Catrice Camouflage Cream: 010 Ivory


Concealer is voor mij een must. Als ik mijn concealer kwijt ben, krijg ik nog net geen ontwenningsverschijnselen. Dat komt omdat ik gewoon een obsessie heb met mijn mini vlek -die ik vooral zie- en die moet en zal bedekt worden, elke dag! Ik ben wel trouw aan mijn concealer van Shmink Cosmetics, maar wilde altijd nog de Studio Sculpt concealer van MAC kopen. Totdat ik zag dat Catrice met zo’n soort variant uit zou komen.

De Catrice Camouflage Cream komt in een zwart potje met een draaideksel. Er zijn in totaal drie kleuren verkrijgbaar: 010 Ivory, 020 Light Beige en 030 Rosy Beige. Willemijn en ik hebben beide 010 Ivory. Wat belooft Catrice precies over deze concealer?

“Een ware must-have voor de perfecte uitstraling. De Camouflage Cream heeft een langhoudende textuur die prachtig versmelt met de huid, voor onzichtbare correctie. Het egaliseert kleine onregelmatigheden en camoufleert pigmentvlekjes en rode adertjes. Deze efficiënte camouflagecrème biedt hoogwaardige dekking en kan worden gebruikt in combinatie met poeder voor een waterproof effect.”

Het is een crème concealer en dat soort dingen zitten voornamelijk in potjes. Dit werkt alleen niet zo heel hygiënisch, op een gegeven moment heb je allemaal van die haartjes en stof en dergelijke erin zitten. Of je zou er voor moeten kiezen om dit product altijd met een concealerkwast te gebruiken. Maar ik denk dat 90% dit soort producten liever met de vingers aanbrengt. Ik wel in ieder geval, omdat dat doorgaans mooier versmelt met de huid.

Catrice Camouflage Cream 010 Ivory: lichte concealer met een gele ondertoon

Voor ik mijn oordeel vel, wat vindt Willemijn er van?

Willemijn: “Als je ons al langer volgt weet je dat ik mijn MAC Studio Finish Concealer heel vaak gebruik. Sterker nog, iedere dag. Hij is perfect voor onder mijn ogen en om vlekjes en pukkeltjes mee te bedekken. Maar…. schrik niet! Sinds ik de Camouflage Cream heb, heb ik mijn Studio Finish concealer niet 1 keer meer aangeraakt! No kidding! De Camouflage Cream doet precies hetzelfde. Goede dekking, niet te vet, niet te droog, niet te dik, niet te dun. Love it!”

Zo kaal als maar zijn kan…

En alles bedekt met Catrice 010 Ivory Camouflage Concealer

Moet ik daar nog meer over zeggen? Jemig, wat dekt dat retegoed zeg! Ik merk zelfs dat ik soms geen foundation meer op doe, maar alleen deze concealer en dan poeder ik het nog wat af met MAC Prep en Prime Transparant Powder. Ook blijft de concealer lang zitten, die gaat echt wel een dagje mee hoor. Ik hoef echt niet meer een duurdere concealer te kopen, want deze doet gewoon zijn werk supergoed en dat voor €2,99. Geen geld! Het zou leuk zijn als Catrice hier nog meer kleuren van uit ging brengen, een hele lichte (bijna wit) bijvoorbeeld voor de Sneeuwwitjes en een aantal donkere kleuren voor de getinte/donkere Diva’s.

Een aanrader? Wat denk jij dan?! Catrice is te koop bij onder andere Kruidvat, maar ook Trekpleister en sommige andere drogisterijfilialen. De concealer bevat 3 gram en heeft een houdbaarheid van 6 maanden. Prijs: €2,99!

Gebruik jij ook de nieuwste concealer van Catrice of welke concealer gebruik je nu?

 

106 reacties

Rosa -

Ik heb hem vanmiddag gekocht! Geweldig product.

Lean -

HIHI, :yay: zocht al een tijdje naar een goede concealer, ga deze morgen kopen en kijken of deze wel goed is, ik hoop het!!

xx Lean :haha:
😡

Jet -

Ik ook :heart:

Janine -

ik zit te twijfelen welke ik zal kopen Catrice Camouflage Cream of Essence Stay All Day 16H

wat zijn de min punten en wat zijn de voordelen ?

Martine -

Wij hebben alleen de Camouflage Concealer getest van Catrice dus dat kan ik je helaas niet vertellen :(

Floor -

Ik MOET hem kopen :yay:
Eindelijk een goede concealer voor weinig geld!! :heart:

Glamourista -

Jaaaa! Ik ben zo blij met jullie review want ik zat zo te twijfelen om hem te kopen 😀 Thanks!

Veralie -

Wauw! Wat een positief review! Ik denk dat ik maar eens een nieuwe concealer moet gaan kopen.. 😛 Ik gebruik nu de van het Catrice Allround Concealer pallette en de Catrice light-reflecting concealer, vind ik trouwens ook goede aanraders!

Iris♥ -

Leuk, :heart:

Annoeska -

Ziet er goed uit !
Ik ben alleen bang dat hij te donker is voor mijn superbleke huidje, maar misschien past hij in de zomer wel bij mijn huid.

Miladylike -

Het is een mooi resultaat! Ik zal eens gaan kijken of het mijn kleur is. :)

Natascha -

Door deze review ben ik dezelfde dag nog gaan kijken bij ‘t kruidvat, en holy moly, wat een pigment komt hier van af! Ik vind ‘m zelfs nog fijner dan mijn Bobby Brown concealer die ik helemaal heb opgemaakt. Dit komt zeker op mijn back up lijstje! Blij blij blij!!! :yay:

kitkatje -

`nu wil ik hem sowieso hebben!

Sofie -

ik heb hem ook! ben ook fan hij is echt heel goed

Anna -

Wat een super dekking! Eerst had ik zo m’n twijfels bij deze concealer, maar nu ben ik wel heel benieuwd geworden!

Cella's Budget Beauty Blog -

wow supergoed!! welke kwast gebruik je voor deze? ik heb zon platte foundation kwast maar dan krijg ik niet zon mooi egaal effect

Rozemarijn -

Ik ben aangenaam verrast zeg. Wat een mooi spul! *spurt naar de winkel*

Raihana -

Wat goed zeg!
Ik vind jullie site sowieso leuk, maar nog leuker op een of andere manier om te lezen dat je zo lief schrijft over meerdere kleuren voor de donkere divas en sneeuwwitjes. Moest t ff kwijt want tis leuk te lezen dat je ook aan ons denkt :)

Groetjes

Martine -

Ah leuk om te horen Raihana. En ik probeer daar ook zo vaak mogelijk aan te denken, omdat ik me voor kan stellen dat het vervelend is als je kleur er net niet tussen zit.

Danielle -

Ik hou niet zo van creamy concealers, maar hij ziet er wel goed uit!

Desirée -

Wow, die ziet er goed uit zeg!

Marieke -

Jaaaaaa, that’s why I love Catrice!! Als mijn concealer op is, ga ik meteen deze halen!!

Black sheep of beauty -

De prijs maakt het behoorlijk interessant. Op dit moment gebruik ik de Pro Longwear concealer van MAC. Die gebruik ik ook als oog primer. Door de samenstelling blijft alles mooi zitten zonder te creasen. (tip van Jaclyn Hill)

Bianca -

Wauw, ziet er goed uit! Ik gebruik zelf geen concealer, tenzij dan wat oplichtende onder mijn ogen maar die heb ik liever niet uit een potje.

Monique -

Ik woon in een klein dorp waar ze deze dus niet verkopen. BAH!

Cynthiiaa -

Wow, dat had ik dus echt niet verwacht hé! Je hebt inderdaad geen foundation meer nodig, prachtig resultaat en enorm natuurlijk. Oh mah gawd, gaat Catrice ineens amazing kwaliteit leveren qua concealers en foundations – vond de Photo Finish ook goddelijk! – maar hij is ook zo romig om te zien. :)

Berdie -

Wow die werkt goed! Ik heb ook zo´n allround palette van catrice, maar die is bijna op en ik gebruik de groene en roze toch bijna nooit. Dan wordt deze zeker iets wat ik in gedachte ga houden.

angelaa -

Fijn, m’n allround concealer palette is bijna op, dus dan kan ik deze meenemen!

Linda -

Whow, wat een dekking! Ik heb hem toen hij pas uit was wel zien liggen en heb ook nog even bij het schap staan twijfelen, maar had hem toch niet meegenomen omdat ik dacht dat het zo een flut concealer zou zijn, maar nu heb ik wel een beetje spijt 😉 . Ik gebruik nu de Double wear en de ideal light concealer van Estee Lauder, daar ben ik heel erg tevreden over… alleen wel een beetje duur.

Amy -

Ik gebruik deze ook! Wel een mix van 020 en 030 maar damn, wat een superconcealer is dit! :heart:

Natasja -

Yes! Op deze review zat ik te wachten. :) Klinkt goed, ga zeker eens een kijkje nemen de volgende keer in Kruidvat. :dance:

Floriene -

Hiii
Ik heb een vraagje, smeer je de concealer dan over je hele gezicht uit en dan gewoon afpoederen ? Ik kan nl niet tegen foundation, dat zweet ik eraf, zou dit dan wel werken denk je ?

xx

Bianca -

Ziet er mooi uit!

Eva -

Deze ziet er heeeel goed uit! Ik ga er zeker eens naar kijken de volgende keer!

Moniek -

Oh dat ziet er zeker goed uit!

Beautytalk -

Ik heb er vandaag staan naar kijken.. heb nog getwijfeld! Had deze beter meegenomen! :)
Eefje

Chantal -

Deze klinkt wel heel er goed, denk alleen dat hij iets te donker voor mij is.

essolsz -

Ik heb hem nu ook een week of 2/3, maar ik merk dat ik het fijner vind om een vloeibare concealer te gebruiken. Die kan ik lekker smeren en in mn huid kloppen en deze doet dat een stuk stroever. Hij dekt wel goed en voor de prijs vind ik hem prima, maar ik ga denk ik toch een nieuwe mac pro-longwear halen 😛 .

Sophia -

Ik heb hem ook al een tijdje and I love it! Er begint al een beetje een deuk in te komen :P. Ik vind hem niet zo fijn voor onder de ogen, daar gaat hij wat in de lijntjes zitten, maar voor puistjes is ie perfect! 😀

Charile -

Klinkt super!

katrien -

Bedankt voor de review, hier was ik benieuwd naar!

Jana -

Ik vind deze ook heel erg fijn 😀 x

jackie -

REQUETE BIEN

Mademoiselle Sophistiqué -

Heb er echt al heel veel goeds over gelezen!

Brechtje -

Wauw, wat een super product! En dat voor die prijs, toppie! Die ga ik ook snel eens uitproberen. :)

Anna -

Wow, dat ziet er echt geweldig uit!

Klarieke -

Zooo dat is positief! Wow! Budgetmerken nemen llg langzaam over haha. Eerst de essence lakjes enzo en nu deze concealer! Superleuk!

Cécile -

Wauw deze moet ik echt hebben! Ziet er perfect uit 😀

Eva -

Klinkt echt super! x

Marianne -

Ik heb hem ook, ben er erg tevreden over en dat voor die prijs! Een toppertje 😉

Nonany -

Oeh Martine dat ziet er heel mooi dekkend uit, maar wel met een echt natuurlijk effect!
Maar ik heb wel een vraagje, hoe heb jij dit aangebracht?
Het heeft zo’n mooi natuurlijke finish, dus ik was benieuwd!

groetjes en dankje:)

Nonany -

Hmm, niet zo goed gelezen, ik zie nu staan dat je het met je vingers doet:p

Claudia -

Is het echt nodig om het af te poederen? (ik las bij iemand anders dat het onder de ogen nodig is omdat het anders in de lijntjes trekt, maar ik heb niet veel zin om een extra product aan mijn dagelijkse routine toe te voegen!)

lisanneleeft -

Oeh, hier had ik al op gehoopt 😀 Bedankt voor de tip!

Kelly Caresse -

Deze concealer doet me zo denken aan mijn vertrouwde mac concealer in zo;n zelfde potje! wat een super goede tip dit! Die ga ik zeker halen als back up voor mijn mac concealer! :)

Miranda -

Wow! top concealer! perfect voor mijn drogehuid!
Maar even een vraagje, Is deze kleur ook geschikt voor willemijn?
Ik heb namelijk precies zo’n lichte huid en haar foundations en concealers
passen mij perfect.

Liefs! :heart:

Willemijn -

Jep, ik gebruik deze kleur ook :)

Sanne -

Ik heb hem ook gekocht. Perfecte concealer. :jummie:

dita -

Idd echt goed!

Laura -

Ik heb deze ook! gebruik hem samen met een vloeibare concealer om na de foundation nog even onder mn ogen te komen. gebruik deze voor de bultjes en roodheid verder. om niet elke keer met mijn vingers in het potje te zitten gebruik ik een kwastje om het op mijn gezicht aan te brengen en met mijn vingers klop ik het in mijn huid :) best of both worlds

Adinda -

lijkt me echt een super goede concealer.
alleen ik kan niet tegen de concealers van catrice.

Jennifer -

Lijkt me echt super goede conceiler! Maar smeer je dat echt ook over je hele gezicht, of gebruik je het alleen op de onzuivere plekjes?

Adinda -

alleen op onzuivere plekjes.
voor je hele gezicht gebruik je foundation.

Kiss & Make-up -

Ik hou toch meer van vloeibare concealer. Momenteel gebruik de Pro Longwear concealer van MAC.

Marnel -

Wat een mooie dekking!! Ik was al opzoek naar zoiets, misschien heb ik de ware wel gevonden!! :haha:
Wat zijn het toch weer duidelijk foto’s!!! :love:

Isabel -

Wow klinkt super! Ik weet niet of het mijn kleur is helaas.

anniek -

Wow wat een dekking! Dat had ik echt niet verwacht, en ook echt voor zo weinig geld! Misschien ook maar eens proberen..

Sanne Stevens -

Dit word dus een must buy,
zo een mooi effect heb ik zelfs niet met mijn touch up stick van bobbi brown niet…

Kelly -

Dat ziet er echt heel erg goed uit, wat een dekking!! :heart:

Hester -

Ik gebruik geen concealer maar hij ziet er supergoed uit!

Martina -

Ik heb m ook, maar denk toch dat ik een tint te donker heb gekocht!

Joyce -

ik heb ‘m ook maar ik vind hem niet zo fijn, ik heb zelf wat droge plekjes op mijn gezicht en daar trekt ie erg in!

Marieke -

Fijn dat jullie er ook zo tevreden over zijn! Ik vind ‘m super. Hij blijft tenminste op z’n plek. Ik kocht eerst een te lichte kleur, en daarna mn goede kleur. De lichtere tint heb ik meteen aan mijn zus gegeven en die was daar ook heel blij mee. Weg donkere kringen!

Tugce -

Lijkt me heel fijn! Proberen dan maar :)

Marloes -

Ik heb m al in de kast liggen, maar nog niet gebruikt. Ik heb nu nog dat hele pallet met alle kleuren; de groene, roze en beige kleur. :)
Zo te zien is hij goed, dus ben benieuwd!

Maxi -

Martine bedoel je dat vlekje – wat jij alleen ziet – boven je lip? Ik zie hem ook 😉
Ik denk dat ie sowieso voor mij te donker is.. Jammer :(

Isabella -

Ziet er heel goed uit!

Ingeborg -

Ik heb hem zelf ook, vind hem geweldig!

BeautyByTS -

Ik vind hem super fijn. Hij kan niet op tegen de bobbi brown concealer maar voor een budget conceal vind ik hem een van de beste.

roos -

Dat klinkt heel goed! Ik weet alleen niet of het een goede kleur voor mij is maar dat kijk ik in de winkel wel :)

Sari -

Ik gebruik nu eigenlijk mijn studio sculpt foundation van Mac als concealer. Het is me nog niet gelukt om een goede concealer te vinden. Maar dit klinkt wel heel veelbelovend! Toch maar even bij de Kruidvat langs

Marjolein -

Hij lijkt me wel fijn! Twijfelde alleen over de kleur, dus nog maar eens proberen bij Kruidvat :)

Elisabeth -

Ik heb hem ook, vind hem alleen niet super fantastisch. Hij werkt opzich wel goed alleen zie je hem erg goed zitten bij mij, onder mn ogen vind ik hem niet fijn. Verder vind ik het wel een prima concealer hoor :)

Maxime -

Ik vind hem ook niet fijn bij mijn ogen en bij mijn neus, eerst zit hij er prima op maar na een uur is het droog en schilverig, zit er niet uit. Gebruik hem alleen nog op rode plekjes op bijv. mijn kin.

femketje -

ik wil die zo graag maar ze zijn hier nergens te krijgen :(

Belllezza -

Wauw, deze lijkt me echt fijn! Wat een dekking!

ChantalAngel -

Naar deze maken jullie me ook weer nieuwsgierig haha. ik heb de nieuwe van Essence (match2cover) die vind ik ook al goed en lekker budget, maar zou deze van Catrice ook graag eens proberen.

astrid -

Ik heb wel het concealer palette van Catrice en die is bijna op (de kleuren die ik veel gebruik dan..) en ik denk dat dit vervanger wordt..

Charlotte -

Ziet er erg goed uit! Bij mij gaan de meeste concealers altijd zo snel in mijn plootjes zitten, maar das een kwestie van uitproberen.

Alette -

Oeh, dat ziet er goed uit! Ik wilde ‘m laatst ook meenemen, maar toen was mijn kleur uitverkocht. Zo te horen moet ik toch binnenkort maar eens teruggaan naar de winkel. Ik heb behoorlijk last van donkere cirkels onder mijn ogen.

Sophie -

fijne review, denk dat ik hem ook maar eens ga proberen!

Sofie -

Ziet er goed uit! Fijne review :)

Jorinde -

Ik heb hem ook, maar dan een tintje donkerder.

Ashleey -

Ziet er echt goed uit!

Eline -

Zo die is inderdaad goed! ik gebruik nu een concealer palette maar die is nogal onhandig op reis

Dat Zit Wel Snor -

Wauw dat ziet er goed uit. Dat gaat zeker in mijn winkelmandje.

Miranda -

Hij ziet er erg goed uit. Ik hoorde deat sommige hem wat minder vonden dan die van Essence. Als ik dit zo lees dan kan het haast niet. Natuurlijk ligt het ook aan je huid. Al ben ik toch wel heel erg benieuwd naar de concealer van Catrice.

Merel -

Wow, wat een goede concealer! Goedkoop prijsje voor zo’n resultaat, deze ga ik even halen.
Zelf gebruik ik een soort stick van Garnier, alleen is ‘ie een beetje erg oranje en is ‘ie snel weg.. Beetje jammer! Ik ga dus maar eens snel naar Kruidvat toe om deze concealer te scoren.

Tessa -

Aaaah! Dat moet ik hebben! Geweldig voor mijn droge huid!

Sofie -

Was al een tijdje op zoek naar een degelijke(maar niet te dure) concealer!
Hopelijk krijg ik die donkere kringen eindelijk onder mijn ogen vandaan 😉

Mathilde -

Heey, dat krijg je zeker voor elkaar met deze concealer :) Hij is echt pefect voor donkere kringen en werkt echt goed voor 3 euro! Succes!

Joyce -

Ziet er goed uit! Wie weet koop ik het zelf ook nog, ben alleen een beetje huiverig voor nieuwe gezichtsproducten door mijn slechte huid! Maar dit is wel het overwegen waard

B -

Looks very good!

Ellemijn -

Leuk artikel! :heart:

Reageer ook