What's on it's Way? eBay + Street One!

Afgelopen zomer was mijn eerste eBay ervaring (jaja, overal is een eerste keer voor!) en die verliep niet bepaald soepel. Ik bestelde 2 leuke zomersjaaltjes uit Hongkong maar heb nooit wat gekregen. Dat werd dus negatieve feedback voor de verkoper. Gelukkig kwam mijn telefoonhoesje wel aan, anders was het wel heel ‘traumatisch’ geweest! En laatst zat ik weer wat te snuffelen op eBay wat resulteerde in een vol winkelwagentje..

Jullie herinneren je vast mijn transparante, zwarte blouse van de CoolCat nog wel die allemaal studs los laat. Ik wacht net zo lang totdat alle studs eraf zijn, maar heb alvast wel wat backups gekocht om de blouse toch mooi te houden. Ik heb studs van 8 bij 8 mm gekocht in zilver. Het zijn er wel 100 geloof ik, maar ik heb opeens een leuk idee voor de zomer aangezien er een leuke roze broek is die ik ontzettend verknald heb. Die ga ik maar eens korter maken, studs erop en klaar! Het kostte trouwens bijna niks, ik betaalde er 1,49 dollar voor met gratis verscheping. De verkoper vind je hier (asophone).
De studs zijn al binnen trouwens. Ongeveer 1,5 week na betaling dus dat is goed!

Verder kocht ik nog dit palet met 4 lege pans. Wat ik daar precies mee ga doen is nog een klein geheim project waar jullie binnenkort van alles over kunnen lezen en zien op LiveLifeGorgeous. Deze bestelling moet nog binnen komen. De verkoper vind je hier (eightyone08).

En wat ik echt echt echt nodig had, was een leuke methode om mijn sieraden op te bergen. Ik weet dat je genoeg bij de Xenos en de Six kan krijgen, maar dat vind ik allemaal vrij standaard en wat saai.. ik weet niet waarom maar het is een gevoel! Ik zocht me een breuk op eBay maar kwam dezelfde soort spullen tegen, totdat ik deze grappige snor zag waar je allemaal oorbellen in kan hangen + een bakje voor je ringen bijvoorbeeld! Die moest ik hebben! En ik heb deze ook al weer binnen na 1,5 week. Ik zeg: ‘Sieradenstash!’ De verkoper vind je hier (tinxi-world).

Nadat ik Stay The Night van de nieuwe OPI Mariah Carey collectie had gezien op Willemijn haar nagels, was ik al om. Bij mij is daar ook niet veel voor nodig geloof ik, haha! En het feit dat je alle lakjes hebt met liquid sand technology sprak me wel aan, want die vind ik het leukst. Je zal vast denken ‘waarom heb je dat gewoon in de stad gekocht?’. Ik vis gewoon altijd achter het net hier in Groningen en wilde het zekere voor het onzekere nemen. Deze bestelling is ondertussen ook al binnen (heel snel) en ‘Can’t Let Go’ pronkt al op mijn nagels, reviewww! De verkoper vind je hier (royal_apparel).

Toen was het kopen-kopen-kopen op eBay eindelijk klaar (lees: ik logde uit – pure zelfbescherming). Met mijn moeder was ik ook nog eventjes aan het winkelen. En ken je dat? Dat je weet dat een kleur je goed staat maar je die specifieke kleur bijna nooit maar dan ook nooit in de winkel ziet hangen? Ik wel! En laat daar nu net een citroengeel (koele, zachte gele kleur) spijkerjasje hangen van Street One. Blijkbaar een kleur die trendy is komende zomer net als mint en koraal.

Ik werd meteen verliefd en trok eerst maat 40 aan anders heb ik het probleem dat ik het jasje niet dicht krijg bij m’n voorgevel. Het gevolg? Alsof ik 3 maten te groot heb aangetrokken behalve aan de voorkant! De verkoopster pakte maat 38 en wat was hier het geval? Het paste prima maar: de kleur was anders. Normaal ben ik echt geen zeikerd maar deze kleur stond me vreselijk. Dat kwam blijkbaar omdat het anders ‘ingewassen/gebleekt’ was en dat was dus net de verkeerde kleur geel (donkerder) wat resulteert in een bleek hoofd. Zucht, diepe zucht. Weer mis! Nu heb ik dus op goed geluk het jasje besteld in de webshop van Street One. En ik hoop vurig dat deze nét de goede kleur geel heeft, want ik wil ‘m zo graag..boehoe! Helaas geen goedkope aankoop maar het mocht van mezelf. Ik ben benieuwd!

Wat heb jij de laatste tijd nog geshopt of mag je niet meer van jezelf na die dure decembermaand?

0 reacties

Amber -

Eindelijk iemand die de verkoopnamen erbij zet, maakt het voor ons een stuk makkelijker. Ik denk dat ik de studs ook ga kopen en heel misschien MINI pack van OPI, omdat de parfumerien hem hier niet verkopen ( verkocht slecht en kon niet worden geretourd ).

Liefs!

Myrthe -

Dat standaard voor oorbellen is echt cute!! :) Maar ik heb er al twee.. 😛

Mary-ann -

Asophone is een hele fijne seller! Heb zelf ook al meerdere malen bij ‘m besteld en altijd heel tevreden :)

Mirjam -

Nice! Online shoppen in zo leuk, twee keer de lol! :yay:

MakeUpMiep -

Grappig dat je de Mariah Carey nagellakjes heb besteld, die heb ik van de week ook via Ebay besteld :) Ik kon ze in Groningen niet vinden en bij Sephora wisten ze niet of ze überhaupt wel binnen zouden komen :( Via Ebay betaalde ik 15 euro dus ik was ook nog goedkoper uit dan in de winkel.

kim -

heel veel hele mooie dingen

Bo -

zo’n pallette met die 4 dingen die leeg zijn kan je ook op eyeslipsface.nl krijgen, en vullen voor 1 euro! echt een aanrader

Inclassable -

Ik heb nog nooit wat gekocht op e-bay omdat ik dus ook bang ben dat het niet aankomt, haha! wil het wel graag dus misschien een poging wagen binnenkort :)
Ik vind de sieradenhanger echt super super leuk!

Merel -

Weet je misschien op welke manieren je allemaal kan betalen bij het mariah carey setje? Want ik heb geen paypal.

Mirjam -

Ben me nog steeds aan het afvragen wat je nou moet met lege oogschaduwbakjes. Ik zie dat ebay er maar genoeg verkoopt dus het zal zo zijn doel hebben maar ik zie er geen. Dus ik ben erg benieuwd naar je project … zelf oogschaduw maken ofzo ❓

Heb nepwimpers en twee palletten gekocht via ebay en het allemaal nog aangekomen ook !! :dance:

Marijn -

Leuk artikel! Ik denk dat het ook voor mij tijd word om een kijkje op E-bay te nemen!

Yasmin -

DIE SNOR!!!! Super leuk! :dance:

Natasja -

Die snor is echt leuk! :) Ik hoop dat het jasje goed gaat bevallen, is altijd even afwachten met Ebay..

Marloes -

Ik heb twee keer iets via eBay besteld, een Spirit Hoodie en armbandjes van een bandje.. maar toen ik met de studs aan de slag wilde wist ik niet meer hoe ik het de vorige keer had gedaan, haha. Dus ik durfde niet.
De studs heb ik een paar weken geleden besteld bij studs-kopen.nl. Ze zijn dan wel iets duurder en je hebt er minder.. maar ach. Ik wist in ieder geval zeker dat ik het goed deed.
Verder heb ik gisteren nog een aantal plugs en piercings besteld via Crazy-Factory.. hebben jullie natuurlijk niks aan maar ik wilde het even melden. Net als Alloverpiercings.nl. In de piercing shops zijn piercings altijd duur en zoals nu had ik een balletje voor 45 cent ofzo. 😉 Terwijl je daar in de shop misschien wel 2 euro voor betaald.

Je hebt leuke aankoopjes gedaan! Die snor voor je sieraden vind ik super leuk, maar helaas heb ik er geen plek voor en vorige week net bij de Xenos zo’n sieraden hanger gekocht haha.

Zo, dat was een lang verhaal. :dance:

Kelly Caresse -

Wat een leuke aankoopjes zeg! Ik ben een groot fan van ebay! Het is vaak lekker goedkoop en de producten vallen bijna nooit tegen (herhaal bijna nooit haha).
Die snorren sieradenhanger is echt helemaal geweldig!

Just Love Life -

wat een leuke dingetjes van Ebay! En GEWELDIG die sieradenhanger! ben er benieuwd wat het plan is met die lege pans :)

Cynthiiaa -

Oh Ebay don’t even get me started! Ik houd van de website met de goddelijke sale, geweldig hoe je daar soms kunt slagen! Studs, zeer handig! Zonde dat ze op je blouse losraken, maar thank god is er Ebay! ^^ Oh tinnetjes voor oogschaduw, handig! Ik had ze ooit bij NYX besteld, zodat ik mijn eigen oogschaduws kon maken + overgieten als ze kapot waren. ^^ Ik ben benieuwd naar het geheime project!

Mich -

Wat duur die OPI lakjes! Er zijn veel goedkopere (betrouwbare!) aanbiedingen op eBay voor die Mariah Carey minis (of zijn die al op?).

Nathalie -

Handige Ebayaankoopjes! Die snor is erg leuk! 😀

Bianca -

Ik heb ook die lakjes gekocht op ebay haha! Daar waren ze trouwens maar 13 euro ipv 18,50 ofzo in de winkels hier :)

Jasmijn -

heel leuk allemaal! alleen kijk eens goed bij de opi mariah caray, daar is de shipping ook nog een 11 dollar extra!

Myrthe -

Wat een leuke aankoopjes! Studs lijken me nog steeds zo handig, en die snorren opbergmethode voor sieraden is zo leuk!

pretty beauty land -

oehh nice!! leuke spulletjes!

Angela -

Hoeveel was je in totaal kwijt voor de nagellak van opi bij deze verkoopster? want de verzendkosten zijn best hoog toch?

Angelique -

wat een leuke spulletjes komt jou richting op! Geen geld ook:-)

Eline -

Aah wat baal ik nu zeg. Ik woon ook jn Groningen en grijp ook altijd mis. Nu belde ik gisteren de DA aan de vismarkt en die wilde het mini setje voor me achterhouden, 19 euro.. Jij hebt hem voor zeker een paar euro minder. Argh! Balen!!

Joyce -

ik vind dat sieradenrekje echt ontzettend leuk!

Jana -

Erg leuke dingen 😀 x

Milou -

Ohh die Mariah Carey lakjes wil ik ook zoooo graag!

Melanie -

Die sieradenopberger!!!! Me want =D

Judith -

Omg! Die snorsieradenhouder MOET ik gewoon hebben!!

Ester -

Leuke dingen heb je besteld, ikzelf koop er ook regelmatig dingen, meestal sieraden. Soms maanden niks en dan opeens weer een hele lading tegelijk :)

Chantal -

Leuke dingetjes heb je besteld.

Ashleey -

Wat een gave snor!

Rosalie -

Bevalt ‘de snor’? goede kwaliteit voor die prijs? En is het pakketpost?

Daphne -

Ja op eBay kun je soms zo cheap shoppen! Toevallig heb ik op eBay sneakers besteld en ze zijn gister binnen gekomen 😀 ik ben tot nu toe druk geweest met school dus als ik straks thuis ben m’n eerste pas-sessie!

Eline -

Die studs wacht ik ook nog op! Ik heb ondertussen de zilveren studs al binnen :) kwam vandaag thuisthuis lagen er mooi 5 pakketjes, altijd leuk 😀

Marinda -

Bij eBay kan je altijd gewoon je geld terug krijgen als iets niet aankomt. Gewoon een vriendelijk mailtje sturen met de belofte dat je na een ‘refund’ positieve feedback zal achterlaten. Ik heb nog nooit meegemaakt dat ze dit hebben geweigerd omdat dit feedback hun zaak draaiend houdt. Zo is het voor allebei een win-win. Jij hebt je geld terug en zij kunnen verder met spulletjes verkopen. (9 van de 10 keer ligt het ook niet aan hen als dingen niet aankomen. Aangezien het niet met priority wordt verscheept raken er vaak dingen kwijt. Vind het zielig om hen afstraffen terwijl er een grote kans is dat het voor de verkoper ook overmacht is. )

ChantalAngel -

Die O-P-I nagellakjes moet ik ook eens checken.
Gelukkig heb ik tot nu toe goede ervaringen op ebay

Miranda -

Oh wat een leuke spullen;D

Hester -

Dat sieradenrekje is echt tof! Dat paletje met lege pans lijkt me ook wel handig, en ik hoooop voor je dat het jasje de goede kleur is!

BeautyByTS -

Leuke aankopen!!!

Nynke -

Leuke koopjes!
Die lakjes wil ik ook nog bestellen :)

Alette -

Ebay is zooooooo verslavend.. Haha. Allemaal leuke spulletjes voor weinig geld. En dan de postbode die het netjes naar je deur komt brengen.
Leuke dingen heb je uitgezocht! Alleen nu wil ik ook die studs en de sieradenhouder :sunglasses:

beautybysandra -

Wat leuk om te zien.

Suzanne -

Ik heb vandaag mijn blogpost online gezet. Ik heb een NO-BUY! ❓

Sofie -

Leuke aankopen!

femketje -

Leuke koopjes!

Martina -

Ik ben heel benieuwd naar je eBay koopjes!!!

Silvy -

Ik moet die oorbellenhoudersnor (is dat een woord?) hebben! :)

Marjolein -

Oeh die OPI lakjes! Ik bestel echt veel teveel op eBay haha, laatst ook weer een berg telefoonhoesjes enz. Maar het is allemaal zo lekker goedkoop!

Charile -

Leuk artikel! Die snor wil ik ook, zo jammer dat ik niet via eBay kan bestellen!!

dita -

Leuk artikel

lin -

Die snor om je sieraden op te bergen, briljant!

Roxanne -

Wat een leuke dingetjes!! En natuuurlijk die opi lakjes :)

Velaija -

Wat een leuke sieraden-opberger zeg :D! Echt gaaf! Ebay is echt de leukste online winkel! Je kunt er zó veel leuke dingen voor echt heel weinig geld scoren!

kimberly -

Haha die oorbellen houder, hij is zó leuk! Thanks for sharing! Ga hem meteen bestellen

ellen -

IK WIL DIE MOUSTACHE SIERADENOPBERGER!!! die is zoooo leuk!! :love:

Laura Louise - Fablouise -

Wat een leuke dingen, ik moet ook echt een keer via Ebay shoppen!

Lenneke -

Ha, die link naar je sturen van de webshop was dus een goede zet! Hopelijk is het de goede kleur geel! Weet je al wanneer je hem binnen krijgt? Die oorbellensnorhouder (snoroorbellenhouder? oorbellenhoudersnor?) is gaaaaaf!

Amanda -

Ik wil ook nog een keer zo’n leeg palette in doen om lipsticks in te doen!

Reageer ook