Great Lenght Extensions bij Kapsalon Jasper

Afgelopen dinsdag was het zover, ik ging op weg naar de afspraak die al weken gepland stond.  Ik zou Great Lenght extensions nemen bij kapper Jasper aan het Damsterdiep (Groningen) en Dina zou ze erin gaan zetten. Ik moet eerlijk bekennen dat ik meer gespannen was voor mijn extensions dan toen ik mijn haar kort liet knippen. Ik denk omdat ik hier niet echt een beeld bij had en ik had destijds wel ooit mijn haar al eerder kort laten knippen. Ik zou zeggen, bekijk de video om een indruk te krijgen hoe het in zijn werk ging en klik verder voor foto’s en antwoorden op de vragen die een aantal van jullie op Facebook stelden over extensions.

Op naar de vragen, wat wilden jullie graag weten over extensions?

Diana: Wat voor extensions krijg je? Clip in of die er met wax ingezet worden?
Mijn vraag is, kun je je haar (je echte haar) nog wel stijlen als extensions met wax erin worden gezet? Of zal de stijltang de stukjes kapot maken ofzo? (ik heb krullen en ik zou graag stijle extensions willen..)
Ik heb extensions van Great Lengths. Deze extensions hebben platte, korte bondings: het stukje waar de extension aan vast zit. Door deze vorm van de bondings zijn ze onzichtbaar en voel je er zo min mogelijk van. Je kunt je echte haar zeker nog stijlen als je extensions hebt, of die nu met geluidsgolven warm worden gemaakt (zoals bij mij) of met wax erin worden gezet. Extensions worden vrij dicht bij de hoofdhuid aangezet, je moet dus wel uitkijken dat je niet met je stijltang over de ‘bondings’ heen gaat maar dat gaat niet zomaar omdat ze zo dicht bij de haargrens zitten.
Verder hoorde ik als je van jezelf krullen hebt, het doorgaans geen succes is om dan extensions te nemen die stijl zijn. Je kunt beter gekrulde extensions nemen zodat het zo natuurlijk mogelijk lijkt en dan alles in één keer bewerken met de stijltang.
Martine: Moet je er ook dik haar voor hebben? Mijn eigen kapster heeft ook extensions gehad maar omdat we beide dun haar hebben zag je ze echt zitten wat onwijs jammer is.
Ja, je moet er wel een gemiddelde dikte voor hebben. Je hebt inderdaad de kans dat je de extensions ziet zitten als je vrij dun haar hebt van jezelf. Laat het beoordelen door je kapper, zij weten wel of jouw haar geschikt is.
Een vraag die veel gesteld werd: Is het slecht voor je eigen haar? Breekt het je natuurlijke haar af?
Nee, het is niet schadelijk voor je haar. Het breekt niet je natuurlijke haar af. Wat je jezelf wel moet realiseren is dat je eigen haar (zonder extensions) wel uit valt. Gemiddeld genomen verliest men zo’n 100 haren per dag. Dat is vrij veel, en het verschilt natuurlijk per persoon, omdat het van bepaalde factoren afhangt. Je kunt je voorstellen dat je dus ook haren verliest waaraan de extension bevestigd is. Als de extensions er dan uitgehaald worden, lijkt het misschien alsof er veel natuurlijke haren meekomen, alsof het afgebroken is. Dit is niet zo, dit is het natuurlijk uitvalproces geweest van je eigen haren.
Amelie: Hoeveel extensions? Heeft het extra verzorging nodig? Blijven die wax-stukjes niet vastzitten in je haarborstel?
Het ligt eraan wat je wilt om te bepalen hoeveel je er nodig hebt. Sommige mensen willen dikker haar en sommigen langer haar. Ik ging in dit geval voor langer haar. Zelf heb ik 100 extensions in mijn haar. Het heeft niet noodzakelijk extra verzorging nodig. Ik hou mijn oude routine aan. Twee keer wassen per week, voordat ik ga douchen doe ik een serum in mijn punten en gebruik ik na de shampoo wat conditioner in de punten. Wat je wel absoluut moet doen is het zeker 2x per dag heel goed uitborstelen, juist ook goed over de ‘bondings’ heen zodat je zoveel mogelijk natuurlijke haren die uitgevallen zijn eruit borstelt. Je mag het echt niet kammen vanwege de bondings. Dus gebruik een borstel, het liefst eentje die ook nylonharen bevat zoals die van Mason Pearson.
En een vraag die niet gesteld is, maar die jullie waarschijnlijk erg graag willen weten: Hoe duur is het?
De totaalprijs hangt af van hoeveel extensions je nodig hebt en per kapperszaak zal de prijs denk ik ook verschillen. Bij Kapsalon Jasper (Damsterdiep Groningen) kost 1 extension €5,50. Jep, extensions zijn niet goedkoop maar goed, dan heb je ook wat. Verder betaal je ook voor de tijd dat ze met je bezig zijn. Als je daarna nog je haar wilt verven, wordt dat ook meegerekend. Extensions kunnen ongeveer 6 á 7 maanden blijven zitten, in sommige gevallen zelfs nog iets langer.
Ik heb er -op dit moment- voor gekozen de extensions nog niet te verven. Ik vond dat ombre effect wel wat hebben. Ik ben echter nog wel van plan om in mijn natuurlijke haar bovenop nog wat lichtere plukjes te laten verven voor de lente/zomer. Ik ben er heel blij mee en moet er nog wel wat aan wennen. Wat wel heel handig is, je hebt meteen een graadmeter wanneer je je haar weer moet wassen. Zodra het namelijk vet wordt, kan ik soms een ‘bonding’ zien zitten dus dan is het shampootijd: handig! Je kunt er alles mee doen wat je wilt en het uitborstelen valt me alles mee!
Ik merkte ook dat veel van jullie vragen waar Jasper in Groningen precies zit, dus hierbij nog een keer het adres. Mocht je overwegen naar Jasper en zijn gezellige team toe te gaan, moet je altijd even bellen voor een afspraak:
Kapsalon Jasper
Damsterdiep 16
9711 SK Groningen
t.: 050-3144290
Als je nog meer wilt weten over Great Lenght Extensions, ga even naar hun website. Hier kun je ook lezen waar het haar oorspronkelijk vandaan komt en wat voor kleuren ze allemaal hebben. Ze hebben nu ook mooie pasteltinten, leuk voor de lente!
Heb jij ervaringen met extensions?

 

0 reacties

Emily -

Hoi Martine! Ik zit er ook aan te denken om extensions te nemen. Hoe ga je om met de uitgroei? Als die plasticjes een paar centimeter zakken, zie je ze dan goed zitten?

Stephanie -

Ik hou heel erg van extensions, zeker als ze goed gezet zijn! Ik zet nu al een jaar extensions bij beauty by roos en die meiden hebben er heel veel verstand van! Ik ben ook van een best korte boblijn naar net over de schouders gegaan, maar bij mij zie je niks weer van de bob. De kleur is naar mijn idee nog te verschillend.. Dat je de bob aan de onderkant houdt is niet zo gek, maar de zijkanten hadden echt beter geknipt moeten worden.. Erg duur.. ik heb een abbo bij beaut by roos en betaal voor 3 nieuwe sets bijna het dubbele, maar dan heb ik wel 3 x in het jaar een nieuwe set.. misschien een tip om daar is langs te gaan als je het wil houden?

Esther -

Ik vind het niet zo mooi.

Jamie -

Lang haar staat je echt super maar je ziet je eigen haar wel heel goed.

Cella's Budget Beauty Blog -

deze techniek kende ik nog niet.. staat je goed, alleen jammer dat je eigen haar er onderdoor piept op het filmpje..tip: als je dit een beetje toupeert bij de punten zie je dit minder:)

Adinda -

WOW het staat je echt vet goed !!!!!!!!!

Rosa -

Ik heb al lang haar dus hoef geen mooie lange lokken meer :happy:
Sorry hoor maar ik zie waneer je haar stopt beetje raar misschien?
Maar dat lange haar staat je wel goed?
Vraagje: waarom laat je je haar niet gewoon groeien ik begrijp je wilt lang haar en je kan er veel meer mee :jep:
Fijne Dag.

Rozemarijn -

wauw!! staat erg goed mag ik wel zeggen. Ik hoef geen extensions..ik heb lang haar van mezelf, maar erg mooi voor als je haar niet zo lang is. Hoe gaat t eruithalen eigenlijk?

Martine -

Met een soort sprayspul, dat doen ze op een bonding, dan knijpen ze het plat en hoor het uit je haar te glijden. Dat zal wel niet zo’n leuke ervaring worden haha 😉

Anne Solveig -

Prachtig zeg!

marlon312 -

Kan niet wachten op nieuwe filmpjes met je lange haar!! x

Martiniii -

Woensdag is de eerste 😉

kitkatje -

wat staat dat je mooi zeg, ze ziet er ook jonger uit, maar dan op een goeie manier!

Lizzy -

Jeeeetje wat duur. Maar het staat je echt prachtig!!!

Hester -

Wauw ik moest echt wennen, je heb nu opeens meer de uitstraling van een prinsesje in plaats van een stoere chick haha ^^ Het staat je wel erg mooi hoor!

Martiniii -

Haha dat vonden Willemijn en Jasper ook al!

bes -

How joh, ik kan er gewoon niet tegen hoe ze je hebben afgezet. Ik zeg dit eerlijk waar niet of je af te kraken want langs achter op de foto valt het nog best mee maar voor de kwaliteit die ik op de video zie heb je sowieso te veel betaald. Zodra je vanvoor of langs de zijkant kijkt zie je gewoon je korte coupe! En laten we eerlijk zijn, de kleur is ook een te groot verschil. Mijn goede virendin is kapster en verschrok zich rot, zij zet ook zo vaak extensions bij meiden met kort haar en zonder dat je de overloop ziet, dat heeft gewoon met het inknippen te maken! En dat kunnen ze bij kapper jasper duidelijk niet. Daarnaast zet mijn vriendin ze voor €2,50 per stuk, mooiere en minder frizzy kwaliteit! T is dat je niet bij ons in de buurt woont anders zou ik je meteen haar gegevens geven. Ik bedoel maar dat je bij jou in de buurt eens moet uitkijken naar een andere kapper volgende keer want dit vind ik echt niet kunnen. Dit is echt maar een tip aangezien ik weet dat er kapsters zijn met betere skills voor minder geld.

roos -

Dit ben ik ook met je eens. Ik draag al jaren extensions omdat mijn haren kort zijn en niet lang groeien, en daar zie je gewoon geen verschil. Geen kleur verschil en ook geen lijnen. Great Lenght is een goed merk, staat het bekend om, maar ik vind dat het er bij jou erg droog uit ziet… Sorry Martine, ik vind het heel leuk voor je dat je er blij mee bent, maar ik was hier niet mee akkoord gegaan, zeker niet voor 550 euro!

Tamara -

Over het zetten enzo zal ik geen mening geven, want dat weet ik echt niet. Maar ze heeft ze immers expres niet laten bijkleuren. Martine vindt dat ombre effect juist leuk. Dus lees eerst even goed voor je meteen je mondje open doet 😉 😛

Anyway, persoonlijk vind ik het niet zo mooi. Komt vooral omdat ik geen fan ben van lang haar.

lauren -

Wauuww, dat staat je geweldig 😮 Jij bent echt een super mooie vrouw Martine :)

stella -

Wow Martine, deze lengte staat je ook heel erg goed. Met het korte kapsel oog je pittiger en met je nieuwe kapsel zo super vrouwelijk. En voor wat de prijs betreft,…..als ik iets persé zou willen, dan zou ik dit bedrag ook uitgeven. De een geeft het uit aan een designer tas, jas of schoenen, de ander aan een vakantie,…enne als je je eigen wensen kunt vervullen, be you own fairy fee.
Veel plezier met je The Bomb kapsel.

Anna -

je ziet van voor je eigen haar wel heel erg zitten

Just Love Life -

staat je goed! je ziet inderdaad wat kleurverschil, maar ik vind het niet storend :)

Cari -

Lang haar staat je erg mooi! Heel vrouwelijk. Ik vind alleen dat je de extensions wel erg goed ziet zitten. Misschien als je het kleurt dat het mooier is.

Linda -

Wow het staat je echt super mooi!!!!

D. -

Lang staat je moooi, maar ik vind het ook jammer dat er nog veel van je korte haar tussen zit en het kleurverschil zo duidelijk is.

Linda B -

Wat vind vriendjelief ervan? :)

Martine -

Mijn vriend maakt het niet zoveel uit wat ik met mijn haar doe. Hij vond het heel mooi en later kreeg ik nog een appje van hem dat of ik nu superkort of superlang haar heb, hij altijd gek op me is… lief hè :happy: ?!

M -

Heb al jaren extensions, Heerlijk zo een bos haar!
Heb ze van het merk socap 100 stuks en extra lange 60 cm Ik heb ze laten zetten bij beautybyroos ( zetten ook Grath Lenght)

Veel plezier ermee.

Groetjes x

Jana -

Het staat je wel heel mooi 😀 x

Marielle -

Wat griezelig duur zeg, ik kan daar makkelijk een maand van leven… Dat heb ik niet voor over.
Maar het ziet er wel goed uit, en voor die prijs leveren ze natuurlijk ook wel kwaliteit!

martina -

echt bizar, ineens dat lange haar!

Lianne -

Het staat echt super! Heel mooi dat lange haar. Alleen gooi het niet over je schouders naar achter zoals je in het filmpje deed want dan zie je het korte haar eronder en dan zie je dus wel dat je extensions hebt.
Maar dit ziet er verder heel natuurlijk uit! Heel vaak zie je van die blonde meiden lopen met extensions zoals barbie en valt het heel erg op. Dan vind ik het echt lelijk, maar dit ziet er goed uit!!

Martine -

Klopt inderdaad, ik moet om leren gaan met m’n extensions haha. Als ik op een bepaalde manier mijn haar ‘drapeer’ zie je m’n eigen stukken er doorheen maar ik word nu steeds beter in hoe ik mijn haar als het ware moet dragen. Ook nu ik het een keer gewassen heb, lijkt het meer te blenden met mijn eigen haar.

Tessa -

WAUW
Dit staat je zo mooi!
Je gezicht lijkt een stuk ‘slanker’, klinkt misschien raar maar ik bedoel het goed!
Prachtig!

Martine -

Ik snap je helemaal, dat vond ik zelf ook. Als mijn haar heel kort en puntig geknipt is, is dit ook zo. Het moet gewoon of heel kort of heel lang 😉

Martine -

Ligt het aan bij of zien je extensions er pluizig uit? Helemaal niet glanzend of mooi glad op de foto. De lengte staat je overigens wel awesome!

anniek -

Wauwwauwwauw! Toen ik de titel zag dacht ik: hm, ik weet niet hoor.. Maar toen ik aan het eind van het filmpje het resultaat zag: Wow, echt mooi! Echt super glamourous! (schrijf je dat zo?) En die slag die erin zit, hoort die bij de extensions(zeg maar permanent) of is dat er later nog ingemaakt?

Martiniii -

Nee, de slag is er later nog met een stijltang in gedraaid. De extensions hebben wel een klein beetje een lichte slag.

Belinda -

Wow, ziet er goed uit! Mooi effect. :) Ik heb gelukkig inmiddels al weer lang haar van mezelf, maar ik zou het misschien wel wat dikker willen hebben d.m.v. extensions. Maar vind het zo duur! Misschien ooit in de toekomst?

Je hebt trouwens een typefout gemaakt in de titel: het is length. :)

Lytje -

Het staat je erg goed! Leuk, Martine met langer haar! Grappig!

Miranda -

Lang haar staat je mooi zeg 😀 Al vind ik eerlijk gezegd wel dat je ziet dat het nep is, dat komt denk ik omdat je je eigen lengte nog wel goed ziet. Ik wou ook altijd graag extentions ,maar dan wel flip of clip in. Maar de laatste tijd groeit mijn haar eigenlijk best snel , dus ik laat het nog even zo ;D

Sanne -

Oef! Naar mijn mening zie je het verschil wel erg duidelijk hoor. De haren achterin je nek zijn nog kort..
Ik was verbaasd dat dit het eindresultaat was. Maar misschien dat het in een volgende video beter tot zijn recht komt!

Moosz -

Staat je echt heel goed! 😀

Ashleey -

Heel erg wennen, maar wat prachtig!!!

Chantal -

Het staat je echt super goed. Bij mij begint het nu ook wel te kriebelen.

Sarah -

Het staat je heel goed! 😉

Miladylike -

Wauw, het staat je echt goed! Lijkt me inderdaad wel wennen als je haar in één keer een heel stuk langer is.

Meer -

Wow heel tof! Maar damn 550 voor 100 extensions is zo duur!! Gadeze week naar kapper jasper, hoop dat ze er iets leuks van kunnen maken :)

Martiniii -

Ahh wat leuk, ik hoop dat je heel tevreden weer naar buiten loopt! Have fun :dance: !

pretty beauty land -

wat cool! wauwie!

victoria -

Waaaauw ! Het staat je echt prachtig Martine!
Je ziet er ook jonger uit :) niet dat je oud bent ofzo, maar je snapt het wel haha. :happy:
liefs

Marieke -

Ik vind het mooi staan, leuk ter afwisseling!
En dames, natuurlijk heeft Martine geen 550 euro betaald.. De kapper krijgt toch reclame op deze site?

Martiniii -

Haha, dat is niet waar 😉 Ik heb het wel zelf betaald.

Willemijn -

Ik stond erbij toen ze met haar pinpas zwaaide! 😉

Marieke -

Oh. Jeetje, wauw haha.

Irene -

Ik vind het je super staan Martine! Mag ik misschien vragen hoeveel je dan nog extra betaald voor de tijd die ze kwijt is geweest en het bijknippen indien dat nodig was? :) Of was het totaalbedrag 550?

Martine -

Daar betaalde ik nog €30 extra voor! Dus inderdaad niet goedkoop maar goed..leuk om een keer uit te proberen en ik heb nu de luxe dat ik weinig huur betaal haha!

Irene -

Dat vind ik nog wel prima te doen. Ik denk dat ik het binnenkort ook een keer ga proberen! Al lijkt het me wel enorm spannend… :)

Cella's Budget Beauty Blog -

wat stom dat je moet bijbetalen voor het knippen erna. normaal zit dat bij de prijs inbegrepen en zolang ben je er niet mee bezig…

Tamara -

het staat je heel erg mooi!

katrien -

Woow, 5.5, dus dat is 550 euro voor alles, dat is ook niet gratis! Je ziet er een stukje jonger uit en het staat mooi zo gekruld. Wel beetje jammer dat je soms je eigen haarlengte vooraan ziet als je je hoofd draait, het zit er niet echt ‘in’. Alleen dan zie je dat er iets niet klopt want verder ziet het er heel natuurlijk uit.

Marnel -

Effe wennen, maar wat staat dit je ook weer goed!! :love:

Tessa -

Wow! Eerst zag ik alleen de foto boven aan het artikel en dacht ik ‘ik weet niet of ik het wel mooi vind’, maar geknipt en gestyled is het super!

Melisa -

€5,50 per extension?! Huh, heb je dan €550,- uitgegeven? :O
Het staat je wel super mooi! Echt wauw.
xxxxx

Eline -

Ik vind het nieuwe kapsel geslaagd! Maakt je een stuk jonger en ik vind de kleur die gebruikt is heel mooi!

Jessica -

Heb jij dus 550 euro betaald? pfieuw!

Ik vind langer haar je echt supermooi staan. Normaal vind ik het korte wel stoer staan bij je, maar dit is op de een of andere manier heel classy en vrouwelijk :)

Als ik dun haar had, zou ik het waarschijnlijk ook doen. Maar ik ben gelukkig blij met mijn lange, volle bos!

Anna -

Lijkt me echt apart haha, maar het staat je heel mooi!

Kiss & Make-up -

Heel mooi, hoor! Als het niet zo duur was en niet zo slecht was voor je haar (want dat is het dus echt wél), dan deed ik het meteen. Maar met mijn fijne dunne haar kan het misschien zelfs niet, wie weet.

Selina -

Wauuuuw zooo mooi!
Ik vind je dit eigenlijk beter staan
(Nou hou ik sowieso wel van lang haar)
Superrr ! :linlove:

Char -

Het staat je echt super mooi! :heart: Wel jammer dat het zo duur is zeg!

Jolanda -

Ik vind het je echt heel erg mooi staan !

Shna -

Hm hmmm, jammer dat je kelurverschil hebt en toch wel je eigen korte haar ziet zitten.. Het lang opzich staat je wel gaaf!

Savannah -

Staat je geweldig Martine!
Zo lijk je niet dat ik je oud vind een stuk jonger 😉
Het andere was wat stoerder en dit is lief en schattig !
Echt geweldig !
Ik denk dat het bij Willemijn ook heel goed zou staan ze moet er is over nadenken :jep:
Meiden jullie filmpjes zijn fantastisch ! xx Savannah :heart:

The Sketched Chef -

Super !!
Ik vind je haar er veel mooier uit zien dan kort,
op een één of andere manier vind ik je aan het einde ook een beetje op adele lijken haha :)

Myrthe -

Het ziet er leuk uit met lang haar! Ik vind wel dat je iets kleurverschil hebt en daardoor zie je wel dat het haar nep is. Misschien valt het minder op als het in laagjes geknipt was?

Moniek -

Wauw, het staat je geweldig! En het ziet er heel natuurlijk uit

Tessa -

aiai waar ik al voor vreesde gebeurde ook, je eigen haar is veel te kort hiervoor! Op bepaalde stukken zie je gewoon keihard waar je eigen haar begint. Als je haar iets langer is gaat het veel mooier geblend uitzien.

Marije -

Ben ik met je eens! Dat vind ik ook niet mooi. Het effect lijkt een beetje als kapsel op kapsel. Ik denk dat als je even had gewacht, het er mooier had uitgezien. Maar als jij er blij mee bent.. 😉

Diede -

Staat je echt heel goed!

MamavanL -

Staat je heel mooi! Ik wil ooook super graag lang haar. Ik had super lang haar maar in 2008 eraf laten knippen omdat ik persé een bob wilde. En toen het eindelijk weer lang was ging ik het blonderen…..Hoezo dom? Haha. Toen was het weer dood en nu zit ik weer met een korte bob.

Extensions komen er bij mij niet in en is voor mij geen oplossing. Ik heb gezien hoe mijn moeder haar haar er aan kapot ging….Die heeft extensions gehad en heeft nu amper haar over. Nu na 3 jaar zonder begint haar haar er weer wat gezonder uit te zien. Het knapte allemaal af. En ze zijn zo duuuuuur!

Moniek -

Staat je goed!

Marloes -

Het staat je echt super mooi! Ik vindd dat kleur verschil ook juist wel wat hebben! :)

Er is volgens mij ook maar een iemand tot nu toe die hetzelfde opvalt als mij.. 100 extensions x 5,50 = 500 euro?!!
Damn. En ik maakte me al zorgen over een festival kaartje wat misschien te duur was..
Goed, je hebt dan ook wel wat.. maar 500 euro gaat mij te ver haha.

Maargoed, je bent er blij mee en geniet er maar van! :)

Janneke -

Dat viel mij dus ook op! Laat je het dan ook nog verven, ben je zo 600 euro kwijt!
Het staat prachtig, maar dat wordt me iets te duur.

Martine -

Vandaar dat ik het maar later laat verven haha, kan ik weer ff sparen voor een verfbeurt 😉

Alette -

Wat staat het je mooi!!!!! Echt prachtig!! Zelf heb ik eens extensions gehad in een deel van mijn haar. Ik had een pony gehad maar wilde toen naar een boblijn waarbij de voorste plukken het langst waren. Ik vond de extensions niet prettig moet ik zeggen. Het deed zeer aan mijn hoofdhuid, vooral tijdens het slapen. Ik vond het trouwens wel heel mooi.

Janneke -

Het staat je erg mooi joh! Ik vind dat je het verschil nog wel erg goed ziet door de kleur, maar misschien ook wel, omdat we er nu extra op letten natuurlijk.
Maar 100 ext. helleloeja. Dus dik 500 piek? Dat heb ik er echt niet voor over!

Vooral met slapen zal het wennen zijn he? Ik heb van mezelf lang haar, maar word er dan wel eens gek van dat ik op mn haar lig. Vaak doe ik het in een losse knot op mn kop. Very sexy. 😀

Charlotte -

Jaaa echt heel erg mooi! Wel even wennen hoor, op een positieve manier dat wel!

Martine -

Suuuper mooi Martine! :heart:
Wauw!!!
En onwijs bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag in jullie artikel!! :handkiss:

Joyce -

Staat je goed! Wel heel anders hoor!

eva -

Extensions zijn wél erg slecht voor je haar! Ik wist dit al eerder, maar gisteren was ik toevallig de oorzaken voor haaruitval aan het opzoeken en één van die oorzaken konden dus extensions zijn. Dit werd op zoveel sites bevestigd en ook vaak door professionelen dat ik er absoluut niet aan twijfel. Ik weet de uitleg erachter niet goed genoeg meer om ze hier te posten dus je kan het best zelf eens googlen. Maar wees er maar zeker van: het is slecht voor je haar!

Sofie -

Wauw! Wat een verschil :) Op zich is het wel mooi hoor :)
Ik las dat je erg voorzichtig moet zijn met het kammen… Dat zou waarschijnlijk niets voor mij zijn :)

Danielle -

Wauw, wat ziet dat er gaaf uit!

femketje -

het staat je wel erg mooi 😀

Esmeralda L -

Ik heb ze gehad. Maar omdat ik zo’n dun haar had, kon ik mijn haar allee los dragen met de extensions. Zo gauw als ik een staart wilde, dan zag je op mijn hoofd precies alle plakken waar de extensions vast zaten aan mijn eigen haar, Echt allemaal plastic bobbeltjes kwame te voorschijn.

Ik had het voor volume gedaan en het was wel super mooi, als het los hing.

Bij jou vind ik het ook erg mooi hoor.

Amanda -

Wow, wat mooi. Staat je echt super! Ineens een totaal andere Martine. :)

Wendy -

Wow, Martine! Het staat je geweldig!

Amber -

Ik vind het lange erg mooi, maar eerlijk gezegd vind ik wel dat je bij jou goed het verschil ziet tussen extensions en echt haar, door de kleur en aan de voorkant de puntjes..
Maar wauw, wel erggg sexy die lange lokken bij je :)

Nynke -

Staaf leuk, dat lange haar!
Ik zou het zelf wel verven denk ik, maar dat is net wat je leuker vindt :)

Anne-Floor -

Wow wat gaaf zeg!

Mademoiselle Sophistiqué -

staat je goed dat lange haar

Diedeke -

Wauw martine!! Ik vraag me al langere tijd af hoe lang je haar moet zijn voor extensions. Weet jij dat?

Eveline -

Hey super mooi. Ik heb zelf net mijn lange haar afgeknipt. Maar vindt zelf dat er niks beter aan voelt dan je eigen haar.

Olga -

Heel leuk zo een verandering!!!

eva -

echt ontzettend mooi martine!

xxx

Chantal -

Lang haar staat je echt heel mooi Martine, prachtig!

fleur -

heel leuk maar je eigen haar is iets paarser maar het staat je goed

Melle -

Leuk om te zien hoe dat in zijn werk gaat. Het resultaat is erg mooi :-) ik ga vast sparen!

Mirjam -

Hej dames,
Ik heb nu zo’n 10 jaar Great Length extensies en ja ik heb nog steeds haar op mijn hoofd!
Ik heb ze omdat ik heel dun haar heb van mijzelf en mijn haar ook steeds dunner wordt.
Dat het niet in dun haar kan is dus in mijn geval niet zo, het gaat prima en er is nog nooit iemand komen vragen ‘Wat heb jij in je haar’. Men is altijd juist zeer verbaasd als ik vertel dat mijn haar grotendeels nep is.
Ik heb 50 extensies en meer kan er echt niet in.
Zes tot zeven maanden of zelfs langer is mijns inziens overdreven, de aanbevolen tijd is drie maanden en ik doe een half jaar maar dat kan omdat ik heeeeel stijl haar heb, maar na die periode is het ook bij mij heel veel werk om de ‘dreads’ die door de uitgroei boven de bondings ontstaan er uit te krijgen. Heb 1x ze langer laten zitten en dat doe ik niet meer.
Heel veel succes met en plezier van je nieuwe haar, het lijkt een heerlijk gevoel om in ene lang haar te hebben.
Ik kan iig niet meer zonder, ik ben verslaafd.

Als er vragen zijn aan een ervaren gebruiker (ik dus) dan stel ze gerust.
Groetjes, Mirjam

Irene -

Ik heb geblondeerd haar.. ik blondeer mijn uitgroei iedere 3 maanden bij de kapper.. mijn haar groeit niet snel namelijk.. Maar kan je je uitgroei bijwerken als je extensions in hebt? Of moet je dan eerst de extensions eruit laten halen?:)

Mirjam -

Je extensions zitten gemiddeld voornamelijk op de hoogte van de bovenkant van je oor en dan aan de achterkant van je hoofd.
Uitgroei wordt over het algemeen bijgewerkt in je scheiding en afhankelijk van je kapsel bij de aanplant in je gezicht.
Dat lijkt dus wel samen te kunnen gaan.
Als je het zeker wilt weten of het met jouw haardracht kan, vraag het je kapper.

Alexandra -

Nou ik wil niet lullig doen. Maar niemand die zn hele haar verft laat alleen de uitgroei bij de scheiding kleuren. Dat is geen porem.

Catootje -

Goed lezen wat er staat…..en dan pas reageren!

Sari -

Staat je heel goed! Ik vind het er ook niet onnatuurlijk uit zien. Dat hebben ze goed gedaan bij de kapper. Volgens mij kan jij alles wel hebben haha :dance:

Kimberly -

Lang haar staat je ook echt geweldig!

Meike -

waauw echt super gaaf! ik ben blij dat ik al lang haar heb :)

Charile -

Echt heel mooi! Ik vind het eerlijk gezegd mooier dan kort haar!

Dat Zit Wel Snor -

Wauw het staat je echt prachtig. Eerlijk gezegt vind ik lang haar je mooier staan dan dat hele korte haar. Echt heel tof.

Marleen -

Wauw Martine dit staat je erg mooi! Ik vind dit nog mooier bij je passen dan kort haar. :travel:

Beautydagboek -

Wauw, wat ben je een prachtige vrouw! Het lange haar staat je echt super!

Sofie -

Wauw, lang haar staat je prachtig! :heart:

Joyce -

Ik vind het mooi, lijkt precies op je eigen kleur!

Neko -

Het staat je echt heel mooi! Maar: wat duuuuuuuuuuuuuuur, jeetje.

Macblogster -

Ik vind je korte haar leuker/spannender. Maar dit staat je ook goed. Leuke variatie.

Trix -

Staat je echtsupergoed!
En is dat jasje wat je aanhebt van de only? Volgens mij heb ik die ook :)

Velaija -

Oh, dat is even wennen als je gewend bent dat je kort haar hebt! Het staat je wel ontzettend goed :D!

Reageer ook