Look of the Day: Coral Currant (Inglot)

In het artikel van afgelopen zondag konden jullie onze

nieuwe Inglot paletjes en mijn blush al bewonderen. Willemijn maakte een prachtige look met haar palet en nu is het mijn beurt om jullie te laten zien wat ik er van gebakken heb.

1, 2, 3, 4, en 5

Om nog even het geheugen op te frissen staan hier de swatches van mijn palet en blush nog een keer op een rij. Voor het gemak heb ik ze maar even genummerd van 1 tot 5 zodat je straks snapt om welke kleur het gaat als ik uit leg hoe ik de look gemaakt heb. Dat vind ik wel jammer bij Inglot, niets heeft een naam! Voor deze look heb ik het hele palet gebruikt behalve de eerste (witgouden) highlighter.

Blush nummertje 61

Drie keer raden wat er eerst op mijn ooglid zat? Aber natürlich: oogschaduwbasis van Too Faced! Op mijn waterlijn bracht ik het huidskleurig oogpotlood Vow aan van Illamasqua. Toch wel echt een veel gebruikt potlood!

Het is een hele simpele look voor mijn doen, wel geschikt voor overdag en ik krijg er ook wel lentekriebels van door die frisse rozige koraalkleuren. Ik depte met een platte kwast nummer 4 op mijn ooglid. Dit blendde ik zachtjes uit naar de arcadeboog. Ik pakte mijn MAC 217 en met deze kwast bracht ik nummer 5 aan in de arcadeboog, de bruine kleur.

Ik pak dan altijd een schone, fluffy blendkwast en maak daarmee alle lijnen zachter. Als highlighter gebruikte ik nummer 2 in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Met kleur nummer 3 en een kort plat kwastje zette ik een streep onder mijn onderste wimpers voor wat extra sjeu. Ik maakte de look af met mijn 800 Show mascara van Calvin Klein.

Als basis op mijn gezicht heb ik een mix van de Yves Rocher Peau Parfaite BB Cream en Catrice Infinite Matte 010. Zie ook mijn foundation routine artikel van gisteren! Ik stipte de oneffenheden weg met de Catrice Camouflage Cream. Mijn wenkbrauwen doe ik tegenwoordig altijd met het wenkbrauwpotlood Deep Dark Brunette uit de MAC Stylish Brow Collection.

Mocht je je afvragen wat ik aan/in heb? De oorbellen zijn van ‘I Am’ en de blouse van de H&M

Ik wist niet zo goed wat ik voor lipstick bij de look moest dragen, maar opeens bedacht ik dat ik ook weleens een mooie lipgloss op zou kunnen doen. Nu ik achteraf deze look zie, schiet me te binnen dat Catrice Frozen Rose ook heel mooi zou staan. Maar, ik ging dus niet voor lipstick dit keer. Ik bracht wat donkerpaars naar voren door Chaotic Currant van Estée Lauder te gebruiken. Dit is de lipgloss uit de afgelopen wintercollectie. En dit is ook een van de hippiedepippie trends komend voorjaar: lichte, zachte looks en donkere lippen.

We waren nog niet klaar, nee nee nee! Maar ik zal het kort houden: ik heb blush nummer 61 aangebracht van Inglot met een stippling brush. Je moet extreem voorzichtig zijn met deze heftige blush, zelfs met een stippling brush wordt het bijna nog te extreem. Ik veeg dus eerst een deel af aan mijn arm. Als highlighter op mijn jukbeenderen heb ik kleur nummer 2 gebruikt uit het Inglot palet.

And that completes the final look! Ben jij ook zo dol op de zachte ogen/donkere lippen lentetrend?

0 reacties

Gigi -

Wat ben jij ontzettend mooi zeg! En je huid straalt op deze foto’s, prachtig!

Olga -

Mooie meid weeral… Eigenlijk altijd opnieuw!!!!

stella -

Wow,…wat een prachtige zachte look en wat een prachtige foto’s weer. Ik vind je oorbellen en lippenstift er echt heel leuk bij. Ben al die donkerkleurige kleding zoooo zat. Hopelijk komt de lente snel deze kant op.

Cella's Budget Beauty Blog -

ben niet zo dol op de zachte ogen trend.. ik hou van smokey eyes, en kan niet zonder zwarte eyeliner.. dus dat gaat m voor mij niet worden! ik vind je blouse echt leuk!!

Myrthe -

Wat een prachtige look heb je met je Inglot pallet gemaakt! En de blush is ook prachtig, wauw <3

Eva -

Wat een mooie lipkleur zeg! x

Sofie -

Zelf sta ik niet met dit soort roze, maar bij jou is het echt prachtig! Ook heel mooi in combinatie met de lippen!

Esther - Mango Sorbetto -

Mooie look, deze kleuren staan je echt goed!

Black Sheep Of Beauty -

Roze is niet mijn ding maar deze look ga ik zeker gebruiken als inspiratie. De meeste kleuren heb ik in m’n palette.

Ik las net een verschrikkelijk bericht.. SEPHORA stopt in Nederland. Dat word nog even oogschaduwbasis van Too Faced inslaan. En even bedenken welke dingen van het verlanglijstje ik echt nog wil hebben.

Angelique -

mooie kleur zeg! Je hebt er een mooie look mee weten te maken!

Cynthiiaa -

Schitterende look, vooral door de lippen erbij! Laten we de geweldige oorbellen niet vergeten die je ontzettend gaaf hebt gematcht met de H&M blouse. Gurl, you blew my mind! Mierzoet met een zomerse touch!

Laura -

Heerlijk zoete look!

Vera -

Een hele mooie look!

Chantal -

Erg mooie look!

Nanda Love -

Staat je goed

Marnel -

Wat een mooie roze- achtige- look!! Ik ben dol op roze, dus ik ga hem ook uitproberen!!! :heart: :dance:

beautybysandra -

Wat onwijs mooi!

Jana -

Staat je heel mooi 😀 x

Marjolein -

Echt een geweldige look zeg 😀 Ik hou van Inglot, en deze kleuren staan je goed.

Charile -

heel mooi!

Moniek -

Prachtige blush!

Anna -

Wat een supermooie naturelle look! Echt lekker lente-achtig. Vind alleen de lipkleur iets minder…

Hester -

Mooie look! Licht maar daarom zijn die donkere lippen juist weer mooi. Wat zijn je wimpers trouwens mooi met deze mascara!

Bianca -

mooie kleurtjes!

Lisanne -

Waarom staat erboven, geschreven door Wilemijn, terwijl Martine het geschreven heeft?
Dit vind ik verwarrend en zie ik ook wel eens bij andere artikels van jullie.

Willemijn -

Sorry Lisanne! Het is een heel klein knopje die we moeten aanpassen en vergeten het daarom soms.

Sofie -

Wauw, i like! :love2:

Elin -

Heel mooi! Ik schrok me alleen wel dood van die eerste foto van je oog XD

Martine -

Whaha was het zo erg ;)?

Anne Solveig -

Mooie look, ook draagbaar!

femketje -

Super gorgeous!

Beautyjuf -

Wat zie jij er zomers uit: je straalt helemaal!! Mooie look, maar ook leuke kleur oorbellen en blouse. Deze kleuren staan je goed :-)

Danielleeee -

Hele mooie look !

selma -

super mooi staat je erg goed

Joyce -

wáuw, prachtig!

Joyce -

Wat een mooie look en blush! Ik vind dit zachte je echt ontzettend goed staan

Myrna -

Staat je echt heel erg mooi! Lief en zacht en dan in combinatie met de knallende lippen, pretty!

Kimberly -

Die blush is echt fantastisch! :heart:

Desirée -

Wat een mooie en zachte look, staat je echt heel erg mooi! :heart:

Charlotte -

Heel erg mooie look! Die donkere lipgloss staat je trouwens echt heel erg goed!

Danielle -

Ziet er leuk uit

Suzanne -

Wat een lieve kleuren. Staat je leuk! Al ben ik meer fan van de andere kleuren.

Amy -

Wat een zachte en lieve look, echt perfect voor dagen dat je niet veel op wilt hebben. Vooral de blush vind ik ook erg mooi! Jammer dat ik in België woon en hier nergens een Inglot is! :(

Martine -

je kunt het ook online bestellen, ik weet alleen niet of ze naar België verzenden?!

stella -

Mocht je een keer in Eindhoven zijn, daar is ook een Inglot store en een Make up Studio.

Belllezza -

Wauw, mooi!

Mademoiselle Sophistiqué -

Staat je absoluut prachtig!

Djuli -

Mooie look! Hele leuke oorbellen ook!

Martina -

Ontzettend mooie kleuren, fijne look!

Marielle -

Mooi!

Eline -

Mooie leuk, de oogschaduwkleuren zijn heel mooi en die donkere lippen staan je goed!

anniek -

Wauw wat een mooie ooglook! Heel fris en lente achtig!

EliseJoanne -

Ik vind de look echt prachtig, juist omdat hij voor elk moment draagbaar is. Love it! :heart: , Lastig werken ook met rood, vind ik persoonlijk, maar dit heb je toppie gedaan!

Demi -

Wauw,wat een prachtige look! Je straalt ook helemaal!! En je blouse vind ik echt heel leuk! :heart:

Demi -

Wauw,wat een prachtige look! Je straalt ook helemaal!! En je blouse vind ik echt heel leuk!
:xmas:

Demi -

Sorry twee x geplaatst :(

Marjolein -

Die kleurtjes staan je heeeel goed! Denk dat zulke kleuren oogschaduw bij mij niet zo zouden staan, maar bij jou vind ik het mooi. En liefde voor de blush :D.

Kiss & Make-up -

Mooi! Je straalt.

Velaija -

Prachtige look <3

Laura -

Super mooie look! Staat je heel lief! 😉

Jasmijn -

Wauw prachtige kleuren!!

Kiki -

ik vind het echt een hele mooie look en.hij staat ook heel mooi. ILoveIt :heart:

Reageer ook