Jetske Proof Producten

Jetske Ultee mag van mij een grote award winnen. De grootste die er is. Samen met Paula Begoun. Want deze vrouwen hebben mijn kijk op huidverzorging een jaar geleden compleet veranderd. Omdat deze vrouwen ervoor gekozen hebben hun kennis met ons delen via boeken en websites, is mijn velletje gezonder en gaver dan het in jaren is geweest. Net als veel van jullie heb ik na mijn 18e veel problemen gekregen met mijn huid. Door beter op de producten te letten die ik gebruik, zijn de problemen voor een groot deel verdwenen! Maar wat zijn die producten dan? Die vraag krijg ik heel vaak. Vandaag deel ik met jullie producten die (bijna helemaal) Jetske-proof zijn.

Als eerste zijn dat natuurlijk de producten van Jetske Ultee zelf, Uncover. Ik heb de toner, cleanser, exfoliant en de moisturizer. Alle producten dus eigenlijk, op de zonnebrandcrème na. Over de toner en cleanser heb ik een review geschreven, maar misschien dat jullie een artikel over alle 4 producten leuk vinden om te lezen? Laat het even weten via een comment.

Zelf vind ik de producten behoorlijk aan de prijs, maar zeker wel een aanrader. Qua formulering zijn ze heel mild en effectief. Ook zijn de verpakkingen fijn. Verder is de lijn heel makkelijk ingedeeld op huidtype: een lijn door droog tot normaal en een lijn voor normaal tot vet. Het enige nadeel is eigenlijk de prijs! Maar als je er een gezonde huid voor terugkrijgt, hoe duur is het dan eigenlijk nog? En daarnaast zijn de producten super zuinig!

Paula Begoun heeft ook een eigen lijn, Paula’s Choice. Van Paula’s Choice heb ik de 2% BHA Gel (salicylzuur) en de Gentle Touch Makeup Remover. Ik ben dol op salicylzuur en gebruik het inmiddels bijna een jaar. Het houdt mijn huid zacht en zuiver. Ik wil nooit meer zonder! De Gentle Touch Makeup Remover gebruik ik als oogmake-up remover, maar kun je ook gebruiken als make-upremover voor je hele gezicht. Erna je gezicht wassen met een cleanser en je huid is op heel milde wijze gereinigd. Super fijn!

Mijn dagcrèmes zijn van Olaz. Mijn favoriet is de Total Effects 7 in 1 Parfumvrije dagcreme. Ik zit inmiddels op mijn derde flesje. De verpakking is licht- en luchtdicht, de formule is vrij van agressieve ingrediënten en het bevat niacinamide (anti-oxidant). Echter, de Total Effects 7 in 1 Parfumvrije dagcreme is wel wat duurder, rond de €20. Een stuk goedkoper is de Beauty Fluid voor de gevoelige huid. Dit product staat al jaren op mijn toillettafel (niet hetzelfde flesje natuurlijk ;)) en ik gebruik het nog altijd. Het is Jetske-proof, op de licht- en lichtdichte verpakking na. Het is wel super mild en fijn voor de normale huid (of licht-droog/licht-vet). Voor zo ver een budget-tip, even tussendoor. 😉

Voor mijn lichaam gebruik ik graag pure sheabutter. Heerlijk op droge plekjes, mijn handen, bovenarmen en als lippenbalsem. Ik heb een potje van Yves Rocher. Ook gebruik ik graag de body creme van Dermolin. Deze bodybutter voedt heerlijk en bevat geen parfum of kleurstoffen. Tof! Ik ben sowieso fan van parfumvrije bodyproducten, zodat geuren niet mengen met je parfum. Daar kan ik me zo aan irriteren namelijk!

Tja, once you go Jetske-proof… Zelfs mijn deo is mild! Ik heb een battle gedaan tussen 3 parfum- en alcoholvrije deodorants. De battle vind je hier. Mijn favorieten zijn die van Neutral en Dermolin.

Edit 1 uur na het plaatsen van deze blog: ik ben helemaal vergeten mijn favoriete toner van The Body Shop erbij te zetten! De Aloe Calming Toner! De review vind je hier. Als mijn super dure toner van Uncover op is, ga ik gewoon weer terug naar deze.

Mijn favoriete producten uit dit artikel zijn:

  • Uncover Cleanser voor de normale tot vette huid
  • Paula Begoun 2% BHA Gel
  • Neutral Deodorant
  • Olaz 7 in 1 Parfumvrij Dagcreme
  • Sheabutter van Yves Rocher

Oef, dat zijn er eigenlijk al best wel wat, al mijn Jetske-proof producten. Mijn nieuwe (nou ja, inmiddels niet meer zo nieuwe) routine bevalt me super goed. Ik kan het iedereen, maar vooral iedereen met een moeilijke huid, aanraden! Het vinden van milde (of te wel ‘Jetske-proof) producten is best even moeilijk en kost vaak ook wat meer, maar het is het echt waard! En eigenlijk zijn goede producten helemaal niet zo duur, want ik maak nu eindelijk eens iets op in plaats van maar producten blijven komen, het halverwege niks vinden, wegggooien en weer iets nieuws kopen.

En om het wat makkelijker te maken heeft Jetske zelf ook een lijst met producten die volgens haar geschikt zijn. Niet alleen voor de gezichtshuid, maar bijvoorbeeld ook producten voor je baby. Heel handig! De lijst vind je hier, op haar website. Zeker het bekijken waard.

Gebruik jij ‘Jetske-proof’ producten? Zo ja, welke? Bevalt het je? En misschien heb je nog wel tips!

75 reacties

Esmeralda -

Ik gebruik na het bestuderen van de site van Jetske de reinigingsmelk van Decubal, de crème Vitaal van Decubal en de zonnebrandcrème van Suncover (door Jetske ontwikkeld) en ik ben een blije vrouw. Een zachte, gave huid is het resultaat. Bedankt Jetske!!

Mees -

Ik heb de producten van Jetske Ultee gebruikt, en kan er niet tegen. De reiniging ging nog wel, maar de dag creme helemaal niet. Rode puistjes, kleine adertjes op mijn wangen die wel roder leken te worden en wat dikker. Ik zag er niet uit. Ik was er echt van geschrokken. Ik heb dit ook aangegeven aan de cliëntenservice. Ondanks dat ik van tevoren de monsters had besteld.
Ik gebruik nu Dr. Hauschka en Earth line.

Jitske -

Hey, ik herken dit! Ik had hetzelfde. Ik had monstertjes besteld. De dagcreme leek echt een ‘dream come true’ aan de hand van het monstertje. Een heerlijke vettige en voedende creme die zo over mijn huid leek te glijden. Ik heb vervolgens de dagcreme gekocht. Dit was een flinke duit, een kleine 50 euro, veel meer dan dat ik gewoonlijk uitgeef voor een dagcreme, maar ik dacht mijn holy grail ontdekt te hebben. Al snel kreeg ik last van huidirritatie altijd na het smeren van deze creme. M’n huid werd een beetje rood en ging branden. Eerst heb ik nog een paar keer stug doorgesmeerd omdat ik het zooooo zonde vond. Maar ik heb het uiteindelijk met pijn in m’n hart weggedaan. Ik baalde hier wel echt van, juist omdat ik zo enthousiast was over deze bewuste huidverzorgingsproducten die echt iets voor je huid zouden moeten doen. Ik kijk nu wel beter uit voordat ik een groot bedrag betaal voor een verzorgingsproduct. Ik heb overigens ook de cleanser van Jetske Ultee (de gel) en die lijkt vrij weinig te doen. Als ik hierna met een tonic of mic. water er nog een keer overheen ga komt er nog zo veel make up af! Jammer jammer.

Suus -

Ik ben dus niet de enige. Ik heb hier ook last van. Mijn huid begint als een gek te tintelen na het gebruik van de toner voor de normale/vette huid. Deze heb ik bewust gekozen voor mijn wat vettere T-zone. Hierdoor blijft deze de hele dag mat. Maar nu loop ik de hele dag rond met een tintelende huid. De dagcreme voor de normale/droge huid lijkt ook niet helemaal goed te gaan. Ik weet precies waar ik hem heb gesmeerd omdat mijn huid daar ook tintelt. En binnen een kwartier zitten mijn wangen echt onder de rode vlekjes. :(

Elke1 -

Hoi WIllemijn, leuk dat je steeds Jeltsje Ultee en Paula Begoun artikelen plaatst! ik ben hier erg in geinteresseert. Ik heb naar aanleiding van je Blog nu ook de dagcreme van Olaz gekocht, ik ben benieuwd. Daarnaast gebruik ik nu sinds een maand alleen nog maar Paula Begoun producten als reiniging.
Ik ben er heel tevreden over. Ik gebruik nu al een tijdje de Diadermine dagcreme high tolerance. Deze is volgens mij ook Jetske Proof.

Stefanie -

Hier in België kan ik de parfumvrije dagcreme van Olaz nergens vinden. Ook de face producten van Neutral worden nergens in mijn omgeving verkocht. Ik heb de Olaz vochtinbrengende crème voor gevoelige huid gekocht. Is deze ook Jetske-proof? Helaas weet ik zelf weinig van dit soort dingen af, maar ik wil hier wel rekening mee houden. Sommige ingrediënten komen overeen, toch zie ik verschillen. Kan iemand mij hier raad in geven?

Es -

Weet iemand een JU-proof zonnebrand die je huid NIET vet maakt?
Als ik maar een beetje rijkere lotion op mn t-zone smeer wordt het heel vet en glimmend
En het is echt nodig om zonnebrand dagelijks te gebruiken natuurlijk…
Iemand tips?

Elke1 -

Geeft niet dat het vet lijkt, gewoon afpoederen met een matterende poeder (essence of catrice bijvoorbeeld) en dan zie je daar niets meer van :)

An -

Ik heb dit artikel nu al enkele keren herlezen en ga wat investeringen doen in de aangeraden producten :-) Welke zonnebrandcrème gebruik je eigenlijk Willemijn? En gebruik je die sowieso, ook al draag je een foundation met spf? Superleuke blog trouwens met massa’s tips voor een leek als ik!

Sam -

Hoi Willemijn,

Ik zou heel graag een review van alle Jetske Ultee producten willen lezen!

groetjes, Sam

DiANA -

Daaamn ik moet hier meer aandacht aan besteden…

Anne -

Het viel me opeens op dat je zei dat je pas na je 18e problemen kreeg met je huid. En ik kreeg dat ook! Echt heel raar: heel mijn puberteit heb ik geen last gehad van puistjes (max. 3 puistjes per maand ofzo), en na mijn 18e had ik opeens een uitbarsting op mijn voorhoofd en kin. Door producten van Olaz en Kruidvat heb ik het probleem onder controle gekregen. Sowieso gebruik ik geen tonic oid, alleen dag en nachtcreme, en voor het afhalen van mijn make up een reinigingsmelk. Als reinigingsmelk gebruik ik die van kruidvat eigen merk, voor de overgevoelige huid. Ik merk dat deze melk echt heel zacht is voor mijn huid. Dat moet ook wel, omdat ik ook last van eczeem heb rond mijn neus, en de huid rond mijn ogen is ook flinterdun. Verder gebruik ik als dag en nachtcreme producten van Olaz voor de gevoelige huid. Essentials Classic Double Action Nachtcrème en de Essentials Classic Double Action Dagcrème. Echt topproducten!

Inclassable -

Leuk om alles op een rijtje te zien! Ik ga meteen kijken naar het salycylzuur :)

Charile -

Wat handig dit! Ik wil nog steeds eens het huidboek hebben 😀

Jasmijn -

Erg handig om te weten! Dankjewel :jep:

Marieke -

Ik heb een tijdje de bha gel geprobeerd, maar vond hem te plakkerig. Toen heb ik de bha lotion gebruikt. Van beide zowel de 2% variant als die van 1% geprobeerd. Maar mijn huid (gecombineerd en gevoelig, met ook het bekende ‘kin probleem’) raakte hierdoor zo ongeloofelijk geirriteerd! Ik heb ook salycylzuur van etat pur geprobeerd, en daar zag ik geen irritatie, maar ook geen verbetering… Wat zijn jouw ervaringen met het verschil tussen de 2 merken? Je zou zeggen salicylzuur is salicylzuur….

Zoë -

Volgens mij gebruik ik ook enkel Jetske proof producten! Ik heb het niet bekeken op haar site, maar ik kies zelf enkel voor milieubewuste, natuurlijke producten :) En inderdaad! Mijn huid ziet er tegenwoordig stukken beter uit

AreyouShir? -

Ik vind het jammer dat veel producten die ‘Jetske proof’ zijn, aan de prijzige kant zijn. Begrijp ik wel, maar dat weerhoud me er een beetje van om veel producten te kopen! Ik ben daarom altijd en eeuwig op jacht naar producten die natuurlijk zijn met een zacht prijsje. Gelukkig biedt het Internet veel uitkomst!

BeautyByTS -

Leuk aritkel, ik probeer de laatste tijd steeds meer op de ingredienten te letten en mijn huidverzorging ook Jetske Utlee proof te maken

Simone -

Is er ook een nachtcrème die Paula- en Jetske-proof is?

Fiona -

Echt een superartikel! Hoop dat je hier regelmatig over blijft schrijven!
Ken je de Superdrug simply pure lijn die te koop is bij de Trekpleister?
Ik heb hier laatst de spf 15 dagcreme van gekocht en tot nu toe bevalt deze heel goed. (na 2 dagen dan haha)
Ik heb zelf een hele gevoelige huid en ik heb voordat ik ‘m ging gebruiken eerst alle ingredienten opgezocht en volgens mij is dit allemaal Jetske-proof;)
Ben wel benieuwd of je deze toevallig al eens geprobeert hebt en wat jouw ervaringen zijn? Ze hebben namelijk ook een reinigingsmelk en toner enz.

Rosa -

Zou je ajb ook een review van uncover moisturizer en exfoliant willen maken? :)

ITGIRLKYM -

Ik heb het boek van Jetske gelezen, superinteressant!! Ben ook erg benieuwd naar haar producten.

Liz -

“Jetske-proof”???? Voor bescherming tegen een Jetske aanval of iets? (bedoel je misschien Jetske approved?)

Elisabeth -

Je hebt helemaal gelijk, Liz. Het zou natuurlijk bestand-tegen-Jetske’s-afkeuring moeten zijn, maar krijg dat er maar eens door, haha!

Sarah -

Mooi en vooral informatief artikel! Bedankt! Hier heb ik wat aan.

Groetjes, Sarah

prettybeautyland -

heel leuk dat je zo de producten bij elkaar laat zien!

Alette -

Wat een fijn artikel! Ik ben nog niet heel lang bezig met ingredienten in mijn huidverzorging en gebruik eigenlijk vooral wat ik prettig vind (door ervaring) en mijn producten blijken allemaal Jetske proof! Good to know

Yeliz -

Top artikel! Wil graag een revieuw zien van alle uncover producten :)

Calijn -

Wat een leuk artikel, ben zelf ook bijzonder verrast door wat het gebruiken van goede producten voor mij deden. Mijn aanraders zijn:
– dagcreme: Olaz Total Effects Parfumvrij (op de markt te koop voor een tientje!) en Decubal Gezichtscreme Vitaal
– zonnebrand: City block sheer van Clinique
– nachtcreme: Nachtmasker van Decubal en Olaz Regenerist Night Renewal Serum (met glycolzuur!)
– toner: Body Shop Aloe Vera
– deodorant: De Tuinen – Deo Kristal

Anna -

Deze producten lijken me erg fijn! Handig en leuk artikel!

Kim -

Super dat je hier aandacht aan besteed! Ik wil ook graag een review van alle Uncover producten.

Zeker voor ‘make-up-meisjes’ is het echt goed hier rekening mee te houden. Ik ben er namelijk zelf zo een, en had vaak hele vervelende onderhuidse pukkeltjes. De boosdoener bleek de alcohol die in mijn foundation zat te zijn (een hele fijne dure Chanel foundation, maar helaas..).
Nu gebruik ik Clinique Even Better (Paula-proof!) zonder alcohol en parfum en is mijn huid echt beter geworden.

Ashleey -

Super fijne producten! :)

Just Love Life -

het lijken me fijne producten. ik gebruik ze (nog) niet

Marisa -

Leuk dat je de producten met ons deelt. Het lijkt me inderdaad fijn om een review te lezen over de producten van Jetske Ultee. :)

Mirjam -

Ik heb ook de Olaz en daar ben ik prima tevreden mee. Op jouw c.q. Jetskes aanraden.

Vandaag is de Lait Creme Concentre van Embryolisse via Ebay binnengekomen.
Daar ben ik heel benieuwd naar en die heb ik nav de Pixiwoo dames. Iemand daar ervaring mee ?

Toner heb ik (nog) niet, ik gebruik wel Purete Thermale Hydra-Kalmerende Tonic van Vichy of is tonic ook toner ?

Git -

Tonic bevat alcohol. Toner meestal niet.

Inge -

Ik heb olaz total effects (parfumvrij) en olaz complete dagcreme een tijdje gebruikt, maar ik kreeg rode vlekjes in mijn gezicht en als je de creme in je ogen krijgt begint het te branden. Misschien zitten er toch nog een aantal irriterende stoffen in?

B -

O wat leuk, ik ben helemaal fan van Jetske!
De Olaz 7 total effects creme is nu met 50% korting bij Trekpleister!
Heb zelf ook Dermolin herstellende creme (aanrader).

Mara -

Ik gebruik de dagcreme van Dermolin nu al een tijdje, vind hem erg fijn.(neem aan dat deze ook prima is?)
Verder gebruik ik alleen maar natuurlijke producten als rozenwater, oliën en honing:)

Elisabeth -

Misschien ben je geïnteresseerd in Jetske’s mening over natuurlijke producten, Mara. Die zijn niet allemaal zaligmakend!

Cari -

Zijn de producten van Weleda ook Jetske proof? Ik heb nu de iris light dagcreme.

Chantal -

Handig artikel en fijne producten.

Lotte -

Ik ben fan van de gezichtscreme vitaal van Decubal. Ook via Jetske’s blog gevonden en ben nog steeds tevreden:)

Kiss & Make-up -

Die shea butter van Yves Rocher is inderdaad heel fijn!

Amanda -

Wat een handig artikel!

Jorinde -

Ik wil wel graag een artikel zien over alle vier de producten van Jetske ultee!

Carina -

Ik ook!
En ik heb de creme van Olaz ook gebruikt, en ik denk dat ik m weer ga inslaan als ie in de aanbieding is. (Tot die tijd moet ik nog 4 tubes andere creme opmaken, wel Jetske proof maar Olaz deed meer voor mijn huid geloof ik..)
Verder gebruik ik toner van De Tuinen (rozenbloesem lotion en de dode zee cleansing lotion (en milk)) of dan face wash (De Tuinen Dode zee ook weer). Heb oo kwel eens van die gezichtsdoekjes geprobeerd, maar die irriteren op de een of andere manier altijd. Ook als er geen parfum in zit en geen ethanol, zo vaag..

Anne -

Ik ook, ben heel benieuwd. Ook naar vergelijking met PC.

Anne G. -

Ik gebruik alleen nog maar producten van Paula’s Choice en Uncover skincare :)

My skin has never been better!

Mieke -

Goede review, ik ga maar eens op onderzoek uit naar deze producten!

Wies -

Ik gebruik ook Jetske Ultee proof producten voornamelijk. Ik gebruik net als jij de dagcreme van Olaz en Paula’s choice salicylzuur, deze producten werken erg goed. Regelmatig gebruik ik ook etat pur salicylzuur en zink gluconate van etat pur.
Ik heb ook een reiniger van Paula’s choice die Jetske aanbeveelt maar ik vind deze erg agressief en deze droogt mijn huid erg uit. Ik gebruik deze daarom alleen als ik puistjes heb. Ik heb ook een reiniger van de TBS die Jetske aanbeveelt maar ook deze droogt mijn huid echt uit ook al is deze bestemd voor een gevoelige huid. Ik ben nu over gestapt op Lush, angels on a bare skin en deze vind ik tot nu toe erg goed. Om mijn make up er af te halen gebruik ik een lotion en ooglotion van de kruidvat en als toner l”eau de precieuse. Hier ben ik ook tevreden over!

Anne G. -

Ai, zelf zou ik blijven bij de Paula’s cleanser (je kan eventueel over gaan op de Paula’s Choice resist cleanser of Skin recovery cream cleanser) of bij de cream cleanser van Clinique, maar ik zou als ik jou was stoppen met het gebruik van je huidige Lush cleanser.
Dit vooral om de hoge concentratie Lavendel en parfum die je huid ONTZETTEND irriteren (en dus op den duur puisten en rimpels gezorgen)

Lees hier de beautypedia review:
http://www.paulaschoice.com/beautypedia-skin-care-reviews/by-brand/lush/_/Angels-on-Bare-Skin

Wies -

Oke, bedankt voor de review van het Lush product. Ik zal de site eens bekijken. De paula’s choice cleanser kan ik gewoon niet elke dag gebruiken daar krijg ik echt velletjes van omdat deze mijn huid zo uitdroogt door de sls die erin zit. Ik ben daarom toen de aloe vera cleanser van the body shop gaan gebruiken omdat sls later op de ingrediëntenlijst staat, maar dit product droogt mijn huid ook uit en mijn huid voelt erg trekkerig aan. Ik moet toch op zoek naar een cleanser die mijn huid meer hydrateert. Ik zal eens kijken naar de producten die jij aanbeveelt:), dankje! Qua shampoo gebruik ik ook geen sls omdat ik hierdoor last krijg van mijn hoofdhuid (jeuk en irritatie).

Anne -

Je heb (neem ik aan) de Moisture boost van PC gebrobeerd. Probeer de Skin Recovery Cleanser van Paula’s Choice, deze bevat geen sls en is perfect voor de droge huid. Je kan een aantal samples bestellen en kijken hoe hij bevalt..
Anders kan je nog de cleanser van Uncover Skincare proberen voor de normale tot droge huid. Samples kun je aanvragen via de website http://www.uncover-skincare.nl

Wendy -

Dan heb ik ook nog een tip voor je…. ik heb de klantenservice van Paula’s Choice gebeld en ivm mijn grote ontstekingen op mijn kin de cleanser Clear van PC gekocht. Maar omdat dit inderdaad een beetje uitdrogend kan werken heeft ze me de toner uit de resist lijn aangeraden. Deze is heel voedend. Ik had ook altijd een erg vochtarme huid met velletjes, maar zelfs met een anti-acne cleanser dankzij de toner nergens last van. Zelfs niet met deze snijdende wind buiten, hahaha!

Wies -

Ja, klopt ik heb de moisture boost gebruikt. Bij mijn volgende bestelling zal ik een sample bestellen van die skin recovery cleanser en de toner uit de resist lijn. Ik ben bijna door mijn salicyzuur gel heen, dus dit zal niet lang meer duren. Hoop dat dit jullie aanbevelingen werken. 1 dag sneeuw en mijn wangen, kaak en kin vervellen gewoon, ieuw! Maar even rustig aan met de agressievere producten. Bedankt voor het helpen!

Git -

Probeer eens de facewash van decubal. Ook jetske proof en heeeeel zacht. Het is degene die er als schuim uitkomt. €10,-!

Wies -

Heb deze ook een tijdje geprobeerd maar heb het idee dat dit product niet veel doet voor mijn huid. Ik heb eigenlijk wel iets nodig wat tegen acne werkt. De dagcreme van decubal heb ik ook iets van een halfjaar gebruikt maar toen ontdekte ik de dagcreme van Olaz. Ik vind deze net iets voedender en daarom beter. Met decubal had ik ook iets meer last van puistjes terwijl ik alleen van dagcreme ben geswitcht! Bedankt voor het meedenken:)

Suzanne -

I’m in! Ik gebruik: The Body Shop Aloe Gentle Facial Wash, The body shop Aloe calming toner, Paula’s Choice Skin Perfecting 1% BHA Gel Exfoliant en Oil of olaz total effects 7 in 1 antiverouderings dagcreme parfumvrij. Ik moet alleen nog een geschikte zonnebrand zien te vinden! Ik ben helemaal blij! Maar moet wel elke avond blijven smeren, 1 nacht niet en je ziet gelijk verschil.

Marian -

Je zou eens kunnen kijken naar de City Block Sheer 25 SPF van Clinique, ik vind dat de beste die er is en Jetske Proof.

Mynthia -

Ik gebruik precies dezelfde producten als jou, maar vind nu dat ik best een droge huid heb, komt denk ik ook door het weer, maar ik had altijd een best vette huid, nu juist helemaal niet, eerder droog/notmaal. Weet iemand hoe dit kan of dat ik toch de verkeerde producten voor mijn huid gebruik??

Martina -

Ik gebruik de hele aloë Vera lijn van the body shop

Tjallie -

Heb van de week een paar testertjes besteld van Paula’s Choice. Heb ze gisteravond voor het eerst gebruikt en vanmorgen was mijn kin een stuk minder rood dan anders. Toen ik de Uncover Exfoliant voor het eerst gebruikte kreeg ik allemaal grote ontstekingen in de huid van mijn kin en mond, auw. Gebruik het nog steeds maar verder heeft het maar een beetje geholpen. Stap waarschijnlijk over op Paula’s Choice en het is een stukje goedkoper.

Anne G. -

Je moet het gebruik van de exfoliant echt heel rustig opbouwen. Gebruik het eerst om de 3 dagen, ga daarna (langzaam) over naar om de dag en als je denkt dat je huid dat goed verdraagt, dan pas ga je over op het gebruik elke dag.

Talitha -

Klinkt goed! Ben gelukkig gezegend met een (nog) probleemloze huid maar het is in ieder geval iets om te onthouden!

Laura Louise - Fablouise -

Wat een fijn artikel, klinkt heel goed allemaal!

Dita -

Aaah klinkt ged!

Belllezza -

Ze lijken me erg fijn!

beautybysandra -

Het lijken me fijne producten!

Evelien -

Ik heb de Olaz dagcrème ook! Werkt echt super fijn!

Joyce -

wat een ontzettend interessant artikel, ik vind het inderdaad ook wel belangrijk om ‘geschikte’ producten te gebruiken maar merk dat ik toch snel naar de goedkope (en dus meestal niet geschikte) producten neig, ik wil zeker een tijdje een van deze producten proberen en kijken of ik echt verschil zie!

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik lees bijna altijd eerst wat Paula of Jetske over een product te zeggen hebben voordat ik het koop. Mijn nachtcreme van clinique is een echte aanrader: Super rescue antioxidant moisturizer, en helemaal jetske-proof

Charlotte -

Paula en Jetske zijn amazing! Die 2% BHA van Paula Begoun staat nu ook op mijn wishlist.

femke -

De BHA van Paula heb ik ook! En de crème van Olaz had ik ook maar was te vet voor mij. Ik vind dit heel moeilijk! Ik probeer in ieder geval zoveel mogelijk met de tips en regels van Jetske en Paula rekening te houden (heb hun boeken aangeschaft), maar dan nog vind ik het heel moeilijk! Ben nog steeds op zoek naar de ideale routine voor mij… Blijf kampen met een ‘kinprobleem’! :( Maar in ieder geval bedankt voor de tips!

Reageer ook