Too Faced Boudoir Eyes Palette

Willemijn en Martine, Too Faced fans? Neeuh, hoe kom je erbij? We hebben ‘slechts’ samen iets meer (kuch) dan 8 paletten en staan echt helemaal niet vaak te kwijlen bij het Too Faced schap. Haha. 😉 Nee, wat ik wil zeggen is dat we dus eigenlijk wél behoorlijke fans zijn. En ieder nieuw palet wordt bij ons aan een grondige swatch-partij onderworpen. En hoera, in de lentecollectie van dit jaar zit een nieuw palet! Het Boudoir Eyes palet. Benieuwd of dit een musthave is? Wij vertellen het je!

A delicate, glamour-charged eyeshadow collection.
Nine shimmery and matte eyeshadows to brighten the look of eyes and three Glamour “How-To-Guide” tips on how to stay beautiful all day!

Het palet zit in plaats van een kartonnen doosje dit keer in een doosje van blik. En dat vind ik super leuk! Makkelijker schoon en mooi te houden plus het heeft ook wel iets chiques. In het doosje vind je 3 grote oogschaduws en 6 kleine. In totaal 9 kleuren dus. Zoals ieder ‘Eyes’ palet heeft Too Faced dit keer ook weer drie rijen met ‘Day’, ‘Classic’ en ‘Fashion’. Er zit ook een ‘How-To Glamour Guide’ bij met uitleg van de looks. Maar je kunt natuurlijk ook je eigen combinatie maken!

De kleuren in het palet zijn zowel mat als glanzend/glitterig en warm en koel. Een mooie combinatie! Echter viel het me gelijk op en mijn euforie veranderde gelijk in een lichte teleurstelling… Dit palet bevat maar liefst 4 kleuren die ook in het Naked Eye palet zitten! Jep, echt waar. In the Buff, Satin Sheets, Birthday Suit en Lap Dance. Zo jammer! Want die heb ik namelijk al… En het palet is ook nog steeds te koop. Ik snap niet dat Too Faced hiervoor gekozen heeft, want waarom zou je de helft van een palet vullen met kleuren die in een ander palet zitten? Ik had toch gehoopt dat het iets unieker was geweest.

Verder zit er nog een huidskleurige oogschaduw bij (Sugar Walls), een beige shimmery kleur (Fuzzy Handcuffs) een paarsgrijze (Voulez-Vous), grijs (Garter Belt) en de leuke zwart met gouden glitterige French Tickler.

In the Buff, Fuzzy Handcuffs, Voulez-Vous

Satin Sheets, Sugar Walls, Garter Belt

Birthday Suit, Lap Dance, Frech Tickler

De pigmentatie is zoals we doorgaans van Too Faced gewend zijn erg goed. Intense kleuren en veel ‘afgifte’ van kleur. Toppie! Ook blenden de oogschaduws mooi.

Ooglook met Lap Dance op het 1/3e binnenste deel van het ooglid, Voulez-Vous op 2/3e buitstenste deel, French Tickler in de ooghoek en in de crease. Tevens Voulez-Vous op de onderste wimperrand. In de ooghoek Satin Sheets. In the Buff op het wenkbrauwbot. Tussen de crease en het wenkbrauwbot heb ik geblend met Sugar Walls.

Op de 3 grote oogschaduws na vind ik persoonlijk het palet nog al grijs en grauw. Ondanks dat Voulez-Vous paars is, is ‘ie in een ooglook eerder grijs. Nee, ik word echt niet warm van dit palet. Het wordt een beetje een grauwe mengelmoes. Ja, het is wel enigszins ‘bedroom-eyes’, want je kunt er een mooie zachte smokey eye mee maken, maar verder vind ik het allemaal niet echt spannend, laat staan vernieuwend.

Qua kwaliteit is dit een mooie palet. Maar ondanks dat ik een enorme fan van dit merk ben, vind ik het Boudoir Eyes palet een beetje teleurstellend. Ik had op iets anders gehoopt, andere kleurtjes. Ik vind dit een beetje teveel van het zelfde en dat maakt het niet de moeite (en centen) waard om te kopen. Jammer! Wanneer je twijfelt tussen het Naked Eye en het Boudoir palet, zou ik gaan kijken welke kleuren (los van de 4 zelfde) jou het meeste aanspreken.

Het palet is vanaf eind februari te koop bij Sephora en kost €41,90 (excl. de 10% korting die je bij Sephora krijgt).

Kende jij het Boudoir Eyes palet al? Wat vind je ervan? Zou jij het kopen?

0 reacties

Miss Y. -

Ik heb bruine ogen en dit ziet eruit als een palette dat ik elke dag zou kunnen gebruiken. Misschien niet superinspirerend, maar gewoon mooi en goed voor elke gelegenheid :sunglasses:

Renate -

Ik vind je look wel heel erg mooi, maar wel teleurstellend dat het zoveel de zelfde kleuren heeft als het naked eye palette, dat vind ik ook wel een beetje raar.

Olga -

Toch heel mooie look!!!

Roos -

Wat een prachtige palette! Jammer van de prijs anders had ik hem zeker gekocht

Bianca -

Mooi palette!

Mirjam -

I';m in love… :heart:

Shna -

Wauw fieffjieuw wat een mooie look vor je zeg! Weer eens wat anders, onwijs mooi!

Jana -

Best een mooi palette maar niet zo speciaal, je hebt er wel een mooie ooglook mee gemaakt 😀 x

Joyce -

je look ziet er weer uit als een kunstwerkje, mooi!

Marijke -

Wat een mooi palette!!

Kiss & Make-up -

Ik vind het resultaat heel leuk.

Nynke -

Ik vind ‘m eigenlijk wel erg mooi, de look ook!

Sophia -

Hmm, jammer dat ie wat tegenvalt :( Ik vind het palette wel heel mooi. Mooie look heb je ook gemaakt! 😀

Jorinde -

prachtig palet, maar ik heb het naked eye palet al van too faced en zou deze daarom niet aanschaffen.

Anne Solveig -

Super mooi <3

Ester -

Mooie ooglook en ik vind het palette wel erg mooi!

Monique -

Wow dit is het perfecte palette voor mij! De andere hadden vaak een paar kkeuren die ik sowieso nooit gebruiken zal, wat de rede was dat k niet een palrvan too faced heb. Maar nu. Wat een pracht kleuren en ik vind ze ook allemaal bij muj passen. Dus dit zal zeker wel wat voor mij zijn.

De look staat je trouwens prachtig!

Picture this by Milou -

Lijkt me toch wel een mooi palette! Maar eigenlijk heb ik al te veel ‘neutrale’ paletten, haha. Al gebruik ik ze ook wel het meest.

Anniek -

Satin sheets lijkt precies op de prime and fine highlighter van catrice! Misschien een artikel?

Just Love Life -

wauw erg mooi palette! en de look ook :) jammer alleen van de prijs 😉

Hester -

Ik vind het een erg mooi palette, maar ik snap ook wel weer wat je bedoelt…

Myrthe -

Wat een prachtig palette! Je hebt er ook een heel mooie look mee gemaakt.

Kelly -

Wat een prachtige ooglook heb je gemaakt! Ik zou het palette niet aanschaffen omdat ik al het naturel eye palette heb van TF en daar vind ik een paar kleurtjes wel op elkaar lijken!

Alette -

Ik moet zeggen dat ik dit wel een heel mooi palette vind hoor! Maar ik kan me voorstellen dat het wel erg teleurstellend is als je het naked eye palette al hebt. Jammer dat het je tegen valt :(

Mirjam -

Nu ben ik in de war !! Is Two Faced en Urban Decay dan eigenlijk hetzelfde ?

Alette -

Je verward denk ik de twee paletten (Naked en Naked 2) van Urban Decay met het Too Faced Naked eye palette. Naam lijkt op elkaar, maar wel degelijk een andere product van een ander merk :) Als je even googlet zie je om welke paletten het gaat.

stacey -

Ik vind de kleur Satin Sheets echt prachtig – doet mij een beetje denken aan Nars Orgasm highlighter

Suzanne -

Wow, ziet er echt wel mooi uit! Voor mij wel een mooie toevoeging denk ik.

Myrthe -

WAAAUUUWW! Wat een mooi palette!! Trouwens ik heb jullie 4 of 3 dagen geleden een mail gestuurd. Zou ik antwoord mogen krijgen.

XX 😡

Marieke -

Waahh pretty! Maar wel een beetje een domper, inderdaad, ik heb het Naked palette zelf ook. Hoewel Satin Sheets mijn all time favourite is :heart:

Tessa -

Ja, inderdaad wel een beetje saai, maar stiekem ook heel mooi!
Beetje stom om dit hier te doen, maar ik had nog een vraagje aan Willemijn: waar loop jij zoal hard? Ik ben een beetje inspiratieloos als t om korte afstanden gaat. (Ik had t ook gevraagd bij de blog over sporten, maar een paar dagen nadat t online kwam, dus ik snap dat je het niet gezien hebt)

Willemijn -

Ik ga in het Sterrebos (daar bij het DUO gebouw) en soms rondjes in de wijk. Ook wel eens richting Haren en andere stadsparkjes. Niet geweldig, maar wel oke 😉 En jij? :)

Tessa -

Wat grappig, ik ga ook vaak naar t Sterrebos! Ik ben net begonnen, sinds twee weken, dus ik heb nog niet veel rondjes. Ik loop ook wel eens langs het Eemskanaal, maar dat is wel een zware tocht :) Ik woon in de Oosterpoort, dus dat is voor mij iets dichterbij.
Ik dacht er wel over om een stukje met de fiets te gaan, bijv. naar het Noorderplantsoen, om iets meer afwisseling te hebben.

Tedje -

Gorgeous palette! tudutututudududuuu!! :-)

Esmay -

Mag ik even heel erg verliefd zijn?!

Moniek -

Volgens mij heb ik veel van die kleurtjes ook al…

Marjolein -

Hm jammer, vind de kleuren op zich wel mooi! Misschien dat ik ‘m in ieder geval nog even ga swatchen bij Sephora, haha.

Denice -

Mijn god wat een geld! haha. Wel een erg mooi pallette!

Wojis -

Satin Sheets is geweldig, staat je ook heel mooi de look. Ik heb nog niks van Too Faced, elke keer als ik wat wil kopen, koop ik toch Urban Decay :-)
Het retrun of Sexy had ik toen bijna gekocht… maar ook die werd vervangen door een UD palette. Ik ga het zeker een keer kopen, maar weet nog niet wat. Al is dit wel een heel mooi palette moet ik zeggen.

Julie -

Oeh leuk, deze zou ik ook wel willen, helemaal mijn kleuren!

milou |Shimmer-Pie -

Ohhh heel mooi!!

Mooie en draagbare kleuren zitten er on zeg!

Esmeralda L -

Wat zonde dat je een beetje teleurgesteld bent.
Ik vind het wel een mooie look geworden – ik zou willen dat ik het zo mooi kon maken.

Esther - Mango Sorbetto -

Oh ik had hier veel van verwacht maar het valt me nogal tegen. Jammer!

Chantal -

Heel mooie palet alleen jammer van de dubbelen kleuren. Ook vind ik de prijs iets te hoog/

femketje -

deze gaat asap op mijn wishlist 😀

Fashion meets Beauty -

Naar mijn smaak heeft het palet iets te veel koele kleuren. Ik zou eerder voor Natural Eye gaan. Ik kwijl ook regelmatig voor dat schap bij Sephora Groningen, ze hoeven nog niet te dweilen :jummie:

ChantalAngel -

Inderdaad zonde va de de dubbele kleuren, daar heeft too faced niet echt over nagedacht (of juist wel) ik wilde dit palette heel graag hebben, maar nu ik de kleuren wat beter zie twijfel ik wel.

Mirjam -

Veel te duur hoor, vind ik. Maar ik been geloof ik nogal een budgetlover.
Die zwarte met glimmertjes is wel erg mooi.

Desirée -

Ondanks dat de kleuren misschien niet heel spetterend zijn, vind ik het palette zeker mooi en jouw look prachtig. Staat je goed!

Amanda -

Ik vind het juist een heel mooi palette. Als ik naar die swatches kijk wordt ik echt wel warm hoor haha. Hartstikke leuke kleuren die allemaal wel iets leuk hebben. Maar misschien inderdaad wel jammer dan de helft van de kleuren al in een ander palette zitten.

Anne-Floor -

Wauw dit palette is echt te mooi!

Nora -

Ik loop niet warm voor het palette, maar voor jouw look wel! Wat heb je op je lippen? Ik vind ALLES op je gezichtje zo mooi!

Willemijn -

Wat lief! :) Dankjewel! Het is een lipstick van Teez Casual Aubergine.

Marisa -

Ik vind het wel een mooi palette, haha. Vooral Satin Sheets en Sugar Walls. :love:

Isabella -

Wat een mooie kleuren zitten er in. Ziet er prachtig uit.

Chantal -

Alweer zo’n mooierd, wauwie! Must.Have! :heart:

beautybysandra -

Wat een prachtige kleurtjes, wauw!

Beautyjuf -

Prachtige ooglook! Frech Tickler voor in de lente? Naar mijn idee een ietwat te donkere kleur. De overige kleuren vind ik heel mooi :-)

Velaija -

Wat een prachtig palette <3!

dita -

Heeft idd veel van de naked maar ook van de natural eye vind ik

Ingeborg -

Prachtig! Maar ik denk dat ik toch liever ga sparen voor het naked eyebpalette dan.

Martina -

Mooi! Maar wel jammer van de gekozen kleuren… Ik heb nog geen van beide ( shame on me!!) maar ik zou wel gaan voor het naked eye palette, die lijkt me toch mooier en veelzijdiger

Sofie -

Prachtige kleuren! :heart:

Charile -

Heel mooi :) Ik ben heel benieuwd naar de hartvormige blush uit deze collectie!

Lifesplash -

French Tickler vind ik echt een mooie kleur, wel balend dat je een beetje bent teleurgesteld. Hij doet me inderdaad denken aan het Naked eye palette die me dan net wat meer aanspreekt.

Ashleey -

Wat heb je een prachtige look gemaakt en het staat je geweldig! De pigmentatie is ook goed en hij blend heerlijk! Wat is en nou fijner dan dat 😀

Reageer ook