geeft zo’n mooi sunset effect! Leuke look.

Bianca -

Echt mooi!

Dat Zit Wel Snor -

ik vind je gele foundation je mooier staan dan roze/geel. Je krijgt nu een mooier verloop met je haar omdat het contrast minder groot is.

Amber -

Oh wauw, wat staan die kleuren prachtig bij je ogen zeg, echte knallers.

Prachtige look weer!

Anne Solveig -

Ziet er heel erg mooi uit!

Just Love Life -

wat een mooie look! op de eerste foto van alleen je oog lijkt t best heftig, maar het kan eigenlijk heel goed :) ik denk vaak dat je met roze/oranje tinten op je ogen zo snel ‘ziek’ lijkt, maar het kan blijkbaar toch, of in ieder geval bij jou πŸ˜‰

Suzanne -

Wat een prachtige look!

anniek -

Wauw mooie look, staat je goed die warme kleuren!

Joyce -

Hele mooie look!

Evelien -

suuuupermooie look! Je hebt jezelf weer eens overtroffen πŸ˜€

selma -

super mooi staat je goed

elise -

Ik heb ook die mallware melding!

Miss Mags -

Erg mooie look hoor !

Danielle -

Hoi,

Ik krijg steeds een malware melding als ik via mijn laptop op de site wil komen.
Ben ik de enige?

xxx

Martine -

Nee je bent niet de enige, we proberen er aan te werken en hulp in te schakelen maar het gaat moeizaam. :(

Diedeke -

Beauty! πŸ˜‰

Charlotte -

Mooie look! Zou echt leuk zijn ook voor Koninginnedag.

Charlotte -

Mooie look! Btw, check jullie website ff. Ik kreeg een berichtje van firefox dat dit een gerapporteerde aanvalspagina was, terwijl jullie me geen hackers lijken πŸ˜‰

Kelly -

Supergaaf! Daar kun je je blush inderdaad ook voor gebruiken. Die Sleek Rose Gold blush is ook supermooi om op je ogen te dragen! Staat onwijs cool deze kleuren. En jou ogen Martine zijn zo een mooie kleur!!! Daar zijn mijn blauwe ogen maar een beetje tam naast… haha.. En alles staat jullie ook altijd mooi!! Lovely! Xx

Barthe -

Mooi gedaan! πŸ˜‰

Daniela -

Ik vind warme kleuren je heel mooi staan, zo zie je maar dat je je niet moet laten beperken tot koele kleuren :)

evi -

er zit een virus op de site ik zit er nu met risico op. doe er alsjeblieft iets aan. :heart:

Willemijn -

We zijn er mee bezig Evi! :(

ChantalAngel -

De warme tonen staan je echt heel mooi. Ook de foundation

milou |Shimmer-Pie -

Staat je heel mooi die kleurtjes. Passen mooi bij je donkere haar!

Ik moet meteen denken aan een zomerse zonsondergang!

Joyce -

ik had deze kleurtjes eerder bij willemijn verwacht, haha! Het staat je echt heel mooi, je zou vaker voor warme looks moeten kiezen ;)!

Charile -

Mooie look!

Esther -

Heel mooi

Maureen -

Wat een ontzettend stoere look, heel gewaagd, maar het staat je prachtig!

Evelien -

Nou Martine, je bent helemaal klaar voor Koninginnedag! :)
Ik vind het een gewaagde look, maar jij komt er altijd mee weg! Het staat je ontzettend leuk!

Natasja -

Wat een prachtige look, het staat je geweldig! Je foundation vind ik ook erg mooi zo.

Macblogster -

Erg mooi! Ik haal altijd veel inspiratie uit jullie blogs. Fantastisch. Ik ben echt fan van jullie 2 :-)

Martina -

Erg mooi! Ik heb zelf vandaag mijn sleek blush palette in lace gebruikt, prachtige blushes !

Laura -

Echt super mooi en ik vind het zo leuk dat je make-up soms op andere manier gebruikt dan waar ze voor bedoelt zijn!

Black sheep of beauty -

Bij de eerste foto schrok ik even. MAAR het totaalplaatje is prachtig!

Sofie -

Wauw, erg mooie look! Toffe kleuren combinatie :heart:

Reageer ook