Kruidvat Professional: Make-up Kwastenreiniger

Ho even, dat is een interessant product. Een kwastenreiniger, maar dan goedkoop! Ik heb persoonlijk een enorme hekel aan kwasten wassen. Het is al knap als het me een keer per week lukt..daar ben ik heel eerlijk in! Dus een verfrissing zo nu en dan zou wel mooi zijn voor mijn kwasten. De meesten van jullie kennen waarschijnlijk de beroemde brush cleanser van MAC wel, dus dit lijkt wel een betaalbare budget variant. Klik snel verder of de make-up kwastenreiniger van Kruidvat alles aan kant krijgt!

Eerst gaan we even kijken wat er op de verpakking staat en hoe je de Kruidvat make-up kwastenreiniger moet gebruiken:

Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger reinigt, verfrist en houdt de vezels zacht. De reiniger is geschikt voor kwasten met synthetische en natuurlijke haren. Ideaal om dagelijks te gebruiken, want de kwast is snel weer droog en klaar om te gebruiken. Regelmatig reinigen met de Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger verlengt de levensduur van de kwasten.

Tip: Reinig make-up kwasten vanaf het begin minimaal één keer per week. Vanwege de hygiëne, maar ook omdat ze dan prettig blijven aanvoelen.

Gebruiksaanwijzing: Breng Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger aan op een droge tissue. Wrijf de kwast hierin voorzichtig schoon tot hij niet meer afgeeft. Laat de kwast vervolgens aan de lucht drogen. Niet uitspoelen.

De make-up kwastenreiniger van Kruidvat ziet er leuk en simpel uit. Strak met een zwart etiket en een paarse vloeistof. Het product heeft een draaidop en dan zie je een gaatje waar de vloeistof doorheen gaat. Je schenkt als het ware wat van de vloeistof op een tissue of watje. Veeg je kwast af en tadaa: frisheid! Persoonlijk vind ik dat schenken niet echt heel erg fijn. Hierdoor -je raadt het al- komt er wel in een keer veel vloeistof op je tissue. Nee, ik zou dit liever in een sprayflacon zien, zodat je het beter kunt doseren.

Kijkend naar de ingrediënten zie ik meer dan 30% alcohol denat (1e plek) en parfum op de derde plek. In een gezichtscrème zou dit natuurlijk niet fantastisch zijn (zwak uitgedrukt) en in een shampoo ook niet. En we hebben het hier toch over het wassen van je kwasten die ook haren hebben. Hoe goed zou dat zijn? Natuurlijk moet het vuil eruit, maar ik wil niet dat mijn kwasten daaronder lijden dus hoe lief is dit product voor je kwasten? We probeerden het uit met een veelgebruikte blush kwast en eyeliner kwast.

Wat ik zie is dat het vuil inderdaad weg gaat en dat de kwasten niet meer afgeven. Ze zijn weer schoon en ruiken fris maar zo zien ze er niet uit. Je moet niet verwachten dat je witte kwasten weer stralend wit worden. Die blijven er gewoon smoezelig uit zien. Dus als je ze voor jezelf tussendoor wilt opfrissen kan het prima, maar als je vaker iemand anders opmaakt is het wellicht toch fijner als je ze een goede wasbeurt geeft, omdat dat er hygiënischer uit ziet.

Mijn kwasten voelen na gebruik van de Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger gelukkig wel zacht aan, de haren lijken (vooralsnog) niet uit te drogen. Hoe zich dat op de langer termijn ontwikkelt, moet ik nog bekijken maar wie weet schrijven we dan wel een re-review. De kwasten drogen ook redelijk snel dus dat is makkelijk!

Vind ik het nu echt een aanrader? Ik weet het niet. Ik ben een beetje neutraal. Ik ben niet weggeblazen maar vind het ook zeker geen slecht product. Gewoon voldoende. Ik denk eerlijk gezegd dat ik het alleen zou gebruiken om snel een kwast waarop hele donkere oogschaduw gezeten heeft, even op te frissen. Maar het stoort me dat mijn kwasten schoon zijn maar er niet zo uit zien. Mwah, dan was ik ze denk ik liever zodat ze weer echt mooi eruit zien. Ik denk dat het geen favoriet product is, meer gewoon een handigheidje voor af en toe. Probeer het uit in ieder geval, want voor het geld hoef je het niet te laten!

Edit: Willemijn hier! We zien veel vragen over het vergelijken met de Brush Cleanser van MAC. Martine heeft MAC’s Brush Cleanser nog nooit geprobeerd, maar ik wel. Persoonlijk merk ik geen verschil tussen deze van Kruidvat en die van MAC. In beide zit veel alcohol. Dit is om de bacteriën eruit te halen. Bij beide heb ik niet het gevoel dat ze mijn kwasten écht diep reinigen. Ik gebruik de Kruidvat Make-up Kwastenreiniger voor tussendoor. Als je fan bent van de Brush Cleanser van MAC, dan is dit een fijn goedkoop alternatief. Als je sowieso niet van een kwastenreiniger in deze vorm houdt, laat ‘m dan in de schappen liggen.

De Kruidvat Professional Make-up Kwastenreiniger kost €2,99 voor 200 ml en zal rond half april te koop zijn bij Kruidvat.

Ga jij deze scoren of geef jij ook liever je kwasten een grondige wasbeurt?

91 reacties

Tio -

Alcohol in kwastenreinigers. Zoiets zal wel desinfecterend zijn voor de kwasten vooral als er meerderen gebruik van maken. Zoals bij professioneel gebruik door make up artists en Visagisten. . Ik maakte mijn kwasten wel eens schoon met een goedkopere shampoo die overgebleven was, zoals A.H. van eigen merk of van het Kruidvat . Wel handig dat er kwastenreinigers zijn vooral voor mensen die er veel en vaak gebruik van maken is dat ideaal. Ik heb ook zwarte kwasten. Sommigen hebben een hele boel kwasten. Hier kan ook stof op komen. Zou zoiets als een stolp er over heen doen nog kunnen.

Tio -

Als er meerdere mensen gebruik van maken dan mag het ook wel in alcohol. Ik maakte mijn kwasten wel eens schoon met een goedkopere shampoo die overgebleven was, zoals A.H. van eigen merk of van het Kruidvat . Wel handig dat er kwastenreinigers zijn vooral voor mensen die er veel en vaak gebruik van maken is dat ideaal. Ik heb ook zwarte kwasten.

Willemijn -

Ik heb hem al een paar keer gebruikt en ben er heel blij mee. Ik druk zelf de tissue tegen de bovenkant van de flacon en dan keer ik de flacon om, zo komt er een redelijke hoeveelheid uit en je kunt het ook meerdere keren doen zodat je genoeg hebt. Ik vind het een supergoed product voor deze prijs: €2,99! Dat is toch niets! Ik heb ook de Kruidvat Professional concealer kwast waarmee ik ongelooflijk gelukkig ben. Hij werkt heel goed en is lekker zacht.

Leonie K -

ik hoorde het laatst al dat er een bji kruidvat kwam. was erg benieuwd en nu wordt dat alleen maar meer hahah. kan niet wachten tot ik hem kan kopen! 😀

Eline -

Hoe duur is hij en is hij al verkrijgbaar. De verpakking is wel best mooi, vooral voor kruidvat

Suzan -

Ik ga het wel kopen. Om mijn kwasten even snel schoon te maken na een donkere kleur gebruikt te hebben.

Myrthe -

Ik ga deze zeker kopen! :) Nog even wachten helaas 😉

Moniek -

Deze ga ik zeker aanschaffen! Ik heb een home made brushcleanser liggen, die is bijna op dus deze komt als geroepen. Die van Mac heb ik altijd te duur gevonden maar mijn eigen gemaakte werkt ook prima

Wojis -

Dat heb ik nou ook, ik heb een duurdere versie en ik gebruik ‘m indd om donkere kleuren weg te krijgen als ik per se een kwast dubbel wil gebruiken. Was mijn kwasten liever goed schoon en haal dan waar kan zonder reiniger extra product af, dat doe ik op een inlegkruisje, werkt heel goed en je kan ze plakken (heb ik van MissLipgloss). Als het echt moet, dan doe ik er wat reiniger op, lekker makkelijk. Ik heb al een paar keer zelf reiniger gemaakt en die vond ik veeeeeeel beter dan de reiniger die ik heb gekocht.

Suzan -

en hoe maak je dan zelf reiniger?

Miladylike -

Dat je de kleur zo blijft zien is wat mij betreft echt een nadeel al ziet de verpakking er wel een stuk handiger uit dan die van MAC.

Suzanne -

Ik combineer zelf altijd de brushcleanser van mac en een facewash. Ik doe een beetje cleanser van mac in een schaaltje. Eerst doop ik de kwast helemaal in de maccleanser zodat de kwast helemaal ‘soaked’ is in brushcleanser. Ik heb dan het gevoel dat echt alle bacterien gedood worden. Aan 1 hand doe ik een rubberen schoonmaakhandschoen aan (deze heeft een lichte structuur op het oppervlak) Hierna ga ik met de in macbrushcleanser gedoopte kwast rondjes wrijven op de handschoen net zo lang tot dat het helemaal schuimt. Als de kwast helemaal in geschuimd is doe ik een beetje facewash(of babyshampoo) op mijn handschoen en ga ik verder met de kwast te wrijven op mijn hand. Dit zorgt ervoor dat er nog meer schuim ontstaat en je ziet gewoon dat de kwast weer helemaal stralend wit wordt! (als het een witte kwast is natuurlijk) Daarna uitspoelen en met een brushquard laten drogen en je hebt se-rie-eus een kwast die er uit ziet alsof je m net nieuw hebt gekocht! Daarom vind ik het super om te horen dat er een budgetversie op die van mac is. Ik vind het super fijn dat er veel alcohol in zit want ik wil juist dat alle bacterien gedood worden. Ga m zeker halen!

Cynthiiaa -

Goede edit, want ik vroeg mij dat namelijk ook af! Ik heb ook de MAC cleanser, maar gebruik het alleen bij de visagie op anderen, want dan reinig je het + wordt hij weer verfrist tussendoor, maar verder maak ik ze liever schoon met babyshampoo want sommige kwasten worden inderdaad niet schoon met de cleanser. Maaaar als die van MAC op is, ga ik over naar deze. Goede eerlijke review, hier heb je gewoon echt wat aan! 😀

Jana -

Lijkt me best wel handig :) x

Anna -

Mwah, ik weet het niet. Ik gebruik altijd afwasmiddel met olijfolie voor mijn kwasten en het werkt prima! Eigenlijk heb ik dit helemaal niet nodig, hihi.

Charlotte -

Mmm.. ik denk dat ik het voor dat geld gewoon eens een keer zelf uit ga proberen en kijken wat ik ervan vind. Jammer dat het niet zo’n wasbeurt vervangt helaas. Had mooi geweest!

Nora -

Ik gebruik altijd alcohol om mijn kwasten te spot cleansen (eenmaal per week, en op zondag was ik ze goed en netjes met babyshampoo… best braaf, toch?) en vind het helemaal prima werken, synthethische haren en zwijnharen of whatever wordt gebruikt voor kwasten splijten echt niet van alcohol, in mijn ervaring! :)

Beautytalk -

Leuk, misschien toch eens proberen..
Eefje

Esther - Mango Sorbetto -

Voor die prijs is het altijd handig om in huis te hebben in ieder geval!

petra -

ik was ze gewoon met schampoo en dat werkt prima, en make up artist raden dat vaak ook aan
dus nee ik koop daar geen apart schoonmaakmiddel voor

Jasmijn -

Jammer dat het geen super product is, maar ik had er ook niet echt super veel van verwacht ..

Jennifer -

Jammer dat het geen denderend product is en jullie niet blown away zijn, maar ik vind het alsnog wel een heel leuk product om te hebben, om de kwasten tussendoor wat vaker even snel te reinigen. ik doe het nu namelijk veel te weinig.

Laura Louise - Fablouise -

ZOdra die er is ga ik hem gelijk aanschaffen, ben er zo benieuwd naar en veel cheaper dan de cleaner van Mac! :cadeau:

Danielle -

Ookal twijfel je er wel over ik ga hem zeker kopen. Wie weet was ik mijn kwasten dan vaker.

Marnel -

Ik denk dat ik hem wel ga aanschaffen!! Super handig en snel!! :jummie:

Miss Y. -

Ik zie bij The Body Shop altijd flesjes staan met kwastenreiniger, maar helaas worden die niet verkocht! Eigenlijk jammer dat je niet een e-mailtje naar bedrijven kan sturen met suggesties (nouja misschien kan dat wel… maar ik heb er nog nooit van gehoord).

Ik was m’n kwasten af en toe met baby shampoo en tussendoor reinig ik ze met van die vochtige make-up doekjes of wat goedkope make-up remover op een watje. Weet niet of er in deze specifieke producten magische ingrediënten zitten die het beter doen 😉

Kiss & Make-up -

Klinkt niet slecht, alleen gaan je kwasten je niet dankbaar zijn als je deze te vaak gebruikt :-( Ik gebruik het liefst babyshampoo. Duurt langer, maar is wel liever voor je make-up kwasten.

Chantal -

Ik wil deze zeker gaan halen, gewoon om tussen door mijn kwasten te reinigen.

Moniek -

Hmm, ik ga deze ook maar proberen als deze er is. Toch een stuk goedkoper dan MAC.

Marie -

Als deze in de winkels ligt ga ik hem zeker gebruiken! Ik gebruik nu de brush cleanser van MAC en daar ben ik heel tevreden over dus zal deze me waarschijnlijk ook niet tegen vallen! :)
Ik ben benieuwd ! :)

ChantalAngel -

Wel goed om te weten dat het qua reinigen op die van Mac lijkt. Voor nu heb ik bij douglas de tip gekregen om tussendoor te reinigen met een niet vette oog make-up remover. Maar als deze bij het kruidvat ligt ga ik hem zeker proberen.

BeautyByTS -

Ik denk dat ik m’n kwasten gewoon met de hand blijf wassen

Eline -

Ik ga deze zeker halen als ik weer in de stad ben :) beter half gereinigde kwasten dan niet-gereinigde kwasten 😛

Natasja -

Fijn dat er nu ook een budget variant op de markt komt. Ik ga deze denk ik wel proberen, aangezien ik die van MAC veel te prijzig vind. :yay:

Beautyjuf -

Aha, op dit artikel zat ik te wachten 😉 Ik had al zoveel over het product gehoord, dat ik er inmiddels behoorlijk nieuwsgierig naar was geworden. Hmm, klinkt an sich niet verkeerd. Maar, ik denk toch dat ik het bij babyshampoo houd :-)

Annemiek -

Ik heb een brush cleancer van Kiko maar gebruik die eigenlijk nooit.. Daar zit ook veel parfum in en na het reinigen ruiken mijn kwasten daar dan naar. Als ik de kwasten dan weer gebruik ruik je de parfum nog steeds en het voelt gewoon verkeerd om een kwast te gebruiken die zo naar parfum ruikt! Denk dat de Kruidvat reiniger dus niet echt iets voor mij is!

BeautyLiner -

Voor dat geld kun je hem inderdaad eens zelf proberen! Leuke review meiden!

Amy -

Fijn dat hij ongeveer gelijkaardig is aan die van MAC. Die vind ik zelf erg fijn om snel even tussendoor te wassen dus deze lijkt me wel de moeite waard. :jep:

Miriam -

Het lijkt mij wel een handig product voor tussendoor. Als je een donkere of opvallende kleur hebt gebruikt en dat je dan daarna de kwast weer kan gebruiken zonder eerst helemaal te wassen en wachten tot die droog is, maar ik heb dan ook niet zo heel veel kwasten. Ik heb trouwens ook een soort reinigingsmelk van Leco, gekocht op aanraden van douglas dame, maar dat vind ik niet echt wat. Wordt vrij moeilijk echt schoon, dat alle kleur eruit gaat, en daarna moet je alsnog met water wassen.

lot -

Hebben jullie ook aanraders, wat wel echt je kwasten schoonmaakt?

Mirjam -

En waar ze dan wel weer wit van worden ?

Black Sheep Of Beauty -

Van Sigma heb je tegenwoordig een handschoen van siliconen om je kwasten te wassen. Dat ding kost 40$. Ik kreeg bijna een beroerte toen ik de prijs zag. Bij Ikea heb ik een siliconen pannenlap gekocht voor 2 euro. Door de extra wrijving worden ze witter dan dat ik ze op mijn hand was. En het gaat een stuk sneller.

Martine -

Willemijn gebruikt babyshampoo. Dat deed ik vroeger ook maar ik heb toen de Blendercleanser uitgeprobeerd en dat vind ik zulk fijn spul..mijn kwasten worden er echt heel schoon van, kan niet meer zonder 😉

MamavanL -

Hmm ik denk dat ik deze zou laten staan. Ik gebruik nu voor het wassen babyshampoo & tussendoor als ik zeg maar een oogschaduw kwast even snel moet reinigen haal ik hem meestal een paar keer over een billendoekje van mn dochter haha werkt prima!

Martine -

Whaha slim!!

Emily -

Fijne review, thanks!

Waarom zegt iedereen ‘jammer van de alcohol’ ?
Daar is niets mis mee hoor, het reinigt goed en verdampt vervolgens snel.

Martine -

Er is ook zeker niets mis mee en je kwasten moeten ook goed schoon worden, ik ben alleen benieuwd of de kwaliteit van de haren daarvan niet achteruit gaat.

Joyce -

Jammer dat het wat tegenvalt! Ik was er wel ontzettend benieuwd naar

Esmay -

Die ga ik zeker wel halen. Gewoon om even je kwasten op te frissen en niet om ze echt grondig te reinigen. Maar volgens mij is ie daar ook niet écht voor bedoeld. Gewoon als je donkere kleuren hebt gebruikt om dat even schoon te maken en dan een lichte kleur kan gebruiken op dezelfde kwast!

Kimberly -

Ik wil hem graag eens uitproberen eigenlijk!

Esther -

Mijn MAC brush cleanser is bijna op, ik ga hen wel kopen voor erbij denk ik. Zeker voor dat geld!

Mademoiselle Sophistiqué -

Is wel een fijn idee van kruidvat, maar ik denk dat ik bij de brush cleanser van MAC blijf

EliseJoanne -

Ik was enorm benieuwd naar deze review! Vooral omdat iedereen (en ik ook) héél enthousiast was over de komst va een kruidvat brushcleanser met de looks van MAC maar 1/5e van de prijs. Ik baal er van dat je minder enthousiast ben dan ik had gehoopt, want dit zou een fijne, makkelike en veel goedkopere oplossing zijn dan MAC… Ik ben vanwege de hoge concentratie alcohol dus bang om min kwasten nu ermee te gaan schoonmaken. Toch maar is babyshampoo gebruiken misschien..? Dank voor de review!

Monique -

Hmm. Ik ben wel heel benieuwd nu maar twijfel toch nog een beetje over het aanschaffen

Miranda -

Het klinkt wel oké. Ik ga er toch nog even over nadenken. Toch denk ik wel dat ik hem ga kopen, aangezien het wel handig is voor even tussendoor.

Maaike -

Leuk! En ik denk een goede vervanging van de brush cleanser die ik nu altijd bij Sephora haal. Die zit wel in een handig spray flaconnetje dus als ik die bewaar en deze erin doe heb ik weer een cleanser voor tussendoor.

The Sketched Chef -

Jammer, ik was heel erg benieuwd naar dit prodcut, maar aangezien ik dit lees, vind ik het toch niet zo..
Wel een hele fijne en duidelijke review :)

femketje -

ik denk dat ik mijn kwasten gewoon lekker met de hand blijf wassen :3

Janine Bredewoud -

Gebruik je er ook iets bij waardoor je schoon zijn of gewoon water en dan wassen?

Sylvia -

Ik gebruik babyshampoo of Nivea reinigingsdoekjes voor mijn kwasten, werkt perfect! De babyshampoo is goedkoop en met een fles doe je ik-weet-niet hoelang! Voor mij in ieder geval geen dure kwastenreinigers van b.v Mac. Kruidvat kwastenreiniger wil ik ook wel eens uitproberen!

Sari -

Ik denk dat ik het wel ga kopen, gewoon om te proberen. Fijne review!

Just Love Life -

mm jammer dat ze er niet schoon uit zien.. maar ik ben er toch wel benieuwd naar geworden! en zeker handig voor ‘noodsituaties’ :)

Kirsten -

Klinkt wel leuk! Denk dat ik het na je conclusie toch bij mijn favoriete brush cleanser van MUFE houd.

beautybysandra -

Dit is echt een hele goede tip, ga vanmiddag gelijk kijken!

Glitterz -

Vanaf april…

Beautydagboek -

Goh, dit is wel eens stuk goedkoper dan die van MAC die ik nu gebruik! Vind je hem echt veel slechter werken dan die van MAC, Martine?

Glitterz -

Daar ben ik ook benieuwd naar!
(Hopend op een review Kruidvat vs Mac…!)

BTW: Ik heb die van Mac en ik weet dat daar ook veel alcohol in zit.

Willemijn -

Ik heb er een Edit aan toegevoegd :) Zie onderaan aan het artikel 😉

Glitterz -

Thank you:)

Beautydagboek -

Bedankt! Dan koop ik voortaan die van kruidvat, lekker goedkoop!

dita -

Fijne review

anni -

Ik ga hem zeker kopen!! Heel handig als je weinig kwasten hebt…. Als je bijvoorbeeld smokey eyes gaat maken en je wilt na zwart een lichte kleur aanbrengen kan je je kwast snel schoonmaken. Hoef je niet helemaal een schone kwast te gebruiken. Ik heb wel n tip: je kan hem beter in een sprayflacon doen!

Hester -

Een beetje tussenin dus, maar ik denk dat ‘ie best handig is. Niet als vervanging van het echte wassen, maar wel handig om af en toe even te gebruiken.

Anne Solveig -

Leuke review! Jammer van de alcohol!

Sofie -

Leuk dat Kruidvat dit nu ook verkoopt! Chique verpakking en het lijkt me fijn spul :)

Merel -

Ik denk dat ik deze wel even ga scoren in April. Het kwasten wassen zelf vindt ik nog niet eens zo erg, maar ik heb er vaak niet genoeg tijd voor en dan zijn mijn kwasten langer smerig. Een handige, en goedkope, oplossing tussendoor is dus altijd wel welkom! Gewoon als extra erbij, het wassen met babyshampoo blijf ik dan wel gewoon gebruiken voor nét dat beetje extra schoon zijn van de kwasten.

sigrid -

Hij klinkt wel redelijk vind ik zelf. Wanneer komen de kwasten zelf in de winkel?

Ashleey -

Jammer dat er veel alcohol in zit, maar het ziet er wel heel goed uit!

Velaija -

Hmm, ik vind ‘m best goed klinken! Ik weet uit mijn hoofd de bestanddelen van de MAC Brush Cleanser niet, maar als daar ook zoveel alcohol in zit zou dat geen kwaad moeten kunnen, toch? Zolang mijn kwasten ‘t goed kunnen hebben vind ik dat prima :).

Beautydiamonds -

Yeey op deze review wachten ik. Ik ga h’m zeker aanschaffen! En ik was mijn kwasten ook veel te weinig. Oeps hihi.

Charile -

Ik wacht nog wat andere reviews af :)

Black sheep of beauty -

De alcohol is om de boel even lekker te ontsmetten. Voor tussendoor lijkt het me ideaal.
Laatst heb ik zelf kwastenreiniger/zeep gemaakt. Ik had op YouTube een “recept” gevonden. Daar zit ook alcohol in maar ook een verzorgende conditioner. Mijn kwasten zijn nog nooit zo wit en schoon geweest.

Monique -

Dat klinkt interessant! Weet je nog welk filmpje het was m.a.w. heb je een link? 😀

Black Sheep Of Beauty -

Het is een filmpje van EnKoreMakeup, Home Made Brush Cleanser.

Het recept is in cups maar dat had ik al omgerekend..

240 ml water
60 ml 70-90 alcohol
1/2 eetlepel afwasmiddel voor zachte handen
1/2 eetlepel baby shampoo
1 eetlepel leave in conditioner (spray)

En ja, het moet echt spray zijn. Een creme (Andrelon) lost niet op en dan krijg je vlokken. Dat had ik dus. Ondanks dat werkt hij prima. Het ziet er alleen raar uit.

Martina -

Lijkt me super handig voor af en toe!

mirjam -

Voor mij een overbodig product.. Ik was ze net zo makkelijk :)

Joyce -

Jammer dat er zo veel alcohol in zit, toch ga ik ‘m denk ik wek aanschaffen omdat het voor ‘even snel’ wel handig is:)

Glitterz -

In die van Mac zit ook veel alcohol

.... -

Heel veel make up artists gebruiken pure alcohol voor het reinigen van hun kwasten dus zo slecht zal het niet zijn 😉

Laura -

We hebben nog even de tijd om er over na te denken. Er zullen vast meer reviews komen, dan kijk ik wel of ik het koop. Het is wel super handig, want ik ben erg lui in kwasten wassen 😉

Reageer ook