Zoeva Kwasten (101, 231, 227, 233)

Naast je basic make-upproducten mogen een stel goede kwasten niet ontbreken in je stash. Goede kwasten maken je looks professioneler, egaler en mooier. Goede kwasten zijn vaak ook een investering. Maar als je eenmaal je schatjes hebt gevonden, kunnen ze járen bij je blijven. Vandaag reviewen we de nieuwe kwasten van Zoeva.de voor je. Benieuwd of deze kwasten must haves zijn? Je leest het vandaag!

Voor wie Zoeva niet kent, Zoeva is een Duitse webshop die ooit begon met enkel en alles het verkopen van kwasten. De kwastensets waren redelijk bekend in Nederland. Maar ze verkopen inmiddels ook losse kwasten en zelfs make-upproducten van hun eigen merk! Een webshop met een groot assortiment dus! Sinds begin dit jaar hebben ze hun assortiment vernieuwd. We laten jullie vier nieuwe kwasten van Zoeva zien.

Allereerst komt elke kwast in een zwart etuitje. Super handig, want zo komt je kwast netjes bij je aan. Daarnaast kun je de etui ook bewaren, om kwasten in mee te nemen als je op reis gaat of om in je tas mee te nemen. Handig toch?

Alle kwasten hebben een hoogglans zwarte steel met een zilverkleurig metalen gedeelte. Op het handvat staat het nummer, het doel en indien van toepassing ook of de kwast veganistisch is. Ik vind de kwasten er super chic uitzien! Mooi!

101 Luxe Face Definer – review door Martine
Ik zocht een fijne poederkwast, maar deze kwast blijkt heerlijk multifunctioneel. Zoals je kunt zien loopt de kwast niet helemaal rond maar in een lichte ruitvorm. En daardoor kun je makkelijk poeder aanbrengen bij je neusvleugels. Maar, knijp de haren van de kwast een beetje samen en je hebt ook een fijne kwast om te shapen en te blenden. Daarnaast zijn de haren lekker zacht dus kun je ook je blush weer mooi blenden met de rest van je gezicht. Het beste vind ik de Luxe Face Definer werken voor poeder en shapen, voor blush vind ik deze persoonlijk net wat te groot. Ik gebruik daar liever een kwast voor die een slag kleiner is. Verder blijven de haren tot nu toe mooi wit en verliest deze kwast ook geen haren tijdens het wassen. Dit is zeker een leuke, multifunctionele kwast en op dit moment pak ik deze kwast er bijna elke dag bij tijdens mijn dagelijkse routine.

Prijs €16,20

231 Petit Crease – review door Willemijn
Deze kwast is van geitenhaar. Dit haar is doorgaans heel zacht. De kwast is vrij smal, rond en loopt in een puntvorm. Een beetje zoals een pencil brush. Ik ben dol op deze kwast! Hij werkt super precies, brengt kleur dekkend aan maar kan ook al een beetje blenden omdat ‘ie wel wat langere haartjes heeft. Ik gebruik de Petit Crease voor het aanbrengen van oogschaduw in mijn crease, buitenste ooghoek, binnenste ooghoek en onderste wimperrand. Tijdens het kwasten kwamen er geen haren uit en de kwast droogde mooi op in de oorspronkelijke vorm. Een super fijne kwast wat mij betreft voor een vriendelijk prijsje.

Prijs: €5,80

227 Soft Definer (vegan) – review door Willemijn
De 227 heeft hetzelfde nummer als MAC’s befaamdeet is ook hetzelfde idee. Het is een platte blendingkwast. Fijn om oogschaduw mee aan te brengen en geweldig om mee te blenden. Ten opzichte van MAC’s 227 is deze wel iets breder en meer fluffy. De haren zijn syntetisch en de kwast is geschikt voor veganisten. Er zijn dus geen dierlijke producten verwerkt in deze kwast! Volgens mij is het best moeilijk om veganistische kwasten te vinden, in elk geval zie ik het niet vaak voorbij komen. Kan me voorstellen dat veganistische dames daarom heel blij zijn met Zoeva’s ‘vegan’ lijn. Ook deze rakker houdt zich bij wassen goed. Top!

De 227 is er ook in een versie met geitenhaar (wit).

Prijs: €5,80

233 Cream Shader – review door Martine
Bij deze kwast dacht ik: ‘Wat kan ik hier precies mee?’ Er staat op dat het voor crème producten is, zoals bijvoorbeeld concealer in een potje of om paintpots aan te brengen op het ooglid of oogschaduwbasis. Ik gebruik vrijwel nooit zo’n kwast voor concealer, dat doe ik toch liever met mijn vingers omdat het dan mooi in de huid smelt en dat geldt ook voor het aanbrengen van paintpots. Ik probeer mezelf wel te dwingen deze kwast vaker te leren gebruiken en dus kwam ik er achter dat ik deze kwast wel heel fijn vind om concealer aan te brengen bij die moeilijk bereikbare randjes van mijn neusvleugels. Ja, daarvoor is dit de ultieme kwast voor perfectionisten die een flawless face willen creëren en dat voor een zacht prijsje. De haren lijken vrij hard maar het valt mee, je producten worden er niet lelijker door en daar was ik eerst wel bang voor. Gelukkig is de Cream Shader daar wel zacht genoeg en krijg je geen lelijke deuken en golven in je paintpots en dat voor een fijne prijs. En een wasbeurt overleeft deze meneer (of mevrouw?) prrrrima.

Prijs: €5,80

Bestellen op Zoeva is super makkelijk. De site is heel overzichtelijk opgezet en je vindt veel uitleg en informatie over de kwasten, bijvoorbeeld waarvoor je hem kunt gebruiken en wat voor haar het is. Naast losse kwasten verkoopt Zoeva ook kwastensets. Zoeva heeft echt een prachtig, volledig aanbod. Je kunt je geld er makkelijk kwijt, zullen we maar zeggen. 😉

De verzending kost €5,50 en het pakketje wordt verzonden met UPS. Je pakketje heb je in zo’n 1 tot 3 werkdagen na het verwerken van je bestelling in huis. Je kunt met PayPal en creditcard betalen.

Mooi detail op de achterkant van de kwasten

Wij zijn zeker te spreken over Zoeva’s kwasten. De kwasten zijn mooi (niet geheel onbelangrijk), voelen solide aan, houden zich doorgaans goed na een wasbeurt. Wat mij betreft is de 231 zeker een aanrader en de 227 ook, als je veganistisch bent of nog geen MAC-227-achtige kwast hebt en zoiets zoekt die een stukje goedkoper is.

Ken jij Zoeva? Bestel jij er wel eens? En wat voor kwast wil jij echt nog graag hebben?

0 reacties

Janneke -

Ik wil heel graag zoeva kwasten, maar ik vind die webshop zo ellendig! Elke keer alles uitverkocht. En je kan aanvinken of je een mailtje wilt, als iets weer in het assortiment is, maar na maanden nog steeds niks binnen.

Sanne -

Ze zien er fijn uit! Ik wil de kwasten van de zoeva vegan collectie ook zeker een keer proberen :)

Alette -

Ziet er uit als fijne kwasten! Ik wil ook nog eens een Zoeva bestelling doen! Maar goed, ik wil wel meer, haha. Maar eens even kijken wanneer het er ook echt van komt.

Miss Healthy -

Ik ben nu al verliefd op de vegan collectie. Denk dat ik die ga uitproberen. Bedankt voor de review.

Bianca -

Mooie kwasten en ze zien er zo zacht uit :)

Anna -

Dit lijken me hele fijne kwasten! Alleen koop ik kwasten liever los omdat er in een setje vaak 1 tussen zit waar je niks mee kan of je al genoeg van hebt: zonde van het geld!

Kiss & Make-up -

Ik heb ook een paar Zoevakwasten en die doen het echt erg goed! En dat ondertussen toch al meer dan anderhalf jaar.

Eva-Lynn -

Ik gebruik er nu gewoon van de hema, wat geen aanrader is. Ik wilde ze bij mac halen maar dan ben je meteen zoveel geld kwijt

sammychan82's Blog -

mooie kwasten lijk mijn fijne kwast van sigma!

Kelly Caresse -

Wat zien ze er goed uit zeg! Doet me echt denken aan de mac kwasten maar ook de fijne sigma kwasten! Leuk die verpakkingen!

Adinda -

mooie kwasten. jammer dat je ze niet gewoon in de winkel kan kopen want ik vind verzend kosten altijd zo irritant. wel fijne review!!!!!!!!

roos -

Ik heb vandaag een bestelde kwast van Zoeva binnen gekregen, hij is alleen bij de buren afgeleverd en die zijn er niet. Frustraties!

Nanda -

je kan niet alleen met paypal en creditcard betalen, je mag ook storten op hun rekening

EliseJoanne -

Fijne review! Ze lijken me erg fijn! Jammer dat zulke merken niet gewoon in Nederlandse winkels worden verkocht!

Belllezza -

Ze zien er goed uit!

Laura Louise - Fablouise -

De kwasten zien er erg mooi uit! Toch maar een keer zoeva kwasten bestellen :jep:

Danielle -

ohh ik wist niet ze een vegan lijn hebben. nu moet ik daar zeker bestellen. ben al op tijd op zoek naar een fijne blendingkwast, maar dat is moeilijk te vinden van synthetische haren, ze zijn vaak veel te compact, maar deze ziet er heel goed uit. en niet zo duur, perfect!

Melanie -

Ik ben nog opzoek naar een paar nieuwe kwasten en deze lijken me erg fijn!

Chantal -

Lijken me erg fijn kwasten

Renée -

Ik zocht al een nieuwe platte bledingkwast, nou ik denk dat ik die 2 van Zoeva ga bestellen! Ze zien er ook zo mooi uit! Ik lig hier ziek op de bank :S , maar met jullie filmpjes en reviews vermaak ik me wel! Haha gezellig oude filmpjes van jullie terug kijken, super leuk! :jep:

Sarah -

ze lijken me erg fijn en goed qua prijs ook! :)

jasmijn -

Mooe kwasten! Ze zien er echt super fijn uit <3

lin -

Ik heb maar 1 kwast van Zoeva, een stippling brush, maar er staan er nog een paar op mijn verlanglijstje.

Nomany -

Hoi,

deze kwasten zien er zeer goed uit! Vooral
de petit crease kwast ziet er erg fijn uit! Zo’n kwast zoek ik nog!
Maar ik heb een vraagje. Zouden jullie misschien een keer wat
uit willen leggen over PayBal en hoe dit werkt en wat jullie
ervaring hier mee is? Aangezien je bij o.a. Zoeva en
Etat Pur alleen maar met PayBal kunt betalen, ben ik een beetje huiverig
aangezien ik echt niet weet wat dit is. Zou het super super fijn vinden:)
groejes !

Daphne -

Je kunt ook zonder paypal betalen, dan moet je het geld gewoon overmaken. =)

Nonany -

Echt? oh dan heb ik niet zo goed opgelet haha! Thanks voor de info:)

Miranda -

De kwasten lijken mij echt heel erg fijn. Ik heb ook een aantal zoeva kwasten en ik vind ze erg fijn, ze blijven ook de kwaliteit behouden 😀

Make Up For Women -

Dit lijken me echte hele goede kwasten, heb er zelf nog geen ervaring mee, maar wil ze zeker en vast wel eens uitproberen:)

Liefs

xoxo

ChantalAngel -

Ik heb de oogschaduw kwasten van de oude collectie en ze zijn heerlijk, alleen blijven deze wel haren afgeven.

Ellen -

Ik heb al een aantal oogschaduw- en gezichtskwasten. Toch denk ik er nu over om de 102 Silk finish, 124 grand stippling en 142 concealer buffer te kopen.

Martina -

Ze zien er goed uit! Prima prijsjes ook

Laura -

Heb sinds een maand de croco set en ben daar zoooo tevreden mee! Super kwasten zijn het. Wel paar rare spellingsfouten in het artikel trouwens :p

Maaike -

De pencilkwast ziet er goed uit. Ik wil al nog altijd eens Zoeva kwasten proberen. Helemaal nu Sigma hun kwasten als pakket post opstuurt en je dus invoerrechten moet betalen.

Maartje -

Leuk artikel, ik vind zelf de kwasten van Zoeva ook heel fijn, heb er laatst weer een aantal besteld. In de review staat dat je met PayPal en creditcard kan betalen maar ik heb het geld overgemaakt, dat kan dus ook!

Isabella -

Handig zo’n review! Lijkt me een erg mooie set.

Lifesplash -

Ik vind ze echt heel erg mooi, ik heb nu ook een aantal Zoeva kwasten en ben daar heel blij mee. Ben dus ook heel benieuwd hoe deze bevallen. :)

Tedje -

Ik wil deze kwasten zo graag!

femketje -

ze zien er super uit 😀

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik heb een paar kwasten van zoeva en vind ze heel goed.

AnnaSophia -

Ik wacht nog even op het juiste moment om mijn Zoeva kwasten in te slaan :-)

Eline -

Nog even doorsparen en dan ga ik ook wat nieuwe kwasten halen van zoeva, ik ben over mijn ebay kwastenset niet echt tevreden en ben uitgegeken op mijn oude vertrouwde hema kwasten :)

Amanda -

Ik ben DOL op mijn Zoeva kwasten. Zo vind ik mijn blendingkwast van Zoeva van betere kwaliteit dan die van MAC. Ik koop eigenlijk alleen nog maar Zoeva kwasten. 2 jaar geleden de Bamboo kwastenset besteld en heb er nooit spijt van gekregen. De kwaliteit is nog steeds top. Laatst weer 2 van deze sets besteld. 1 voor visagieopdrachten en nog 1 extra voor mijzelf, omdat ik ze zo fijn vind. Ze hebben nu ook een eyelinerkwastje waardoor ik sinds ooit eindelijk een beetje een normale eyeliner kan zetten haha.

Just Love Life -

mooie kwasten! en ze klinken erg fijn :) ook snelle levering zeg!

Rozemarijn -

Ziet er goed uit. Ik ben nog op zoek naar een mooie set…deze zien er wel echt fijn uit.

Charile -

Klinkt goed 😀

Anne Solveig -

Wat een prachtige kwasten!

Joyce -

mooie kwasten!

Beautydagboek -

Klinkt goed! Mocht ik nog kwasten nodig hebben dan ga ik zeker daar een kijkje nemen!

Beautyjuf -

Wat een mooie kwasten! Top dat jullie er zo positief over zijn. Ik zet ‘t op mijn whislist;-)

beautybysandra -

Ze lijken me erg fijn! Zelf heb ik de bamboo kwastenset waar ik nog steeds erg blij mee ben. :yay:

Ingeborg -

De soft definer lijkt me heel fijn!

Anne -

Leuke kwasten maar willen jullie. Eens een schoenen stash doen dat lijk me super leuk jullie schoenen. Zien

monique -

Ze zien er mooi uit, en lijken me ook erg fijn.
Misschien toch een kijkje nemen op hun website :)

Ashleey -

Ze lijken mij echt heel fijn! Ik ga zeker een kijkje nemen op de site!

Marisa -

Ze zien er heel mooi en fijn uit. :)

dita -

Mooie kwasten :-)

Emilia -

Ah die kwasten zien er echt heerlijk zacht uit! Ze lijken me erg fijn. Handig ook dat er op de kwast zelf staat aangegeven of ze vegan zijn, leuk detail. :)

Laura -

Zoeva kwasten zijn erg fijn, zelf heb ik het bamboo set. Die vind ik ook erg fijn.

Sofie -

Wat een mooie kwasten! Ze lijken me erg fijn :)

Reageer ook