MAC Archie's Girls

Er zijn van die momenten in het beautyleven waar je soms naar uit kijkt. Zo hebben wij dat altijd met bepaalde collecties en de lente collecties van MAC zijn doorgaans om van te smullen. Hmm hmm hmm hmm hmm! Dit jaar zijn ze een samenwerking aangegaan met bekende Amerikaanse stripfiguren uit het stripboek Archie’s Girls!

Wie ons op facebook volgt, heeft vorige week al een preview gezien. Want een ontzettend, leuke collectie, waar je gegarandeerd van gaat kwijlen want alles is zowat wel leuk.

Omdat voor mij de stripfiguren van Archie’s Girls nogal onbekend waren, hier even een kleine beschrijving waar de strips van Archie’s Girls over gaan zodat je misschien beter de namen begrijpt van de collectie:

“Blonde Betty is is de lieve ‘girl next door‘, iets wat enorm in contrast staat met de brunette Veronica: een rijk, verwend en egoïstisch meisje. Ze vechten om de aandacht van Archie te krijgen, hun ‘high school love‘. De strips gaan over Betty en Veronica als beste vriendinnen maar ook als ergste vijanden. Dus dat betekent niet dat Betty en Veronica niet met elkaar kunnen opschieten, want ze beleven ook avonturen op school en doen leuke dingen samen zoals shoppen. Maar als Archie in beeld komt, you better watch it! Miaaauww!”

MAC speelt hier leuk op in door een hele collectie met Betty producten te ontwerpen en eentje met Veronica. Dit is dus een hele grote lentecollectie, heer-lijk maar oh zo slecht voor de centjes! De producten uit de Betty collectie lijken doorgaans wat meer met warme ondertonen en die van Veronica met koele ondertonen. Ook wel logisch want Veronica is ook de verwende, koele prinses en Betty het lieve schatje. Kijk zeker even op Temptalia voor wat likkebaardende foto’s van elk product van de MAC Archie’s Girls collectie. Die beauty powders bijvoorbeeld, daar kun je toch geen nee tegen zeggen? Ik ben alvast aan het sparen!

Wij laten jullie drie producten uit deze collectie zien. Een lipstick en een palette uit de Veronica collectie en een lipglass uit de Betty collectie. En we waarschuwen jullie alvast, dit is sinds tijden weer echt zo’n hebben-hebben-hebben collectie van MAC. Help, red jezelf!

Ronnie Red Lipstick
Ronnie Red is een framboosrode (rood/roze) lipstick met blauwe ondertoon en een semi-matte finish. Deze lipstick blijft bijzonder lang zitten! Ik bracht hem ‘s ochtends aan en na 2 koppen thee zat de lipstick er nog onberispelijk op.

Maar ook na een lunch zat de lipstick nog verrassend goed! Het was nauwelijks nodig om hem bij te werken! Halverwege de dag bracht ik de lipstick opnieuw aan en na 6 uur (na het avondeten) was Ronnie Red nog altijd aan het pronken op mijn lippen. Om Djurre te citeren: ‘Is dit nou een dure lipstick? Omdat ‘ie er nog op zit?’ Eh, jep schat, duur is ‘ie wel! €18,50. Maar dan heb je wel een prachtige kleur die super goed blijft zitten in een geinige verpakking. Nice! Ronnie Red passed the test!

Ronnie Red en Summer Sweetheart

Summer Sweetheart Lipglass
Minder enthousiast ben ik over over de Lipglass in Summer Sweetheart. Hij doet gewoon niets voor mijn lippen. Deze nude gloss met warme ondertoon is vrij sheer, wat inhoudt dat hij niet echt dekt en fel van kleur is.

Op mijn rode lippen is de combinatie dan ook niet zo heel mooi. Als je van jezelf hele lichte lippen hebt, is dit misschien wel wat voor je, want dan kan semi-transparante lipgloss wel mooi staan. Maar voor mij is deze lipglass het niet. Te sheer en voor wat je krijgt daarmee ook te duur. Maar niet getreurd: het scheelt namelijk, investeer dat geld namelijk gewoon in een van de mooie beautypowders of het mooie palet waar Martine jullie nu over gaat vertellen, zou ik zeggen. 😉

Spoiled Rich Eyeshadow Palette

Mijn eerste ingeving? Hé, een mondharmonica! Maar nee, het was een palette. Ook al wordt de kleur paars niet altijd als bijzonder beschouwd in een oogschaduwpalette, ik vond deze tonen paars wel vrij apart.

Het zijn meer de diepe roze en paarse lavendelkleuren waarbij ik mezelf oprecht afvroeg of dat wel mooi zou zijn. Maar what was I thinking? De namen zijn ook weer om te smullen: Pin-Up Purple, Spoiled Rich, Ron Ron Run en Gravel.

Pin-Up Purple, Spoiled Rich, Ron Ron Run en Gravel

Pin-Up Purple en Spoiled Rich

Ron Ron Run en Gravel

Wij zijn helemaal weg van de kleuren Spoiled Rich en Ron Ron Run. Gravel (donker, mat grijs) vind ik zelf de meest saaie kleur en had wat mij betreft vervangen mogen worden door iets spannenders. Eerst wist ik niet hoe ik dit moest combineren op mijn oog. Ik weet het, verbazend misschien, maar ik moest vrij lang nadenken hoe ik het eens aan ging brengen, zeker met die bijzondere paarse kleuren. Maar verrek wat is dit ontzettend mooi zeg. Toen ik de kleur Spoiled Rich (fel paars) aanzette in mijn arcadeboog was ik helemaal verkocht.

Pin-Up Purple, Spoiled Rich, Ron Ron Run en Gravel

De look: De waanzinnige Ron Ron Run op het ooglid, Spoiled Rich in de arcade boog (verkocht!), Pin-Up Purple onder het oog en met Gravel heb ik een winged eyeliner gemaakt. Dit palet leek me zo op het eerste gezicht niet geweldig, maar ik neem mijn woorden terug. Veronica bewijst dat ze het heft in handen neemt met dit Spoiled Rich palette die een geweldige pigmentatie heeft. Het nadeel? Deze verkapte mondharmonica kost zo’n €33. En €8,25 per oogschaduw is niet spotgoedkoop, laten we wel wezen.

Er is teveel om van te smullen, maar wanneer kun je deze make-up lekkernijen bemachtigen? Ik zeg: sta aankomende zaterdag 2 maart voor de deur of sta online paraat via maccosmetics.nl, want zaterdag 2 maart 2013 komt de collectie MAC Archie’s Girl uit in ons kikkerlandje!

Archie weet niet wie hij moet kiezen, jij wel? Vertel je wishlist bij de comments!

0 reacties

Adinda -

wow mooie collectie dat word sparen

cynthia -

komt hij alleen bij de mac online shop? of kan ik de producten ook bij de douglas online shop kopen? en hoe laat moet je erbij zijn om ze te scoren?

Martine -

Komt in de counters en in de shop en in Groningen staat wij altijd rond half 10 voor de winkel (Douglas). Ik weet niet hoe dat met andere winkels zit, maar zoek de openingstijden op op Google.

Marisa -

Ik vind de lipgloss zeker niet lelijk staan hoor, maar misschien ligt dat aan de foto als jij dat wel vindt? Haha, wel een leuke opmerking van je vriend over de lipstick! En het palette ziet er inderdaad prachtig uit, maar zo duuur. :( Ik weet ook niet echt wat ik van de verpakking moet vinden, ik vind het wel heel erg leuk en schattig denk ik, alleen misschien een klein beetje kinderlijk? Over het algemeen wel leuk in ieder geval.

Amber -

Mweh, jullie zijn slecht voor me portemonnee. Eerste instantie trok de collectie me niet zo, maar vind de lipstick echt geweldig! Het oogschaduwpalette ziet er ook mooi uit, de kleuren vind ik echt wat vooor Martine, de look staat je ook goed! En de lipstick staat Willemijn ook erg goed, ik kwijl weg!

Marnel -

Wat een schattige verpakking!! En wat een g-e-w-e-l-d-i-g-e ooglook Martine!! Echt WOW!! :jummie:

Eva-Lynn -

Wat mooi! Jammer genoeg ben ik niet oud genoeg om online te bestellen want ik moet toch wel een tijd rijden voor ik ooit een MAC winkel tegenkom. Die lipsticks! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Jana -

Wow prachtige collectie! :) x

Esmee -

De rode lipstick is pretteh!

Just Love Life -

mooie lipproducten :) de kleurtjes van de oogschaduws vind ik wat mindere

Brechtje -

Hmm, ik vind de producten mooi, maar de verpakkingen niet zo. Ik kende de stripfiguren ook niet, dus het doet mij niet heel veel. De rode lipstick ziet er daar in tegen wel erg mooi uit en de oogschaduw ook! Martine’s wenkbrauwen vind ik trouwens erg mooi gedaan, een warmere kleur dan normaal! :)

Kiss & Make-up -

Mooie producten, maar het thema doet me niks :-)

Lynn -

Omg op de dag dat de collectie uitkomt ben ik jarig !!!!! :love:

Ik moet dan wel minstens een half uur gaan reizen om bij een winkel te komen die MAC verkoopt :( :cadeau:

Weet iemand hoe laat je voor de winkel moet gaan staan , wil je alles nog kunnen bekijken ????
Let me know :$

xxxx

Martiniii -

In Groningen staan wij er meestal iets voor half 10. :jep:

Lynn -

okee dankje !!

Linda -

Ik zou super graag de Betty Bright lipstick en de Designer purple oogpotlood willen!

Anna -

Mooie collectie! Alleen vind ik de verpakkingen niet mooi, maar ja dat hoort er nou eenmaal bij 😉

Mariska -

Ziet er echt heel erg leuk uit :) vooral die plaatjes erop!

Cynthiiaa -

Schitterende producten weer van MAC, vooral de lipstick Ronnie Red, maar ook de lipgloss.. oh mi ga, looks guuuuurgeous!

Denice -

Moohooi! Die lipgloss bij willemijn en die look van martine… wauw!

vanessa -

Er is ook nog een hele mooie blush met hartjes erin echt wow
Maar Willemijn wat staat je die lippenstift mooi! :love:

Sofie -

Ronnie Red Lipstick is echt wel VaVaVoom 😀

Tessa -

Mooie lipstick! Mijn god, die is echt PRACHTIG!
Ik vind die verpakking alleen echt jammer, ik vind t absoluut niet mooi!

Myrthe -

Wat een leuke collectie! Ik kende de stripfiguren ook nog niet.. Maar denk dat het iets amerikaans is? Leuk dat ze de collectie opsplitsen in Betty en Veronica!

Esmay -

Die lipstick is wel echt heel erg gaaf! Staat je goed 😀

Rozemarijn -

Verstop de pinpas, blokkeer de websites waar je dat kunt kopen…sluit me op in de slaapkamer…want ik ben nu al aan het kwijlen HEBBENNNNN!!

Chantal -

Deze collecite is echt prachtig, alleen de verpakking daar moet ik nog wel een beetje aan wennen.

Laura Louise - Fablouise -

Ik vind de collectie geweldig!!

beautybysandra -

Wauw, de collectie is echt prachtig!

Isabella -

Ik weet nog niet zo goed wat ik van de verpakking vind, maar het is weer eens wat anders.

Yara -

Mooie collectie, ik vind alle producten die jullie getest hebben prachtig <3

Miranda -

Wat een mooie collectie, maar ik moet me proberen in te houden. Want ik heb een no-buy…

Black sheep of beauty -

Ronnie red zou ik graag willen maar ik denk dat ik wel weer te laat zal zijn. De verpakking is echt spuuglelijk. En aan de andere kant heb ik mezelf gisteren ook al verwend. Rebel, Lady bug, Cinderfella (baked eyeshadow) en een prep+prime highlighter in de kleur Light boost. En van de week ook nog even naar Inglot. Ronnie red is prachtig maar het is geen ramp als ik hem mis.

Charile -

Heel mooi, maar ik heb besloten de collectie over te slaan…er komt vast binnenkort een andere mooie collectie waar ik liever mijn geld aan uitgeef ^^

femketje -

Vind het er allemaal cute uit zien 😀

Talitha -

Hele mooie ooglook! :love2:

Hester -

Wauw, bijzondere oogschaduwkleuren! Mooi, net zoals de lipstick. De lipgloss is inderdaad niet heel bijzonder.

Mademoiselle Sophistiqué -

de collectie spreekt mij niet zo aan, maar het zijn wel mooie producten

monique -

Dit vind ik nou zo leuk, die mooie tijdelijke verpakkingen met leuke printjes.
Jammer dat MAC best prijzig is, maar aan de andere kant: dan heb je ook wat!

Sari -

ik kan er niks aan doen maar ik vind de strakke zwarte verpakkingen van MAC toch mooier. Dit oogt een beetje goedkoop naar mijn mening. Ik laat deze collectie aan mij voorbij gaan.

Beautyjuf -

Wat een awesome verpakkingen:-) I love it! En, de inhoud vind ik er ook top uitzien.

Joyce -

Ik vind de verpakkingen wel heel cute! De rode lipstick vind ik erg mooi en het palette heeft ook topkleurtjes! Mooi

AnnaSophia -

Summer sweetheart wil ik. Maar ik mag niet. Girl on a budget.

Belllezza -

Mooie producten! Ik vind alleen de verpakking iets te schreeuwerig.

Lifesplash -

Ik vind de verpakking best schattig, veel mensen vinden ‘t niets haha. Maar de lipstick, aaaaaaah hebben! En de oogschaduw, lovely!

Ashleey -

De collectie vind ik super mooi, maar de verpakking spreekt mij niet echt aan en ik vind hem ietwat ‘kinderlijk’ De oogschaduw vind ik echt prachtig!

Sofie -

Wat een prachtige collectie! De producten zien er goed uit. Vooral de lipstick en oogschaduw vind ik erg mooi :love:

Reageer ook