Catrice Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara

Catrice Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara. Een hele mond vol, je zou er bijna over struikelen. En wat zou het mooi zijn als deze mascara mannen ook zou doen struikelen bij het zien van jouw oogopslag met je mooie lange, weelderige wimpers. Mission impossible of werkelijkheid? Lees verder voor het antwoord!

De Lashes To Kill mascara belooft volume, extra zwarte kleur. En iets met ‘black diamon powder’, maar daar geloven we per definitie al niet in, toch? 😉 Goed.De huls van de mascara is langwerpig met een taps toe lopende dop. Ziet er leuk uit! Maar mwap mwap mwap, bij het opendraaien van de huls gebeurde er dit:

Beautyirritatie! ‘Overdoppen’ (ja, weet ik veel hoe ik die anders moet noemen – je snapt wat ik bedoel, toch?) die los raken! Geen ramp natuurlijk, maar wel jammer dat dat niet even beter vastgelijmd is. Nou ja. Eenmaal de borstel uit de huls zien we een smal, vrij klein harig borsteltje. Daar houd ik wel van, lekker precies werken!

De vloeistof van de mascara vind ik een beetje droog aanvoelen op mijn wimpers. Er komt niet echt veel van het borsteltje af. En zie hieronder dan het resultaat:

Nope, ik ben hier niet echt wild van. Het doet eigenlijk nauwelijks iets voor mijn wimpers. Ja, het separeert ze mooi, geeft een natuurlijk effect. Maar ‘lashes to kill’? Hell no! Volume? Meh! Nee, dit is ‘t niet! Deze zou ik lekker in het schap laten liggen. Geen budgettopper van Catrice dit keer. Jammer!

Mocht je ‘m nu wel willen kopen, de Catrice Lashes To Kill Ultra Black Volume Mascara kost €3,99 en is te koop bij Kruidvat.

Heb jij deze mascara wel eens gebruikt? En weet jij een betere budgetmascara?

86 reacties

Megan -

ik hou van deze mascara!! ik gebruik m bijna iedere dag

Wat me wel steeds op valt bij jullie looks enz. is hoe jullie mascara eruit ziet, meestal zo hangend.

Ik heb een kleine spiegeltje dat ik onder mn oog hou (omlaag kijken) en dan worden mn wimpers super groot!

Anna Jirina -

Ik ging helemaal plat om het 3e plaatje, bedankt daarvoor! Echt zo’n fail net als met nagellak doppen *huil* jammer dat de mascara zo weinig doet voor je wimpers trouwens..

Mirjam -

Fijne mascara! Ik heb ‘m ook al meerdere keren gehad. En ook inderdaad net als jij, problemen met de dop. Heb ik ook vaak met hun nagellaklen.

Wojis -

Dit had ik niet verwacht, het zou eigenlijk een soort instant bear-like lashes moeten zijn… as in Killer Lashes…. dit is meer, sweet thing and natural lashes… jammer hoor

Sandra -

Ik gebruik deze al een hele tijd en heb hem ondertussen ook al opnieuw gekocht. Zelf ben ik er best tevreden over, het is misschien niet de beste mascara maar zeker een van de betere die ik al heb gekocht van Catrice. Maar de zoektocht naar de beste mascara gaat natuurlijk verder!

Dina -

Ik heb deze ook eens gekocht om te proberen. Ik vond het borsteltje wat hard, maar verder een prima mascara.

Diede -

Jammer, ik en mijn zus hebben hem allebei al 2 keer opnieuw gekocht, het is echt een superfijne mascara, misschien omdat we best lange wimpers hebben, geen idee!

Rebekka -

Ik vond ‘m juist wel heel fijn werken! Hij geeft een mooi effect op je wimpers, de mijne worden er echt
een stukkie langer door. De dop zat bij mij niet zo, enige puntje was dat ‘ie wel een beetje klontert en droog aanvoelt.

Just Love Life -

nou volume geeft ie niet, jammer!

Jet -

Jammer dat hij zo tegenvalt!

Cornelia -

Ik zag de mascara toevallig gister nog in de kruidvat, toen betwijfelde ik om hem te kopen. Maar zo te zien werkt die niet goed, dus ik ga hem ook niet kopen. Ik dacht in eerste instatie dat die mischien nog wel goed zou zijn, want de verpakking zag er veelbelovend uit…..

Astrid -

Ik ben ook niet zo enthousiast over de Catrice mascara’s. Ze klonteren heel snel en je weet nooit of iemand ze al open heeft gemaakt… Ik gebruik nu die van de Action, lekker budget (1 euro ofzo) en doet het echt prima!

xx

Kelly -

Hmmm ik word hier niet zo enthousiast van! Als de dop los schiet de eerste dat ik iets gebruik, dan ben ik er meteen klaar mee!

lot -

Ik heb hem ook gehad, en vond hem juist super fijn!

De eerste dagen helemaal niet, maar na hem een weekje gebruikt te hebben leek die veel beter te werken.
Misschien ook eens proberen?

Of je hebt er eentje die al een keer is opengedraaid, dat hij zo droog is.

Barbara -

Bij mij werkt ‘ie juist super!!

Joyce -

nêh, niet zo!

BeautyLiner -

Sorry voor t eerdere berichtje. Heb een nieuwe tel en das ff wennen xD
X BeautyLiner

BeautyLiner -

Ik heb deze mascara ook gehad, vind hem ook totaal niet denderend… Dat probleem met overdoppen heb ik ook, met alle mascaras van catrice! (ben fan van mascaras uitproberen) :ssst:

Meer -

Ik heb de waterproof versie (oude) hiervan en die doe ik over mooie mascaras heen zodat t waterproof is, dat werkt top. voor de rest vind ik dat ook een ******* mascara ;). Dop laat bij mij ook altijd los!

Rianne -

Ik gebruik deze mascara sinds kort en was juist aangenaam verrast. Zo goedkoop en fijner dan de laatste mascara die ik van Maybelline had. Bij mij is hij juist helemaal niet droog. Gek zeg, hoe kan dat nu zoveel verschillen?

Laura -

Bedankt, nu weet ik dus gelijk dat ik deze beter in het schap kan laten liggen… Ik weet helaas geen goede budgetmascara.

Jenn -

Oh, wat jammer!

Ik heb deze mascara zelf ook, maar ik vind ‘m juist super! Heb ‘m denk ik al 3 keer opnieuw gekocht! Hij geeft mij mooie, lange en vollere wimpers. Grappig hoe de mening over een product zo kan verschillen per persoon.

Moniek -

Hmm jammer zeg!

Angelique -

Jammer, zo voelde ik mij na het openen van een boujois paris eyeliner pen, mijn hele bureau zat onder de eyeliner:( ook wel jammer van het resultaat van de wimpers, nee deze mascara laat ik aan mij voorbij gaan

Lies -

Ik heb die mascara ook gehad en ik vond hem SUPER. Hij gaf me wél lashes to kill :) Ik vind hem de beste budgetmascara ooit… Wat jammer dat hij bij jou zo slecht werkt. Zal wel aan de verschillende wimpers liggen 😉 Dat met die dop had ik trouwens ook!

Vera -

Jammer dat het resultaat niet echt to kill is!

lucyluce -

Sidenote, als je van jezelf al lange wimpers hebt, werkt deze mascara well heel goed!

Lifesplash -

Nee, bah, dit is echt teleurstellend. Ben zelf momenteel ook nog op zoek naar DE mascara, maar net als jou word ik hier nit wild van. Hup, lekker laten wegstoffen in de winkel! ^^

Danielle -

Ziet er niet veel belovend uit. Beetje jammer.

Miladylike -

Hij valt best tegen, jammer.

juut -

Beetje jammer..gebruik zelf max factor nu, maar altijd op zoek naar DE mascara:)

Amy -

Ik ben niet zo onder de indruk precies! De gewone Lashes To Kill heb ik zelf in mijn visagiekit en vind ik echt wonderspul, voor die prijs.

Myrthe -

Wat jammer van de dop en dat het niet veel voor volume zorgt! Toch jammer als de mascara het wel belooft :)

Jana -

Jammer, je ziet niet veel effect :) x

Lieke -

Meh, heeft niet echt goed uitgepakt :c
Ik vind van Essence: I love Extreme echt hele goede mascara!
Die is maar 2 euro zoveel, of 3.

Anouk -

Ik vind het juist een hele fijne mascara haha, ik gebruik hem elke dag xx

Marcha -

Ik gebruik al een hele tijd de waterproof versie van deze mascara. Hij heeft mijn favoriet Maybelline the Colossal zelfs verslagen, terwijl er al jaren niets anders dan dat in de buurt van mijn wimpers mocht komen! Ik heb hele lichte en dunne wimpers en met deze mascara krijg ik echt hele mooie volle wimpers, zonder snel een spinnenpoot look te veroorzaken.
Wel vind ik bij een nieuwe tube dat er de eerste paar dagen vrij weinig mascara afgegeven wordt en blijven mijn wimpers niet de hele dag in de krul, terwijl ik altijd een wimpertang gebruik. Dat los ik op door in het begin na het gebruik van de nieuwe, de oude borstel ook nog even te gebruiken. Heel apart, maar dat lost voor mij het probleem op.

Hanna -

Ik heb hem ook eens gehad! Bij mij werkt het wel, want mijn wimpers zijn bij elke mascara makkelijk!
Inderdaad doet hij bij jou niet veel, echt jammer!
With Love,
Hanna

Eline -

Daarom koop ik dus nooit budget mascara’s haha :) dan kun je beter maar rimmel en maybelline inslaan bij kortingsacties!

paulien -

dit is een geweldige mascara!! ik ben al met mijn derde bezig echt super. ik krijg er lange en volle wimpers van!
grappig dat het per persoon verschilt.

Martina -

Lashes to kill je humeur ja 😉 haha inderdaad tegenvaller!

Sanne -

Ik had hem in waterproof gekocht. Had precies hetzelfde, heb hem maar aan mijn zusje gegeven die een natuurlijke mascara wou 😉

Eva-Lynn -

Ze hadden hem beter “natural eyes” genoemd ofzo.
Nou zoveel effect vind ik he tniet hebben, jammer!

Jolien -

Ik denk dat je net een verkeerde uit het schap hebt gehaald. Ik heb deze ook een keer gehad en vond hem heel fijn en zeker niet droog. Wel jammer van deze…

selma -

wat jammer

Allissa -

volgensmij heb ik ook vaak ruzie gehad met die mascara! zo jammer.

Marriët -

Mijn budgettopper is heeeel budget: de mascara van de action voor 1 eurie 😀 Doet wat ik wil, niks meer niks minder. :)

Lotte -

Jammer, ik heb zelf ooit nog een catrice mascara gehad en was hier ook niet zo over te spreken..

Fleur -

Ik heb deze mascara ook gehad, was er niet echt over te spreken. Bij mij is dat met die dop alleen niet gebeurd, gelukkig! :blush:

Dionne -

ah bah ja deze vond ik vreselijk :(

Lytje -

Helaas, ik zat eraan te denken om een Lashes To Kill mascara te kopen, maar ik ga me nu richten op de Maybelline One By One mascara die toch iets duurder is!

lion -

Probeer eens van essence de i love extreme mascara! Een toppertje!

Elsemiek -

Eens!! Lijkt op Dior Show!

AnnaSophia -

Ik vind hem ook niet zo bijzonder :(

Mirjam -

Jammer, het kan niet altijd feest zijn dus.

Iemand een tip voor mascara die lang nat blijft (in de verpakking dan), ik gebruik maar heel af en toe mascara en zit dan altijd met een uitgedroogd geval. (Of een tip om een uitgedroogde weer aan de gang te krijgen.)

(BTW nog een klein tikfoutje: Mission iMpossible moet het zijn)

melissa -

ik gebruik de catrice glamour doll volume mascara die is echt zoooo fijn heeft geen normaal harig borsteltje maar een rubber achtige en sinds ik deze heb kan ik echt niet meer met die normale borsteltjes omgaan hiervoor had ik er een van essence precies hetzelfde borsteltje maar ik vind die van catrice toch fijner en hij geeft echt wat volume :linlove:

Sofie -

Jammer, had meer verwacht van deze mascara!

Anneke -

Ik heb ook ooit een mascara van Catrice gehad, verschrikkelijk zeg… Dan koop ik liever een wat duurdere.

Marieke -

Lashes to kill. En het resultaat is ook echt to die for! Kuch kuch. Blehh.

Suzanne -

Haha ook die producten moeten er bij zitten. Het zou wel erg saai worden als alles goed, mooi en het perfecte resultaat zou geven.

Volgende keer beter! hihi

Romy -

Jammer, ik hoopte op een goede budget mascara, maar jammer genoeg toch niet! Al zijn duurdere mascara’s soms niet veel beter, hihi! Liefs Romy

Ingeborg -

Jammer dat hij niet zo goed werkt..

Benthe -

Dat is zeker jammer! Ik gebruik zelf waterproof mascara van Catrice in de blauwe verpakking
en daar ben ik dol op!

Mara -

Ik had dat ook met die dop bij deze mascara! Ik had wel een andere variant, de gewone gok ik zo.
Ik vond hem verder wel ok, maar het enige wat ik zoek in een mascara is een kleurtje en separatie, dus dan is het prima. Maar er zijn inderdaad betere mascara’s te krijgen, voor dezelfde prijs.

Xadi -

Ik vond deze versie van die mascara ook niet zo goed!
Ik ben wel ENORM fan van diegene zonder die toevoeging om het extra zwart te maken. Die is ‘natter’ en brengt bij mij ook veel beter aan. Deze durft al wel eens spinnenpoten te veroorzaken en dat heb ik met die andere nooit gehad.
Dat dopprobleem heb ik trouwens ook bijna altijd ! Ik kocht deze mascara al 5 keer denk ik, en 3 keer ging die stuk …
Ik raad je dus aan om die zonder blackpowderding te testen 😀

Amy -

Hm, bij mij heeft die wel gewoon een mooi resultaat, raar!

Samantha -

Hm, jammer! Het resultaat is niet heel spectaculair en je kunt ook wel zien dat de mascara vloeistof ‘droog’ was!

Pascale -

Sorry maar ik zie een typefout volgens mij in de laatste zin staat : heb jij deze mascara wel eens gebeurd ?

Ik weet het niet zeker hoor maar daar moet toch staan gebruikt ?

Willemijn -

Haha ik was ergens anders geloof ik 😉

Miranda -

Oh wat jammer;(

Mademoiselle Sophistiqué -

Inderdaad niet zo veel effect te zien. Jammer.

Ashleey -

Jammer dat hij zo tegenvalt…

Marlies -

Echt een super leuk artikel
Probeer eens de catrice allround mascara die is veel beter

Lenneke -

O, uh, nee, dit is niet helemaal wat ik in gedachten had bij ‘lashes to kill’.

Hester -

Wauw, dan kun je je de tijd van het opbrengen en eraf halen beter besparen en je geld ergens anders aan uitgeven!

femketje -

hmmz, dat is inderdaad niet echt een amazing effect >.<

Nathalie -

Jammer zeg! Was ook net van plan hem eens uit te proberen.. Maar deze review is dan wel weer superfijn :)

lin -

Euw… dat is inderdaad niet echt dat je zegt van: ‘Nou, nou, wat een mooie mascara!’
Zonde!

Anouk -

De naam klinkt echt veelbelovend! Spijtig dat die de verwachtingen niet waar maakt. Stiekem toch een pluspuntje dat die ‘maar’ 3,99 euro gekost heeft. Ben je uiteindelijk toch niet zo’n grote som kwijt.

Myrthe -

Mm.. niet echt geweldig nee.. :(

stella -

Haha, wat een een teleurstellend product. Dit is een gevalletje van een ‘kat in de zak kopen’ ,..

Marjolein -

Oh vervelend zeg, dat die dop gelijk los ging! En het effect vind ik ook niet zo mooi.. Ik gebruik nu de NYC Big Bold Mascara en de waterproof mascara van Max (Action ja ;)), vind ik allebei wel fijn!

Juliette -

Ik heb 2x de mascara van de action gehad en de eerste keer vond ik hem echt verschrikkelijk, dat ding was al uitgedroogd. Maar de 2e keer vond ik ‘m opeens wel heel erg fijn, bleef lang zitten, bracht fijn aan etc,

Aniek -

Die mascara van NYX is echt supersuper fijn!
Zeker een aanrader! (voor minder dan 4 euro 😉 )

Kimberly -

Hmm jammer zeg! Hij klonk veelbelovend

Charile -

Hmm, jammer!

Reageer ook