Max Factor False Lash Effect 24 Hours Mascara

Jullie weten inmiddels dat Willemijn en ik een groot fan zijn van de Max Factor False Lash Effect Mascara. Laatst wilde ik profiteren van de actie 2 voor de prijs van 1, helaas was er nog maar eentje met de beroemde paarse huls en verder niets..behalve de zwarte huls met roze letters: Max Factor False Lash Effect 24 Hours Mascara. Dan neem ik die maar mee, dacht ik!

Wat bleek? Het was geen zwarte mascara gloeiende gloeiende.. Het was een zwart/bruine mascara en normaal zijn die ook vrij zwart maar deze is echt heel bruin en valt stukken minder op. Echt een kleur dus voor vrouwen die houden van hele neutrale mascara die niet zo in het oog springt.

De mascara kost €14,99. Helaas zijn False Lash mascara’s nogal aan de prijs, daarom is die korting zo handig. De mascara separeert mijn wimpers mooi, maar is voor mij veel te licht. Ik heb van mezelf al een donkere kleur wimpers en ik heb ook niet het idee dat deze kleur helpt om mijn wimpers te verlengen/verdikken. Ik zie er vrij weinig van en dat komt door de kleur, want ik ben altijd heel tevreden geweest over de zwarte kleur van de Max Factor False Lash Effect mascara.

Je vroeg je misschien al af: ‘Wat voor nieuws heeft deze mascara?’ Nou, iets nieuws wat ik zelf nog niet eerder gehoord heb: in deze mascara van Max Factor zit een primer zodat de mascara tot 24 uur lang mooi blijft op je wimpers. Ik vind het echt dikke onzin, want elke mascara (met geen ingebouwde primer) blijft mooi zitten op mijn wimpers. Een marketingtruc als je het mij vraagt.

Ehm ja, erggg subtiel als je het mij vraagt. Het geeft geen lengte whatsoever.  Geloof het of niet maar ik ken zelfs iemand die ik blij kan maken met deze mascara! Gelukkig maar, want aan mij is het niet besteed!

De mascara is te verwijderen met make-upremover op oliebasis. Max Factor belooft dat de mascara veegvast is. En dat is de mascara ook. De kwaliteit is prima maar het resultaat is voor mij te minimaal. Ik zou deze niet nog eens kopen en ga volgende keer beter op de verpakking kijken met welke kleur ik te maken heb, haha!

Het is wel bijzonder dat Max Factor een bruine mascara in het assortiment heeft, want dat is tegenwoordig vrij schaars bij vele make-upmerken en er zijn altijd wel vrouwen die liever bruin hebben in plaats van zwart. Dus dan is dit goed nieuws!

Zou jij wel bruine mascara dragen en waarom wel/waarom niet? Welk product kocht jij per ongeluk verkeerd?

0 reacties

Yvette -

Ik heb deze mascara er proberen af te halen met simpele make up doekjes mijn ogen rond op zijn helemaal kapot en schraal idoet zeer en ik krijg het er niet af. Hie krijg ik deze masara er af????

S1mone -

Weet je zeker dat je hier wel de goede masara hebt gepakt? Het lijkt haast alsof je per ongeluk de vekeerde review bij de verkeerde mascara hebt geplaatst.

Lees de reviews op internet er maar eens op na; iedereen denkt er hetzefde over:
1. de mascara zelf is super goed
2. de mascara is met geen mogelijkheid van je wimpers te krijgen.

No 2 is de reden dat dit product geflopt is. Erg slecht voor je wimpers en de reden dat-ie bij mij nog steeds in mn laatje ligt, is dat het de beste mascara is die ik ooit heb gebruikt. Mijn wimpers zijn kort en krullen niet.
Ik gebruik ‘m dus alleen bij bijzondere gelegenheden en als ik na het dragen de tijd heb om de boel eraf te boenen. Want boenen is het!

Jesse -

Kun je net zo goed geen mascara opdoen.

Tessa -

Je ziet er echt niets van!

joline -

Mijn eerste makeup item was een bruine mascara xD,mijn moeder draagt zelf niets anders.. van haar heb ik die mascara ook gekregen 😛 Het kan een heel mooi en natuurlijk effect geven bij blondines die weinig makeup dragen.

Neko -

Ik heb ook een keer zoiets gehad! Ik kocht een Etos oogpotlood en de kleurmarkering (je weet wel, aan het uiteinde van die potloodjes zit altijd een stukje in de kleur van het potlood) zei dat hij bruin was, maar eenmaal thuis bleek het oogpotlood toch echt paars. Grmbl.

Chantal -

Mooie ooglook :haha:

Cella -

bij mijn blauwe ogen vind ik zwart toch t allermooist, kan me voorstellen dat je erg teleurgesteld was met deze miskoop.. kun je m niet gebruiken als wenkbrauwgel- achtig iets?

Angelique -

De dikkere mascara`s van maxfactor vallen mij sowieso een beetje tegen

Isabella -

Dit is niks voor mij.

José -

Je hebt wel degelijk meisjes met bijna doorzichtig witte wimpers die alleen een beetje kleur willen. Ik zou deze meiden serieus deze mascara aanraden. Zeker als ze 12/13 zijn, nog geen verdere make-up enzo dragen en zwart soms net té heftig is op zo’n leeftijd.

Bianca -

Ik vind zelf de false lash effect mascara maar niks, en die kleur zou ook helemaal niks doen voor mij, heb al zwarte wimpers van nature.

DiANA -

Oh dear lord, ik heb een keer een GRIJZE mascara van Yves Rocher gekocht. Was niet eens in de aanbieding oudch 18 euro…. Maar nu doe ik daar 2 laagjes van en 1 laagje zwart! Dan ziet het er super mooi uit. En niet grijs thankgod.

Allissa -

Whaha ik dacht eerst dat je de na-foto was vergeten :’) zegt wel weer genoeg denk ik zo.

Martine -

Whaha ja ernstig resultaat…..mwapmwapmaul.. 😛

Jana -

Hmm..Niet zo’n mooi en duidelijk effect :( x

Chantal -

Als ik dit zo lees blijf ik toch liever bij mijn zwarte mascara.

Shna -

Huh? Max Factor heeft normaal zulke geweldige mascara’s! Wat raar.

Martine -

Het viel mij ook heel erg tegen..terwijl de False Lash Effect Fusion (die paarse) supergoed is.

NailTalk -

Balen dat ie bruin was! Dit is echt mijn favo mascara. Er is een roze oranje van NYC die in de buurt komt, heb een mascara van Nivea die het net niet is en datzelfde geld voor de LÓreal. Max factor flase lash is het gewoon!

Hanna -

Ik vind hem echt prachtig! Lekker neutraal. Dit is letterlijk een nude look.
With lots of Love,
Hanna

Vera -

Sommige bruine mascara’s vallen nog wel op, maar zijn wat minder hard. Deze is wel heel subtiel zeg! Ik hou het toch op zwart :)

Belllezza -

Ik hou echt totaal niet van bruine mascara’s.. Bij mij zie je er ook altijd weinig van terug.. Terwijl de paarse variant in het zwart toch echt super is!

Lisa -

Wow wat een miezerig resultaat, dat had ik echt niet verwacht…

Lotte -

Ik vind deze zo akelig! Ik had inderdaad ook deze kleur, heel vervelend. En het ergste, ik krijg deze dus met geen mogelijkheid van mijn wimpers af (en ik gebruik liever geen remover op oliebasis) met mijn remover.. vreselijk!

Esmay -

Die vond ik zelf ook echt niet prettig. Of nouja .. wel prima werken, maar hij deed gewoon NIKS voor mijn wimpers. :(

Sofie -

Ik kocht deze mascara ook eens, maar na enkele weken belande hij in de vuilbak. Hij had zo goed als geen effect op m’n wimpers en leek niet te drogen, waardoor ik ‘stempelde’ met m’n wimpers. Niet voor mij dus!

desiree -

Als ze ergens een actie hebben maar ze hebben niet genoeg of geen producten, dan kunnen ze een bonnetje voor je uitschrijven dat je het voor die actieprijs kan krijgen als het weer op voorraad is.

Just Love Life -

nou een false lash effect heeft de mascara zeker niet, jammer! ik heb zelf de false lash effect waterproof versie en die is erg fijn!

Charile -

Jammer zeg!

Mara -

Ik zoek juist een fijne bruine, maar ik ben ontzettend bleek met rood haar, dus bruin staat dan wat vriendelijker.
Helaas nog geen fijne en betaalbare bruine kleur gevonden.

Charile -

The body shop super volume mascara schijnt enorm fijn te zijn. Deze is er ook in het bruin :)

Anne Solveig -

Klinkt fijn :)!

Miss Sentinelli -

Ik hou het ook maar bij mijn zwarte mascara, vind deze echt te onopvallend :)

Jolien -

voor blonde meiden is een bruine mascara vaak wel heel mooi :)

Martine -

Soms wel inderdaad, maar toen ik blond haar had vond ik bruin niet perse mooier.. dan viel mijn hele ooglook juist weg. Het ligt er denk ik maar net aan, ik weet wel dat veel kleurstylisten en makeupartists altijd een onderlinge discussie met elkaar hebben over dat iemand bruin moet dragen omdat het in diens kleurenpalet zit. :)

Cynthiiaa -

Jammer dat hij zo minimaal afgeeft, want bruine mascara’s zijn wel mooi bij nude looks, alhoewel mijn voorkeur ook bij gitzwarte wimpers ligt die de boel zo donker maken als de enge steegjes in de nacht. Dont ask me waar ik dat vandaan heb, kwam in mij op. :’)) Ik bedoel gewoon dat zwarte wimpers mooier staan!

Ashleey -

Het staat jou erg goed, maar ik heb een donkere huid en dan staat het niet zo leuk haha

sorayacharissa. -

Jij hebt best volle wimpers, dus ik dacht dat de ‘met mascara’ foto de ‘zonder mascara’ foto was!

Ik hou van jullie blog <3

Martina -

Bij blonde mensen, blanke huidjes vind ik dit wel mooi! Maar dat is niet van toepassing op mij :)

roos -

Hm nee, dit is hem niet helemaal voor mij. Ik heb sowieso liever zwarte mascara, ik heb namelijk van mezelf hele blonde wimpers en zonder mascara lijk ik net ziek.
Mijn favoriete mascara ever, is de Maxfactor Masterpiece Max, nog nooit een betere gehad.

Eva-Lynn -

Oh auwtsh nou ik hoor steeds dat max factor echt zo’n merk is dat visagisten gebruiken maar ik lees bijna enkel slechte reviews…. :s xxx

Martine -

Ik vind de Miracle Touch en Age Renew foundations wel heel fijn en ook de False Lash Effect Fusion mascara en Willemijn is een groot fan van de Max Factor Face Finity foundation.. en hun Colour X-Pert Waterproof Eyeliners zijn ook heel erg fijn.. Ze hebben dus zeker wel goede producten, alleen dit was nogal een teleurstelling. Ik had het zelf ook niet verwacht 😉

Miranda -

Ohnee dit vind ik dus niet wat.

Lytje -

Nee, dit is hem dus niet voor je!

Danielle -

Ziet er niet echt veelbelovend uit. Jammer.

Renée -

Ik heb de paarse variant hier van, die in een paarse omhulsel zit. Alleen ik vind dat er bij deze mascara’s bijna niets af komt, en het borsteltje is een beetje irritant tijdens het aanbrengen. Ik gebruik nu een hele simpele van essence, die doet het ook prima!

Joyce -

Jammer dat je de verkeerde hebt meegenomen, ik gebruik zelf regelmatig bruine mascara op dagen dat ik niet zo’ n zin heb in veel make-up:)

Myriam -

haha, ik dacht ook ah dit is de voor-foto en nu komt de na-foto, niet dus :p

Jasmijn -

Best interessant bruine mascara, maar ik heb toch liever de zwarte!
xx

pretty beauty land -

het zou niets voor mij zijn 😛

Hester -

Mijn eerste mascara was bruin, op zich is het wel mooi omdat het wat natuurlijker oogt. En ik heb nu (per ongeluk) ook een bruine, ook van MaxFactor, op het stickertje staat ‘black/brown’. Ja uhh hij is toch echt bruin… Die gebruik ik dus maar bij bruinige ooglooks en wissel ik af met de Hema Volume Mascara.

Diedeke -

Hmm, het geeft niet echt een duidelijk effect! Doe mij maar zwart :jep:

beautybysandra -

hmm jammer, je ziet echt nagenoeg niks..

Esther - Mango Sorbetto -

Haha ik draag ook noooooit bruine mascara, vind ik er zo raar uitzien bij mezelf. Ik heb er één van Chanel (gekregen gelukkig) en heb het wel eens geprobeerd maar vind het toch echt niet mooi.

Laura Louise - Fablouise -

Valt een beetje tegen, ik gebruik op dit moment de Fan – tastic van Bourjois!

Sofie -

Niet echt mijn ding, ik hou het liever bij zwart :)

Kiss & Make-up -

Dat ziet er inderdaad niet al te indrukwekkend uit. En dat van die ingebouwde primer is inderdaad echt dikke zever :-)

Beautyjuf -

Hmm, tegenvallertje…Jammer, want van de mascara’s van Max Factor ben ik wel ontzettende fan :-)

Sanne -

Nou, niet echt heel erg geweldig dus. Ik ben nog steeds op zoek naar de ideale mascara, hopeloze zoektocht haha.

Adinda -

Action ( ja klinkt niet heel erg goed ) heeft ook een dijne mascara. Hij kan soms een beetje dik aanbrengen maar meestal doet hij het heel erg goed en verdeelt ie mooi. Zeker een aanrader voor maar €1

Tedje -

Nou, weet je in ieder geval dat dit niks voor jou is!

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik dacht zelfs dat dat de voor-foto was, dat is wel echt heel subtiel.

Kim -

haha ja, ik dacht precies hetzelfde!

Miladylike -

Jammer dat het effect zo minimaal is. :( Ik ga toch liever voor een zwarte kleur, dat staat bij mij gewoon beter.

Anna -

Haha, bij die foto dacht ik eerlijk gezegd dat je geen mascara op had. Oeps. Eh ja, ik heb toch ook liever zwarte mascara. Dit soort foutjes kan iedereen gebeuren, ik probeer altijd zo goed mogelijk op te letten hihi. Ik vind het anders zo zonde…

Jorinde -

Ik gebruik liever zwarte mascara :)

Dita -

Mhh jammer

Chantal -

Hmm nee, daar word ik niet echt wild van ofzo, haha…

femketje -

ik zou zelf wel bruine mascara dragen, is altijd wat zachter dan altijd maar dat donkere harde zwart :3

maar deze ziet er inderdaad wel extreem subtiel uit, net of je niets van mascara op hebt XD

Meer -

had wel verwacht dat er meer volume en lift door de mascara zou ontstaan.. Balen!

Sabine -

Hm, niet bepaald Flash Lash dus. Jammer! Ik vind dat 24 uur-verhaal ook een beetje raar, want zoals je al zegt blijft de meeste mascara wel gewoon op z’n plek.

Sabine -

Eh, False Lash bedoelde ik dus. Derp. 😛

BeautyLiner -

Ik hou ook niet van bruine mascara. Deze geeft ook niet zo’n mooi lifting effect inderdaad, valt me tegen! Ach, je kunt er tenminste iemand blij mee maken :dance:

Eline -

Hmm, ik hou het toch maar bij zwarte mascara. 😉

Reageer ook