Too Faced Glamour Dust: Pink Fire

Profiteren van de kortingen, dat is de manier om duurdere producten in je stash te verzamelen. Ik koop eigenlijk bijna nooit een palet of iets anders zonder korting bij Sephora. Het scheelt gewoon veel om het met korting te kopen en zo zat ik laatst weer te speuren in de kortingsbakken. Ik nam de Glamour Dust in de kleur Pink Fire mee van…-jawel-… Too Faced! Normaal kost zo’n Glamour Dust van Too Faced rond de €20 en eerlijk gezegd vind ik dat wel veel te prijzig. Ik betaalde er nu ongeveer €9,95 voor, dat vind ik nog schappelijk voor wat glitters. Ik bedacht me ook later pas: ‘wat kan ik hier eigenlijk mee van die losse glitters?’ Zo gaat het altijd met de uitverkoop, haha!

Er zijn in totaal vier kleuren te koop, maar ik kan niet met zekerheid zeggen of je ze allevier nog tegen komt in de kortingsbakken:

  • Blue Angel: pale blue with opalescent glitter
  • Glampire: plum brown with pale blue glitter
  • Nude Beam: gold nude with silver glitter
  • Pink Fire: pale pink with pink glitter

Volgens Too Faced moet je de Glamour Dusts gebruiken met hun Too Faced Glitter Glue Shadow Insurance, maar dat vind ik een beetje onzin. Je kunt het prima met normale oogschaduwbasis doen en een vochtige kwast. De Too Faced Glamour Dust komt in een shifter jar (daarmee bedoelende een deksel met gaatjes erin om de glitters wat te verspreiden) met een draaideksel. Wel veel handiger dan die Illamasqua Pure Pigments waarbij je het dekseltje er voorzichtig af moet trekken. De verpakking is dus goedgekeurd, maar losse glitters blijven altijd een gezanik om mee te werken.

Toen ik een swatch maakte op mijn hand met Pink Fire kon ik mijn ogen er niet vanaf houden. Wat was het mooi al die roze, paarse en zilveren glitters. Heel soms zag je zelfs hele lichte gele/oranje glitters. Alleen wel erg jammer dat ze ook binnen no time verdwenen waren. Ik was dus bang dat ik een miskoop gedaan had, maar zo zie je maar weer dat je een product altijd moet testen op je gezicht, want het bleek achteraf niet zo en nu functioneert Glamour Dust Pink Fire als highlighter op mijn jukbeenderen. Omdat het vrij transparant is, zou ik het ook mooi over een roze/paarse oogschaduwlook kunnen deppen voor net dat beetje extra. Het blijft dus goed ‘plakken’ op je gezicht en verdwijnt niet.

Links: dekkend aangebracht. Rechts: uitgeveegd met mijn vinger.

Gebruikt als highlighter

Op de foto’s komt Pink Fire wel erg in de buurt van wit/zilver, maar dat is niet zo in het echt. Daar zie je wel goed dat het veel meer paars/roze is met zilveren glitters. Dit zou bijvoorbeeld niet combineren met koraalkleuren omdat Pink Fire veel te koele glitters bevat. Ik ben er blij mee, maar zou er zeker niet €20 voor neertellen, ik vind €9,95 wel echt de max.

De Too Faced Glamour Dust producten gaan er -denk ik zo- uit, dus als je nog een mooi glitterpigment wilt scoren ga dan nu naar de Sephora. De Too Faced Glamour Dust is nu afgesprijsd van €20 naar €9,95. Daarvoor heb je een Glamour Dust van 2,8 gram..meeeer dan genoeg om nog een hele tijd feestelijk vooruit te kunnen!

Welke producten heb jij nog gescoord in de kortingsbakken van Sephora of heb jij toevallig een Too Faced Glamour Dust?

0 reacties

Renate -

Erg mooi product! Jammer dat de sephora te ver weg is voor mij.

Olga -

Mooi maar hier niet verkrijgbaar

Amanda -

Wauw wat een pareltje. Ik ben jaloers!

Esther - Mango Sorbetto -

Ziet er mooi uit! Maar komt het door de flits dat het lijkt alsof er een nogal duidelijke streep op je jukbeen zit?

DiANA -

ik mag van mezelf niks meer komen maar omg zooo moeilijk.

Alette -

Haha, erg is dat he? In de uitverkoop kom je soms opeens met producten thuis waarvan je denkt ohja, waarom kocht ik dat ook alweer? Maar in dit geval is het wel goed uitgevallen denk ik :) Ik vind de kleur erg mooi, al zou ik m denk ik mooier vinden over een oogschaduw heen of als highlighter als je de rest van je make-up wat rustiger houdt.

Jasmijn -

BEYOUTIFUL!
X

Jana -

Wow mooi als highlighter :) x

Mieke -

Wow, die is echt prachtig zeg! Mooi koopje! :)

Bianca -

Aargh ik wil een Sephora in Belgie! :(

Just Love Life -

Wat een heerlijk prijsje! Het potje is al schattig :heart:

Bianca -

mooi voor die prijs!

NailTalk -

Ziet erg goed uit! Betoverend!

beautybysandra -

Het is een mooie glitter!

Kiss & Make-up -

Oei, ik vind het iets te veel van het goede eigenlijk. Ik hou van subtielere highlighting.

Miranda -

Oh wauw wat een mooi product 😀 Hij staat echt prachtig als highlighter.

The Sketched Chef -

Prachtig!
Jammer dat er hier in de buurt geen sephora is..
of misschien wel goed ook.

Hester -

-50% is altijd goed! Hij is mooi, maar €20 vind ik inderdaad wel duur hoor.

Angela -

ik heb die glitter dust ook ^^, vind ehm vet mooi.

Laatst heb ik het Return of sexy pallette gekocht. Was nu 40 euro en kreeg een tweede artikel voor de helft vand e prijs.
Dat vond ik opzich wel te doen. Ik mag best wel een keer een duurder palette kopen.

Suzanne -

Wauw! zeker glamour.

BeautyLiner -

20 euro is inderdaad best veel, maar het is wel een mooi product!

Chantal -

Wat een mooie aankoop en hij ziet er ook nog eens erg mooi uit!

Cynthiiaa -

Oh my god, wat een schitterende highlighter! Hij is heel opvallend, maar niet te erg aanwezig op het gezicht, gewoon nog in de eyecatcher modus. En nog eens afgeprijsd, ME LIKE. Volgens mij ben ik deze week nog lekker in de Sephora, dus ga zeker even een kijkje nemen!

Lisa -

Ziet er erg mooi uit!

Mirjam -

Hoi Dames en Lezeressen,
Ik ken Sephora niet, maar las dat er eentje in Utrecht is dus ik zal er eens langs, ik voel me nooit zo heel happy in de ‘dure’ parfumeriezaken, zijn er meer die daar last van hebben ?
En nog een vraagje, zijn er verschillen die jullie zien/opvallen tussen winkels als Douglas, Ici Paris en Sephora of is het allemaal ongeveer gelijk ?

Heleen -

Hai! Vroeger voelde me ik ook niet zo prettig in parfumeriezaken, maar nu denk ik als ik daar rondloop: ‘ze kennen mij toch niet, ik ben een klant en als ik niet fijn geholpen word, zeg ik gewoon dat ik naar een ander filiaal ga (maar dat is nog niet voorgekomen)’ Bij de Sephora werd ik laatst heel fijn geholpen, ondanks mijn make-uploze gezicht en het feit dat ik er alleen maar kwam voor de korting. Waar ik wel moeite mee heb, is de plaatselijke drogist (Kruitvat, DA). Die zien mij vaker en mijn zus heeft er gewerkt, dus tja, die kennen mij wel. Ik durf wel om zonder make-up naar school te gaan en naar de duurdere zaken, maar de DA niet :(

Mirjam -

Dank je wel voor je reactie !

ChantalAngel -

Mooie highlighter maar ik vind hem wel wat aan de coole kant, ik ben meer van de warme highlighters

milou |Shimmer-Pie -

Mooi!!

fijn dat ie nu ook zo goedkoop was!

Nicole -

Wauw, ontzettend mooi! Lijkt me echt een fijn product. Wat zijn de foto’s leuk gemaakt trouwens, met al die kleine hartjes erbij :) Helemaal in the mood voor valentijn nu!

Heleen -

Haha, jullie zijn niet de enige slachtoffers van de sale van Sephora, ik heb sinds een paar dagen het Naked palette. Op alle make-up geldde 50% korting op het tweede product, dus ik heb een random klant gevraagd of we samen de palettes konden kopen en de korting konden splitten. Het waren de laatste twee palettes en bij de kassa konden we apart afrekenen, dus dat was top! Wopwop: Naked voor €34,35! :-)

Desirée -

Oehhh it’s pretty!!!

Rafika -

Wauw! Heel mooi staat dat op foto’s! xxx

femketje -

Ziet er super pretty uit 😀

Myrna -

Pretty! Ik ben echt al zo lang niet naar de Sephora geweest, moet eens weer een keertje langs want hun kortingen zijn altijd zo fijn!

Caro -

Heel mooi! En die verpakkingen van too faced zijn altijd zo schattig!!

Jorinde -

Mooi hoor! Ik heb geen sephora in de buurt helaas.

dita -

Mooi hoor!

Isabella -

Ziet er mooi uit. En wat zijn die foto’s leuk gemaakt, met hartjes en al erbij haha.

Beautydagboek -

Die verpakking van Too Faced zijn alleen al zo mooi! Leuke glitters, maar inderdaad te duur om de volle pond voor te betalen. Leuk die acties van Sephora!

Beautyjuf -

Wauw, mooi! En, wat een geweldige aanbieding :-)

Rianne -

Ik vind het als highlighter iets te heftig en glitterig eigenlijk..

Velaija -

Oeh, best mooi zeg! Al ben ik niet zo’n fan van glitter (ben wel dol op shimmer).

Lin -

Ik vind hem wel tof! Vind hem alleen iets té voor op je jukbeenderen. Ik zou hem eerder op mijn ogen gebruiken denk ik. Mooi voor in de binnenste ooghoek!

Sofie -

Wauw, ziet er mooi uit! :heart:

Rieke -

Wauw, hij is mooi! En alhoewel ik hem voor 20 euro inderdaad niet zou kopen, vind ik 10 euro wel een érg aantrekkelijk prijsje.

Lytje -

Mooi pigment! De verpakking is ook schattig :blush:

Charile -

Heel mooi, zeker voor die prijs!

Lifesplash -

Ah mooi! Ik vind ‘m mooie subtiele glitters maken. En voor de prijs die jij hebt gekocht helemaal niet verkeerd. Ik vermijd de sale alleen op dit moment – sparen, sparen, sparen. 😉

Ashleey -

Wat een mooie aankoop en niet zo duur ook! De kleur is erg mooi en het staat je best goed!

Martina -

Wat een mooi koopje!
Ik heb zelf de sephora sale vermeden… Ben druk aan het sparen… Dus ben trots op mezelf dat ik niks heb gekocht in de sale 😉

Reageer ook