FOTD: Spring Inspired by Dior

Ik heb zin in de lente. Ik ben die rotsneeuw, kou, kruiken, fleecedekens, dikke truien en noem het maar op meer dan zat. En die stralende lente campagne foto’s van al die high-end merken zoals Chanel en Dior helpen ook niet echt mee. Toch ga ik proberen het lentezonnetje in huis te halen door jullie te verblijden met een lentelook geïnspireerd op de Dior Chérie Bow Edition.

Wie staat daar zo te shinen? Het is Daria Strokous, een topmodel die al veel campagnes voor Dior heeft gedaan. Ze doet me denken aan Uma Thurman. Wat een bijzondere schoonheid is zij.

Mijn uitdaging is om de ooglook en de blush te creëren met alleen het Dior Rose Ballerine Palette uit de Dior Chérie Bow Edition. Wat ik verder leuk vind aan deze look is dat het vrij zacht lijkt, maar het geeft wel net wat extra pow door de dikke zwarte eyeliner. Lief met een stoer randje. Het mooiste vind ik trouwens die kleur op de wangen en hoe ze gespeeld hebben met de contouren van haar gezicht, en de mooie lichte highlighter niet te vergeten.

Dit is geen fototorial, maar ik leg jullie wel even kort uit wat ik ongeveer gedaan heb. Wat ik vooral wil, is jullie alvast inspireren voor de heerlijke lente die gaat komen en natuurlijk de look laten zien die ik maak met het Dior Rose Ballerine Palette.

De Dior Chérie Bow Edition heeft nog een ander palet met 5 kleuren en met dat palet is de campagne foto gemaakt. Dit palet heeft namelijk een hardroze kleur en een zwarte kleur. Ik heb een look gemaakt die meer bruin/roze is en een stuk zachter. Het is wel grappig om te zien want achteraf is mijn look inderdaad geïnspireerd op deze maar wordt het toch heel anders en een stuk tammer omdat ik het palet Rose Ballerine gebruik.

Dior Chérie Bow Edition: Rose Ballerine

Nu ik voor de verandering eens een neutrale look maak, merk ik meteen waarom Willemijn zich altijd zo irriteert aan de foto’s. Het is echt waar, neutrale looks komen op foto’s nooit zo mooi uit de verf als in het echt. Daar was het verschil tussen mijn ooglid en arcadeboog veel groter en hier is dat helaas minder terug te zien. Dan moeten jullie me maar vertrouwen dat het mooi is!

De look is vrij simpel. Eerst oogschaduwbasis en daarna gebruikte ik de lichtbruine paintpot Painterly van MAC over mijn hele ooglid. Ik depte de lichtbruine kleur van Dior Rose Ballerine op mijn ooglid. In de arcadeboog zit de donkere, roze kleur. Onder mijn wenkbrauwbot zie je de lichtroze kleur als highlighter aangebracht. De onderkant van het oog heb ik met rust gehouden qua oogschaduw.

Ik gebruikte op mijn waterlijn het potlood Vow van Illamasqua voor die frisse oogopslag. En het meest favo deel: die prachtige zilverwitte highlighter in de inner corner voor net dat beetje vavavoom. Ik gebruikte het zwarte oogpotlood Zero van Urban Decay om te tightlinen. En het belangrijkste van deze look: een winged eyeliner, hiervoor gebruikte ik die van Rimmel Exaggerate Eyeliner in een zwarte kleur. Op de uiteindes van mijn ogen plakte ik een klein gedeelte van een verknipte nepwimper (van Illamasqua) op. Deze nepwimpers gebruikten we tijdens de cursus en liepen extra schuin naar buiten toe. Het geeft de ogen nog net wat meer een cateyes effect. Daarna een likje mascara van CK One en we zijn alweer klaar met de ooglook.

Op de foto’s van alleen het oog komt de look wel een stuk beter tot zijn recht. 

De blush komt ook uit het palet Rose Ballerine, het is de donkere roze kleur. En die staat behalve op de ogen toch ook wel verrassend mooi op de wangetjes. Als highlighter gebruikte ik (voorspelbaar!) die mooie witgouden uit het Kim’s Kardazzle palet.

De lippen tekende ik eerst in met het potlood Soft Rose van Essence. Hieroverheen bracht ik Nude Beige van Yves Saint Laurent aan. Om de boel nog wat glimmender te maken ging er ook een bruin/roze lipgloss overheen, welke dat is ga je nog zien in een artikel!

Dat is mijn Spring Inspired by Dior look! Wat inspireert jou om lente looks te maken?

 

0 reacties

Ra -

Argh, my google did not translate. Please tell me the blush and lipstick you are using here. I love it!! Thanks.

Martine -

Hi, the blush isn’t a real blush actually. It’s the darker pink color from the Dior Rose Ballerine palet. The lipstick is Nude Beige from Yves Saint Laurent combined with a lipgloss from Catrice called: Rose, Would You?
Hope this helps :)

Jessica Bijl -

Suuuupermooi! Staat je onwijs goed.

Eva -

:heart:

martina -

erg mooie frisse look!

Beautytalk -

Waauw mooie look en foto’s!
Eefje

Renée -

hoi

stella -

WAUW!!! Prachtige look weer Martine.

Ilja -

Dit staat je echt heel goed zeg! <3

Marieke -

WOW, wat een prachtige look Martine!! Die nepwimpers zijn ook echt amazing!

Amber -

Prachtige look zeg, naturel staat je erg goed. Lekker fris en natuurlijk. De eyeliner en wimpers maken het inderdaad wat stoerder, maar oh je bent op om te eten :)

Nynke -

Mooie look! Deze ga ik ook een keer proberen :)

Olga -

Jij bent wel echt een mooie vrouw!!!

Bianca -

Wauw, erg mooie look!

Kelly -

Oh wauw wat een prachtige look heb je gemaakt! :heart:

Paola -

Wauw staat je prachtig! Ik hield eerder niet echt van nude en droeg altijd felle kleuren, maar tegenwoordig kan ik het steeds meer waarderen!

Monique -

Mooi, ik vind de nudekleuren geweldig!

Tanja -

Hele mooie look! :yay:

Marjolein -

Die wimpers zijn heel tof! Mooie look ook, vind ‘m goed geslaagd :).

Jana -

Wat een zachte maar wel mooie look 😀 x

Cynthiiaa -

Verfrissend en heel clean om te zien, prachtig. De ooglook is één van mijn favorieten op dit moment. Love de healthy glow in het gezicht, het poppige aan de look, maar ook de poseerfoto. :p Wat is het een schitterend palet van Dior, zag hem gisteren in de review.. kwijl.

Martine -

haha ja hoog hebben gehalte hè? bedankt voor je lieve complimenten..doet me echt goed! Van iedereen trouwens! :happy:

Lytje -

If you want it, I’m gonna be va va voom, voom! 😛

Jasmine -

De FOTD staat je zo goed, leuk detail met je strikjesoorbellen ook! Zeker een lentelook om na te maken.

Martine -

Wat leuk dat je het detail ziet 😀 !

Marijke -

Prachtige look!

Josephine -

Wauw, hele mooie look!

Anne-Floor -

Jeetje wat mooi zeg Martine 😀

Jorinde -

Prachtig zeg!

Esther -

Prachtig! Staat je erg mooi Martine!

Chantal -

Wat een mooie look Martine, wauw! Love the eyes!

Hester -

Mooi met die winged eyeliner en nepwimpers! Die combinatie op je wangen is ook erg mooi!

ITGIRLKYM -

Zo mooi! Heel zacht! Goed gedaan Martine!!! 😉

Eva-Lynn -

Oeh wat mooi Martine! Ik krijg er een heel zomers gevoel van! :linlove: :linlove:

Heidi -

Staat je supermooi! En het is ook een mooi palet, alleen jammer van de prijs :)

Chantal -

Hele mooie look!

Dorien -

Staat je echt prachtig, Martine!

Miranda -

Oh wat een prachtige look. Inderdaad door de eyeliner geeft het wel wat extra’s , echt leuk ;D

Marleen -

PRACHTIG!!!!! Die kleur op je ooglid! Woooow, echt super mooi! Een hele zachte,elegante, look.
Super gedaan! :yay:

Desirée -

Wow, ik vind deze look je echt heel erg sexy staan ^^ *wenkbrauwwiebel*

Mademoiselle Sophistiqué -

Supermooie look, ben helemaal verliefd op dat palette!

Dat Zit Wel Snor -

Ik vind het zachte in combinatie met de harde eye-liner heel mooi.

Isabella -

Het ziet er echt super mooi uit!

Yara -

Wauwie, mooie meid ben je ook!

pretty beauty land -

oooh wat leuk! erg mooi gedaan!

Kiss & Make-up -

Alweer fantastisch goed gedaan!

Debora -

Wauw, petteh! Leuke oorbellen ook, waar heb je die vandaan? X

Martine -

Pff goede vraag! Dat is al een hele tijd geleden maar ik geloof bij The Six.

Beautyjuf -

Prachtige look! Nude lipstick staat je zo ontzettend goed :-)

Charlotte -

Oh prachtig! Ik zat eigenlijk al te hopen op een look toen je gisteren de swatches liet zien!

Merel -

Wat een mooie lente look, lekker fris staat je prachtig!

Roxanne -

Wouwiee! Hets taat je echt prachtig!!

femketje -

Echt gorgeous!

Linda -

Wat een mooie look! En nog gefeliciteerd met de 10.000 abo’s ;D

Anna -

Prachtige look, erg subtiel! Het staat je super.

Joyce -

wauw martine, prachtig!

Aranka -

Wauw, wat een mooie zachte en lieve look! Staat je echt heel erg mooi!

Linda -

Hele mooie frisse look! hoe heb je in hemelsnaam de roze oogschaduw op je blushkwast gekregen, die pan waar het in zit is best klein haha, maar hij staat wel heel mooi.

Martine -

Haha dat was inderdaad nog wel een kunst! Ik heb een niet al te grote kwast gepakt en zachtjes de zijkanten er een voor een ingedipt 😉

Linda -

Supermooi deze look. :dance: : :linlove:

Joyce -

Mooie lentelook! Echt een prachtig palet, helaas wel wat duur

Reageer ook