Guess Girl Eau de Toilette

Photobucket

Ik ben gek op Guess. Sommige merken, daar kun je simpelweg verliefd op worden zonder aantoonbare reden. Zo heeft make-up van Dior ergens een heel speciaal plaatsje in mijn hart -terwijl het vaak helemaal niet zo bijzonder is- en Guess heeft dat qua tassen en sieraden. Ik kreeg mijn eerste Guess horloge van mijn vriend en ik zit altijd nog te azen op een mooie tweede. Maar afgelopen zomer kocht ik wel mijn allereerst Guess tas waar ik nog steeds verliefd naar kan kijken. Toch had ik nog nooit een geur geprobeerd van Guess, daar komt vanaf nu verandering in!

Photobucket

Eh, ja…leuk ehm..liedje!

Ik zocht eerst op of er ook weer een leuke reclamevideo bij de geur hoorde en vond bovenstaande video. Oké, die reclame is sexy as hell. Grappig, want de naam Guess Girl doet me aan iets liefs denken en dit was niet het reclamespotje wat ik in gedachten had bij deze eau de toilette, haha! Maar toen ik verder las over Guess Girl werd het me een stuk duidelijker.

Wat een superleuk flesje trouwens! Echt iets wat past bij een geur die Girl heet, snoeperig en lief. Alleen de boodschap is wel meer gericht op sexappeal als je de reclame zo ziet vandaar dat ik denk ik ook andere verwachtingen had. Dit flesje doet me trouwens wat denken aan Marc Jacobs. De dop is een bloem die aan de buitenkant hard is, maar aan de binnenkant bewerkt is met zachte stof. Cute!

Photobucket

Deze geur van Guess is sinds februari 2013 op de markt. Guess Girl is ontworpen voor jonge twintigers  en geïnspireerd op de 30ste verjaardag van Guess: “We wanted to create something that will preserve sexappeal and youthful spirit of the brand.”
Maar als je natuurlijk nog geen twintig bent of ouder dan twintig wil dat niet zeggen dat je hier niet voor in aanmerking komt. Guess Girl is een frisse, jonge geur  maar alsnog denk ik wel geschikt voor een brede doelgroep. Maar het gaat dus om sexappeal, aha!

Even een blik op de geurnoten:

  • Topnoten: framboos, meloen en bergamot extract
  • Hartnoten: Braziliaanse orchidee, Provençaase acacia en lelies
  • Basisnoten: Australisch sandelhout, Madagascar vanille en musk

Photobucket

En nu even wat van dit verleidelijke goedje opspuiten..Het ruikt inderdaad lekker zoet naar vanille, met wat mysterieuze musk maar ook heel fris door de fruitige  en bloemige noten die erin verwerkt zitten. Ik hou van dit soort geuren. Ik ben dol op hele zoete geuren, maar ik vind zoet en fris ook een fantastische combinatie. Dit is een ideale geur voor naar het werk en bovenal prima geschikt voor aankomende zomer. Ik ben helemaal in de zomerstemming door Guess Girl. Laat die zwoele avonden maar komen.

Het enige wat ik jammer vind, is dat het een eau de toilette is. In het begin ruik ik het heel goed en zwijmel ik weg maar het blijft helaas niet goed hangen. Ik spuit het zeker nog wel 1 á 2 keer bij gedurende de dag maar dat heb ik altijd met een eau de toilette. Ik zeg: ‘Breng de eau de parfum variant maar uit!’

Hieronder zie je de prijzen van Guess Girl. Het eau de toilette is verkrijgbaar in 3 varianten.

  • 100 ml kost €65
  • 50 ml kost €49
  • 30 ml kost €33

Photobucket

Ik vind de prijs voor de 30 ml variant best wel betaalbaar. Ook leuk om cadeau te doen aan een vriendin of je zus, Guess Girl is zeker het sniffelen waard. Geuren van Guess zijn te koop bij onder andere Douglas en ICI Paris XL.

Heb jij Guess Girl al geroken?

0 reacties

Romy -

Komt het door mijn iPhone dat ik het artikel niet goed kan lezen? Zie kort stukje tekst en dan heel lang zwart en dan beetje oranje en wit en dan commentaar… Kan de rest niet lezen :'(

Anna -

Wat een mooi flesje! De geur lijkt me echt heerlijk <3

Esther - Mango Sorbetto -

Wat een prachtig flesje! En de geur lijkt me ook erg lekker!

beautybysandra -

Het flesje is echt prachtig, hij lijkt me erg lekker!

Edith -

Lijkt me een lekker geurtje! De flacon is ook heel leuk, maar ik vind Guess sowieso een leuk merk.

Bianca -

Het flesje vind ik echt super leuk! Ben wel benieuwd hoe die ruikt!

Beautytalk -

Klinkt goed, mooi flesje in ieder geval! Proberen waard!
Eefje

Hester -

Leuke flacon! Ik hou altijd wel van zoet en fruitig!

Myrna -

Deze klinkt zeker het ruiken waard! Hou wel van snoeperige zoete geuren.

Jennifer -

Ik blijf hem wel heel duidelijk ruiken en bij mij duurt het zeker ook een tijdje voordat hij vervaagd. Ik vind ‘m eigenlijk erg lekker en zoet en blijf ‘m pakken. Ik ben wel zo zuinig op het flesje omdat ik ‘m zo leuk vind, dat ik ‘m niet meeneem in mijn tas omdat ik bang ben voor een beschadiging!

Chantal -

Ik ben nu best nieuwsgierig naar deze geur, zal er eens aan snuffelen als ik ‘m tegenkom!

Esmay -

Wat een superleuk flesje heeft deze zeg! Alleen daarom zou ik ‘m al kopen! Maar de geur klinkt ook lekker.

Jaimie -

Heel mooi die flacon! En wauw die reclames van parfums altijd. :linlove: :linlove:

Sofie -

Superlief flesje! Al hebben we dat inderdaad al ergens anders gezien :)

Jorinde -

Deze eau de toilette spreekt mij niet zo aan.

femketje -

Super cute flesje

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een prachtig flesje, doet me inderdaad denken aan Lola van MJ

uniquelifepassion -

mhh dat klinkt goed! Ik zelf heb Guess Seductive I’m Yours,
ook heel lekker! Jullie blijven onze blog voorbeelden.
Wij zijn ook met zijn 2e en jullie zijb gewoon super.
Een voorbeeld van hoe goed het uitpakt om lekker jezelf te zijn.
liefs lonneke :travel:

Just Love Life -

mm klinkt lekker! en het flesje is ook erg leuk! jammer dat het niet zo lang blijft hangen

Laura Louise - Fablouise -

Ziet er schattig uit!! Ben benieuwd naar de geur!

Beautyjuf -

Wat een schattig flesje :-) Lijkt me een heerlijke geur!

martina -

hahaha dat spotje is echt helemaal niet wat ik in gedachten had inderdaad 😉

Miss Sentinelli -

I love Guess!! Ze hebben zulke mooie tassen, horloges en zonnebrillen. :) en de geuren zijn echt geweldig, deze kende ik nog niet. Wil hem echt wel hebben :)

Llucinxo -

Grappig dat jij dat ook hebt met Guess. Hier in Bataviastad hebben ze ook een hele mooie Guess winkel en ik kan daar gewoon niet voorbij lopen. Laatst ook een mooie nieuwe portomonnee gekocht. Die tassen staan je ook altijd zo aan te staren, gelukkig is het dan outlet en nog wel te doen. (mocht je een keer daar heen gaan, laat het mij even weten hahaha) X

Danielle -

De prijs valt nog mee! De flacon is super, maarja. Afgaan op een geur review op internet is lastig, misschien maar eens ruiken in de winkel

Inge -

I :heart: Guess! Heb er ook echt een zwak voor en niet alleen voor de tassen of sieraden! De kleding, schoenen en seductive parfum hebben me ook in hun macht. Ga dit parfum ook zeker proberen, klinkt goed en zit er super cute uit!!

ChantalAngel -

Klinkt heel goed. Toch vind ik hem nog redelijk aan de prijs voor een eau de toilet. Maar de tassen rn sieraden vind ik ook helemaal geweldig. Ik heb er zelf helaas nog niks van.

Kiss & Make-up -

Ben benieuwd naar hoe hij ruikt, het klinkt alvast goed!

Charlotte -

Met geurnoten als vanille en meloen klinkt dit luchtje wel heel lekker ja!

LounaBeauty/ Milou -

Klinkt als een heerlijk luchtje. ben er nu wel benieuwd naar!

Sofie -

Pretty flacon en de geur klinkt goed! :heart:

Miladylike -

Jammer dat hij niet zo goed blijft hangen. Hij klinkt wel erg lekker en wat een leuke flacon!

Ashleey -

super cute die flacon!! De geur lijkt mij ook heerlijk

Marnel -

Wat een super schattige flesje!! Lijkt me wel een lekker geurtje!! 😉

Laura -

Hij klinkt goed te ruiken, haha 😉
Misschien eens in het echt aan snuffelen!

EliseJoanne -

Mmm. ik kende deze vn Guess nog niet. Ik ben altijd een beetje huiverig om nieuwe parfum te proberen maar testertjes halen is dan altijd en goede optie! Hij doet me ergens denken aan het luchtje van Justin Bieber.. Maar dan wat rustiger!

Reageer ook