Fototorial: Valentine with an Edge

Het is vandaag de dag van de liefde, namelijk Valentijnsdag. Ik doe verder nooit wat aan Valentijnsdag maar ik vind het wel leuk om voor jullie een tutorial te bedenken die weer net iets anders is dan alleen maar standaard roze. Ik heb er wat goud in verwerkt namelijk om zo wat diepte en een gevoel van luxe te creëren. En omdat veel van jullie wilden zien hoe ik deze look op Instagram had gemaakt, hierbij het artikel speciaal voor Valentijnsdag! Wat heb ik allemaal op mijn tafeltje liggen?

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Urban Decay 24/7 Glide-On Pencil: Empire
 • MAC Eyebrow Pencil: Deep Dark Brunette
 • Yves Rocher 360 Length Mascara
 • Sleek Pout Paint: Rosette (158)
 • Khroma Beauty: Kim’s Kardazzle Palet (highlighter)
 • Illamasqua Powder Blusher Duo: Katie & Ambition
 • MAC Pigment: Push The Edge (Year of the Snake collectie)
 • Sleek i-Divine Palette: Sunset
 • Sleek i-Divine Palette: Shangri-La Respect
 • Urban Decay Build Your Own Palette: Snatch
 • Blushkwast van eBay (gouwe ouwe)
 • MAC 217
 • MAC 239
 • Sigma E 25
 • Sigma E40
 • Sigma E70
 • Frontcover: kleine korte kwast

We beginnen vanzelfsprekend met oogschaduwbasis. Daarna dep ik de kleur Snatch van Urban Decay met de MAC 239 op mijn ooglid.

Ik pak het Sleek Shangri-La Respect Palette erbij en dep mijn MAC 217 in de kleur Shalamar. Deze bruinige kleur breng ik aan in de arcadeboog.

Tijd voor het Sleek Sunset Palette om wat luxe te pakken. Met mijn Sigma E25 pak ik de zeer gepigmenteerde gouden kleur die geen naam heeft… Ik noem haar..eh..Golden Sun!

Deze gaat over Shalamar heen in de arcadeboog. Het geeft een mooi diepte en ook wat betoverends door het goud..luxe en lief.

Ik tover de E70 van Sigma tevoorschijn en pak de kleur Cameo Cream uit het Sleek Shangri-La Respect Palette.

Deze breng ik aan onder het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek.

Om alles nog wat intenser en mysterieuzer te maken moest Push the Edge van MAC er wel aan te pas komen. Het felle donkerpaarse pigment uit Year of the Snake collectie.

Deze breng ik aan met een vochtige MAC 217 in de buitenste ooghoeken.

Daarna blend ik deze kleur met de Sigma E40 (zwarte, fluffy blendingkwast) zodat het mooi overloopt in het ooglid en de arcadeboog.

Om mijn lichte ogen wat extra op te laten vallen gebruik ik in de waterlijn het potlood Empire (donkerpaars) van Urban Decay. Ik gebruik geen eyeliner, omdat ik mijn oogopslag wat groter en liever wil houden.

Het pigment Push the Edge breng ik ook aan onder het oog met een korte kleine kwast van Frontcover. Omdat meestal de intensiteit wat verloren gaat door het blenden met donkere kleuren, zet ik altijd de arcadeboog (Golden Sun) en het ooglid (UD Snatch) nog een keer aan.

Daarna wordt de look afgemaakt met een likje mascara. Ik gebruik de Yves Rocher 360 Length Mascara wat toch echt wel een van mijn favoriete mascara’s begint te worden!

En klaar is de ooglook. Lief en helemaal klaar voor Valentijn door het roze maar niet zo standaard als altijd door goud toe te voegen.

Een van de leukere onderdelen: blush aanbrengen en ik heb het geluk dat ik in het bezit ben van deze mooie Powder Blusher Duo van Illamasqua met twee mooie blushes. Ik gebruik de bovenste lichte blush: Katie uit de Illamasqua I’mPerfection collectie. Een lichte babyroze blush, daar krijg je van die lieve wangetjes van.

Om het te combineren met de ooglook, gebruikte ik de witgouden highlighter uit het Kim’s Kardazzle Palet.. een ENORME  favoriet. Als ze deze ooit los verkopen issie van mij! En ik heb al geprobeerd een goede dupe te vinden maar tot nu toe geen succes..het is echt een hele aparte witgouden kleur.

Om straks je trademark achter te laten op zijn lippen en wangen, kleuren we de lippen in met een mooi pittig roze kleurtje. Ik gebruik hiervoor de kleur Rosette van de Sleek Pout Paints: een koele, felle roze kleur die nog net geen neon is en perfect voor Valentijnsdag.

En dat is de totale look wat make-up betreft. Ik heb er ook nog een soort van romantische outfit bij aangetrokken.

Ik heb een basic, taupe shirt aan van Sutherland (Sting) en een legging van Vila. Het jurkje komt uit een zomercollectie van de Steps en heb ik al best een tijd. Om in de rozige, romantische sfeer te blijven trok ik mijn oudroze laarsjes van Sacha aan. Sorry voor de schaduwrand bij mijn benen trouwens, stomme flitser!

De nagellak vind ik zo leuk, dit is In Speckle van Illamasqua..zo lief en lenteachtig! Qua sieraden draag ik een ring met de Eiffeltoren. Ik bedoel: Parijs = de stad van de liefde, nietwaar!? Ik heb een rozenkwarts ketting om mijn nek geslepen in de vorm van een hartje en twee zilvergrijze knopjes in mijn oren. C’est tout!

Verwacht jij een boeket rode rozen of doe jij niet aan Valentijn? En maak je nog een speciale look?

0 reacties

Jerka -

Wat een mooie look!

florette -

Wauw, dit is echt een prachtige look !

Julia -

Waar heb je die ring gekocht met de eiffeltoren?? X

Koningin -

Ben je nu op je schele oog getrapt?

Koningin -

Dat je haar vriendin bent, betekend niet dat je het mooi hoeft te vinden. En epileer haar wenkbrauwen eens, het lijken wel borstels.

Willemijn -

Dat jij het niet mooi vindt, betekent niet dat je zo’n harteloze comment hoeft achter te laten. Je mag best zeggen dat je iets niet mooi vindt of iets anders zou aantrekken, maar doe dat op een respectvolle manier. Behandel een ander zoals je zelf behandelt wilt worden. Maar goed, het feit dat je jezelf ‘Koningin’ noemt zegt al een heleboel over jou.

Martine -

Weet je wat pas lef zou zijn mw. de ‘koningin’? als je me in het echt ziet en dit ook zo tegen mij durft te zeggen, makkelijk hè internet? Dus ik verwacht volgende keer dat je naar me toe komt, hetzelfde zegt en je ook voorstelt als zijnde Koningin en dan praten wij wel weer eens verder.

Koningin -

Mijn vriend vraagt of dat je schoonmaak outif is.. Ik moest namelijk hard lachen en vond dat je wel lef had om stijlloos op de foto te gaan.

Willemijn -

Nou ja, wat een belachelijke, beledigende en gevoelloze comment van je. Sneu.

Shelly -

Die nieuwe nagellakjes van Illamasuqua zien er echt zo tof uit, love them! =D

Kitty -

De highlighter is een dupe van NARS Albatros

Martine -

Dat klopt, Albatros is een dupe van het Kourtney Kardazzle Palette maar ik vind het zelf geen dupe van het Kim’s Kardazzle Palette..

Kicky -

Wauw, ziet er mooi uit Martine! En je huid, die is echt flawless. Welke foundation heb je hier gebruikt? :)

Martine -

Dankjewel! Ik gebruik tegenwoordig een mix van foundation en mijn favo BB cream: de Yves Peau Parfaite in de kleur Light gemixt met Catrice Infinite Matte Light Beige. Ik poeder dan de T zone nog af met MAC Studio Fix NW20 :)

AreyouShir? -

Mooi gedaan! Helaas zaten wij gisteren op de bank met een pizza… Allebei ziek! Haha. Maar desondanks een mooie look die ik zeker ga uitproberen.

Olga -

Toppie

Bianca -

Mooie look! Zelf doe ik niet aan valentijn, ik had wat standaard make-up op vandaag haha. Verre van romantisch :p

karlijn -

Deze outfit staat je supergoed!! Heel flatteus dat jurkje!! Mooie make-uplook ook :)

Bianca -

wauw mooie ooglook!

Sarah Klein -

Wauwww! Wat een uitgebreid artikel!

Leuk jurkje!

Groetjes, Sarah

Angelique -

Staat je goed meis!

Joyce -

heel erg mooi!

Jana -

Hele mooie look en mooie nagels :) x

Mirjam -

Mooooooie meid!

Anne Solveig -

Het is echt heel erg mooi gedaan!

Just Love Life -

staat je mooi! en die nagellak :heart:

Hester -

Erg mooie look, dat paars met roze met goud!

Maxi -

Beauty! Ik ben zoooo verliefd op je ogen!! :heart:
xx

Amanda -

Wat zijn je ogen mooi opgemaakt! leuk gedaan 😀

Tugce -

Ziet er goed uit, prachtige look!

Alette -

Wat een super mooie look!! Toen ik dat paars bij het oranje zag, dacht ik even ohjee komt dat goed? Maar het staat echt heel erg mooi!!

Adinda -

happy valentines day.
echt mooie look.
ga hem straks ook proberen.
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :heart: :heart:

Ilona -

Hele mooie look! Ik ben ook helemaal weg van je lippen! Die kleur ga ik zeker weten kopen :)

Kiss & Make-up -

Mooi! En heel duidelijke foto’s ook, heel goed gedaan.

Anna -

Wauw, wat een mooie Valentijnslook! Ik zou die kleuren oogschaduws niet zo snel pakken denk ik, maar jij hebt ze echt heel mooi gecombineerd! :jep:

Aurelie -

Mooie look! Ik vind het heel erg leuk dat je van elke stap een foto hebt, dat maakt het super duidelijk.

Annemiek -

Wat een supermooie look! Ik zou zelf niet echt snel paarse makeup gebruiken, maar je brengt me wel op ideeën! supermooi! Je outfit is ook leuk!

Miranda -

Wauw wat een mooie look (a)

Marion -

Mooie look, hou echt van die kleur op je lippen! Mijn relatie is gister uitgegaan, dus geen Valentijn voor mij dit jaar helaas!

Martine -

Ah wat sneu om te lezen zeg, sterkte en een dikke knuff van Willemijn en mij.. enneh..wij hebben ook nooit aan Valentijnsdag gedaan hoor 😉

Tedje -

Wat heb je dit mooi gedaan zeg!!! Complimenten heurr!

emma -

hahahaha, je hoofd bij de khroma highlighter :haha: Je hebt de look zou duidelijk neergezet dat zelfs ik deze beauty soort van na zou kunnen maken, want wauuwuwwww <3 echt prachtig!!!! En dan ook nog knalroze op de lippen, respect daarvoor! Het goud van de oogschaduw haalt de okerkleur in je ogen ook mooi naar voren, echt prachtig, wauuwwwwauwwauw, *is soortvan speechless* haha.

Xaviera -

Wauw wat een mooie look, echt prachtige! En die ring vind ik ook te gek! 😀

Desirée -

De complete look vind ik heel erg mooi!

Myra -

Haii, de highlighter uit het kroma doosje is los te verkrijgen bij ELF cosmetics, hij staat tussen en blushes, en de echte is eigenlijk van nars, genaamd albatross. Xx

Martine -

Die van Albatros is inderdaad een dupe van de highlighter uit het Kourtney Palette maar helaas niet van het Kim’s Kardazzle Palet.. :(

Cynthiiaa -

Love the nails, love de ring, love de outfit, but girl, you had me with tha makeup! Schitterende make-up, geweldige kleurencombinatie zo ontzettend gaaf bij elkaar gezocht. De kleur op het ooglid, me like, maar de okergele kleur.. WAUWIE!

Bo -

Die lipkleur!!moooooi

Sofie -

Geweldige look! Ook de nagels zijn erg mooi : )

paulien -

wauw wat een mooie look en wat heb je toch mooie ogen!!

Myrthe -

Erg leuk! :) Het ziet er altijd zo makkelijk uit als jullie het doen! Maar ik blijf oefenen 😉

Femke -

Wauw, wat staat dat je goed! Altijd als ik probeer iets anders dan natuurtinten op mijn ogen aan te brengen lijk ik op een clowntje, maar bij jou is het zo mooi. Ook deze outfit staat je super. :yay:

Lifesplash -

Ah wauw, wat een mooie look! De kleurencombinatie is echt geweldig, heel erg mooi. 😀 Leuke look, en wat heb je een mooi kleurtje op je nagels zeg, wauw haha.

xMeru -

Wat een leuke look! Weer eens wat anders dan roze.

Anastasya -

Hele mooie look! Het viel me laatst ook al op in een filmpje maar ben je afgevallen? Je ziet er echt goed uit!

Anastasya -

* niet dat je er minder goed uit zou zien wanneer je niet bent afgevallen, maar vind je er de laatste tijd zo mooi slank uitzien :)

Martine -

Ik weet het niet -geen weegschaal hier haha- maar bedankt voor het lieve compliment!

Rozemarijn -

Wat een gave look! Je ziet er echt mooi uit! Inderdaad Valentine with an edge. Ik doe trouwens verder zelf vrij weinig met Valentijnsdag. Misschien een fijne Ben&Jerry’s delen met manlief, maar verder… Liefde moet je elke dag vieren, toch?!

Martine -

heerlijk, ben&jerry’s!! en je hebt helemaal gelijk!

Vera -

Wat een mooie look! Ik vind het ook altijd leuk om te zien dat een lipproduct de look zo mooi af kan maken :)

Estrella -

Mooie ooglook!

Jeske -

Mooi! Vooral de nagellak is super!

Chantal -

Weer een hele mooie look en de outfit vind ik ook erg leuk.

femketje -

love de lipkleur 😀

Fenna -

Mooie look :)

stella -

beeeeh, wat zie je er mooi uit en wat een prachtige foto’s

bonita -

Martine, je hebt weer een super mooie look gemaakt!

Melle -

Ik vind de ooglook echt prachtig! Zo veel mooie kleuren die dan zo goed bij elkaar blijken te passen. Wauw! 😉

Laura Louise - Fablouise -

Wauw echt prachtig, hele fijne tutorial!

Carlijn -

Die nagellak, geweldig! :love: En ik vind de lipkleur ook echt mooi!

Beautyjuf -

Prachtige outfit en look :-) Mooie foto’s!

Tessa -

Die ooglook vind ik echt fantastisch! echt ontzettend mooi!

stacey -

wauw super mooie look! Vind je outfit ook heel erg mooi

Eline -

Mooi en ook vooral die kleur op je lippen is fantastisch!

Martina -

Erg mooie look! En ik vind je outfit ook leuk staan :)

Danielle -

Zo’n fototutorial vind ik veel leuker af en toe. Vind je oogschaduw echt mooi gedaan!

MamavanL -

Heel mooi!

dita -

Erg mooie look en outfit meid!

Annemieke -

Wauw mooie meid!
Super leuke look Topper! :heart:

Ashleey -

Prachtige look en ook zo leuk met al die foto’s erbij 😀

Daphne -

Handig zo’n foto tutorial! Ik vind je nagellak ook heel leuk!

Sofie -

Erg mooie look en gave kleurencombinatie!

Laura -

Wauuuw, prachtig! Echt heel leuk gedaan die foto’s, handig zo stap voor stap :)

Charile -

Staat je goed :)

Velaija -

Hmm… Opsich wel een mooie look maar ik ben niet zo weg van de combinatie geel/bruin en paars op de ogen…

Demi -

De nars orgasm albatros is een dupe van de highliter, verder een leuke look!

Lytje -

Mooie look! Over de highlighter gesproken: NARS Albatros!

Silvy -

Wauw, die nagellak! En je oogmakeup is prachtig! Alles is goed op elkaar afgestemd :) heel mooi!

Josephine -

Wauwie, prachtige look! En je hebt echt heel erg mooie ogen :3

X.

Emilia -

Ah wauw, prachtig dat paars met goud! En tof dat je je lippen ook nog laat knallen, ik vind het heel tof staan.
Geweldig trouwens die foto met de highlighter van Khroma haha, die verliefde blik van je is echt hilarisch. :)

Marisa -

Mooie look! Vooral de ooglook vind ik erg mooi. En de nagellak, wauw wat een beauty! :love:

Reageer ook