Casuelle Neon Nailpolish

 photo 26maart240.jpg

Er zijn zoveel nieuwtjes, dat soms een nieuwtje in beautyland weleens aan ons voorbij gaat. Zo stonden we met Janneke (MAC MUA) te praten in Groningen en viel mijn oog op de knetterneon/koraal nagellak die ze op had. Wat een tof kleurtje! In de veronderstelling dat die ook van MAC zou zijn vroeg ik haar welke het was. Verbazingwekkend genoeg ging het om neon nagellak van het budget (!) merk Casuelle die blijkbaar elk jaar deze neon lakjes verkoopt. En ze gaan als warme broodjes over de toonbank! We bedachten ons geen moment en gingen aan de slag met deze felle monsters!

Deze nagellak van het merk Casuelle koop je dus bij de Douglas. Er zijn vier kleuren: neon koraal, neon roze, neon geel en neon groen. En het allermooiste: Ze kosten maar €2 per stuk, dat is geen geld! Voor €8 heb je ze dus allemaal..woehoe! De verpakking vind ik ook nog best geinig zo met die zebraprint!

 photo 26maart265.jpg

Vroeger had ik van Casuelle een kleine make-upbox die ik weliswaar wel erg slecht vond. Hoe zouden de nagellakjes dan zijn? Laten we voorop stellen dat we het enorm jammer vinden dat de kleuren super lastig te ‘vangen’ waren op de camera. Omdat de nagellak zo enorm neon is (neem dat maar van ons aan!) heeft de camera de neiging om ze lichter te maken. Het arme apparaat kan zulke felheid gewoon niet aan. Maar allememachies, wat zijn deze neon nagellakken fel. Als je ze lakt krijg je nog net geen hoofdpijn, maar laat staan als je buiten staat om je nagels te bewonderen. Je kunt hier inderdaad het verkeer mee regelen!

We hebben bij de swatches telkens op twee nagels een witte nagellak van NYX aangebracht onder de neon nagellak en twee nagels zonder witte basis. We kunnen alvast zeggen dat de nagellak in dit geval nóg mooier uit komt met een witte basis en nog meer knalt.. blijkbaar kan het nog meer knallen! Wij worden er heel vrolijk van!

 photo 26maart249.jpg

 photo 26maart236.jpg

Wijsvinger en middelvinger zonder witte basis. Ringvinger en pink met witte NYX basis. In het echt is deze kleur véél feller groen. Een beetje Kermit de Kikker goes Neon!

 photo 26maart230.jpg

Twee linkernagels met witte NYX basis. Twee rechternagels zonder witte basis. Wederom: in het echt veel feller!

 photo 26maart248.jpg

 photo 26maart226.jpg

Twee linker nagels zonder witte basis. Twee rechter nagels met NYX witte nagellak. Jemig, wat is dit lastig lakken..vloeibaar spul. Maar de kleur komt bij deze vrij goed overeen!

 photo 26maart217.jpg

Twee linker nagels zonder witte basis. Twee rechter nagels met NYX witte nagellak. De kleur komt helaas niet uit de (neon) verf hier. En sjee: wat een vloeibaar lakspul..irritant!

De finish is ook vrij apart, het is niet mat maar ook niet heel glanzend. Het lijkt bijna wat weg te hebben van de rubberen Illamasqua nagellak finishes Kink en Vice uit de Theathre of the Nameless collectie. Heel tof!

Een witte basis eronder is ook zeker een aanrader, wij zouden echter een andere witte basis aanraden en niet die van NYX. We vonden deze niet fijn, lakt streperig en vrij dik. Daarnaast maakte deze nagellak het alleen maar moeilijker om de neon nagellak goed aan te brengen, omdat het ook lang duurt voordat de witte basis droog is. We zijn ons er van bewust dat we niet de beste zijn met nagellak swatchen, maar ook dankzij de vormgeving van het kwastje van Casuelle werd het ons wel moeilijk gemaakt. De nagellak is over het algemeen ook vrij vloeibaar. Aan de andere kant, de kleuren zijn leuk en het kost maar €2.

 photo 26maart227.jpg

De Casuelle Neon Nailpolish blijft zonder topcoat niet geweldig lang zitten (dag of twee, met topcoat drie á vier), maar op je teennagels is dat doorgaans een ander verhaal. En daarvoor gaan we deze nagellak denk ik ook gebruiken!

De nagellak van Casuelle droogt echter redelijk snel op, dat valt me alles mee. Wel is het kwastje lastiger om mee te werken omdat het zo’n -hoe zal ik het zeggen- hupsakee kwastje is net als een leesbril die je niet bij de opticien haalt. Het is moeilijk om je nagels netjes te lakken, ook pak je al snel te veel en lijkt de nagellak van de groene en gele kleur wat wateriger. Persoonlijk vinden wij dit ook niet zulke mooie kleuren. Wij zijn eerder dol op de neon koraal nagellak en de neon roze. Jammer dat die neon koraal niet zo goed weergegeven wordt op de foto’s, maar alsjeblieft: ga even een blik werpen! Deze twee kleuren doen het fantastisch op je vingernagels maar we kunnen vooral niet wachten om onze teennagels ermee in te kleuren en dan leuke, open hakken of slippertjes aan te trekken.

Wist jij dat Casuelle ieder jaar deze neon nagellak schijnt te verkopen? Wat is jouw favoriete kleur en wat vind jij een goede witte nagellak basis?

0 reacties

! -

hai martien,
je ziet deze heel mooi in black light! veel plezier ermee! 😉

xxx :heart:

Romy -

Die roze is supermooi! Jammer dat ze geen blauw hebben… Mijn favo topcoat is van de Etos zelfs, doosje French Manicure van de Etos bevat een hele fijne topcoat! (Stinkt alleen wel heel erg!)

Leuk artikel! :yay:

Djoekiepoekie -

Ik heb de groene, roze en de gele van de intertoys voor 1,50 per stuk 😛

Renée -

Ik heb ze ook nog niet zo lang geleden ontdekt! Ik heb ook alle kleurtjes en vind ze allemaal wel leuk, alleen dekken de twee roze kleurtjes veel beter dan de groene en zeker de gele. Ik heb ze overigens bij DIO drogist vandaan. Kwam er wel achter dat ze daar 2,99 zijn en bij de Intertoys een euro goedkoper :-( Maar toen had ik ze al.. Maar ze zijn inderdaad echt KNAL, bijna niet vast te leggen op de foto inderdaad haha!

En ik vind jullie swatches echt wel hoor! Nette verzorgde handen en nagels en mooie, duidelijke foto’s. De formule van de nagellak is inderdaad nogal tricky.

Magento Hosted Netherlands -

Die roze is erg mooi! De gele en groene zijn minder mijn ding

Anna -

Ik heb ze bij de intertoys weg ze zijn 2 euro ik heb de groen, gele, en roze

Janilee -

Aaah ik stond er laatst mee in mijn handen, maar ik heb ze toch terug gezet. Spijt!! Misschien dat ik ze toch nog even ga halen.. Er zit een Douglas kadobon in m’n portemonnee die er graag uit wilt :haha:

Myrthe -

Ik heb de laatste twee kleurtjes ook, ik vind ze zo leuk! Ik heb ze nu ook beide op en ik zit er de hele tijd naar te kijken, zo leuk vind ik ze. Ik vind ze nu al helemaal te gek, ik kan niet wachten om ze ook in de zomer te dragen wanneer het heel erg lekker weer is.

alla -

ik heb zelf die roze nagelak heb ik gekregen ik vind hem heel fijn en ik draag hem altijd zonder witte onderkant en het kwastje valt me reuze mee

Floor Daasvand -

Waauw erg mooie kleurtjes, zeker voor de zomer!

StylesinStore -

Ah voor 2 euri is zoiets altijd nog leuk voor een fout feestje

hoewel de roze nog best leuk draagbaar is, het geel en groen zou ik zelf niet snel naar mijn werk opdoen 😉

Angelique -

leuke felle kleurtjes! Laat de zomer maar komen!

mandy -

ik heb ze vandaag gezien bij de intertoys !!!

Sarah -

Ze verkopen ze al heel lang ja haha! Ik heb de roze wel eens gehad, mooie kleur inderdaad maar er zijn ook neon kleurtjes te koop die wel fijn lakken, die kies ik dan toch liever (ook al zijn deze extreem budget).

Myrthe -

OMG!! Maar €2,- voor zulke vette kleurtjes!! :) Die ga ik ook halen 😉

Eva -

Oeh, ik heb er zo twee voor een vriendin gekocht en ze vond ze ook wel leuk! x

Dita -

leuk voor de zomer maar die groene en geel is niet echt mijn ding.

beautybysandra -

Wauw, echt geweldig!

Amber -

Wel erg jammer dat ze ze niet op de webshop verkopen!!

Amber -

Ach voor die €2,- ga ik ze wel halen! Nu nog proberen te onthoudden. Ik vind de kleurtjes iig geweldig, vooral de laatste!

Kiani -

Nou, deze kleurtjes zijn echt niet mijn ding!

Olga -

Ja heb deze lakjes vorig jaar al gekocht en gebruikt!!!
Blijft leuk om zien die fluo kleurtjes!!

Francine -

Ik vind de laatste 2 het mooist, de roze en oranje, lekker vel! (: dankzij dat de lak zo vloeibaar was goed gelakt! Haha :yay:

Chantal -

Die roze is echt prachtig!

Anne Solveig -

Wow, gave kleurtjes! :yay:

Kelly -

Deze wil ikkkkkkk!!

Jana -

Mooie knalkleurtjes zijn dit :) x

Anna -

Die roze is erg mooi! De gele en groene zijn minder mijn ding

Suzanne -

wooooow wat een felle kleuren! Wel heel gaaf.

Bianca -

Wauw, wat een knalkleurtjes! :)

Diede -

Het klinkt heel bot ofzo, maar soms kun je echt zien dat het slordig is gelakt, bij deze niet zo, vooral de roze wel. Maar soms zie ik nagelreview waarvan ik denk. mwáááh. jammer ! :S

Martine -

Ik weet het en het spijt me maar ik kreeg dit bijna onmogelijk mooi op mijn nagels!

Thirza -

Deze nagellak hebben ze ook bij de intertoys! Daar hebben ze nu heel veel nailart dingetjes, ook caviar nails

Misschien wel een leuke tip haha!

Cynthiiaa -

Wow crap, supervet! Grappig om te zien dat een witte basis echt zoveel verschil maakt. Ik vind de kleuren wel gewoon mind-blowing. Heel fel, doet gewoon pijn aan je ogen, kortom perfect! Helemaal voor de zomer. :) Too bad dat ze niet lang op je nagels blijven zitten, alhoewel met topcoat het nog best lang is! In de zomer draag ik dit soort kleurtjes ook op mijn voeten. ^^

Fashion meets Beauty -

Nice! Toch zou ik liever neon kleurtjes kopen die makkelijk lakken..

Miss Sentinelli -

Gaaaf!! Vooral die roze vind ik super :)

Esther - Mango Sorbetto -

Ik vind de roze en de koraal ook erg gaaf!

Mariska -

Ik heb de felroze van dit merk en ben er blij mee!

Miranda -

Mooie lakjes 😀 Echt knallend (a)

Jeanne -

Ahh wauw die rose is echt heel gaaf! :love2:
hebben hebben hebben !!

Adinda -

ik ga ze morgen meteen kopen

Emma -

Je kunt het merk ook bij de Intertoys krijgen hoor!

Hester -

Leuke kleurtjes, lekker fel! Sowieso perfect voor op je teennagels inderdaad. Die gele vind ik niet zo leuk, maar de andere drie wel! En zo goedkoop en dan bij de Douglas, verwacht je ook niet. Ik heb trouwens ook altijd problemen met witte nagellak, niks lakt fijn! Ik heb er eentje van Essence maar jeetje wat een stroperig ding is dat geworden, niet te gebruiken gewoon!

Chantal -

Oeh, wat een lekkere knalkleuren! :heart:

B -

Jaaa! Die koraalkleurige heb ik gisteren gehaald. De roze en gele had ik vorig jaar gekocht. De groene blijft denk ik in de la staan ben ik bang, dus die heb ik laten liggen. Pretty!

Martina -

Jaaa die roze !

Edith -

Oeh de roze en oranje zijn echt heel mooi!

Laura -

woahh fel! Heel gaaf!

Savitri -

Ik ben niet zo van de neon (nagellak)kleurtjes, maar wow, die roze kleur doet alleen op mijn beeldscherm al bijna pijn aan mijn ogen, haha! Zo fel is die. Bij die laatste foto van Martine zie ik amper nog diepte in haar nagels, alleen wat knalroze vakken waar haar nagels horen te zitten. 😉

Martine -

Inderdaad, handig als je zelf zo’n dag hebt dat niets lukt (make-up/haar) 😛 gewoon afleiden met nagellak!

Linda B -

Au mn ogen

Jorinde -

Wat een knal kleuren :)

Kiss & Make-up -

Tegen mijn verwachtingen in vind ik ze allemaal heel leuk 😀

Maureen -

Ik heb de roze en de gele vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen. Je kan casuelle ook kopen bij de Intertoys.
De kleurtjes zijn we heel tof, en hij is ook tof met een normale roze of gele basis eronder.

Elise -

Leuk artikel! En ik wilde nog even een opmerking maken over de titel. Normaal gesproken hebben jullie hele lange titels voor de artikelen. Als jullie dan bijv. wat dingen reviewen, dan noemen jullie de namen van de producten ook in de titels. Bij dit artikel hebben jullie dat niet gedaan, maar gewoon een strakke titel. Dat vind ik echt een goede verbetering, en ik hoop ook dat jullie dit gaan doorzetten. Wanneer jullie zo’n lange onoverzichtelijke titel gebruiken, dan staat dit niet mooi en zeker minder professioneel!!

Elise -

Nog even een aanvulling op m’n comment: Natuurlijk wanneer je een review maakt van 1 product, dan kan je dat natuurlijk prima als titel gebruiken. Maar wanneer je een review maakt van meerdere producten, dan staat dat gewoon echt niet mooi(zoals bij de review over de lakjes van Sally Hansen)

Adinda -

dat is juist leuk

Martine -

Hi Elise, ik snap wat je bedoelt maar als je namen in typt van een product in de titel wordt het artikel doorgaans beter gevonden op Google bijvoorbeeld, vandaar ;). Deze nagellakken hebben verder ook geen naam dus daarom is de titel korter.

Elise -

Ja dat is natuurlijk ook weer zo! Dat is ook wel een belangrijke afweging.
Ik dacht ik geef het als tip! Aan jullie wat jullie er mee doen natuurlijk. Het doet niets af aan jullie blog,
want die blijft echt leuk en leerzaam!!
:yay:

Lotte -

die potjes lijken echt op de potjes van OPI! xxxx

Black sheep of beauty -

Ik denk dat ze hier thuis weinig waardering krijgen. Hij zegt niet snel dat hij iets lelijk vind. Dit kan ik hem gewoon niet aan doen.

Black sheep of beauty -

LOL! Het doet hem denken aan motorrijders met gele helmen/vestjes. Daar heeft ie een hekel aan.

Kelly -

Gave kleurtjes!

Charlotte -

Heel erg gaaf! Vooral inderdaad leuk voor op je teennagels in de zomer!

Marjolein -

Ik vind ze wel tof! Heb nu ook twee neonlakjes (roze en oranje, van Orly en Urban Decay) en ik pak ze eigenlijk best vaak haha. Ze zijn wel lekker vrolijk!

Diedeke -

Lekker fel:)

Bianca -

mooie kleurtjes vooral die laatste!

Kimberly -

Die roze laat mijn hartje wel sneller kloppen! super TOF!

Tedje -

Auw mijn ogen!! Haha!

Iris -

“Wel is het kwastje lastiger om mee te werken omdat het zo’n -hoe zal ik het zeggen- hupsakee kwastje is net als een leesbril die je niet bij de opticien haalt.”

Hahaha geniaal geschreven! :yay:

Keytothefuture -

Hmm neonkleurtjes zijn over het algemeen niet zo mijn ding..

femketje -

ik vind het wel leuke kleuren maar bummers dat je er dan weer een witte lak onder moet doen en veel laagjes om het dekkend te krijgen

roos -

al deze nagel lakjes zijn ook bij de intertoys te koop xxx

Danielle -

Die rood/roze is mooi!

Amy -

De roze ga ik denk ik wel aanschaffen voor op mijn teennagels! Voor op mijn vingernagels vind ik ze niet zo geslaagd.

Desirée -

Die roze vind ik wel echt heel erg tof!

Tessa -

Wauw, die neon koraal is mooi zeg, dat zal inderdaad geweldig staan op bruine voetjes. Ik heb trouwens ooit gehoord dat neon nagellak het beste fotografeert onder water, dus misschien kunnen jullie dat eens proberen? Vind ze trouwens nog behoorlijk fel overkomen op deze gewone manier :P.

Eline -

Die roze is gaaf! ik kende dit merk nog helemaal niet 😮

Marnel -

WOW!! Je krijgt inderdaad bijna hoofdpijn!! Het zijn allemaal leuke kleurtjes, geel is wel heel fel, doe je niet zo makkelijk op denk ik! :birthday:

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een heerlijke felle kleurtjes! ik wil wel neon op mijn teennagels. Ik vind blanc symboliste van YSL een erg goede witte nagellak. Redelijk aan de prijs maar echt heel goed.

Miladylike -

Wauw, wat een kleuren! Ze zien er erg gaaf uit. Ik kan niet echt kiezen wat mijn favoriet is omdat ze allemaal iets hebben. Wat mij betreft is Essie Blanc een fijne witte basis!

Neko -

Daar ben ik het mee eens, Essie Blanc is heel fijn!

Martine -

Ah goed om te weten, bedankt voor de tip! Die zou ik wel uit willen proberen..het gekke is alleen dat ik van Essie (maakt niet uit welke lak) al-tijd bubbeltjes krijg in mijn nagellak! :(

EliseJoanne -

Wat een heftige dingen! Voor op mijn teennagels zijn ze meer dan welkom! En lekker budget, altijd welkom! Wat een verschil trouwens met en zonder witte nagellakbasis eronder. Ik las eerst het onderschrift niet en vond het verschil tussen je nagels al zo apart;)!

Joyce -

Wow wat een fijne knalkleurtjes! Al vind ik de gele iets minder helaas. Zou wel een gele neon willen hebben

Jonne -

Waar kan je casuelle kopen??? Leuke lakjes!

Sofie -

En bij de da (wedda) :heart:

veerle -

intertoys, teminste daar heb ik de mijne gehaald hahah :haha:

veerle -

2,50 kosten ze trouwens

Lytje -

Intertoys verkoopt inderdaad ook Casuelle!

Laura -

Bam! Ik vind ze wel fel hoor! Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten, maar idd op je teennagels lijkt mij erg leuk. Volgens mij heb ik deze kleurtjes ook in de bart smit folder gespot!

Laura -

Ik bedoel Intertoys. Haal ze altijd door elkaar… ❓

cora -

klopt! daar heb ik ze een half jaartje geleden gekocht 😉

Velaija -

Jammer dat die gele en de groene wat minder dekken dan de roze en oranje. Ze zijn wel echt heel gaaf en een keer écht neon! Mooi ^^

Rosa -

Die roze!! :handkiss: super!

Reageer ook