Look of the Day: Beauty & the Brick (Inglot)

 photo Inglotlooks35-001.jpg

Zoals je gister kon lezen ben ik helemaal in mijn nopjes met mijn nieuwe Inglot palet. Jullie waren nog al nieuwsgierig naar onze looks (can’t blame you!) dus waarom ook niet gelijk de dag erna? Zowel de oogschaduw áls de blush is van Inglot. Ik heb mijn eerste en tweede (nieuwe) pallet gebruikt. En vandaag laat ik je de look zien!

 photo Inglot82.jpg

 photo Inglot87.jpg
AMC Shine 46 , Matte 341, Matte 361, Matte 335, Pearl 443

Nog even weer de swatchen! Ik gebruikte voor deze look de eerste, derde en vierde oogschaduw. Uit mijn eerste palet gebruikte ik de laatste oogschaduw én de derde voor mijn wenkbrauwen.

Mijn basis make-up bestond uit de volgende producten:

 photo Inglotlooks35.jpg

En dit is de look geworden na een tijdje mixen, matchen en swatchen. Bruin en rood/oranjetinten op de ogen met een koraalkleurtje op de wangen en een babyroze lipstick.

 photo Inglotlooks27.jpg

 photo Inglotlooks28.jpg

Op mijn ooglid bracht ik de bakstenen kleur aan. Wat een geweldig kleurtje is dit! Op de foto’s lijkt ‘ie vrij oranje, maar in het eggie is ‘ie roder en donkerder. Een hele bijzondere kleur! Hij is mat en super gepigmenteerd. Wel goed je kwast aftikken, anders krijg je last van oogschaduwkorreltjes die op je wangen vallen. In mijn crease bracht ik de donkerbruine shimmery kleur aan (uit mijn eerste palet). Ik ben zelf erg weg van deze combi, omdat de oogschaduws contrasteren. Zowel qua kleurtoon als finish: neutraal versus warm en mat versus shimmery.

Op de onderste wimperrand bracht ik mijn Bourjois oogpotlood (donkerbruin) aan en blendde dit met de roestbruine oogschaudw. Zelf houd ik wel van lekker dik onder het oog.

En mijn favoriete onderdeel van de look is toch wel de highlighter, die ik aanbracht op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek. Wauw, ik ben echt dol op deze kleur! Wah! Helaas doet de foto’s hem geen eer aan, maar geloof me… Hij is prachtig! Een witgouden met roze glans. In combinatie met het bruin werd het echt een heel bijzondere kleur. Luvvit!

 photo Inglotlooks3.jpg

 photo Inglotlooks18.jpg

Op mijn wangen gebruik ik de koraalroze oogschaduw uit het pallet. Wie zegt dat je een oogschaduw niet als blush kunt gebruiken? De highlighter erboven een klaar is kees!

En als laatste de lippen. Ik draag een van mijn favorieten van dit moment: 03, van de Rimmel London Kate lipstick lijn (matte). Het is zo’n leuk, lief kleurtje! Het is een vrij fletse kleur, dus hij staat niet veel mensen. Maar als je een beetje een kleurtype bent zoals ik, kijk er dan zeker eens na want de kleur kan zo mooi zijn! En omdat ‘ie mat is heeft het niet zo’n hoog meisjesachtig-effect.

 photo Inglotlooks38.jpg

Tip voor brildragers met een bruin (gevlamd) montuur: deze ooklook is perfect voor ons! De bruine/rode tinten passen perfect bij je montuur. Daarnaast zorgen de kleuren en de intensiteit van de look dat je ogen meer opvallen. Hierdoor is je gezicht meer in balans!

Deze look laat zien dat een oogschaduw méér als een oogschaduw is. Zo gebruikte ik mijn Inglot palet ook als blush en highlighter! De baksteen-kleurige oogschaduw kan ik echt iedereen die van bruin- en koperkleurtjes houdt aanrader. En de highlighter… tja. Go get it!

Heb jij producten van Inglot? Zo ja, welke? Wat zijn jouw favoriete kleurtjes?

0 reacties

Tessa -

Vandaag maar eens deze look proberen. Wel eerst kijken of ik die kleuren heb. Want voor een schooldag is deze look echt super! :yay:

Brugie -

Oke dankje

Brugie -

Willemijn

Welke kleurnummer van de Inglot oogschaduw is dat op de wenkbrauwen?

:coffee: :cadeau: :yay:

Willemijn -

Dat weet ik zo niet omdat het nummertje in de pan zit. Maar ik zal het binnenkort eens checken en er een artikeltje aan wijden :)

roos -

je doet echt supermooie looks de laatste tijd! en die blauwe kijkers knallen eruit!

Ella -

Waaw, staat je heel mooi dit! Ook je wenkbrauwen zijn heel mooi! Op deze manier vind ik je het leukst!

Bianca -

mooie ooglook!

Laura -

Wauww, vond martines look ook mooi, maar jjj hebt er ook iets heeuul moois van gemaakt zeg!

Anna -

Ik vind oranje een hele moeilijker kleur, maar het staat jou echt zó mooi, wauw! :heart:

Miladylike -

Wauw, wat een mooie look!

Shna -

Prachtig!!

Miss Y. -

De lippenstift maakt het helemaal prachtig af!!

Esther - Mango Sorbetto -

Hele toffe look! Ik heb precies zo’n bril en ook blauwe ogen dus ik zou het exact zo kunnen dragen :)

selma -

super mooi echt heel mooi gedaan

Chantal van Hoekelen -

Rent naar de V&D inglot counter en glijd der pinpas door de pingleuf… me want it tooooooo :heart:

Jana -

Prachtige look 😀 x

Kiss & Make-up -

Waauw, je ogen! Echt heel heel mooi!

Marnel -

Mooie look!! Je kunt hem gewoon de Willemijn-look noemen!!!! Echt jouw kleurtjes! :handkiss:

Marije -

De oogschaduw kleuren staan echt prach-tig bij je haar, wauw! Hele mooie look!

Amanda -

Hele mooie look!

Suzanne -

Mooooooooooooi!

Jasmijn -

so gorgeous Willemijn!

Miranda -

Wat een mooie look ;D

Black Sheep Of Beauty -

Wat een prachtige look!! Weer een manier om (335) die mooie bruine kleur te gebruiken.
Ik gebruik mijn koele licht bruine tinten oogschaduw vaak om te contouren. De kleur die ik vaak gebruik is 358. Die past echt perfect bij m’n huid. Ik ben nog geen blush tegen gekomen die zo god matcht.

Even iets heel anders. Mocht iemand hebben misgegrepen bij de Archie collectie bij MAC. RONNIE RED staat nu weer online!

Black Sheep Of Beauty -

En vandaag betaal je geen verzendkosten

Alexandra -

Nou vanaf morgen heb ik zo’n bril. Dus dat komt mooi uit.

Willemijn -

Haha! Veel plezier van je bril!

Lilian -

Wat een práchtige look! Maar waar ik stiekem heel erg benieuwd naar ben… Welke mascara heb je gebruikt :love: ?

Willemijn -

Raven van Illamasqua! Vergeten erbij te zetten, sorry!

Myrna -

Deze kleuren staan jou echt prachtig!

Petra -

Deze look staat je echt heel goed! Vooral deze warme kleurtjes staan jou geweldig!

Sofie -

Supermooie look!
Je huid ziet er btw ook prachtig uit! Geen pukkeltje te bespeuren :)

Willemijn -

Dankje! Ik had hier inderdaad een good-skin-day 😉

BeautyLiner -

Wauw, mooie look! Staat je goed ook!

Vera -

Wat een prachtige look! Staat je heel goed :)

Nora -

Heel mooi, en ik vind je wenkbrauwen ook een onwijs succes altijd!

Willemijn -

Ah dankjewel :)

Sylvana -

Ontzettend mooie look, staat je erg goed!

Daniëlle -

Erg mooi! Past mooi bij zowel je bril als je haarkleur :-)

Myrthe -

Oew leuk!! :)

Cynthiiaa -

Haha, ik gebruik ook weleens een oogschaduw als blush, omdat ik niet zo een uitgebreide blush-stash heb, aangezien ik het niet draag, but daarom is het handig om gewoon eyeshadow tegen gebruiken. :’) De baksteenkleurige oogschaduw is echt schitterend, goddamn! Ook de kleur in de arcadeboog met de subtiele shimmers, lovely.

Joyce -

Mooie look. die kleuren staan je echt goed!

MamavanL -

Mooooi!

Charlotte -

Hele mooie look! Het staat je echt heel erg goed.

Chantal -

Prachtige look!

Wojis -

Mooi mooi mooi mooi mooi! Super staat het je, je lijkt wel een filmster zo.

Natasja -

Heel erg mooi Willemijn! Matcht ook goed met je haar. 😉 Haha!

Cindy -

O, wat mooi zeg! Weet je waar ik aan moest denken toen ik die kleurencombinatie op je ogen zag? Aan een heeeeeel duur palette van Guerlain, genaamd Les Fauves. Moet je maar eens googlen, errug mooi maar zo duur! En ik denk zelfs dat deze combinatie nog mooier is. Je blauwe ogen knallen eruit!

Willemijn -

Oh. My. God! Wauw, wat een plaatje is dat!

Hester -

Mooie ooglook, je hebt ook best een bijzondere kleur ogen eigenlijk! Heel koel. Ik vind het onder je oog ook altijd zo mooi :)

Melle -

Prachtige look! Staat je echt heel mooi :)

Kimberly -

Ik vind het een fantastische look!

Mademoiselle Sophistiqué -

Prachtig zeg, ik wil al zo lang een freedom systeem palette.

Linda -

Hele mooie look heb je gemaakt. Bruin/rode/oranje tinten staan mij echt niet, maar bij jou staat het wel erg mooi. Ik moet nog steeds een keer langs bij Inglot 😉

Desirée -

Lovely, staat je heel erg mooi!

Joyce -

wauw willemijn, prachtig!

Kelly Caresse -

Wat een geweldige look Willemijn! De kleuren staan je zo goed en matchen echt prachtig bij je mooie haren!

Just Love Life -

erg mooie look! staat je heel mooi :)

Sari -

Mooie look! Ik moet ook maar eens een palette samenstellen.

Beautyjuf -

Wat een prachtige look! De kleuren staan je geweldg :-)

Martina -

Deze kleuren staan je altijd prachtig!

dita -

Staat je goed!

Velaija -

Wat een prachtige look! Je kunt die kleuren echt heel goed hebben, ik vind het zelf altijd een beetje akelig om met zo’n warme tinten in de weer te gaan omdat ik dan een beetje ziek lijk. Zijn daar nog tips voor?

Willemijn -

Hm, zal er eens over nadenken 😉

Britt -

Wat een prachtige look heb je ermee gemaakt!

Ashleey -

Wat een prachtige kleuren en super mooie look gemaakt!

Sofie -

Wat een prachtige look! Mooie kleuren :heart:

Beautytalk -

Heel erg mooie look! Past inderdaad heel goed bij jou!
Eefje

Reageer ook