Kruidvat Effex MAX Volume Powder

Photobucket

Wij vrouwen houden van een goede bos haar. Liefst met veel volume, glans en een coupe die iedere dag eruit ziet alsof je net van de kapper komt. Helaas is dit in veel van onze gevallen niet het geval. Gelukkig maar dat we tegenwoordig wat trucjes hebben om die lokken wat weelderiger te maken! Zoals haarlak, mousse, een fohn en…. Volume Powder! Hajelujah! En Kruidvat heeft er sinds kort ook eentje. Eind maart ligt ‘ie in de winkels voor een luttele €2,99. Is het wat? Ik vertel het je!

Photobucket

Volume poeders zijn de laatste jaren populair. Deze witte poedertjes, niet te verwarren met poedersuiker, zorgen voor een enorme volumeboost. Je strooit wat van het poeder op je hoofdhuid (verdeel het in scheidingen) en wrijft het in. Het wordt dan heel stroef en stijf, waardoor je een tof haar krijgt waar je u tegen zegt. Althans, als het goed is dan. Doet deze van Kruidvat dat ook? Nou…. kijk maar en beoordeel het zelf!

Photobucket

Voor. Vooral mijn linker kant (voor jullie rechts) hangt er vaak slapjes bij…

Photobucket

Strooien maar!

Photobucket

Work it baby!

Photobucket

En als je dan in de spiegel kijkt is het… eh, ja… Een beetje wild!

Photobucket

Tadaa! Na het poeder, het ‘inwerken’ en gladstrijken. Volume baby!

Nou, dat ziet er niet verkeerd uit, toch? Ik ben zeker niet ontevreden. Het poeder ruikt trouwens super zoet. Een beetje naar snoep. Het effect blijft een paar uur aanwezig. Na een paar uur zakt mijn haar wat in. Maar als ik dan weer even mijn hand er doorheen haal ben ik weer back in business!

Photobucket

De verpakking is trouwens prima. Basic maar goed. Je moet wel aardig schudden eer er wat uitkomt. Maar ach, waar hebben we het over. Het werkt super! Haarlak is niet eens meer nodig.

Photobucket

Instant volume, prima verpakking, kleine prijs. Ik vind de Effex MAX Volume Powder van Kruidvat een topproduct, zeker voor €2,99! Geschikt voor de kleine portemonnee of Zuinige Zwaantje. Eind maart ligt de Effex MAX Volume Powder in de schappen van Kruidvat.

Heb jij wel eens volume poeders geprobeerd? Bevalt het?

77 reacties

FirstRoland -

I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month because you’ve got hi quality content.
If you want to know how to make extra $$$, search for: Mrdalekjd
methods for $$$

Anneke -

als ik mijn haar in model heb geföhnd. dan strooi ik wat poeder in mijn hand. wrijf het tussen mijn handen, en kneed het in mijn haar. er zo optooien. geen goed idee. je haar word er heel stug van. de volgende dag kom ik er niet meer met de borstel door. en wassen maar weer. pff. alsof dat goed is. nee dus. met de handen in je haar kneden. niet teveel. mijn haar zit de hele dag goed. tenzij het weer eens gaat regenen. grrr.

Mischa -

Werkt het ook voor de heren die het haar niet omhoog krijgen??

djk -

Dit is echt het SLECHTSTE product ever! Ik had hem gekocht en uitgeprobeerd maar bij mij had het nul effect. Hij koste iets van 3 euro dacht ik. Is niet veel, maar wel weg gegooid geld. Ik denk dat wat je op de laatste foto ziet niet eens komt door de poeder maar door dat ze een beetje met haar haren heeft geschud. Het werkt niet!!! :(

Carli -

Osis volume poeder van Schwarzkopf is echt super! Kost €9 maar je doet er erg lang mee!

Leonie K -

eindelijk! een betaalbare volume poeder haha nu ga ik het ook keer proberen.
Ik heb erg stijl haar bijna geen volume in te krijgen en als ik dn een product van 12euro koop die ik 1x gebruik zonder effect vind ik dat een erg dure aankoop haha.
Ik ga zeker een kijkje nemen

floor -

het lijkt me echt een fijn product! ga het binnenkort maar is aanschaffen.

maar is het zuinig in gebruik? of is het na een paar keer al op?
iemand die dat weet? :)

Willemijn -

Ik vind het wel zuinig in gebruik!

Hanna -

wauw super leuk! ik wilde eigenlijk die van got2b kopen, maar die is 7 euro. hier in emmen hebben ze hem helaas nog niet, afwachten dus! weet iemand hoeveel gram/milliliter er in zit?

Anna -

Het effect is leuk, maar wel jammer dat het zo snel inzakt (ook wel te verwachten). Ik gebruik liever haarlak :)

Cynthiiaa -

YAAAAAY voor volumepoeders! Ik houd van dit product, maar dat de Kruidvat er nu ook eentje krijgt, amen! Die krengen kosten best duur, this one is lekker cheap. Zelf heb ik net de Osis+ in bezit, gebruik hem al een aardige week en ben er ontzettend blij mee. ^^ Het effect vind ik gewoon amazing!

Suzanne -

Dit ga ik denk ik wel even proberen! Ik heb echt dun haar en terwijl ik er altijd na het wassen mousse in smeer, en het daarna föhn komt er niet heel veel volume bij. Ik ben benieuwd :jep:

Luxepaard -

Het is een wondermiddeltje. Ik heb van mijzelf al een best bos haar maar als ik dit er in doe is het bijna over de top, heerlijk :) Een nadeel is wel dat je vervolgens alle knopen er weer uit kunt borstelen.

Bianca -

Het lijkt mij juist niet lekker dat het naar snoep ruikt hah.

Jana -

Deze ziet er zo goed uit 😀 x

Tugce Eker -

Klinkt heel fijn! Jammer dat ik nog even moet wachten..

lot -

Is het gewoon talkpoeder? Of is dat het voornaamste ingredient? Het lijkt zo wel een beetje op de poedervariant van de droogshampoo.

roos -

Oké, deze ga ik zeker weten aanschaffen! Ik had vroeger altijd heel dik haar maar de laatste tijd is het opeens heel stijl en veel dunner, dit kan ik dan zeker wel gebruiken :)

Denise -

Deze ga ik zeker proberen, want ik ben zo’n zuinig zwaantje en Kruidvat eigen merk is niet op dieren getest :yay:

Marnel -

Wat een verschil!! Ga ik zeker kopen voor zo’n prijsje! En wat zijn het weer een mooie foto’s!! :handkiss: :dance:

Miladylike -

Klinkt erg fijn, misschien toch maar eens proberen!

Suzanne -

Fijn dat deze werkt, want volgens mij is hij een stuk goedkoper dan de volume poeder die ik nu heb.

Llucinxo -

Ik heb van mijzelf gelukkig al een flinke bos haar en altijd opzoek naar het nieuwe product wat nog meer volume kan geven. Dit is dus zeker iets wat ik wel zou willen proberen, gezien de prijs zou het zeker te overwegen zijn. Wel ziet het er een beetje vreemd uit gezien het een poeder is, maar we gaan het meemaken. X

Kiss & Make-up -

Ik heb net vandaag ook een stukje geschreven over volume geven aan fijn slap haar. Zelf heb ik wel eens haarpoeders zoals deze gebruikt, maar ik vind het vervelend dat ze je haar zo in de knoop leggen en de residu die ze achterlaten voelt zo stroef aan,

Sofie -

Het resultaat is wel OK, maar zie je het poeder dan echt niet meer zitten? -Duidelijk dat ik nog nooit volumepoeder heb gebruikt :D-

Myrthe -

Ziet er goed uit! :)

Claudia -

Zuinig zwaantje 😀 Ik hoop dat hij hier ook al ligt! Zeker het proberen waard voor 3 euro :3

MamavanL -

Die ga ik ooook halen!

Josephine -

Deze ga ik zeker onthouden, ik wil wel wat meer volume! 😀

lin -

Ik heb het ab-so-luut niet nodig. Maar kan me voorstellen dat het voor slap haar ideaal is!

Moniek -

Wat een apart spul, ben wel benieuwd!

Caro -

Oehh deze moet ik hebben! Ik was er al zo benieuwd naar, heb nog nooit zo’n poeder geprobeerd! Ik heb echt slap haar dus ik kan zeker wel wat volume gebruiken. En voor die prijs is het het proberen waard! :-)

Inge leest -

Ik heb wel eens dat poeder van Osis (rode potje) gebruikt, ik neem aan dat dit vergelijkbaar is. Ik vind het een groots effect! Voor een avondje wil ik het wel gebruiken, maar de volgende dag meteen haren was. Het voelt zo stroef en vies…

Esther - Mango Sorbetto -

Ziet er goed uit, maar mijn haar wordt altijd zo vettig van dat poeder. Ik gebruik het echt alleen op de laatste dag voor ik het weer moet wassen, anders blijf ik iedere dag aan de gang.

Edith -

Ziet er fijn uit! Ben benieuwd hoe het op mijn haar werkt!

Charlotte -

Wow! Je ziet wel degelijk verschil. Klinkt prettig.

femketje -

ben benieuwd hoe het op mijn haar werkt!

Linda -

Ziet er goed uit! Ik heb er nu volgens mij een van Schwarzkopf, heb die ooit bij de DM gekocht, maar hij ligt maar te ligen in de kast. Ik zal hem vanavond eens eruit halen en op mijn kastje zetten zodat ik hem vaker ga gebruiken. Die van de Kruidvat wil ik ook wel proberen. Ik hou van lekker ruikende haarproducten!

Cella's Budget Beauty Blog -

Ik gebruik normaal de volumizing powder van Tigi! maar als deze net zo goed werkt kan ik daar lekker op besparen!

Natasja -

Klinkt goed Willemijn! Deze mik ik in mijn mandje eind maart. 😀

Judith -

Ik moet echt eens zo’n volume poeder proberen! Ik heb best vol haar van mijzelf, maar het ziet er altijd zo duf uit.

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik heb al een paar volumepoeders en die zijn ook heel erg goed, superuitvinding die dingen!

Fashion meets Beauty -

Tof! Lekker budget ook :dance:

Nicole -

Eindelijk een budget versie! Zelf heb ik echt heel fijn en plat haar, maar vond die poeders altijd te duur om zomaar te proberen. Ben benieud.

Chantal -

Deze klinkt goed zeg, misschien dat ik deze maar eens moet gaan proberen.

Elly -

Ik gebruik heel regelmatig volumepoeders, dus dit is zeker iets om te proberen. Ben benieuwd of het bij mij ook net zo goed werkt als de dure Osis Dust it :)

milou |Shimmer-Pie -

Ik heb ook zon poeder alleen ik heb een van got to be of zo?
Maar die is zoo plakkerig ik vind dat echt vies! IS deze niet zo plakkerig?

Ik gebruik nu liever droog shampoo van de lush!

Raihana -

Wat handig !
Lol @ zuinige zwaantjes dat klinkt zo leuk :p

Joyce -

Ziet er best goed uit! Maar weet niet of ik het zal gaan gebruiken

n -

Ik heb laatst voor het eerst volumepoeder gebruikt, gaf helaas niet het gewenste effect. Toch nog maar eens proberen, want wellicht doe ik iets verkeerd.

Isabella -

Het ziet er toch wel goed uit! Maar ik heb ‘m niet nodig.

Olga -

Ga ik zeker kopen!!

lisanneleeft -

Leuk, ik denk dat ik hem wel ga proberen! Ben al lang op zoek naar zo’n poeder :)

BeautyLiner -

Ik eb van mezelf dik en volumieus haar, dus dit product zal overbodig zijn, haha!

Annelies -

Ik heb het ook maar van een ander merk. Je haar voelt zo vies aan als het erin zit ik gebruik het dus nooit.

Esther -

Leuke foto’s, ik heb geen volume nodig maar wel een leuk product.

Desirée -

Ik ben gek op haarpoeders als deze, instant volume! Alleen als het regent krijg je een plakzooitje op je hoofd…

Martina -

Ik heb ook zo’n poeder, handig voor feestjes maar je haar wordt er wel goor van!

Kimberly -

Wat een fijne review! Deze wordt van mij :)

Anna -

Die laatste foto van je gezicht is echt mooi! Ik denk dat ik dit poeder maar eens aan ga schaffen.

Just Love Life -

oehh klinkt goed 😀 eind maart maar even naar t kruidvat 😀

Brigitte -

Ik zag het in mijn kruidvat al liggen :yay:

Brigitte -

In Hellevoetsluis (dicht bij Rotterdam)

beautybysandra -

Wat een handig product! hebbenhebbenhebben =)

LounaBeauty/ Milou -

Ohhh super leuk product dit,,, net als de kwastenreiniger wil ik ook deze poeder proberen. Spannendd .. :) !

Charile -

Dat ziet er goed uit zeg 😀

Tessa -

Ik heb het niet nodig en mij lijkt het erg budget fijn product.

XXX Tessa

Hester -

Nog nooit zoiets geprobeerd, maar het lijkt me wel een fijn product!

Velaija -

Doet z’n werk goed zo te zien 😀 ik hb nog wen volumepoeder, maar zodra die op is kijk ik zeker even naar deze.

Debbie -

Hahaha, doordat ‘MAX’ in de naam zit dacht ik ook ff dat het van de Action kwam. Maar ‘t lijkt me een fijn spulletje, ga ik ook eens proberen.

Anne Solveig -

Ziet er fijn uit! Maar is niet echt iets voor mij.

Ashleey -

Ziet er erg goed uit en fijn dat hij lekker ruikt!

Joyce -

Ziet er absoluut niet verkeerd uit, deze ga ik denk ook maar kopen-altijd handig om in huis je hebben!

Emilia -

Klinkt ontzettend fijn! Een klasgenootje had ongeveer zoiets gekocht, maar dan van een ander merk, en dat werkte ook enorm goed. Maar als deze zo lekker zoet ruikt, dan ga ik deze denk ik halen haha. :)

Sofie -

Ziet er best goed uit! Action gaat de goede kant op met hun producten. Fijne review :)

Natascha -

Uhm het poeder is van de Kruidvat hoor 😉

Laura -

Misschien toch maar proberen. En dat ie zoet ruikt maakt hem ook aantrekkelijk 😉

Reageer ook