Kerstlook 3: Golden Green (budget proof)


Klik hier als je de video niet kunt bekijken

Vandaag heb ik voor jullie de derde, en mijn laatste kerstlook (bekijk hier mijn eerste). Ik vroeg aan jullie op twitter ‘Wat voor kleur moet de volgende kerstlook worden?’. Goud en groen werden het meest genoemd. De volgende ochtend, voor ik zou gaan beginnen, twijfelde ik tussen de klassieke zwarte smokey eye met glitters of een goud groene ooglook. Massaal stemden jullie op de laatste en your wish is my command dus daarom voor jullie vandaag een ooglook met goud en groen! Veel plezier bij het kijken! Als je op ´Lees verder´ klikt vind je foto’s en een lijst met gebruikte producten.

Snif, ik vind het zó jammer dat mijn lieve Nikon die over het algemeen super goed zijn werk doet het goud in mijn ooghoek geel doet lijken! Zo jammer. In het echt zat de kleur tussen geel goud en het goud op mijn onderste wimperrand in en was het verschil heel klein. Op de een of andere manier heeft mijn camera dat niet gezien. Stel je dus deze look voor, maar dan met iets minder ‘geel goud’ en contrast tussen het goud.

Gezicht

 • Max Factor FaceFinity Foundation
 • MAC Studio Finish Concealer
 • MAC Prep + Prime Transparent Powder
 • NYX Powder Blush in Natural

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance
 • L’oreal Color Infaillible in 009 Permanent Kaki en 012 Endless Chocolat
 • Sleek Au Naturel Palette in Moss, Honeycomb, Bark, Nougat
 • Illamasqua Liquid Metal in Stoltice
 • Bourjois oogpotlood
 • Max Factor False Lash Effect mascara

Lippen

 • Rimmel London Kate Lipstick in 101

Wat later op de dag wilde ik mijn lippen bijstiften maar in plaats van de Kate lipstick pakte ik per ongeluk The Nuder The Better van Catrice. Maar die stond eigenlijk ook wel heel leuk! Hier een extra kiekje! Heb je 101 van Rimmel niet, dan is The Nuder The Better van Catrice een leuk alternatief!

Ik hoop dat jullie mijn kerstlooks dit jaar hebben kunnen waarderen. Als je ‘m na gaat maken, stuur ons dan via twitter even een fotootje, vinden we leuk!

Weet jij al wat jou look wordt komende kerst?

50 reacties

Jolien -

Super mooi

Sophie -

wat een práchtige look!

Myrthe -

Wat een prachtige kerstlook! Ik vind de gouden kleur in je binnenste ooghoek zo mooi :)

gulsum -

wooow super mooie ooglook ik ga zeker het proberen om na te maken

Veerle -

Ik denk dat ik deze look wel ga gebruiken voor kerst. Alleen heb ik geen bruin en zo dus dat gebruik ik dan niet. Ik gebruik zelf voor deze soort gelijke look losse glitters maar ik vind een creme denk ik wel fijner om te gebruiken. Het was een erg leerzaam en leuk filmpje.

Joyce -

gorgeous!

Ester -

Schitterend (letterlijk en figuurlijk)!

Janneke -

Supermooi!

Jana -

Wat een prachtige look 😀

Klarieke -

Waaauww maar is dat budgetproof?

Suzanne -

Ben zo blij dat jullie ook make up doen met bril! Draag sinds kort een bril en merk dat toch niet alles even mooi is.

X Suzanne

Eva -

Dit is zoooooo’n mooie look, wauw! Lekker glitterig en kerstig, prachtig!

Amanda -

WAUW, eindelijk eens een heftige look. Helemaal mijn smaak! Heftig, kleurrijk, kersterig! Heeel. mooi Willemijn, ik ben fan 😀

Monique -

echt een prachtige look! staat je super goed.
Ik vind de kleuren ook erg leuk bij elkaar gecombineerd dat zie je niet zo veel

Inge -

Wow heeft iemand jou wel eens verteld dat je echt iets weg hebt van Carice van Houten?

Yak Man -

dit is echt een mooie look zeg!♥

xx_Patries_xx -

hele mooie look gemaakt zeg

Trâm -

Ik vind het heel mooi gedaan vooral de oogschaduw wauw

Sacha -

Prachtige look! Vooral met dat goud, maakt het net wat meer kerstig!

Esmay -

Wauw Willemijn! Je hebt me echt even laten verbazen hoor, met deze look! Echt heel erg mooi met dat goud en groen en paars en oh my. <3 Totaal wat anders wat je normaal hebt, maar oh zo mooi!!

Miranda -

Wauw Willemijn prachtige look.

AreyouShir? -

Mooi gedaan, je ogen springen er echt uit! Ik zou mijn lippen alleen íets meer nude maken, maar da’s persoonlijk natuurlijk :)

Esra -

Mooıe ooglook

beautybysandra -

Wauw echt prachtig!

Lise -

Weer een erg mooie look! Wat een leuke kleurtjes

femketje -

super mooi met dat goud in de binnenste ooghoek!

Beautydagboek -

Wauw dit is echt een hele mooie kerstlook!

Renske -

Wauw, staat je prachtig!

Nora -

Heel mooi, lekker fris maar toch kerstig! Jammer dat goud mij echt heel-erg-lelijk staat altijd.

Mademoiselle Sophistiqué -

Wauw dit vind ik echt een van de mooiste looks, staat erg goed bij je oogkleur ook!

Martina -

Mooie warme tinten heb je gebruikt!

Michelle -

Ziet er mooi uit. Niet de kleuren die ik ga gebruiken met kerst denk ik, maar staat je goed!

Charile -

Heel mooi 😀

sofie -

Heel erg mooi!

NiceNailArts -

Super mooie look! :) Ga deze maar eens uit proberen volgende week! 😀

Maaike -

Mooie ooglook zeg. Maar die infallible oogschaduw van L’Oreal kosten toch iets van 14 euro per stuk? Dat vind ik eerlijk gezegd niet zo budget proof. Zeker niet omdat Catrice vergelijkbare cream eyeshadow kleuren heeft.

Willemijn -

€14? Ik heb ze volgens mij goedkoper gescoord. Er zijn vaak wel leuke acties bij drogisten dus goedkoper scoren moet zeker lukken.

Natasja -

Mooie look! Heel warm en feestelijk vind ik hem. :)

Hester -

Ik vind hem echt heel erg mooi, lekker wat kleur!

Ingeborg -

Mooie ooglook! Speicaal voor kerst echt me het groene en goude erin!

lin -

Hele gave look! Vind hem tof!

Ashley -

Super mooie kerstlook! Ook super mooi met je bril! Het past helemaal bij de kerst en dit is mijn favoriete tot nu toe! Echt super mooi!

Lifesplash -

Oh wauuuw, mooie look! Hij staat je ook heel erg goed en hij is lekker kerstig. Hou ik wel van. 😀 Zelf weet ik alleen niet of ik zo snel voor groen zal gaan, omdat ik dat altijd wel apart vind. Maar het past heel goed bij kerst!

Josephine -

Deze look is mijn favoriet van de alle kerstlooks tot nu toe, I like 😀

Brigitta -

Prachtige look weer 😉

roxanne -

Wouwie prachtig! Wat staat groen jou mooi zeg!

dita -

Wow mooi!

Velaija -

Wauw, weer zo’n mooie look! Al vond ik de tweede look iets spannender!

Reageer ook