Rimmel London Nail Polishes: Cocktail Colour In A Flash

Rimmel komt met een nieuwe nagellakcollectie, de Cocktail Colour nagellakjes. En je kunt ze niet missen, want op de dop pronkt een holografische afbeelding van een zonnige cocktail met een parapluutje. Ik krijg er dorst van! Allemaal glitterige vrolijkheid in een flesje en helemaal partyproof voor deze zomer, hoe zien deze leukerds er uit op de nagels?

Dit zijn hele heldere nagellakjes met veel glitters en ik kan me voorstellen dat niet iedere kleur even smaakvol is. Sommige dames houden nu eenmaal van glitter en anderen hebben er helemaal niets mee. Ik hou zelf wel van glitter, maar niet in elke kleur als het om nagellak gaat. Welke kleuren heeft Rimmel voor ons bedacht?

  • 140 Hawaiian Punch: roze en perzik kleurige glitters
  • 120 Shirley Temple: oranje en geel/gouden glitters
  • 110 Baby Bellini: paarse glitters
  • 150 Cutie Colada: fel groene en mintgroene glitters
  • 130 Apple Berry Smoothie: blauwe glitters

Cutie Colada, Baby Bellini en Shirley Temple

Cutie Colada, na 3 laagjes nog niet echt veel soeps…

Baby Bellini, dit is wel een mooie die dekt met 2 laagjes.

Shirley Temple, dekt ook redelijk na 2 laagjes maar her en der zie je nog wel wat gaten. 

Shirley Temple, Apple Berry Smoothie en Hawaiian Punch

Apple Berry Smoothie, die dekt re-de-lijk na 2 laagjes maar je ziet nog wel de tips wat doorschijnen.

Hawaiian Punch, dekt mooi in 2 laagjes. Persoonlijk is dit mijn favoriet.

De nagellak van Rimmel lakt altijd heel fijn door het rond afgesneden kwastje. Wel vind ik de lak vrij vloeibaar en loopt het bij mijn nagels vlot in mijn randjes. De glitters an sich zijn best wel mooi, maar lang niet van allemaal. Ik vind zelf Hawaiian Punch en Baby Bellini het mooiste om gewoon zo te dragen. De andere kleuren zijn denk ik iets spannender om als topcoat te gebruiken.

Door de toegevoegde mineralen schitteren deze Cocktail Colour lakjes wel ontzettend mooi. Ik kan me al bijna indenken hoe fantastisch het eruit moet zien als de zon er op schijnt en je lekker in een blauwe zee zwemt! De nagellak blijft redelijk zitten, ongeveer 3 dagen. Het is dus niet heel lang houdbaar. Maar je hebt ze ook zo weer van je nagels afgehaald (geen gedoe met aluminiumfolie) en ze zijn ook binnen no time droog.

Vind ik het aanraders? Mwah, niet echt zo zeer. Wel denk ik dat Hawaiian Punch bij veel in de smaak zal vallen. De meeste lakjes zullen leuker zijn als topcoat over een donkere lak heen. Dan is het effect net wat specialer. Hawaiian Punch is trouwens ook prachtig als topcoat over een blauwe basislak heen, dan krijgt het iets mysterieus paars/rood.

Ik vind het ook fijn dat dit geen limited edition is, maar gewoon een nieuwe kleurencollectie van Rimmel. De Cocktail Colour in a Flash Nail Polishes van Rimmel zijn verkrijgbaar vanaf maart 2013 (vanaf nu dus) en kosten €6,99 per stuk.

Krijg jij al zin in een cocktail party of blijf jij op de bank hangen?

0 reacties

kim -

ik hou van deze lakjes wanneer komen ze en hoe duur zijn ze?

Renée -

Ze zijn er al 😉 Ze kosten 6,99 maar ik zou gewoon de kortingsacties in de gaten houden en dan kun je ze iets goedkoper scoren.

Ik heb zelf de rood/roze, de paarse en de blauwe. De rood/roze en de blauwe vind ik zelf het mooist, de paarse is ook tof maar daarvan vind ik de dekking wat minder.

Anna -

De roze en paarse lakjes vind ik zooo mooi :heart:

Danielle -

Die lichtblauwe is gaaf!

Inge leest -

De paarse en rode zou ik wel willen proberen.

Beautytalk -

Mooi! De blauwe is mijn favoriet!
Eefje

Jana -

De roze kleur is heel mooi 😀 x

Alexandra -

De grap is. Dat je deze kleuren over elkaar moet dragen. Staat dat niet in het persbericht? Want alleen op beautylab begrepen ze het.

Martine -

Nee hoor, dat staat niet in het persbericht. Je zou het gewoon op moeten kunnen doen als een normale nagellak. Maar natuurlijk kun je ‘m als topcoat gebruiken en behalve de paarse en rode nagellak is dat ook mooier bij de andere lakjes.

Myrthe -

Leuke kleurtjes! Maar idd jammer van de dekking! Bij de kruidvat zijn de lakjes van rimmel nu wel met €2,- korting! :)

Hester -

Niet echt mijn ding, sowieso is de dekking wel erg crappy voor die prijs!

Marnel -

Leuke kleurtjes!! Zeker de paarse en de rode. Weer eens iets anders en aparts!!

Belllezza -

De paarse is echt mooi1

Cynthiiaa -

Ah, too bad. Ik vind de kleuren wel heel leuk, ze zijn best intens. Leuke zomerse tinten, maar ze zouden inderdaad beter zijn met een lak eronder. Oh my, je hebt van die neontinten en dan in combo met deze.. volgens mij is dat echt amazing!

Dat Zit Wel Snor -

Ik vind de lakjes er nog wel mooi uit zien. Misschien inderdaad beter met een basislaag. :xmas: :xmas:

Mademoiselle Sophistiqué -

Het zijn niet echt mijn kleuren.

Vivienne -

De Hawaiian Punch is idd ook mijn favoriet, de rest vind ik niet zo speciaal!

Kiss & Make-up -

Mooie kleuren, maar de dekking laat duidelijk te wensen over mij sommige lakjes, en ik ben ook niet 100% overtuigd van de finish.

Natasja -

Ik vind het er mooie kleuren maar het is toch een groot nadeel dat de dekking van sommige niet zo goed is.

The Sketched Chef -

Niet mijn ding, misschien de groene kleur voor de zomer..
Ik moet wel zeggen dat de vorm van je nagels echt prachtig is !

Martine -

Haha van Willemijn of van mij 😛 ? Of beide?

Charlotte -

Ik denk dat ik ze inderdaad leuker zou vinden als topcoat!

Denna -

Ik moet zeggen ik vind de blauwe wel leuk de rest niet.
Hoe zouden ze zijn als topcoat over een donkere lak?

Martine -

Een stuk leuker, vooral die groene! Volgende keer zal ik er rekening mee houden dat we daar ook foto’s van maken voor de volledigheid 😉

Janneke -

Nope. Rare lakjes, word er niet wild van. Wel jammer, want normaal is Rimmel wel een van mijn favorieten!
Als topcote over een donkere lak kunnen ze misschien wel leuk zijn, maar daar zou ik ze niet voor aanschaffen.
Enne… die lakkwaliteiten van jullie…. haha.

Isabella -

De rode/roze vind ik mooi!

lot -

Mwah dit vind ik een beetje kindernagellak. Enige die nog wel leuk kan zijn is Hawaiian Punch.

Marianne -

De Hawaiian Punch is super mooi. Ze zijn lekker fel, i like it.

femketje -

jammer van de dekking maar vind de kleurtjes wel leuk 😀

Joyce -

Ben niet zo enthousiast over de lakjes! Op de een of andere manier vind ik de kleurtjes het nét niet.

Chantal -

Leuke kleurtjes, maar niet echt iets voor mij

prettybeautyland -

wat een prachtige lakjes!

Paola -

De blauwe en de groene vind ik erg leuk, maar wel jammer dat ze niet dekkend zijn en mooier zijn over een andere lak.

Rozemarijn -

mooi, maar dekt niet zo prettig. Ik vind nagellak persoonlijk niet fijn als je meer dan 2 laagjes moet lakken voor het dekt…

Martina -

Ik vind ze niet zo speciaal eerlijk gezegd !

Ashleey -

De paarse is wel tof, maar verder vind ik het niet zo intressant!

Suzanne -

Wat een vrolijke kleuren!

Inge -

Ik werd in de winkel direct verliefd op Hawaiian Punch en dir heeft zichzelf goed bewezen op m’n nagels. Had ook Cutie Colada meegenomen, onder het mom “eens iets anders”. Ben bang dat ik daar niet meer zo enthousiast over ben na de swatches, mja dan maar als topcoat

Desirée -

Ik vind de paarse heel erg tof!

Ilja -

Ben niet echt onder de indruk van de dekking, maar denk dat ze prachtig zijn als topcoat over een soortgelijk creamy kleurtje :love2:

Joyce -

nêh, niet zo onder de indruk!

Jorinde -

Ik vind ze niet geweldig. De paarse gaat nog wel.

BeautyLiner -

De blauwe vind ik supermooi! De groene matig.

Beautyjuf -

Hmm, ik vind deze nagellakjes niet zo geweldig…

AnnaSophia -

Bah. Nee. Wat een vreemde kleuren. ZIjn dit geen topcoats ofzo?

Charile -

Mmm niet mijn ding!

sari -

Mwah ik ben er niet weg van.

Velaija -

Hmm, dat laatste kleurtje is nog wel leuk maar stiekem had ik toch iets meer verwacht van de lakjes!

Sofie -

Dit zijn niet echt mijn lakjes, de kleuren in combinatie met de glitters spreken mij niet aan.

dita -

Ikvind ze niet echt super

Reageer ook