Dior 5 Couleurs Chérie Bow Edition Palette: Rose Ballerine (724)

Ken je dat? Soms verklaar je mensen echt voor gek als ze iets bepaalds kopen of doen. Dat had ik met de heuse Dior verzamelaars van limited edities. Wie geeft er nou zoveel geld uit iedere keer? Maarreh, ik mag mezelf ook weleens op de vingers tikken want wat is dat toch de laatste tijd met mij? Ik voel me enorm aangetrokken tot high-end producten opeens. Misschien komt dat wel door die likkebaardende-lente-limited-luxe. Dat rolt zo lekker van je tong af dat je simpelweg geen ‘nee’ kunt zeggen.

Ik kan er een lang verhaal van maken maar oops I did it again, mijn 3e ‘Diorgasme’ ondertussen. Welkom lieve Rose Ballerine 5 Couleurs Palette uit de limited Chérie Bow Edition van Dior. Pijn-lijk maar hemeltjelief wat zijn die producten toch mooi. Ik heb in mijn hoofd ook het idee dat Dior altijd het allerduurst is wat je maar kunt kopen (dat is natuurlijk niet zo, stel je voor zeg!). Maar op een of andere manier zit Dior zo in mijn systeem: een onbereikbare luxe waarvan je een gat in de lucht springt (en in je portemonnee) als je iets überhaupt kunt kopen.

De Chérie Bow Edition bevat onder andere twee paletten met 5 kleuren waarvan ik zelf Rose Ballerine het mooiste vond door de onweerstaanbare schittering van het middelste vak. Ik ben heel eerlijk als ik zeg dat Dior werkelijk waar de mooiste, grove glitters verkoopt die vaak in hun 5 Couleurs paletten zitten. Ik als ekster zijnde val er als een blok voor en als de zon er op schijnt…Aaaaah!

Ik merkte dat ik heel vaak -als het gaat om dagelijkse make-up-  naar mijn Dior Nude Pink Design Palette greep. En ik wilde ooit als het moment daar zou zijn nog eens zo’n soort palet aanschaffen met dat soort kleuren. Hoewel Nude Pink Design meer perzik en taupe heeft, zie je in het palet van Rose Ballerine roze en bruin. Enneh, die roze vakjes kun je natuurlijk ook prima als blush gebruiken!

En jippie, dit palet heeft ook weer een leuke print in de vorm van tweed stof. En het middelste vakje lijkt zo van een afstand wel op een klein hoopje sneeuw. Als ik deze kleurensamenstelling zo zie, heb ik verdomd veel zin in de lente.

Je hoeft me natuurlijk niet te vragen wat ik van dat middelste vakje vind…Oh. Em. Gee! Come to mama! Maar de rest van de kleuren zijn ook prachtig. Dior heeft altijd van die mooie, neutrale paletten. Altijd als ik een neutrale look probeer te maken -en ja echt waar: die probeer ik weleens te maken- resulteert het toch altijd in iets wat heftiger is. Het fijne aan zo’n soort palet van Dior is dat het bijna onmogelijk is om daar een superheftige look mee te maken. Ideaal voor mij!

linksboven, rechtsboven, rechtsonder en linksonder

linksboven, rechtsboven, rechtsonder, linksonder en het midden (wow) !

  • Linksboven: een warme roze kleur met subtiele gouden shimmers
  • Rechtsboven: een lichte roze kleur met gouden/zilveren shimmers
  • Rechtsonder: een glanzende neutrale bruine kleur met wat roze in zich
  • Linksonder: een hele mooie, aparte lichtbruin met roze glans
  • Midden: hoe moet je deze parel nu beschrijven? Gewoon een ruwe diamant bomvol glitter met een hoofdletter G!

Velen vinden de pigmentatie van Dior meestal tegenvallen, maar ik denk dat het toch aan het verwachtingspatroon ligt. We zijn best verwend, want veel goedkopere merken geven vrijwel altijd veel pigment af, denk aan mono’s van Catrice, pigments van Essence enzovoort.

Maar bij Dior gaat het daar ook niet om, het gaat vooral om de luxe en de mooie samenstelling van neutrale kleuren die altijd wel iets aparts hebben door de glans/shimmers die erin verwerkt zitten. Dit is precies wat ik van het palet had verwacht en daarom ben ik er gek op. En Dior bewijst het nog maar weer eens dat zij de koningin van de glitters is, wauw!

De schade? Nou, dankzij een bon die mijn zus nog had kregen we -‘Gelukkig!’, piepte de portemonnee- 20% korting op de producten. Het palet van Dior kost namelijk zo rond de €56 en nu betaalde ik €46, scheelt toch weer een tientje.

Morgen laat ik jullie een look zien die ik geïnspireerd heb op het prachtige model Daria Strokous die schittert op de campagne foto’s van de Dior Chérie Bow Edition.

Wat zit er in jouw stash van Dior en/of wat zou je nog eens willen kopen als je al het geld van de wereld had van Dior?

 

0 reacties

Amber -

Ach, af en toe mag je jezelf best eens verwennen ( al doe ik dat met budget merken a la l’oreal en maxfactor). Haha, nee hoor soms ga ik ook naar een parfumerie en moet ik wat kopen, omdat je dat soms gewoon verdient.

Geniet lekker van je luxe palette, weet zeker dat er mooie looks uitkomen.

Marnel -

MOOI!!!

LoveeeBeautyx -

in 1 woord te beschrijven: WAUW!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esmay -

Wauwie! Wat prachtig <3

Linda -

wat mooooi! helaas staan lichte kleuren niet zo goed bij mij, maar dat is makkelijk op te lossen door een donkere basis aan te brengen en dan een licht kleurtje uit het dior palletje eroverheen :). ik vind die glitter in het midden ook altijd zo mooi en de finish van hun oogschaduw, heerlijk zacht… zwijmel zwijmel

AreyouShir? -

Mooi! Lieve kleurtjes. :love:

Kimberly -

Im in love :heart: :heart:

Alette -

Prachtig! De high bed producten zijn ook zo aantrekkelijk! Ik heb ook een palette van dior, prachtig! Het is echt een pareltje in mijn stash

Anne Solveig -

Oooooh wat een beauty!

Bianca -

Dit is het eerste palette van een luxemerk die ik qua pigment eigenlijk niet vind tegenvallen. Maar idd, we worden verwend door te budget merken en voor de naam en luxe uitstraling van een Dior oogschaduwdoosje moet je wat over hebben maar toch. Aan je ooglook zie je geen verschil of het nu 56 euro kostte of uit een 3 euro essence doosje komt… Daarom nee, ik zou er niet zoveel geld voor over hebben denk ik.

dita -

Erg mooi, toch vind ik depigmentatie aktijd erg tegenvallen

Rochelle -

Ik heb echt helemaal niks met Dior, véél en veel te duur voor producten die ik zelf niet zo bijzonder vind. Als ik zoveel geld uitgeef aan een make-up product mag het wel iets heel speciaals zijn dat je verder nergens kunt vinden, en dat gevoel heb ik bij Dior echt nooit. Ik vind de kleurtjes ook altijd een beetje hetzelfde eigenlijk, niks vernieuwends.

Jana -

Ooh wat een prachtige kleurtjes 😀 x

Martina -

Ik vind het een plaatje!

Black Sheep Of Beauty -

Wat een prachtig juweeltje!! Er is toch helemaal niks mis mee als je het afwisseld met budget merken zoals Catrice en Essence. We snuffelen de bakken door bij de kruidvat voor de echte koopjes. En we houden de aanbiedingen in de gaten voor de 20/25% kortingen. Dan is een dure aankoop op z’n tijd helemaal niet zo erg. In mijn ogen dan.
Of ben ik mezelf aan het goedpraten?? Laatst stond in ook bij de MAC counter met glimmende eksteroogjes.. en gisteren bij de Inglot was ik toch meer kwijt dan ik van te voren had bedacht.

Ashleey -

eu mie guud dit is echt prachtig!

Sofie -

Het ziet er supermooi uit; maar dit zijn niet mijn kleuren. Te licht en te lief :) Wel echte eyecandy zo :)

Isabella -

Ziet er erg mooi uit!

Miranda -

Oh wat mooi! Prachtige kleuren voor in de lente 😀

Charlotte -

Oh wauw! Deze is echt heel erg mooi! Normaal ben ik nooit zo weg van de pigmentatie van Dior maar deze vind ik echt wel heel erg mooi!

Anotherfashionlover -

Deze is ook zo mooi! Ik houd ook echt van die glanzende oogschaduws van Dior

Wendy -

Wauw mooi palette !

Just Love Life -

wat een moooooi pallette :heart:

Jorinde -

Super mooi :)

Marisa -

Wat een beauty! :love:

Angelique -

wat een beauty, zitten mooie draagbare kleuren in

lin -

Die in het midden is wel heel erg tof ja!! Verder vind ik Dior een beetje uhm… weet niet. Ik denk dat ik bij de groep hoor die teveel verwacht 😉

Marieke -

Super palet! Maarre, die print heet ‘pied de poule’ en niet tweed :-)

Sarah -

Die kleuren damn!

Marjolein -

Ben benieuwd naar een look hiermee! Het spreekt me op zich niet direct aan, al vind ik de shimmer in de oogschaduws wel mooi :).

anniek -

Wauw die kleur in het midden is in 1 woord Geweldig!! En die bovenste twee vind ik ook prachtig met net een vleugje perzik/goud. Zou ook heel erg mooi als blush/highlighter zijn!

Jessica Bijl -

Ohmyyy

Die is prachtig… Ik wil hem ooooook

Jasmijn -

ik ben verlieeeefd, wat mooi!
x

Sara -

Heey ziet er geweldig ui <3_<3
Maar ik had een vraagje..
Ik heb laats een plaatje gevonden, waar de makeup van die persoon best wel extreem maar wel mooi was, Kunnen jullie misschien een Copycat look maken daarvan ?
Groetjes =)
Link: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=509768499057152&set=a.147539948613344.24519.100000720193857&type=1&theater

Make Up For Women -

Oeeeh so pretty! :kiss:

Dat Zit Wel Snor -

Ziet er inderdaad mooi uit. Ik heb geen dior- producten in huis.

Lytje -

Mooimooimooi! Als ik het geld had kocht ik ‘m!

Laura Louise - Fablouise -

Heel erg pretty!!! :love2:

Tessa -

Wow! Supermooi!

Lotte -

Ik heb een hele mooie lippenstift en gloss van dior

Hester -

Mooi palet! Die middelste kleur, wauw… Ben benieuwd naar je look!

Beautytalk -

Fantastisch mooie kleurtjes.. voor CD valt de prijs nog “redelijk”mee! Ik heb de lipgloss ultra sine/addict van Dior!
Eefje

Maaike -

Heel erg mooi. Ik hou van Dior oogschaduw :-)

femketje -

Ziet er prachtig uit!

Caro -

Echte lente kleurtjes!! Leuk hoor

beautybysandra -

Wauw, wat mooi!

Suzanne -

Prachtige kleuren, ik heb er één met donkere kleuren voor de smokey eyes.

Danielle -

Wauw heel mooi!

Joyce -

hij is prachtig!

Chantal -

Wauw, wat een beauty! Daar zijn zeker mooie looks mee te maken!

Alyssa -

Wat een mooi palette is dit! Hele mooie kleuren! Ben benieuwd naar een ooglook! 😡
Ps. Het patroon in het palette is een pied-de-poule patroon :)

Charile -

Prachtig :love:

Mademoiselle Sophistiqué -

wat een plaatje! ik heb eigenlijk niet veel roze kleurtjes..maar deze zijn wel heel erg mooi

Carina -

ICI paris heeft nu 25% korting bij 2 make up producten, Dougls heeft 20% op nagellak en make up… 3x raden waar ik dus geld aan heb uitgegeven.. YSL lippenstift, Estee Lauder Black Cassis lippenstift, Dior palette (734) en OPI en Herome.. oh zo slecht!

Laura -

hahaha what the hell, das een flinke duit!

Carina -

Jups, veeeels te veel. Mag nu paar maanden niks meer kopen.. mja zijn ook mijn eerste High-End aankopen :love:

Black Sheep Of Beauty -

Gewoon lekker van genieten..

Joyce -

Wow, prachtig! Heerlijk voor de lente!

Iris -

Echt super mooi en gaaf!

Desirée -

Wowwww it’s pretty! :linlove:

Reageer ook