MANGO Lady Rebel Dance Queen

De tijd vliegt soms zo snel dat je het niet meer bij kunt houden. Zo wist ik wel dat Mango bijvoorbeeld geuren heeft gelanceerd, maar absoluut niet dat Lady Rebel Dance Queen alweer de derde (!) geur is. De eerste geur kwam uit in 2009, Lady Rebel en zo heeft Misses Rebel zich voortgezet. In 2011 kwam namelijk de tweede geur Lady Rebel Rock Deluxe en het is nu tijd om kennis te maken met de derde geur Lady Rebel Dance Queen die eind december 2012 uit kwam.

Ik ken de andere geuren van Mango niet, dus ik ben altijd wel nieuwsgierig als een kledinglijn een geur ontwerpt. Bij Mango denk ik doorgaans aan het feit dat de kleding mij te klein is haha! Ik koop er eigenlijk nooit wat. Het flesje is best leuk, ik vind het geen eyecatcher maar gewoon simpel. Een vierkant flesje met het logo van Lady Rebel Dance Queen erop. De vorm doet me wat denken aan Illamasqua producten! De dop hoort een diamant voor te stellen om zo de elegantie van de geur kracht bij te zetten.

De geur wordt omschreven als een frisse citrusgeur, maar wel heel vrouwelijk en sensueel door de houtnoten en muskus. Het is een geur die ontworpen is voor meiden en dames die graag het stralende middelpunt -van het feestje- willen zijn!

Topnoten: groene mandarijn, pomelo en rode bessen (aalbes)
Hartnoten: jasmijn en tuberoos (nachthyacint)
Basisnoten: patchouli, kasjmier hout en muskus

Ik ben zelf gek op zoete, sexy geuren en frisse geuren ruiken helaas nooit zo lekker bij mij. Maar wow, dit parfum heeft me echt verrast. Het is ideaal voor vrouwen die ook aan deze beschrijving voldoen maar stiekem frisse geuren wel lekker vinden. Deze geur is lekker fris en zomers, maar heeft inderdaad iets heel zwoels. Ik vind het perfect voor een avondje uit maar ook zeker heerlijk voor de lente en zomer. Je ruikt vrijwel meteen de mandarijn maar als je verder ruikt dan je neus lang is ook wel de basisnoten. En dat maakt Lady Rebel Dance Queen erg lekker. Yes, eindelijk een frisse geur die wel goed bij mij ruikt!

De geur blijft redelijk hangen, maar je moet nog wel wat opspuiten in de loop van de dag. Dat komt waarschijnlijk ook omdat het een eau de toilette is. Jammer dat ze er geen parfumversie van hebben gemaakt, maar ja: daar wordt de geur alleen maar duurder van.

Mango Lady Rebel Dance Queen is in ieder geval te koop bij Sephora. De geur bevat 100 ml en kost €33,50. Ik had de geur wat goedkoper verwacht, maar dat komt denk ik ook omdat je 100 ml krijgt en dat is heel veel. De geur is helaas niet verkrijgbaar in andere hoeveelheden.

Lijkt deze geur jou wat en heb je weleens andere geuren uit de Lady Rebel lijn van Mango geprobeerd?

0 reacties

Esmay -

Die lijkt me eigenlijk wel heel lekker! De verpakking vind ik ook mooi. Én lekker groot want ik gebruik parfums zoo snel op haha!

Willemijn -

ben benieuwd, jammer dat ik geen geurlaptop heb! haha
jammer dat je hem bij sephora moet kopen want die hebben we niet, maar wel een mango :(
xx

Alette -

Ik ben wel benieuwd naar dit geurtje. De kleding bij de mango vind ik altijd wel erg leuk, maar een geurtje van een kledinglijn… ik weet het niet

Suzanne -

Ik ben heel benieuwd naar het geurtje!

Isabella -

Lijkt me een lekker geurtje.

Chantal -

De flacon vind ik zelf niet echt geslaagd maar de geur daar in tegen spreekt mij wel enorm aan.

Lifesplash -

Ik wist niet dat ze luchtjes hadden! De noten spreken mij wel aan, klinkt erg lekker haha.

Hester -

Hmm weet niet of het iets voor mij is.. Balen ook dat je het alleen in 100 ml kan kopen, da’s gelijk weer zoveel.

Martine -

Dat vind ik zelf ook jammer, maar goed nu hoef je er niet extra zuinig mee te doen 😛

Ashleey -

Wat bijzonder dat ze ook luchtjes verkopen, ben benieuwd!

dita -

Klinkt goed

Bianca -

Ik heb nog nooit een geurtje van het merk geprobeerd.

Lenneke -

Mind is blown. Ik wist helemaal niet dat Mango luchtjes verkoopt. Binnenkort letterlijk en figuurlijk eens snuffelen.

Anne Solveig -

Wauw, lekker zeg <3

Lisa -

Lijkt me een heerlijk geurtje, ik hou van noten zoals jasmijn en patchoeli.

Martina -

Mooi prijsje!

Angelique -

aan de noten te zien zal ik dit een verschrikkelijk geurtje vinden haha, het flesje ziet er daarin tegen wel leuk uit!

Amanda -

Dit klinkt qua geur echt perfect voor mij. Hmmm. Jammer dat hij niet gewoon in de Mango winkels verkrijgbaar is!

Just Love Life -

mm klinkt lekker! ik had geen idee dat mango geuren heeft! vind het flesje wel wat tegen vallen 😎

Silvy -

Leuk! Ik ben heel benieuwd naar de geur.

Vera -

Ik ben best benieuwd naar de geur :)

Joyce -

ik houd wel van frisse geurtjes, wist trouwens helemaal niet dat mango ook parfum had!

Marisa -

Hij klinkt echt heel lekker. Ik ben dol op frisse geurtjes, dus ik denk dat ik er maar een keertje aan ga snuffelen in de winkel. :happy:

Danielle -

Wat een mooi flesje!

Lovethatmakeup -

Oh wat grappig zeg! Leuk :)

Adinda -

het lijkt me een lekker geurtje.
en het flesje ziet er ook leuk uit.
:heart:

Tedje -

Deze ga ik even ruiken in de winkel :-)

Tugce -

Het lijkt me zeker wel een lekker geurtje.
Binnenkort even snuffelen bij de Mango dus!

Martine -

Bij Sephora haha 😉 ik geloof niet dat ze het in hun winkel zelf verkopen namelijk.. maar je kunt altijd een kijkje nemen!

Kiss & Make-up -

Klinkt goed, en het flesje ziet er ook leuk uit :-)

Sofie -

Klinkt goed!

Beautyjuf -

Mango en geuren? Goh, wist ik niet…Het lijkt me een heerlijke geur:-)

femketje -

Lijkt me wel een lekker geurtje!

Tessa -

Ik hou wel van de kleding van Mango, maar dat ze ook luchtjes hadden, wist ik echt niet.

Reageer ook