NYC Big Bold Curl Mascara

Photobucket

Een zacht prijsje, maar wel hele volle wimpers. Dat klinkt al heel fijn! De nieuwe mascara van NYC, de Big Bold Curl mascara, zou deze droom waar moeten maken. Eens even kijken of dat ook zo is!

Photobucket

Het eerst wat opvalt, is de dikke verpakking en de vrolijke groene kleur met roze letters. Het doet me denken aan de mascara’s van Maybelline. Alleen is deze minder duur. Meestal lees ik eerst de beloftes. Hoewel het vaak niet wordt waargemaakt, vind ik het stiekem heerlijk om te lezen.

Geen spelletjes meer, het is tijd om op te vallen!

Wolkenkrabber hoog, schandalig dik en super sexy. NYC’s Big Bold Curl mascara geeft je wimpers tot 12 keer meer volume en tot 99% meer lifting.  Één applicatie vermenigvuldigt je wimpers tot wel 147%. Klontvrij. Wimpers krullen van hoek tot hoek.

Voordelen

Tot 12x meer volume
Tot 99% meer lifting
Vermenigvuldigt wimpers tot 147% na de eerste applicatie
Oversized krul borstel die iedere wimper lift
Vlekvrij en Klontvrij
Opthalmologisch getest
Belangrijkste ingrediënten
Volume formule met hydraterende keratine

Photobucket

Ooit in mijn allereerste review (over een mascara van Rimmel), kraakte ik de loze belofte ‘je krijgt X aantal meer volume dankzij deze mascara’ al af. Dat vind ik zo’n onzin en nog steeds! Het is niets meer of minder dan een verkooptruc. Als ik nepwimpers op doe, heb ik inderdaad heel veel meer volume! Als ik zo de borstel bekijk -die echt mega is- verwacht ik moeilijk te separeren wimpers en juist wat klonten. Mijn wimpers zijn al licht gekruld en met een megaborstel heb ik veel meer kans op mascaraklonten op mijn oogleden.

Oké, ik probeerde het uit en wat viel me op? Ik moest voorzichtig alles aanbrengen door de megaborstel. Nee, het zorgt er niet voor dat ik daardoor binnen no time mascara heb aangebracht..helaas. Mijn wimpers werden inderdaad meer gelift bij de aanzet en licht gekruld. Dat is goed, maar ik mis de volume en vooral de lengte. Je krijgt wel volume maar vooral bij de aanzet en verder niet waardoor je toch een subtiel effect krijgt. Als deze mascara de wimpers nu net wat dikker en langer had gemaakt, was het de perfecte budgetmascara geweest.

Helaas hadden we tijdtekort om ook een foto van mijn oog te maken. Hieronder zie je Willemijn haar oog, maar niet getreurd: op mij heeft deze mascara hetzelfde effect.

Photobucket
Voor: zonder mascara

Photobucket

Na: met de NYC Big Bold Curl Mascara

Ik vergelijk deze mascara met een auto die op gang moet komen. Je denkt ‘het rijdt lekker’ maar uiteindelijk word je toch ingehaald door een 50km wagentje. Vrij vertaalt naar make-up land: het begint allemaal leuk en aardig bij de aanzet van de wimpers maar de NYC Big Bold Curl Mascara maakt zijn werk niet af. Het geeft een subtiel effect terwijl het zoveel meer had kunnen zijn door de lifting en kleine krul die de mascara wel geeft. Ik mis echt de extra volume en lengte, heel erg jammer!

Photobucket

Ik hoop dat er dus een variant komt die wel dezelfde lifting en krul geeft maar meer volume tot aan het eind en vooral een flink portie lengte. Op zich is het een aardige budget mascara en schrijf ik ‘m ook niet af. Ik ben alleen teleurgesteld omdat het nog zoveel mooier had kunnen zijn.

De NYC Big Bold Curl Mascara kost €3,99, bevat 12 ml en is één jaar houdbaar. NYC is te koop bij Kruidvat en soms ook bij een aantal Trekpleister filialen.

Welke mascara’s van NYC heb jij geprobeerd en wat is jouw mening?

0 reacties

sarah -

ik heb deze mascara ook gehad en ik vond hem idd ook niet heel bijzonder.
Nu heb ik echt een heeeeele fijne van essence: get big lashes, hij is echt heel fijn !!!!

Nena -

ik vind het er nog goed uitzien! Bij sommigen zag het er veel erger en klonterig uit :)

Meer -

Misschien moeten julli Vamp van Pupa eens proberen :) echt veel volume en krul :)

Cella's Budget Beauty Blog -

Ik vind hem nog best fijn uitzien! misschien dat je vantevoren een wimperkruller kunt gebruiken voor meer volume?
Ik vind ook de minty kleur erg leuk in combio met de shimmery pink letters:)

DiANA -

Kennen jullie de Mascara Volume Deployé (Lash Plumping Mascara) van Yves Rocher?
Die is zooooooooooooooo geweldig goed!
Ken niemand die er niet immens tevreden over is nadat zij het gebruikt had.

Wendy -

Jammer dat hij niet heel denderend is !
Zou hem zelf ook niet kopen als ik dit resultaat zie.

Anna -

Hij geeft wel een mooi effect, maar het is niet heel bijzonder inderdaad. Hier moest ik wel erg om lachen: Ik vergelijk deze mascara met een auto die op gang moet komen. Je denkt ‘het rijdt lekker’ maar uiteindelijk word je toch ingehaald door een 50km wagentje. Hihi, bedankt daarvoor :)

Anne Solveig -

Hij is heel mooi!

Bianca -

Jammer dat die zo tegenvalt!

Jasmijn -

Jammer dat hij zo tegenvalt! 😀

Marnel -

Jammer dat hij zo tegenvalt!! Maar wel weer duidelijke foto’s en een goede review! :jep:

bowties2jewels.nl -

Balen had die niet naar verwachting werkt :(

Maaike -

Jammer! Hij ziet er wel heel mooi uit!

Hij doet me een beetje denken aan de Get Big Lashes Volume Curl Mascara van Essence.

Fashion meets Beauty -

Hij ziet er ok uit, maar idd niet meer dan dat!

Hester -

Als je van subtiel houdt is hij wel prima, maar ik vind hem toch net een beetje te weinig van alles geven.

Kiss & Make-up -

Voor die prijs doet hij het toch niet slecht vind ik.

Miss Sentinelli -

Jammer dat die toch wat tegenvalt

Jolien -

Het ligt er ook heel erg aan hoe je de mascara aanbrengt. Ik heb een mascara die in een andere review (ook op een andere site volgens mij) helemaal niet goed eruit kwam en mijn wimpers zijn vergelijkbaar met diegene en bij mij werkt ie geweldig! Een extra laagje kan ook helpen. Mij lijkt, hoe het borsteltje eruit ziet, het een fijne mascara 😉
xx

Mademoiselle Sophistiqué -

Beetje jammer dat hij het niet helemaal waarmaakt, maar de prijs is anders wel niet slecht

lin -

Hmm.. meh. Inderdaad: dat had beter gekund!
Ik vind het kleurtje van de verpakking daarentegen wel heel erg tof!

Marte -

Ik gebruik altijd de essence high defenition masacara, en die werkt voor mij echt fantastisch!

ChantalAngel -

Heel jammer had graag gezien dat hij meer deed. een budget mascara die goed zijn werk doet willen we natuurlijk allemaal.

Edith -

Jammer dat ie niet zo goed is hij zag er zo leuk uit :love:

Nora -

Volgens mij ben ik echt één van de weinigen die helemaal geen interesse heeft in de perfecte mascara vinden, ha! Ik heb er wel meerderen geprobeerd, maar ik weet nu van mijzelf welke borsteltjes ik het fijnst vind en afhankelijk van hoeveel geld ik uit wil geven koop ik of Pupa Vamp of de Ultra tech mascara van Kiko die heel vaak in de aanbieding is (eergisteren nog gekocht!) voor 3,90, fijner kan wat mij betreft niet hihi.
Het lijkt me overigens wel een fijne natuurlijke mascara, want klonters geeft’ie (verbazend genoeg, ik vind dat soort dikke harige borstels altijd best tricky…) niet! right?

Cynthiiaa -

So true, het effect is niet mind-blowing. Zelf had ik dikke vette glamour lashes verwacht, maar daarentegen zijn het wimpers die er heel natuurlijk uitzien. Love de neutrale touch eraan, maar geen mascara voor een avondje stappen als je de show wilt stelen met de wimpers.

Jessica Bijl -

één jaar houdbaar zeg je, maar eigenlijk mag je mascara maar 3 maanden gebruiken na opening..

Cynthiiaa -

Misschien houdbaar voor een jaar als je het product niet opent. Daarnaast gooi ik ook nooit mijn mascara weg na drie maanden, dat ligt ook aan jezelf hoe je er mee omgaat, maar als je altijd hygiënisch bent en de mascara niet deelt of in de zon legt, dan kan hij langer meegaan dan drie maanden. Tot nu toe heb ik mijn mascara’s altijd langer bewaard dan 3 maanden en nooit is opgelopen. Huraaaay! Even afkloppen..

lin -

Het is dat ik geen like kan geven, anders had ik het gedaan 😉
Ik gebruik mascara ook gerust langer dan 3 maanden!

Chantal -

Jammer dat hij niet goed werkt.

Miranda -

Fijne review. Wel erg jammer van de mascara..

Moniek -

Hmm, niks voor mij!

LounaBeauty/ Milou -

Jammer dat die toch een beetje tegenvalt. Ik heb heel vaak dat ik een mascara wat vaker moet hebben gebruikt en dan merk ik dat die steeds mooier wordt. Spreek ik nou onzin of hebben meer mensen dat? hahaha. Liefssss Milou!

Kimberly -

Jammer zeg! Maar de verpakking ziet er wel lekker vrolijk uit, dat is dan wel positief

Danielle -

Hmm hij had iets beter kunnen zijn. Goede review!

Charlotte -

Goede review! Hij doet me heel erg denken aan de Maybelline Mega Plush mascara! Ik heb nog nooit een NYC mascara geprobeerd, wie weet eens aan wagen, alleen weet ik nu wel dat deze het niet zal worden!

Charlotte -

Jammer zeg, het had een goed budget product kunnen zijn!

Joyce -

Jammer inderdaad! Al vond ik deze mascara wel mooi zwart

Milou -

Jammer! Ik nog nooit een mascara van NYC gehad, hoopte stiekem dat ‘ie wel goed zou zijn. Een goede budget mascara is altijd fijn!

Laura Louise - Fablouise -

Ik vind hem er wel tof uitziet met die kleur, maar helaas dat hij niet zo top is! Mooie review is het :)

Esmay -

Beetje jammer dat ie toch niet alle verwachtingen voldoet. :( Sowieso vind ik die “Big Bold” mascara varianten van NYC niet fijn.

Linda -

Jammer dat hij net niet is. Ik heb nog nooit een mascara van NYC uitgeprobeerd en ik ben niet zo van de grote mega borsteltjes, maar ik heb ook vrij moeilijke wimpers, dus ik hou het maar gewoon bij mij Chanel :)

ElseJoanne -

He jammer! Altjd als een budetmerk wordt gereviewd hoop je maar dat ie goed uit de bus komt want dan heb je teminste een goedkopere vervanging van je megadure mascara. Maar helaas, dat is deze zeker niet. Ik mis volume en lengte en dat is toch aardig belangrijk!

Martina -

Ik heb nog geen mascara van dit merk geprobeerd!

femketje -

Jammer dat ie tegenvalt!

Charile -

Jammer zeg!

Just Love Life -

jammer! ik heb nog nooit een mascara van NYC geprobeerd. hou t toch maar gewoon bij Max Factor 😉

Miladylike -

Het had inderdaad mooier gekunt maar als iemand een mascara zoekt met een subtieler effect is dit misschien weer wel wat. :)

Janneke -

Ik vind hem je wel mooi staan. Hij lift wel mooi! Nog een laagje erbij en ik zou blij zijn!

BeautyLiner -

Ik heb de roze variant, die vind ik eigenlijk best fijn.

beautybysandra -

ik vind hem ook niet zo super.

Ashleey -

jammer zeg… Maar ik heb nog nooit een mascara geprobeerd van NYC

Black sheep of beauty -

Ik lees alleen maar reviews over mascara’s die tegenvallen. Welke doet wel wat hij beloofd?

Sofie -

Hmm, dat valt tegen! De andere mascara’s van NYC bevallen me juist prima.

Velaija -

Meh, zonde dat ‘ie zijn werk niet goed doen! Voor die prijs zijn er dan inderdaad veel betere mascara’s te vinden.

Manon -

Jammer dat hij niet echt lifting en volume geeft, dat vind ik namelijk wel belangrijk bij een mascara! Doch, de verpakking is wel erg leuk en doet me denken aan de mascara’s van Maybelline!

Joyce -

He jammer! Normaal ben ik wel tevreden over nyc mascara’s maar deze valt een beetje tegen!

sari -

Jammer zeg, dat het niet volgens verwachting werkt.

Laura -

Jammer dat ie niet super zijn werk doet. Ik heb zelf de big bold mascara in de oranje/rode huls. Ook prima, maar niet geweldig, zegmaar.

Reageer ook