Zoeva Graphic Eyes (Good Karma & Blue Lotus)

We hebben je al verteld over Zoeva’s vernieuwde assortiment. Maar ze hebben niet alleen nieuwe kwasten, ze hebben vanaf begin dit jaar ook oogpotloden! Jep, that’s right! De Graphic Eyes Pencils zijn er in 10 verschillende kleuren. Vandaag willen we je er twee van laten zien in de kleuren Good Karma en Blue Lotus met een look erbij natuurlijk.

De Graphic Eyes Pencils zitten in een zwart kartonnen doosje. Daarop staat de naam van de kleur. De potloden zelf hebben een kleuraccent op de achterkant van het potlood. Lekker makkelijk zoeken in je stash! Top.

De looks zijn goed, dus. Maar hoe zit het met de werking ervan? Tja, oogpotlood op mijn waterlijn is doorgaans een drama. Na een uur zit er meer in mijn ooghoek dan dat er op mijn waterlijn zit en na 2 uur is het hele lijntje óf opgelost óf via mijn ooghoek naar beneden uitgelopen. Ik ben dus altijd opzoek naar supervaste oogpotloodjes voor in mijn waterlijn. En Zoeva is my man! Wauw, Blue Lotus bracht ik ‘s ochtends aan en na 4 uur zat er nog een duidelijk lijntje op mijn waterlijn! Een megaprestatie voor mijn ogen! Of beter gezegd, van Zoeva! Qua kleur is Blue Lotus trouwens echt geweldig. Ik ben dol op kobalt blauw en sinds ik dit potloodje heb zijn zij en ik onafscheidelijk.

Blue Lotus op de waterlijn. Bam!

Blue Lotus en Good Karma

  • Blue Lotus: een glanzende, rijke kobaltblauwe kleur
  • Good Karma: een zeegroene kleur met goud/gele glitters

Martine: Schijn bedriegt! Toen ik Good Karma zag dacht ik dat een perfect match zou zijn met mijn donker petrolgroene oogschaduw Loaded van Urban Decay. Niets bleek minder waar want het was een hele mooie zomerse zeegroene kleur en wauw: Good Karma is met recht het eerste potlood dat ik zie waarbij je gaat kwijlen van de kwaliteit van de glitters. En dat voor een oogpotlood. Het ziet er su-per-mooi uit en glittert als een malle, neem dat maar van mij aan!

Maar sceptisch als ik ben, dacht ik dat die glitters op het ooglid waarschijnlijk wel weg zouden  vallen en door de romigheid van het potlood de duur ook niet fantastisch zou zijn. Had ik het even bij het verkeerde eind! De glitters knallen van je ogen en de houdbaarheid? Daar hoef je je absoluut geen zorgen over te maken. ‘s Avonds laat zaten de glitters nog steeds perrrrrfect!

Good Karma als basis op het ooglid en als accentkleur op de bovenste – en onderste wimperrand + waterlijn

Hier heb ik Good Karma eerst op het oog slordig aangebracht en daarna ging ik het omhoog smudgen en blenden. Toen de look helemaal af was (Too Faced Honey Pot – goud – in de buitenste ooghoek en Catrice John Lemon in de binnenste ooghoek + over de highlighter onder het wenkbrauwbot) heb ik Good Karma voor wat extra intensiteit nog een keer aangebracht. Eerst als strakke lijn op de wimperrand en daarna op de waterlijn en geblend onder het oog. Terug naar jou Willemijn!

PS: De totale look met Good Karma en hier heb ik mijn BB Cream Foundation van Catrice op, Rosy Beige.

De Graphic Eyes Pencils van Zoeva zijn toppers! Wat een mooie kleuren en wat kun je er fijn mee werken! Zeker weten een aanrader als je op zoek bent naar een betaalbaar, heerlijk romig potlood die je overal voor kunt gebruiken op het oog, zelfs de waterlijn!

De Graphic Eyes Pencils kosten €5,20 en zijn hier te koop, via Zoeva.de. Er is ook een set verkrijgbaar met alle 10 potloden én een puntenslijper voor €36 (klik). Je kunt betalen met PayPal, Creditcard en overschrijving.

Heb jij de make-upproducten van Zoeva al geprobeerd? Wat vind jij ervan?

P.S.: Voor het geval je een foto van de punt van de potloodjes miste, nee je hebt ‘m niet over het hoofd gezien! Ik ben vergeten er eentje te maken! Oeps!

0 reacties

Noor -

Wauw, die oogschaduw staat je heel mooi! :linlove:

Cella's Budget Beauty Blog -

beauty alert! wauw wat een mooie look, heerlijk mooie kleuren en glans!

Sanne -

Martine, prachtige look! :heart:
Ga ook maar eens zoeva potloden kopen 😉

J. -

Superknappe look van Martine! Redelijk zwaar, maar je kan het echt wel hebben. Staat je echt heeeeeeeel mooi!

Miranda -

Wat een prahctige kleur! 😀

Desirée -

Wow, het Blue Lotus potloodje vind ik echt prachtig zo op de waterlijn!

Bianca -

Wauw, Good Karma is prachtig!

Suzanne -

Ziet er goed uit!

Lifesplash -

Waaaaaauw die ooglook! Super mooi haha!

Alette -

Ziet er mooi uit! Ik heb nog helemaal niks van Zoeva moet ik heel eerlijk bekennen! Al hoop ik daar toch binnenkort verandering in aan te brengen

Jana -

Wow mooi! en mooie ooglook 😀 x

Renée -

Wauw wauw en nog is wauw.
Prachtig, die ooglook wauwwww!! Echt super artikeltje meiden, ik ga zeker die lichtblauwe kopen met glitters. O may gosh. Gewoon geen woorden voor.
WAUW! :haha:

Martine -

Haha, wat leuk dat je zo enthousiast bent!

Isabella -

Ziet er goed uit!

Joyce -

die look van martine is echt prachtig! mooi product!

Hester -

Ze zien er goed uit, en Martines look is echt heel erg mooi! Die kleur en glitters van Good Karma… :heart:

AnnaSophia -

Wow, good karma is een prachtig klertje!

Martina -

Prachtige looks!

Berdie -

Wauw, mooie potloodjes! En de Catrice BB-cream vindt ik ook zeker niet verkeerd! Ik denk dat ik die ook maar eens ga proberen..

Charlotte -

Wauw! Good Karma is echt heel erg mooi! Zo’n blauw/groene ooglook staat je echt heel erg mooi Martine! Past mooi bij je ogen. Misschien vaker doen?!

Maud -

Mooie potloden van zoeva, vooral good karma vind ik erg mooi! En Martine haar ooglook is natuurlijk ook weer prachtig, wauw!

Belllezza -

Good Karma MOET ik aanschaffen nu. Omg, wat een prachtige kleur!

Katja -

Ik sta echt iedere keer versteld hoe mooi jouw oog make up is. Met mijn phone naast me, probeer ik het keer op keer na te maken. Maar het komt er niet eens bij in de buurt!!

Natasja -

Wauw! Prachtig!

Marnel -

Wat een leuke en mooie kleurtjes!! Wat een mooie look!! :love:

Natasja -

Karma is echt prachtig! :haha:

Josephine -

Wauw, Good karma is gorgeous!

Marianne -

I love Zoeva! ik heb van de week de special edition potloden set besteld, can’t wait 😉

Vera -

Wow, ik vind ze prachtig!

Anna -

Super mooie kleuren en mooie pigmentatie, alleen houd ik niet zo van blauw op m’n ogen. Zijn ze er ook in bruin en/of donkergroen?

Jasmijn -

Wauw super mooi Martine!
X

Danielle -

Mooie look heb je ermee gemaakt.

Emilia -

Die zijn er heeel mooi uit! De kleuren zijn echt super, vooral Blue Lotus vind ik mooi bij je ogen passen. En wat een prachtige looks heb je ermee gemaakt. :love:

Charile -

Wauw, wat een mooie pigmentatie!

Cynthiiaa -

Oh my bloody hell.. de pigmentatie.. mind-blowing! God, de glitters van Good Karma zijn echt amazing. Ik houd van de aparte ondertoon die erin zit, een unieke kleur, maar dat maakt hem zo schitterend. En Blue Lotus is ook prachtig. Jezu hay, wat een pigmentatie!

Sofie -

Prachtig! :love2:

Mademoiselle Sophistiqué -

Wauw wat een kwaliteit zeg!

Beautyjuf -

Oh wauw, de tweede ooglook is prachtig!!

Linda -

Wow Martine wat een mooie ooglook ;D

Eline -

De tweede look is echt supermooi!

Laura Louise - Fablouise -

Ik ben er helemaal niet mee bekend maar klinkt interessant, ziet er mooi uit!

Amy -

Ik ben gek op Zoeva. Heb al hun grote palettes al in huis en een heleboel kwasten, het is echt een fantastisch merk. Hun eyeliners kende ik nog niet maar Good Karma staat alvast op mijn wishlist! Ik ben al maanden op zoek naar een soortgelijke kleur dus ben blij dat ik er eindelijk een gevonden heb 😉

ChantalAngel -

Zien er goed uit en vooral het feit dat ze betaalbaar zijn en je ze ook overal kan gebruiken is top!

Marjolein -

Super mooie kleuren zeg! Vind ze echt tof :D.

femketje -

super mooie tinten 😀

Ingeborg -

Hele mooie look!

Cassandra -

Ik heb Good Karma en ik ben er echt super gek op!
Voor de rest heb ik nog een stuk of 7 andere potloodjes, twee lipliners en een kwastenset waar ik allemaal helemaal gek op ben =D

Amanda -

Good Karma vind ik super mooi, wauw!

Frederique -

Mooi product!

Lytje -

Fijn dat het zulke fijne potloodjes zijn! Zelf gebruik ik eigenlijk bijna geen gekleurd oogpotlood… Ik moet dat echt eens gaan proberen!

Corine -

en mooie kleuren

Corine -

trouwens leuke dingen

Corine -

eerste comment :heart:

Reageer ook