Essence Nail Art Special Effect Toppers

 photo 9april84.jpg

Ooit in een stashflash van Catrice & Essence zeiden we dat we niet zoveel met Essence hadden. Hoewel dat voor de make-up zelf af en toe nog wel zo is, ontdekken we steeds meer de fantastische nagelproducten van Essence. We waren al helemaal weg van de Circus Confetti Special Effect Topper en we besloten de andere twee ook een kans te geven.

 photo 9april80.jpg

De Essence Nail Art Special Effect Toppers kosten € 1,79 per stuk, geen geld en het maakt je manicure een stuk leuker! Ik kan je alvast zeggen dat ik op een van de Toppers al helemaal verliefd ben geworden, en dan niet die zingende toppers hè! Ik laat jullie nu een aantal combinaties zien. Op twee linkervingers zit een ander kleurtje met een topper en op de twee vingers aan de rechterkant ook.

 photo 6april2.jpg

Essence Nude Glam Iced Latte + Essence Circus Confetti en Konad Baby Pink + Essence Circus Confetti

 photo 6april4.jpg

Illamasqua Kink + Essence Circus Confetti en Illamasqua Stance + Essence Circus Confetti

Ik vind zelf Circus Confetti het leukst over roze kleuren heen, het ziet er zo vrolijk uit. Het zijn net ijsjes! Op naar de volgende topper, namelijk Essence Cool Breeze.

 photo 6april6.jpg

Sally Hansen Purple Heart + Essence Cool Breeze en Sally Hansen Jaded + Essence Cool Breeze

 photo 6april8.jpg

Catrice After Eight + Essence Cool Breeze en OPI Black Cherry Chutney + Essence Cool Breeze

Ik ben helemaal gek op de pastelmanicure met Sally Hansen Purple Heart en Jaded + de topper Cool Breeze. Ik vind dat zoooo mooi eruit zien, vooral op zo’n mintkleur zijn het net diamantjes. Maar op donkere kleuren pakt Cool Breeze toch ook wel weer heel mooi uit, meer mysterieus. Op naar de volgende: Essence Mr and Mrs Glitter.

 photo 6april11.jpg

Barry M Lychee + Essence Mr and Mrs Glitter en China Glaze Unpredictable + Essence Mr and Mrs Glitter

 photo 6april9.jpg

Etos Quick Dry nailpolish 115 + Mr and Mrs Glitter en Miss Sporty Clubbing Colours 455 + Mr and Mrs Glitter 

Bij Mr and Mrs Glitter vind ik het wel lastig om de glitters mooi te verdelen. Hoewel ik dit ook een hele leuke topper vind, is voor mij nummer 1 Cool Breeze en nummer 2 Circus Confetti. Ik vind Mr and Mrs Glitter het mooist over groene nagellak heen, vooral bij de lime kleuren staat die heel zomers!

 photo 9april91.jpg

Voor een zacht prijsje (€ 1,79) kun je echt hele leuke manicures creëren. Sommigen lijken zelfs op OPI nagellakken, zoals Mr and Mrs Glitter. OPI heeft in de Euro Central collectie ook zo’n grove topper. Wij zouden zeggen, probeer ze zeker eens uit en probeer vooral Cool Breeze over pastelkleurtjes heen, you won’t regret it!

Heb jij ook Nail Art Special Effect Toppers van Essence en wat is jouw favoriete manicure?

0 reacties

Pien -

De 3e lak heb ik ook!! :travel:

Renée -

Zijn supergaaf inderdaad en de prijs/kwaliteit verhouding is zeker heel ok, want ik heb er eigenlijk weinig op aan te merken. Ik heb ook deze kleurtjes, en ook nog de lila holografische glittertjes.

Sylvana -

Ik ben ook helemaal weg van de nagellakjes van de Essence en ook van hun toppers. Deze zijn zo handig, vooral wanneer je snel je nagels wilt doen en je basis lak iets extra’s wilt geven. En ik ben gewoon dol op glitters :)

Eva -

Ik vind de tweede glitterlak echt prachtig! Vooral over die groene lak :heart:

Mandy -

Leuke review! Ik heb Circus Confetti zelf ook, en laatst heb ik ook nog een andere gekocht. De make-up van Essence vind ik nooit zo fijn, maar ze hebben wel echt leuke nagellakjes!

Rosanne -

Mooie lakjes! HEBBEEEEN

Sophie -

ik vind ze echt prachtig! i love glitterrr.

Ilona -Kleedmeaan.nl -

Oh ik vind die eerste leuk! Die ga ik halen!

Charile -

Heel mooi!

GingerBeautyNails -

Wat een leuke nagellakjes. Die met de vele kleurtjes (helemaal rechts) had ik vorig jaar al voor mijn verjaardag gekregen, en over een maand gebruik ik hem al een jaar. Die witte lijkt me ook wel erg leuk, dus binnenkort maar even de kruidvat in :yay:

Jorien -

Ik vind ze er mooi uit zien, ga ik ook eens naar kijken!

Chantal -

Mooie toppers!

Esther - Mango Sorbetto -

Zooo Cool Breeze vind ik heeel mooi!

Charlotte -

Hele leuke toppers!

Joyce -

ik heb deze alledrie ook, vind ze superleuk!

Miss Mags -

Inderdaad mooie toppers !

Andrea -

He, ik wist niet dat Essence zulke leuke toppers had! Hebbeuh! 😀

Eline -

Heel leuk, deze gaan op mijn wishlist voor na mijn nagellak no-buy!

Beautytalk -

Schoon!! Maar zo moeilijk te verwijderen!!
Eefje

Laura -

I like, ga de laatste twee zeker even toevoegen aan mijn toch al uit de klauwen gelopen nagellakverzameling

Maaike -

Ik heb een heel scala aan Essence glitter topcoats hier liggen. Vind ze leuk, fijn en maken elke lak weer mooi.

Jana -

Ze zien er leuk uit 😀 x

Joyce -

Ziet er leuk uit! al vind ik glitters verschrikkelijk (door het moeilijke verwijderen) dus koop ik ze niet zo snel meer.

Kiss & Make-up -

Heel mooi! Vooral de donkere varianten zijn leuk.

Bianca -

Ziet er leuk uit!

Anna -

Ik ben geen fan van deze topcoats, ik houd niet van die grove glitters. Ik vind subtiele glittertjes wel heel mooi.

Hester -

Circus Confetti heb ik zelf, die is echt tof. Cool Breeze is inderdaad zooo mooi over lila! Wauw! Mr and Mrs Glitter vind ik ook wel leuk over een limegroen lakje heen.

Beautydiamonds -

Geweldig! Mijn kruidvat heeft ze niet :(

Amanda -

Ik ben ook dol op de nail art toppers van Essence. Heb er nu denk ik al een stuk of 7 en gebruik ze regelmatig :)

Just Love Life -

ohhh leuke lakjes weer! vooral die cool breeze met de roze en mint kleur er onder :heart:

Edith -

Wauw, erg mooie topcoats!

Myrthe -

Oew leuk! Vooral die cool breeze! :)

Sofie -

Ik vind ze alle drie erg gaaf! :heart:

Ina -

Ik heb deze zelf ook en ik ben er ook positief door verrast!

Amanda -

Circus confetti heb ik ook al een tijdje, blijft echt leuk en fijn lakje.

Martina -

Leuk!! En lekker betaalbaar!

Mariska -

Vind de eerst vooral heel leuk!

BeautyLiner -

IK vind Cool Breeze en Mr & Mrs Glitter erg leuk, die ga ik zeker even halen! Circus Confetti heb ik namelijk al, dat is inderdaad ook een leuke topper! :dance:

emma -

Ik woon in groningen en ik hoop dat ik jullie nog een keer kom te zien , dat zou echt fantastisch zijn :) dan wil ik echt heel graag met jullie op de foto als jullie dat ook willen <3 ik weet dat het niks met je geweldige nagellak kunsten te maken heeft maar ik wou het toch even aan jullie melden x

Amy -

Ik ben niet echt gek op deze topcoats, alleen Cool Breeze zou ik zelf ook nog wel willen aanschaffen omdat deze er veelzijdig uitziet! Ik heb ook veel blauwe lakjes dus dan al helemaal 😀

Tedje -

Ik heb de eerste! Die is echt pretty :)

Suzanne -

Ik hou niet zo van dit soort topcoats doe mij maar gewoon leuke lakjes

Lisa -

Ben ik de enige die de eerste foto niet kan zien?

Annelien -

Nope, ik ook niet :(

Lisa -

Ah, nu doet ‘ie het :)

Marnel -

Super leuk!! Ik heb veel nagellak en dat is eigenlijk allemaal van essence. Ik denk dat ik deze ook maar eens moet gaan halen, voor maar 1.79!! Zo’n mooi effect!!!!! :dance: :yay:

femketje -

Mr and Mrs Glitter is leuk 😀

Anja -

Cool Breeze heb ik ook, die is mooi! Circus Confetti begin ik steeds leuker te vinden, denk dat ik die even ga halen binnenkort.

Laura -

Ik ben nu lekker aan het nail-arten, maar dit is natuurlijk veel makkelijker én het geeft een leuk effect! Zeker voor de prijs ga ik er misschien een proberen!

Rosa -

Ik ben echt positief verrast! Ik ga even langs de kruitvat binnenkort!

Reageer ook