Rimmel Apocalips Lip Lacquers

Lipproducten, wij houden er van en zonder een mooi kleurtje op de lippen voel ik me enorm kaal. Ik hou van lipgloss, maar mijn hart bonkt nog steeds het hardst voor lipstick. Rimmel heeft nu de Apocalips Lip Lacquers in de schappen liggen, een product wat de intensiteit heeft van lipstick maar de glans en romigheid van lipgloss. Is het wat, deze kruisbestuiving?

Er zijn in totaal7 Lip Lacquers in de Nederlandse schappen, maar in Engeland kunnen de mazzelaars er in totaal 11 kopen. Wij hebben in ieder geval deze:

  • 100 Phenomenon – een nude kleur (de ondertoon lijkt wat neutraal)
  • 101 Celestial – zacht oudroze
  • 303 Apocaliptic – een hardroze fuchsia kleur
  • 400 Big Bang – felrood
  • 501 Stellar – een rode koraal kleur
  • 601 Light Year – midenbruin met een paarse ondertoon
  • 701 Stargazer – goud met gouden shimmers

Allereerst de vormgeving. Dat ziet er toch fantastisch uit? Als de opdruk misschien wat minder opvallend was en meer basic, zou je bijna denken dat een gloss per stuk wel minstens €30 zou kosten. Gelukkig is dat niet zo, deze apocalipsjes kosten €10,99 per stuk. Wat een meevaller en daarnaast zijn er bij de drogisterijen ook nog vaak fijne kortingsacties dus dan zou het nog goedkoper zijn.

En de verpakking is niet alleen mooi maar ook praktisch. Dankzij dit systeem hierboven wordt er zoveel mogelijk lipgloss afgesmeerd al voordat je het eruit haalt en gaat het niet zo ophopen in die huls. Geen smeerboel meer! De sponsapplicator bevat dan genoeg lipgloss (of lip lacquer, ander beestje..andere naam!) om de lippen mee in te kleuren. De sponsapplicator is precies zo als ik het graag zie; schuin afgesneden en zacht. Maar kijk uit met aanbrengen, want hell wat een pigmentatie komt er van af!

Eén van de moeilijkste dingen met zulke prachtige felle kleuren is de kleur juist weergeven op foto’s. Dat vereist veel tijd en experimenteren met verschillende instellingen. Maar we hebben -al zeggen we het zelf- de kleuren echt zo vastgelegd als dat ze in het echt zijn. Maar ga ze zeker swatchen in de winkels, want bij iedereen staat het weer anders. Laten we jullie niet langer ophouden. Klaar voor de swatches? AF!

Stargazer, Phenomenon, Celestial, Apocaliptic, Stellar, Big Bang en Light Year (met flits)

Stargazer, Phenomenon, Celestial, Apocaliptic, Stellar, Big Bang en Light Year
(in zonlicht)

 Nu verwachten jullie vast dat ik de roze kleurtjes doe en Willemijn de bruin/rode? Mis! We zijn dat koud/warm gedoe zat, haha! We hebben het dit keer lekker omgedraaid.

Stargazer (mwah, deze is bij mij niet zo geslaagd vind ik)

Celestial (wauw, staat haar prachtig zo’n zachte roze kleur!)

Phenomenon (bij mij lijkt de ondertoon weer neutraal)

Apocaliptic (yes, het is waar: hardroze versterkt blauwe ogen..prachtig!)

Light Year (dit vind ik zo’n brave, niet opvallende kleur..niets voor mij!)

Big Bang (dat is zeker een big bang, deze kleur moet je aandurven want opvallen ga je zeker!)

Stellar (wauw, mijn favoriet: prachtige bijzondere koraalkleur)

Onze persoonlijke favorieten zijn zeker Apocaliptic en Stellar. Als ik alle swatches bekijk zijn dit ook de twee Rimmel Apocalips Lip Lacquers die ons het meeste en mooiste doen knallen. Deze lip lacquers zijn in een woord fantastisch. Voelt lekker zacht, smeert romig en droogt de lippen niet uit. Een enorm pigment, mooie kleuren en prachtige glans. Het aanbrengen is niet zo gepiept, omdat je secuur te werk moet gaan maar dan val je ook de rest van de dag op. De houdbaarheid is namelijk supergoed en hoewel de glans verdwijnt na een aantal uur (hele goede prestatie) blijft de kleur op zijn plek. Wij zijn zeker fan en dit zijn echte aanraders!

De Rimmel Apocalips Lip Lacquers kosten €10,99 per stuk en zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, waaronder: Kruidvat, DA, Etos, Trekpleister etc.

Heb jij al een Apocalips van Rimmel gekocht?

0 reacties

Nathalie -

Ik heb nummer 101 celestial echt de perfecte kleur voor mij al helemaal als ik het een beetje afdep

Roos -

Mijn favo kleur is apocaliptic PS. i love your blog :pc: v :heart: :love:

Britt -

Wauw wat staan ze jullie mooi!. ik heb er ook 2 maar ik krijg ze niet zo netjes er op als jullie, en ze blijven lekker lang er op zitten. ! Love It!

Esther - Mango Sorbetto -

wauw ik vind Celestial en Phenomenon echt geweldig!

Floor -

Celestial, wauw :linlove:

Eva -

wauw big bang haal ik hoor! x
Heel mooie kleuren x

Jasmine -

Phenomenon en Celestial zijn geweldige, prachtkleuren!

Tessa -

:yay: Zooo leuk!!! Wil ik ook proberen, maar ik weet (als kluns) dat dit niet gaat lukken bij mij. Maar het ziet er wel erg leuk uit om te doen, en gebruiken.

Lisa's Beautybabbels -

Ik ben dol op deze Lip Lacquers! Ik heb zelf Stellar en Apocaliptic. Ze staan jullie ook echt fantastisch! Na deze foto’s gezien te hebben wil ik ook Celestial nog :)

Anna -

Wow, wat een super pigmentatie! Ik vind vooral die zachtroze kleur echt heel mooi, de nude kleur niet.

Elsemiek -

Heel mooi! Al vind ik jullie lipranden een beetje eng.. Smeert Willemijn het nou meer over haar liprand? En Martine begaat op de eerste foto’s nogal een lipfail want de lipliner is niet dezelfde kleur als de Apocolips..

Elsemiek -

Apocalips

Martine -

Lieve Elsemiek, ik doe nooit lipliners op bij het swatchen van lipgloss/lipstick. Ik heb het ook weleens eerder uitgelegd: ik heb (helaas) nu eenmaal een donkere natuurlijke liprand van mezelf.. can’t do nothing about it!

Marjolein -

Ik zag het gister al op Instagram voorbij komen! Ze zien er echt ZO goed en mooi uit <3

Lotte -

Wauw! De (meeste ;)) kleuren zijn echt prachtig! Mooie productfoto’s ook!^^

Marnel -

WAUW!!! Wat een geweldige kleurtjes!! Wat staan jou deze felle kleurtjes ook goed Willemijn!! De kleuren die jij (Martine) op hebt zijn ook heel erg mooi, maar passen niet echt bij jou, zo als je zelf al vind. Wat zijn het ook weer mooie foto’s!! Echt super!!!!! :love:

katrien -

Zitten er echt mooie tussen! Ligt het nu aan mij of smeren jullie (vooral Willemijn) net over de liprand? Zelf vind ik de bovenlip bij Willemijn geen natuurlijke vorm hebben maar ik begrijp waarom dat is: voller lippen en meer in verhouding. Zijn hier regels voor? Want dat vraag ik me steeds af..

Just Love Life -

ohhh ik vind ze zo moooiii :heart:

Do -

oh, Celestial is prachtig! Phenomenon vind ik ook Ok, en Light Year vind ik Martine toch wel heel mooi staan, Stellar helaas niet, of misschien voor carnaval of zo…

Cynthiiaa -

Ik vind ze echt geweldig joh, mooie pigmentatie en ook zo enorm fel. :) De nudekleuren zijn dan weer heel vlak, wat ze ook prachtig maken, maar Big Bang is mijn favoriet, helaas gaat hij na verloop van tijd een beetje creasen bij mij, maar dan spreek ik wel over één uur ofzo. Still amaaaazing!

Anouk -

deze dingen zijn niet goed voor mijn portemonnee.. wat een prachtige kleuren!!

Wies -

Ik heb celestial en ben ook tevreden over dit product. Ik vind dat het erg lang blijft zitten, zeker als ik dit vergelijk met de normale lipsticks die ik draag dus dat is wel een groot pluspunt:)

Paula -

Ik denk dat is wel is een keer apocaliptic ga aanschaffen, ik vind ‘m zo mooi!

Jana -

Mooie kleurtjes en pigmentatie 😀 x

Suzanne -

Ik blijf echt fan! Ze zijn zo fijn.

Bianca -

Allemaal mooie kleurtjes!

Amanda -

Mooie kleuren! Apocaliptic staat je mooi Willemijn en Stellar staat je ook erg gaaf Martine! :happy:

Shna -

Ze zijn 7.99 per stuk, dus dat scheelt best! En nu ook nog 30% korting bij Etos op alle make-up!

Isabella -

Deze zijn echt heel mooi!

Martina -

Phenomenon en stellar ! Phenomenon heb ik zelf :)

Eline -

Ik heb deze nog niet helaas, ik denk dat ik stellar ga halen, lijkt me een hele leuke kleur voor de lente!

Ashleey -

heel mooie kleurtjes en ze staan je goed!

Anne Solveig -

Leuk zo’n review samen!

Llucinxo -

Naast dat deze verpakking gewoon goed gedaan is heb ik gisteren ook zelf de Celestial meegenomen (lokale drogist had 50% korting op alle Rimmel producten, kon mij niet tegenhouden). Ik heb al een aantal rode lipsticks en wou wat anders proberen, misschien wat subtieler… wie weet. Het zijn stuk voor stuk mooie kleuren. X

Kiss & Make-up -

Stellar en Big Bang zijn zo mooooooi!

Mara -

Ik heb Big Bang (want ik had nog helemaal niet een stuk of vijf rode lipsticks, ahum) en vind hem erg fijn.
Vind het alleen wel jammer dat het na een tijdje heel erg in te lijntjes trekt. Ik moet hem nog proberen in combinatie met een potloodje, misschien werkt dat beter.

Carina -

Dat heb ik dusook.. lijntje met lippotlood werkt ook niet.. Maar mijn huid rondom mijn lippen is ook enorm droog dus komt daardoor denk ik.. wel erg jammer want apocaliptic is zo moooooooii!

Charile -

Heel mooi!

Chantal -

Ik vind ze nog steeds prachtig!

Cella's Budget Beauty Blog -

ik heb dezelfde favorieten als jullie! apocalyptic is écht supermooi! :heart:

roos -

Ik zit echt te twijfelen om Phenomenom te kopen, die vind ik zo mooi!

Melisa -

Je kan zien dat jullie erg over de lijntjes gaan, helemaaaal niet nodig!! Verder super leuke review. Xx

Jay -

Leuk hoor! Alleen maakt die 3e foto van willemijn me een beetje bang haha.

Ina -

Ik ga zeker eens kijken voor Apocaliptic en Stellar! :love:

Beautyjuf -

Er zitten prachtige kleuren tussen :-) Willemijn, Celestial staat je ontzettend goed :-)

Isabel -

Wauw super mooi!

Sofie -

Wauw, prachtige tinten zitten ertussen! :heart:

Charlotte -

Vind ze echt heel erg mooi. Vooral eigenlijk wat meer de fellere kleurtjes.

Kimberly -

Ik wil er ook eentje! Ik vind ze erg mooi.

Miss Y. -

Ik mix stellar en celestial, dat is een mooiere kleur bij mij dan één van de twee afzonderlijk. Maar je moet wel uitkijken dat je niet knoeit met deze lipglosses, want dan wordt het wel een rommeltje!

Miss Y. -

Oeps dat moest stellar en apocaliptic zijn, ik heb celestial (nog) niet 😉

Melanie -

Heb er vandaag nog mee in mijn handen gestaan! Ik wil stellar nog heel graag aan mijn stash toevoegen. :yay:

The Sketched Chef -

Mooi hoor!
Denk er ook over na om er een paar uit te proberen

Rosa -

Ja ik ben ook super fan! heb er al in huis :)

Jennifer -

Ik heb er ook een paar en ik ben inderdaad ook heel blij met apocaliptic. Knalt er zo lekker uit! Nu ik rood haar heb komen mijn blauwe ogen ook echt BAM.

Chantal -

Ik ben ook fan, ze zijn prachtig! :heart: :heart: :heart:

Hanna -

Toen ik in de winkel stond en deze even aanbracht op mijn hand viel ik bijna achterover van de verbazing!

beautybysandra -

Ze zijn echt prachtig!

femketje -

Zulke mooie kleuren!

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik heb er ook een aantal, vind ze erg goed!

Miranda -

Er zitten echt mooie kleuren tussen ;D

Desirée -

Ik vind Apocaliptic echt geweldig mooi!

Danielle -

Zien er leuk uit! De verpakkingen zijn ook super gaaf!

Hester -

Fijne review! Ik vind Celestial, Phenomenon, Apocaliptic en Stellar het mooist.

Edith -

Mooie kleurtjes! Vooral Stellar vind ik een mooi kleurtje :love:

Sarah -

Echt mooie kleurtjes!

Josephine -

Celestial blijft mijn favoriet na al die swatches, gorgeous!

Amy -

Ik kan niet meer zonder mijn Apocalips! Ik heb Phenomenon en Celestial en zou er echt niet meer zonder kunnen, ik draag ze bijna dagelijks. Soms vind ik Phenomenon te nude en Celestial iets te opvallend, dan mix ik ze gewoon op de achterkant van mijn hand en breng ik ze zo aan, echt dé perfecte kleur voor elke dag. 😉

Jasmin -

Wauw, jullie hebben allebei echt super mooie ogen! Om jaloers op te zijn gewoon. :)

Diedeke -

Ik vind ze zo mooi :)

Reageer ook