Je haar snel droog en in model föhnen

Vandaag laat ik zien hoe ik mijn haar op een snelle manier droog en in model föhn. Ik kan dit in zo’n 10 minuten. Je eigen haar föhnen is best wel moeilijk, maar oefenen doet wonderen! Probeer het gewoon en geef niet op! En met een goede borstel en fijne producten kom je ook een stuk verder! Veel plezier bij het kijken en lees verder voor het lijstje met gebruikte producten.

0 reacties

Angel -

Handig fiilmpje.
Wat goed dat je erbij zegt dat dit de snelle methode is, ik doe inderdaad mijn haren verdelen etc.
Ik heb die borstel ook, maar dan een maatje groter omdat mijn haren lang zijn.
Wat een fijne borstel zeg :love2:

Elise -

Ik kan een roterende fohnborstel aanraden, dat scheelt een arm! Met die hand kun je dan makkelijker een pluk pakken om te fohnen.

Manon -

Is inderdaad fijn, fohnen met zo’n ronde borstel. Komt geen stijltang meer aan te pas dan!(bij mij tenminste) Alleen krijg ik altijd lamme armen omdat mijn haar zo lang is, zit ik soms wel 45 minuten te fohnen voor het echt droog is. Het is prachtig maar wel veel werk!

Saskia -

Welke foundation draag je daar? Handige tip ook!

Iris -

Willen jullie een revieuw maken over the Fudgo root juice,
Xx

Lifesplash -

Handig filmpje! Ga ik zeker eens toepassen, en zo’n borstel moet ik echt nog eens aanschaffen, die lijken me zoooo fijn haha. Mooie föhn heb je trouwens. ^^

Charile -

Leuk om te zien! Ik föhn mijn haar ook altijd met m’n hoofd op ze kop en daarna doorborstelen en klaar :)

Carina -

Ik zou wel graag een review over die root spray willen zien!
Ik fohn mn haar niet vaak, maar als ik het doe wel ondersteboven, zonder speciale borstel gezien mijn haar supersteil is en krullen nooit blijven zitten.. Ook niet met krultang.
Gebruik wel serum van henna plus(hairwonder repair creme is het officieel geloof ik) maakt mijn haar zo superzacht, niet statisch en heb echt superweinig ervan nodig!

Suzanne -

Ik moet ook echt zo’n borstel aanschaffen!

xx_Patries_xx -

handig filmpje hoor, wat zit je haar mooi zo zeg!

sammychan82's Blog -

leuk video en handig tips dat zal ik keer uit proberen!

Silke -

Thanks voor het handige filmpje! Deze ga ik volgende keer nog eens bekijken na het haren wassen. :dance:

Jasmijn -

daar ik heb erg veel respect voor! als ik het doe zit er meer haar op me borstel dan op me hoofd hahaha! :)

Miranda -

Wat een leuke tips;D

Joyce -

ik word nog steeds altijd erg vrolijk van jullie intro :) leuk filmpje!

Meer -

ik heb eenspeciale fohnborstel waar warme lucht uitkomt, echt ideal!! jammer genoeg duurt t altijd zeker 30min om te fohnen want ik heb veel en redelijk lang haar 😉

Lotte -

Handig filmpje! :)

Alette -

Ik ben altijd zo slecht in mijn haar fohnen. Ik ben er inmiddels wel achter dat ik mijn haar niet helemaal droog moet föhnen, want met mijn krullende haar resulteert dat in een grote ontplofte pruikenbol, haha.

Alette -

Niet pruikenbol haha, pluizenbol. Damn you autocorrect…

Tessa -

super leuk filmpje,
erg handig!
x

Ex-buuf -

Leuk, een haartutorial! 😉 Ik heb zelf sinds een tijdje een goede fohnborstel, ideaal! Zo heb je nog een hand vrij om je haar in model te houden. Ik kan niet meer zonder :-)

Nicole -

Wat een leuk filmpje! Ik heb pas ook zo’n borstel gekocht en het gaat eigenlijk verrassend goed! Ik doe de föhn alleen in mijn linkerhand en de borstel in mijn rechterhand, omdat ik rechts ben. Ik vind het knap dat jij het met links kunt want die hand is echt spastisch bij mij, haha!

Willemijn -

Maar ik ben links, dus logisch dat jij het andersom doet omdat jij rechts bent 😉 Had ik er nog wel even bij kunnen zeggen! Had niet stil gestaan bij dat ik het voor veel mensen gezien andersom vasthoud haha!

Jana -

Handig filmpje! :) ik zou willen dat ik mijn haar in 10 minuten kan föhnen maar daar is het te lang voor!

Nele -

Leuk filmpje! Jammer genoeg kan ik mijn haren niet op deze manier föhnen. Mijn kapper heeft me afgeraden om mijn haren op de kop droog te blazen en ik moet er ook echt op letten om bij het föhnen met de haarrichting mee te blazen.. Anders kroezelt mijn haar veel te hard.

BeautyLiner -

Handige tips, maar zelf föhn ik mij haren nooit. Dan gaan mijn haren niet zo schattig krullen als dat ik ze gewoon laat drogen :dance:

Myrthe -

Handig filmpje! :)

Hester -

Ik ben normaal niet zo van de haarfilmpjes, maar deze vind ik wel erg leuk! :)

Debbie -

Boh, knap. :yay: Mijn haar zou zo volledig in de klit gaat. Ik moet echt met secties werken.

Ashleey -

Super handig, maar moet het alleen nog wel vaker proberen haha.

lin -

Handig! Ik ben er echt zo slecht in… Mijn linkerhand is onderontwikkeld ofzo, hihi!

Velaija -

Superhandig! Ik heb dit laatst eens geprobeerd maar het is toch een stuk moeilijker dan het lijkt… Toch nog maar even oefenen, want het effect is echt heel mooi!

Sofie -

Handig filmpje! :)

Reageer ook