Tel Sell Alida Ontharingspads

Jep, er is weer eens een pijnlijk moment aangebroken. Na al jullie reacties op onze shoplog dat de ontharingspads van het merk Alida (te koop bij Kruidvat) pijnlijke brandblaren achter kunnen laten en benen zo ruw als schuurpapier hadden we natuurlijke ‘enorme zin’ om het uit te proberen. Je gaat zien of de ontharingspads van Alida ook echt werken of dat we de ambulance moesten bellen voor onze verhitte benen en snor (nee niet die snor viezerik) met brandblaren!

Heb jij ervaring met ontharingspads waarmee je de haartjes van je huid moet af wrijven?

65 reacties

Kim -

Wat een hel deze dingen!!!
Precies gebruikt zoals de gebruiksaanwijzing uitlegde.
Nou dames ik heb gewoon brandwonden en een zwaar geïrriteerde huid en geloof me het doet megaaa zeer 😔.
Echt een no go dus!

Janine -

Hey,
Ik heb dit ook maar dan van een ander merk, maar bij mij werkt het best goed en wordt mijn huid er erg zacht van!
Jullie moesten eigenlijk iets meer kracht zetten en iets harder ronddraaien en langer doorgaan, want het heeft idd niet zo veel nut nu.

Beleggingstips -

Thanks , I have just been searching for information about this subject
for a long time and yours is the greatest I’ve found out so far.
But, what concerning the conclusion? Are you positive
in regards to the supply?

Maddy van Maanen -

Beste verslaggevers,

Als jullie een product uitproberen doe het dan goed!
Dit product werkt juist erg goed mits men het goed doet!
Als men de benen moet ontharen wrijf je eerst vier keer in ronddraaiende beweging naar links dan vier keer tegen de klok in dit herhaal je tot je merkt dat de haren verwijderd zijn.
Je hoeft niet te aaien je mag best een beetje druk geven.
Tevens heb je een twee in 1 product het onthaart en peelt de huid.
Alle doden huidcellen worden tevens verwijdert waardoor de huid aal glad en zacht worden!

Als dit product niet zou werken zou het ook niet al 40 jaar wereldwijd verkocht worden!

Dames dit product is wel echt een aanrader maar je moet het wel goed weten te gebruiken!

Janine -

Helemaal mee eens!

Amber -

Kan het filmpje nu nie bekijken omdat ik met de ipad tv zit te kijkn, maar uit de reacties kan ik opmaken dat het dus flop is. Heb zelf op de margriet fair zo iets gekocht en ze hebben t bij me geprobeerdcen dacht toen echt dat tvwerkte, maar helaas…

Martine -

Wat een mooie avatar :heart:

Naomi -

Ik heb ze van een ander merk en daar mee moet je sneller en een beetje drukken En die werken wele cht heel goed, en je krijgt een hele zachte huid, en totaal geen pijn etc.

sheela -

Ik heb dit ook gehad, het werkt wel als je hard drukt en wat langer bezig bent maar zelf vind ik het ook gewoon niet fijn werken omdat het lang duurt en het doet soms ook pijn
xx

Just Love Life -

leuk dat jullie dit hebben getest :) jammer alleen dat het niet werkt!

Cynthiiaa -

Ik had het gehoord dat je er enorme brandwonden van kon krijgen, maar zoals Martien volgens mij al zei, doordat men gefrustreerd raakt dat het niet werkt of toch een andere manier proberen dat de huid rete erg geïrriteerd raakt? Dunno. Ik wilde het proberen toen ik ooit.. op de huishoudbeurs was, maar mijn zus informeerde dat ik het beter kon laten zitten, thank god.. want het kostte iets van 20 ofzo. xD Maar het hielp dus niet! :p Toppers, hierdoor weten wij ook wat we beter kunnen laten! 😀 Jullie make-up ziet er trouwens gorgeous uit. ^^

Rivka. -

Dit soort ontharingspads heb ik ooit een keer op de libelle-week-beurs gekocht.
En moet eerlijk zijn, ik krijgt er onwijs droge benen van. Maar als je de handeling langer doet en harder drukt dan ‘aaien’ dan werkt het wel. Althans, bij mij. Jullie maaktte draaiende bewegigen ik ga op en neer, van teen naar knie. Misschien dat dat verschil uit kan maken, dat weet ik neit.
Maar ik gebruik toch liever het scheermes, dat gaat een stuk sneller.
Leuk om de niet dagelijkse producten ook voorbij te zien komen!

Charlotte -

Whehe wat een flop… Dat ze dat uberhaupt durven te verkopen! En dat er winst op wordt gemaakt verbaast me ook 😛

britt -

Deze methode verkochten ze 15 jaar geleden ook al bij het kruidvat. Toen ook gekocht en gelijk weer weg gedaan want het werkte niet! Dus in die 15 jaar hebben ze het niet verbeterd maar gewoon weer opnieuw uitgebracht! Erg grappig!

Emmaline -

Ik vind Martine echt zo’n tof wijf!! 😉

Marnel -

Wat is het weer een geweldig filmpje!! Dit is de eerste keer dat ik een comment plaats, maar ik wilde het toch eens uitproberen. Ik heb jullie gevonden via Youtube en zo ben ik op jullie site terecht gekomen. Op Youtube vond ik jullie al geweldig, maar op de site staan nog zo veel meer leuke dingen!! Ik volg jullie nu elke dag trouw!! Ik wist eigenlijk niet zo veel van make-up (oogschaduw aanbrengen enzo), maar door jullie vind ik het nu veel leuker om het allemaal uit te proberen!!!! Het word ook zo leuk vertelt! Echt super!! :)

Willemijn -

Welkom Marnel! Leuk om te horen :)

Anna -

Leuk filmpje, vind jullie humor zo leuk hhaha! Weet ik dit ook weer haha, dikke onzin dus helaas! :(

Karlijn -

Ah wat jammer!
Ik gebruik zelf die van Sundepill voor de haren op mijn bovenlip werkt fantastisch!
Is misschien nog optie!

Fenna -

Je gebruikt ze ook verkeerd! Je moet een dag van te voren scheren etc. en de dag erna haal je de stoppels weg met deze dingen.

En het feit dat sommige mensen hier brandblaren van krijgen is gewoon omdat ze het verkeerd gebruiken. Als je het op een natte huid doet of op een huid die net is onthaard krijg je er brandblaren van 😉

Voortaan wat meer research doen.

Martine -

Hoi Fenna,

Ik vind het jammer dat je gelijk een oordeel geeft in je laatste zin. Als je achterop de verpakking leest hoe het moet, staat er niets over dat je een dag van tevoren moet scheren of iets dergelijks. Het is -zoals dit product het zegt- niet voor stoppels. Daarnaast bestuderen en bespreken Willemijn en ik altijd uitvoerig hoe we het gaan aanpakken en wat, ik ben het er dus niet mee eens dat we meer research moeten doen.

Er staat letterlijk dat dit bedoelt is om ongewenste haren te verwijderen en geen stoppels. Ook staat er dat je het niet op een natte huid moet doen, maar een schone droge huid. Dit is precies wat de verpakking zegt en daar houden wij ons aan want als consument koop je het ook op deze manier zonder enige voorkennis met de conclusie: het werkt niet. :)

Amy -

Heb het filmpje niet gezien, ben ik niet zo van. Vorig jaar heb ik zo’n soort setje gekocht op de Libelle zomerweek en bij mij werkt het dus wel. Ik gebruik het echter niet voor het ontharen van mijn benen maar voor mijn “snor”. ‘t Is even oefenen, maar voor mij werkt het perfect. Ik hoef nu niet meer om de zes weken naar de schoonheidsspecialiste voor het harsen van mijn bovenlip (en heb de aanschafprijs er al lang uit). Ontharingscreme heb ik ooit ook aantal malen geprobeerd maar na een brandwond in mijn gezicht van die chemische rommel ben ik daar mee gestopt. Ook mijn zus gebruikt “dit schuurpapier” naar volle tevredenheid. Ik heb absoluut geen aandelen, verkoop het ook niet, weet ook niet behalve Kruidvat waar het verder zo te koop is, maar kan het juist “voor je snor” iedereen aanraden.

Denice -

Haha leuk filmpje! Lekker duidelijk ook :) Vind het wel erg lief idd dat bezoeksters jullie mailen dat jullie uit moeten kijken :)

Menina -

Wat een geweldig filmpje!

Lianne -

Hoi! Allereerst wat een handig filmpje weer! Toch wel handig om te weten dat iets niet werkt voordat je het koopt! En k word altijd blij van jullie filmpjes! :dance: K vind t altijd zo gezellig hihi!

K heb ook nog een vraag. K weet niet zo goed waar ik die moet stellen dus doe ik het hier: er was pas 1 of ander beautyconevenement in Londen voor beautybloggers ofzo. En heel veel beautybloggers uit NL waren daar heen geweest. De meeste kende ik niet hoor, eigenlijk alleen Mascha. Maar zij deed net of dat de grootste beautybloggers uit NL waren die daarheen waren. Maar ik miste jullie! En ook nog misslipgloss. Nu was mijn vraag: waarom waren jullie daar dan niet heen?
K zag overal van die vlogs enzo. Dus ik was gewoon even benieuwd hoe zoiets zit! 😉 Word je dan uitgenodigd als beautyblogger of moet je jezelf bijvoorbeeld inschrijven?

Willemijn -

Dankjewel voor je complimentjes Lianne, lief!

We waren wel uitgenodigd voor Beautycon, maar we konden niet :( Wij moesten gewoon werken (voor onze logopedie-baan). En ja, het is op uitnodiging. Niet iedereen mag er zomaar naartoe.

Miranda -

Wat een leuke video. Gelukkig hebben jullie er geen brand blaren aan overgehouden.

Tessa -

Prachtige thumbnail! Hahaha, briljant filmpje, helaas werkt t niet :)

Belllezza -

Wat een flut product xD

Martina -

Grappig! Ik had trouwens ook wel een beetje een flop verwacht,… Haha 😉

Jessica -

Ik herinner me dat ik ook ooit zoiets heb geprobeerd, maar daarvan waren de producten felroze. Het lijkt gewoon precies op wat Martine in haar hand heeft. Weet alleen helaas het merk niet meer uit mijn hoofd.. Iets met Silk. Die werkten wel gewoon heel fijn!

beautybysandra -

Jammer dat het niet werkt…

Sharon -

Hé, wat stom! Ik kan het filmpje niet zien, op een moment blijft hij steeds vastlopen :no:

The Sketched Chef -

Hilarisch !!
Wat een rot spul lijkt het me..

mirjam -

Haha, geweldig! Ga het meteen kopen 😉 nee, gelijk uit de schappen ermee, Kruidvat! Maak maar plek voor meer make-up!

Chantal -

Inderdaad erg jammer, maar had al wel zo iets verwacht.

Moniek -

Wat een faalproduct!

Kiss & Make-up -

Goed om te weten dat het echt onzin is! Volgens mij is de enige efficiënte oplossing nog altijd laser. Alleen jammer dat het zo duur is…

Helen -

Heb het zelf lang geleden eens geprobeerd en hield dagen een pijnlijk, verbrand gevoel :(
(Ik heb dan ook hele dikke, stugge haren..)

Nee ook wat mij betreft echt géén succes dus!

Jacoline -

Wij hebben die dingen ooit op een markt gekocht en die werken wel. Maar het is volgens mij ook een trucje, want eerste lukte het ook niet!
In ieder geval fijn dat jullie geen brandblaren hebben en dus nog ongeschonden, maar wel met haar… uit de strijd zijn gekomen 😉

Isabella -

Werkt dus niet.. hm. Bedankt voor het uittesten! :love: :love:

Anne Solveig -

Haha, wat een leuk filmpje!

Charile -

Wat jammer! Toch nog een leuk filmpje 😀

Hanna -

Toen ik die dingen had en veel gebruikte kreeg ik brandwondjes alsof je met je huid over een gymzaalvloeg bent gegaan. wat prikt onder de douche enzo (ik heb geen idee hoe ik dat uitleg) maar het deed nog lange tijd pijn.

Hester -

Wat zonde van jullie geld, haha! Wel leuk filmpje! :)

Nora -

Noos ik vind dat ding juist superchill, ik heb het maar een paar keer gebruikt en bij mij werkte het wel goed! Volgens mij is het niet geschikt voor zachte haartjes maar meer voor stoppels, die neemt’ie beter mee. En iets harder schuren, in mijn ervaring vind je wel een gulden middenweg zonder brandblaren te krijgen. Maar anyway, goed dat jullie het hebben getest want ik heb dubbel gelegen én volgens mij hebben jullie zo wel veel dames wat leed bespaard! xD

Amanda -

Wat een troep zeg haha

Ashleey -

Brandblaren jullie hebben echt lef dat jullie het toch proberen. Aandachtig lezen haha. Jammer dat het niet zo lekker vasthoud. Circel vormen. Droog schoonmaken haha. Handschoen? Het lijkt op schuurpapier. Kietelt haha. Huidschilvers los haha. Poeder haha. Jammer dat het onzin is. Wel een fijn filmpje.

Talitha -

Handig! Ik zag ze laatst nog een keertje staan en toen twijfelde ik.. Blij dat ik ze niet heb meegenomen :jep:

FabulousHeidi -

Hahahah! Ik heb echt hard zitten lachen om jullie filmpje! Ik ga ze dus echt niet uitgeproberen, thx voor jullie filmpje!

Liefs!

astrid -

Ik heb vanwege een andere reden dubbel gelegen namelijk omdat jullie het verkeerd gebruikten. Mijn moeder gebruikt ze al een jaar of 10 en Ik gebruik ze ook af en toe juist vanwege een gevoelige huid omdat Ik voor ontharingscremes en harsstrips soms allergisch ben. Maar de truc is: eerst een kerrie scheren of ontwaren met oontharingscremel

astrid -

Dan min 1 dag wachten na scheren en 2 na ontharingscreme. En dan als je stoppen hebt het gebruiken. Als je haartjes hebt rolt het eronder weg maar stoppels schuren zeg maar mee. Daar zijn ze ook voor bedoeld. Ook moet je veel hardenberg draaien. Gewoon hop draaien. E kunt alleen brandwonden krijgen als je huid nat is of vlak daarvoor ontharingscreme hebt gebruikt.

astrid -

Sorry voor de derde reactie maar mijn autocorrect heeft er echt een potje van gemaakt. Het is keer, ontharen, ontharingscreme, stoppels en harder. xx

Nadine -

Haha wrijf wrijf wrijf! Het klinkt zo simpel eigenlijk.. Super grappig filmpje en Martine ik vind je make-up echt mooi in het filmpje haha. :haha:

Laura -

Haha! Dat hoef ik dus niet te kopen!

Inge leest -

Bedankt voor het uitproberen! Scheelt weer een miskoop.

Beautydagboek -

Oh wat vallen die strips tegen zeg! Maar jullie zijn weer hilarisch! Echt om vrolijk van te worden in de ochtend!

Marit -

Haha leuk filmpje

Beautyjuf -

En, weer een geweldig filmpje:-) Jammer dat het product zijn werk niet doet :-(

dita -

Jammer idd, had het wel ee beetje verwacht hihi;p

Sofie -

Jammer dat het een flop is, maar ik had het wel verwacht :)

Monique -

Bedankt voor het uittesten, het was zo prettig geweest als het werkte..
Helaas.

Velaija -

Wat leuk dat jullie ook eens iets ‘geks’ reviewen! Wel jammer dat het niet werkt, zou erg leuk zijn geweest als ze het wel zouden doen!

Julia -

Aha dikke onzin dus!
Bedankt voor het uittesten :)

Reageer ook