Fashionista Eyeshadow: Couture

Toen ik in Superdrug was (Londen), ontdekte ik een heel leuk budgetmerk: Fashionista. Het is denk ik vergelijkbaar met Catrice, maar ze hebben net wat meer spannende dingen in het vaste assortiment. Mijn oog viel op dit mooie product. Het stond bij de bronzers, dus ik dacht gelijk aan een soort budgetversie van de MAC MSF’s.

Maar niets bleek minder waar. Het was blijkbaar wel oogschaduw, het stond gewoon verkeerd in het rek. Maar wauw, wat een mooierd. Ik gebruik het ook als blush/bronzer en ik weet zeker dat het in de zomer waarschijnlijk nog tien keer zo mooi is. Dat heb ik ook altijd met mijn MSF’s van MAC, die zien er nog mooier uit op een gebronsd huidje.

De kleur heet Couture en de oogschaduw bevat 2,5 gram met een houdbaarheid van een jaar. En wat een heerlijk bedrag, 4 pond maar. Wat ongeveer neerkomt op €5. De kleur komt op de foto’s misschien wat minder mooi over, maar het bevat allerlei kleuren shimmers en doet me wat denken aan de MAC MSF Superb alleen dan met verschillende shimmers.

Het is een lichtbruine kleur die naar roze neigt met gouden, zilveren en koperkleurige shimmers. Als je het als blush gebruikt of bronzer geeft het net wat meer glow, prachtig voor de zomer dus. En verder als oogschaduw staat dit natuurlijk prachtig bij bruine, neutrale looks om het net wat meer ‘pow’ te geven.

Als oogschaduw, helaas zie je de shimmers wat minder.

Als bronzer/highlighter

Voor dat geld is het echt een mooi product met een aparte kleur. Jammer dat het roze/bruine minder goed naar voren komt, ik kan me voorstellen dat de kleur in deze review wat simpel lijkt, maar het is mooier dan je denkt. Laatst vroeg een bezoekster wat voor oogschaduw ik op had bij mijn Illamasqua eyeliner Havoc, en dat was dus mijn MAC Paintpot Painterly met Fashionista Couture erover heen. Een favoriete combinatie van mij, makkelijk en snel en geschikt voor het werk.

Of Fashionista te koop is in Nederland weet ik niet maar ik vrees van niet. Mocht je naar Londen gaan, ga dan zeker naar Superdrug en kijk naast Sleek ook naar Fashionista!

 

35 reacties

Manon -

Wat een mooi product :)

Lovethatmakeup -

Wauuuuwie wat een beauty!

AreyouShir? -

Ziet er mooi uit in het doosje! Vind het effect alleen iets te subtiel.

Chantal -

Ziet er echt prachtig uit en klinkt als een goede oogschaduw.

Miranda -

Oh wauw wat een mooie oogschaduw, ook lekker draagbaar (a)

Monique -

Wat een bijzondere kleur, het product zelf ziet er al erg mooi uit!

Ester -

Mooie oogschaduw!

Simone Claudia -

Als highlighter vind ik hem echt prachtig, maar vooral in de verpakking is het echt een juweeltje :handkiss:

Joyce -

prachtig zeg, wauw!

Esmay -

Hij ziet er echt prachtig uit, met zulke “aderen” ! Als oogschaduw vind ik ‘m mooi, maar ook als highlighter / bronzer iets. Multifunctioneel, daar houden we van!

Bianca -

Heel mooi patroontje!

Allissa -

Verpakking is wel praaaachtig!

Michelle -

Wat bestaan er toch een hoop mooie dingen in beautyland! Alleen het doosje plus inhoud ziet er al super uit! Jammer dat ze hier niet te koop zijn.

Yasmin -

Ziet er erg mooi uit. zou leuk zijn als onze bugetmerken alla Catrice ook wat meer ‘bijzondere’ items aan de vaste collectie toevoegd.

dita -

Zo mooi dit!

jana -

Deze ziet er prachtig uit 😀 x

Emna -

Wauw ik vind hem heel erg mooi! Jammer dat ze dit niet in Nederland verkopen..

Natascha -

Ik vind het een mooi en multifunctioneel product. En met die prijs is het nog eens redelijk budget ook :)

Miss Sentinelli -

Dat ziet er erg mooi uit!

Cynthia -

Ik vind het jammer dat je de look niet hebt afgemaakt met wat mascara :)

Laura Louise - Fablouise -

Wauw, in het doosje ziet hij er prachtig uit, jammer dat hij het op het oog wat minder doet!

sara -

Wauw super mooi!
ziet er echt uit als een mac product!
xx♥

Martina -

Dat heb ik met mijn paint pot bare study, superfijn voor een snelle look!

Hester -

Sowieso in het doosje ziet ‘ie er al veelbelovend uit! Heel erg mooi 😀 Wat nieuwe, onbekende merken in NL zou wel leuk zijn!

Amanda -

Ik vind m super mooi!

Ashley -

Ziet er echt prachtig uit! Zo mooi!

Trâm -

Ik vind hem wel wat hebben!

Charile -

Ziet er mooi uit zeg!

Vera -

Wat ziet ie er mooi uit :)

Sophie -

oeeh wat een prachtige oogschaduw!

Astrid -

Wat leuk, jammer dat ze het niet in Nederland verkopen.We moeten echt wat meer budgetmerken naar Nederland zien te krijgen.. 😉

Miladylike -

Wat een leuk product! :)

Laura -

Jammer dat de oogschaduw niet zo goed naar voren komt.

Even off-topic; kun je nagellakflesjes op z’n kop zetten? Ik hoor wel eens dat dit niet goed is voor de nagellak, is dat echt zo?

Natascha -

Nagellak gaat dan sneller in de dop zitten wat er voor kan zorgen dat je dop niet goed sluit en je lak dik en stroperig wordt. Het beste is om nagellak gewoon rechtop en op een donkere plek te bewaren. Licht kan namelijk je nagellak verkleuren.

Laura -

Oké, dan blijf ik maar lekker safe.

Reageer ook