GOSH Amazing Length'n Build Mascara

Als ik een mascara opendraai en ik spot een (rubberen) kammetje als borstel, word ik helemaal gelukkig. Bij mijn wimpers werkt dat doorgaans het beste. Omdat er zo veel mascara’s bestaan op deze aardbol kun je een hoop mascara reviews vinden op het net. Dit keer testte ik de GOSH Length’n Build mascara. Ik draaide de dop open en tot mijn verbazing zag ik een borsteltje met haren en geen rubberen kammetje.. Hmm, zou dat wel wat worden?

Ik heb eerlijk gezegd vrij weinig van GOSH in mijn stash. Het is gewoon niet echt een merk waar ik snel op af loop. Ik heb een oogpotlood (Green Devil, heel mooi hard groen) en de Natural Touch Foundation in de kleur 04 Nude die best aardig is. Nu dus ook een mascara. En tja, ik vind de verpakking maar een beetje saai. Maar dat vind ik van MAC mascara’s ook. Dus dat hoeft geen afbreuk te doen aan de kwaliteit natuurlijk.

Het borsteltje is ongeveer net zo ‘lang’ als mijn oog en werkt fijn. De haren lopen subtiel naar een spitse vorm toe waardoor je ook de binnenste wimperhaartjes van een likje kunt voorzien. De beloftes van GOSH:

De GOSH Amazing Length’n Build mascara is makkelijk aan te brengen en maakt de wimpers voller en langer. De fijne borstel separeert en kamt de wimpers terwijl je ze van kleur voorziet. Hoe meer applicaties, hoe voller en langer de wimpers zullen zijn. De combinatie van de Amazing Length’n Build mascara met deze borstel zorgt voor natuurlijke en zachte wimpers en het resultaat blijft mooi, ook na heel wat draaguren. Je kunt de mascara snel en simpel verwijderen met oogmake-up remover. De GOSH Amazing Length’n Build mascara:

  • is parfum- en parabenenvrij

  • bevat natuurlijke wax, dit helpt tegen stijve/droge wimpers

  • bevat panthenol, voor flexibele wimpers die niet breken

Zonder mascara

Met GOSH Length’n Build Mascara (een laagje)

Ik hoef niet perse vollere wimpers, maar ik wil vooral separatie en lengte. En ja, wat een fijne mascara is dit! Hij geeft me binnen no time lengte en is ook niet te subtiel. Er is degelijk wel een verschil aanwezig. Als je een tweede laagje aanbrengt, moet je wel uitkijken voor het spinnenpoteneffect maar buiten dat is deze mascara heel erg fijn. Hij lijkt mijn wimpers ook nog wat te krullen. Dit is zeker een aanrader en voor mij is het voor het eerst dat een mascara zonder rubberen kammetje bij mij werkt. Het enige nadeel vind ik dat de GOSH Length’n Build mascara een klein beetje klontert maar er is goed mee te werken. Hoera!

En wat ook heel goed is: ‘s avonds hoef ik me geen ongeluk te boenen om het eraf te krijgen. Met wat make-up remover en een watje is het zo gepiept.

Deze mascara van GOSH is trouwens niet nieuw in het schap. Grappig om het prijsverschil te zien trouwens (eerder betreurend). In 2010 kostte de mascara ongeveer €8,50 en nu kost het ongeveer €12,99. Dat is best aardig gestegen zo te zien. GOSH Length’n Build Mascara bevat 10 ml en is 6 maanden houdbaar. GOSH is te koop bij verschillende drogisterijen.

Kende jij deze mascara al en wat heb jij van GOSH in je stash?

 

0 reacties

Floor -

Is hij waterproof?

:heart:

Linsey -

Ziet er goed uit, dit is precies wat ik ook wil van een mascara! Vraagje: krijg jij last van een zwarte ‘waas’ onder je ogen? Dat heb ik zó vaak, en het is vreselijk!

Bianca -

Wauw, ziet er goed uit! Ik hou normaal ook meer van zo’n rubberen borsteltje maar nu ben ik wel erg benieuwd naar deze :)

ChantalAngel -

Geen verkeerde mascara. Gosh was vroeger wat nagellak betreft 1 van mijn favoriete merken mede door de prijs. Ik vind Gosh in het algemeen gewoon vrij duur geworden.

Esther - Mango Sorbetto -

Dat ziet er goed uit zeg! Ik heb nog nooit een Gosh mascara gebruikt.

Ashleey -

prachtig! Alleen de prijs!

Petra -

Ik wist niet dat jij ook zo’n fan bent van mascara’s met een rubberen kammetje! Ben nu wel errrrrg benieuwd welke mascara je favo is!
Mijne is echt by far the L’oreal Telescopic en L’oreal Telescopic lash explosion :p Allebei met zon rubberen kammetje, alhoewel de tweede zo’n bolletje op het eind heeft, wat nog wel iets lastiger aanbrengen is.

Bianca -

Ziet er goed uit!

Anna -

Ziet er heel goed uit, erg mooi effect! Ben heel benieuwd naar deze mascara :)

Cynthiiaa -

Wow crap, dat is inderdaad een pijnlijke stijging, maar vind ik ook van de Catrice producten die gewoon met euro’s omhoog gaan.. Zo jammer. Maar goddamn wat een geweldige mascara! Hij is trouwens nog wel goedkoper dan de meeste mascara’s, want die zijn bijna even duur als MAC, schandalig. Ik vind je wimpers ook mooi gesepareerd ja! En ook hoe ze de lucht in gaan, lovely!

Kiki -

wooow,, dat is echt een mooie mascara! ik heb hem nooit eerder gezien en ik heb helaas niks van GOSH. maar daar gaat deze mascara denk ik verandering in brengen.

dita -

Wow die prijs is idd erg gestegen

Black sheep of beauty -

Gosh is in mijn ogen alleen maar leuk als het in de afgeprijste bak ligt.

Joyce -

oh wauw, wat mooi zeg!

Marnel -

Geweldig effect!! Staat je ook goed!! :handkiss:

AnnaSophia -

Ik vind het resultaat erg mooi!

Jorinde -

Lijkt me een fijne mascara!

Keytothefuture -

Ziet er goed. Al hou ik zelf wat minder van zo’n borsteltje

Malou -

Ik heb deze de afgelopen tijd gebruikt en was er wel tevreden mee (niet heel bijzonder, maar toch wel okee), maar dit weekend was ineens de ‘stopper’ (wat de mascara afveegt zeg maar) verdwenen… ik kan hem dus niet meer gebruiken en dat vind ik dan toch wel zonde van een mascara die ik toch nog niet zo lang in gebruik had. Ik zou hem zelf dus niet zo snel nog eens kopen.

Laura Louise - Fablouise -

Wauw, mooi effect! 😉

Demi -

Wauw geeft een mooi effect!!

Danielle -

Ziet er goed uit! Mooi effect ook.

Charlotte -

Ziet er echt heel erg goed uit! Ik vind dat Gosh zoiezo best goede mascara’s heeft.

BeautyFrique -

Geeft inderdaad een mooi effect!

beautybysandra -

Hij lijkt me erg fijn!

Sofie -

Ziet er wel goed uit zeg! Fijne review :)

Rosa -

Grappig hoe een mascara zo anders kan zijn op andere wimpers, bij mij was deze helemaal niet zo mooi!

Aniek -

Is de mascara waterproof? 😡

Maureen -

Ziet er goed uit, ik heb niets in mijn stash van gosh. Het is echt een merk waar je weinig van hoort, het trekt me niet zo aan dus.

Kimberly -

Ziet er nog aardig goed uit!

Joyce -

Ziet er best goed uit! Al zou ik zelf denk ik toch niet voor deze mascara gaan

Angelique -

geeft nog best een mooi effect moet ik zeggen

femketje -

oeh ziet er pretty uit 😀 ik hou wel van zo’n resultaat!

Martina -

Wow dat is duurder dan dat ik verwachte van Gosh! Ik kam mijn wimpers trouwens altijd nog na het aanbrengen van mijn mascara met een schoon mascara borsteltje, zeker weten geen klontjes!

Hester -

Wow die ziet er goed uit! Ik heb onlangs een make-upsetje van Gosh gewonnen, maar daarvoor had ik er ook nog helemaal niet veel van.

Mademoiselle Sophistiqué -

wauw ziet er inderdaad erg goed uit zeg!

EliseJoanne -

Gosh is typisch een merk waar ik drie keer in de week voorbij loop maar eigenlijk nooit verder naar kijk! Ik heb drie kleuren oogpotloden van GOSH en ben daar zeer blij mee maar andere dingen kopen ik dan toch weer niet. Ik vind het voor een budgtemerk wellicht iets te prijzig! Gosh komt steeds meer in de beurt van merken zoals Rimmel en L’oreal qua prijzen en dan geef ik de voorkeur aan die laatste. Ik moet niet denken dat het een Catrice of een Essence merk is maar wat “hoger”. Leuke Review Martine! Maar ik denk toch niet dat ik hem koop! :doei:

Miss Y. -

Ja inderdaad! Als alle producten nou net twee à drie eurootjes goedkoper waren, dan zou ik er ook vast veel vaker stil bij blijven staan. Volgens mij doen ze ook gewoon iets mis op het gebied van promotie want ik zie het ook echt bijna nooit voorbij komen op beauty blogs of in tijdschriften.

kim -

ziet er inderdaad goeduit, jammer dat hij zo in de prijs is gestegen :(

Desirée -

Zo, die ziet er zeker goed uit. Mooi resultaat!

Laura -

Hij lijkt mij erg fijn! Wel jammer dat ie zo in prijs is gestegen…

Reageer ook