Rimmel London Vinyl Gloss: Keep A Secret (110)

Ondanks dat ik een enorme lipstick fan ben, koop ik zo nu en dan weleens lipgloss. Soms ben je gewoon even op zoek, en ik was op zoek naar een lief roze kleurtje wat leuk zou passen bij mijn recent aangeschafte lippotlood. Ik keek bij de Vinyl Glosses van Rimmel en zag daar nummertje 110 pronken. Ik maak er geen geheim van: jep, ik heb Keep A Secret afgerekend.

De lipgloss kostte €9,95, een vrij normale prijs voor een product van Rimmel. Niet heel budget, maar ook geen rib uit je lijf. Toen ik nog maar net begon met make-up kocht ik ook altijd make-up in deze prijsklasse, zoals Bourjois en vooral Maybelline. Rimmel trok me eerlijk gezegd nooit zo, maar de laatste jaren kijk ik steeds vaker in hun schap.

Nummer 110 Keep A Secret is een zacht, lief roze lipgloss met een fijne sponsapplicator. De applicator werkt precies, snel en dus makkelijk. Het is een prima kleur voor overdag naar school of werk, omdat het zo neutraal en fris oogt. De gloss is lichtroze met zilveren en roze shimmers. Zonder zonlicht (grauw licht zoals vandaag) en zonder gekleurde basis komt het wat frosty over, vind ik zelf. Niet echt mijn ding.

Links: aangebracht zonder basis. Rechts: aangebracht over het PUPA True Lips lippotlood 02.

De kleur en shimmers komen veel meer tot hun recht over een gekleurde basis heen, zoals lipstick of in bovenstaand geval lippotlood. Ik baal er wel van dat het ‘au naturel’ een stuk minder mooi is dan de swatches op de arm. Ook moest ik bijna wel 2/3 laagjes aanbrengen op mijn lippen om het mooi dekkend te krijgen qua kleur zoals je ziet hier op onderstaande full-face foto.

De gloss zelf blijft een uur of 2 zitten, niet heel bijzonder maar er zijn zoveel merken lipgloss die niet langer blijven zitten dan 2 uur. Het is in principe een prima kleurtje voor overdag, die wel wat ijzig lijkt in de herfst/winter zonder zonlicht. Het geeft een kleine roze tint, maar mijn mening is dat je er veel beter een gekleurde basis onder kunt dragen. Dan is de lipgloss veel mooier en komt beter tot zijn recht.

Ik ben een beetje teleurgesteld, omdat ik de frosty laag niet zo mooi vind terwijl de swatch in de winkel me veel mooier leek. Wat vinden jullie van Keep A Secret van Rimmel?

0 reacties

Myrthe -

Leuk kleurtje! Staat mooi! :)

Meer -

Staat heel.fris! Maar frosty finishes zoals deze vind ik vaak terug bij de echte.bugdetmerken (koop frosty zelf nooit, staat me echt niet) .. mss had je daar beter kunnen kijken en dus geld kunnen besparen! Tip: glossjes van Lancome!! Die heb ik ook in een prachtige oudrozige kleur en die is meer creamy dan frosty en heel gepigmenteerd!

Larissa -

Martine, je hebt echt een mooie mond.
Klinkt een beetje apart misschien, maar het is een compliment! 😉
Liefs, Larissa.

Martine -

ah dankje Larissa, wat lief :happy: !

Chantal -

Ik vind het een heel mooi kleurtje, maar ga toch liever voor lipstick

Esther - Mango Sorbetto -

Denk dat hij iets te licht is voor mij. Maar draag sowieso nooit echt lipgloss

Raya -

Ik heb zelf niet zoveel met lipgloss. Ik vind het wel leuk staan enzo maar dan investeer ik liever het geld in een mooie lipstick! :) xo

Bianca -

mooi kleurtje

Angelique -

Mooi zacht kleurtje!

Sophia -

Mooi glossje! Leuk voor gewoon overdag 😀 Jammer dat je teleurgesteld bent, misschien een kwestie van wennen aan die frosty finish? 😉

Denna -

Heel erg mooi, ik denk dat die nog mooier is over een felle lipstick?

Cynthiiaa -

Jammer dat je bent teleurgesteld, want met de basis van Pupa is hij briljant. Ik vind dat de paarse shimmers dan veel meer naar voren komen. Lovely gloss, als je hem inderdaad met een basis aanbrengt. True hoor! In de winkel hebben ze altijd sfeerlicht, maar extreem geel, veranderd heel erg de kleur. Altijd jammer.

Jana -

Hmm.. Nee niet zo mooi xx

Ashleey -

Opzich is die wel mooi, maar jammer dat ie je teleursteld

BeautyLiner -

Erg mooie kleur! :dance:

Martina -

Ik snap t!
Ik heb hetzelfde bij de rimmel glosjes, maar ben helemaal niet zo dol op lipgloss

Miranda -

Mooie kleur, vooral met een lippotlood er onder;D

Eline -

Ik ben dol op rimmel lipglosses en vind ze heel fijn, zelf heb ik kleur 530 starlet, die is iets donkerder dan deze :)

lin -

Wat een lief kleurtje zeg!

Sofie -

Erg mooie kleur!

Liz -

dat is altijd mijn ervaring met rimmel, een stuk te duur en niet bezonder. als ik iets van rimmel koop, dan denk ik dat ik iets van de kate moss collectie zal proberen.

LLG-fan -

ik vind die reclame van de vriendenloterij trouwens heel irritant. denken ze dat er nu meer mensen meedoen ofzo????? ik denk dat de meeste bezoeksters het nu al helemaal niet meer gaan doen. het is maar een tip, maar ik denk dat ik voor meer mensen spreek 😉 :pc:

LLG-fan -

ik bedoel het miljoenenspel :blush:

Suus -

Ik heb niets met lipgloss, maar wilde alleen even zeggen dat je er echt stralend uitziet zo zonder (zichtbare?) makeup!

Martine -

Dankjewel Suus, ik heb hier geloof ik alleen wat BB cream op en poeder.

LLG-fan -

ik zou hem overslaan…… maar jou staat ie goed 😉 :birthday: :travel:

Lytje -

Heel mooi vind ik hem niet, maar lelijk ook zeker niet.

Mademoiselle Sophistiqué -

Ik vind ‘m ook niet zo heel erg mooi eerlijk gezegd.

Greet -

Hmm, ik zie die 10 euro er niet van af, vind hem niet zo bijzonder. Maar ik ben dan ook geen lipgloss fan, geef mij maar een mooie matte lipstick!

Anne Solveig -

Mooi en fris kleurtje!

Mara -

Super mooie lipgloss. als ik een puntje van kritiek mag geven vind ik wel dat jullie het niveau van 1 lipglossje in een blogpost wel een beetje voorbij zijn. Hoewel het goed is geschreven en er mooie foto’s bij staan vind ik dat dit meer iets is voor net beginnende beautyblogs. sorry als ik jullie beledig want dat is absoluut niet zo bedoeld. :heart: :heart:

R -

precies wat ik ook dacht :-)

Raya -

Ach, de boog moet niet altijd gespannen staan hé 😉

kim -

ik ben het eens met raya . haha 😉

Martine -

Ik snap je helemaal hoor, maar weet je wat het is. Dat zou betekenen dat ik alle lipgloss zou moeten kopen om te kunnen laten zien (dat zijn er minimaal +7) waardoor ik een investering moet doen van €80, dat vind ik wel heel erg veel.. en als ik het niet laat zien vind ik het ook weer zonde, want voor hetzelfde geld is iemand al heel lang op zoek naar zo’n soort product of vraagt diegene zich af of die lipgloss van Rimmel iets is..
Soms sta je gewoon op een kruising en moet je bepaalde overwegingen wel maken. :) Ik zou ook maar al te graag bijvoorbeeld een hele MAC collectie laten zien, maar tot zover gaat het helaas niet.
We zullen eens bekijken of en hoe we dit in de toekomst aan kunnen pakken. Bedankt voor je feedback!

beautybysandra -

Ik vind hem wel erg mooi!

Suzanne -

Hij is mooi en subtiel, maar ik hou zelf echt niet van glossjes.

AnnaSophia -

Och, ik vind hem erg pretty!

Vera -

Mooi met dat lippotlood eronder zeg! :)

Desirée -

Ik vind hem eigenlijk heel mooi juist! Staat je goed : )

Lenneke -

Ik vind het zowel met als zonder basis erg mooi! Voelt hij ook oké aan op je lippen of is ‘ie erg sticky?

Reageer ook