Andrelon Oil & Care Haarproducten

Nou en, de wereld vergaat? Als je haar maar goed zit toch? En Andrélon komt wel met hele fijne producten aanzetten, een productlijn gebaseerd op rijke oliën, waaronder arganolie. Als dat niet fijn is voor je haar! Wij hebben het 1-Minuut-Masker, een Kroescontrol Crème en de Anti-klit Spray voor jullie getest.

De complete Andrélon Oil & Care lijn bestaat uit:

  • Shampoo: €3,29
  • Conditioner: €3,39
  • 1-minuut Masker: €3,99
  • Anti-klit Spray: €3,39
  • Kroescontrol Serum-Oil: €5,99
  • Kroescontrol Crème: €3,39

De Oil & Care lijn van Andrélon is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met alle vormen van droog of pluizig haar. De nieuwe producten voeden en verzorgen je haar intensief en helpen pluis te voorkomen, waardoor je weer controle krijgt over je prachtige bos haar. Daarnaast trekken de producten snel in, zonder dat het je haar vettig maakt of verzwaart. Je natuurlijke uitstraling blijft hierdoor behouden. Het resultaat? Heerlijk zacht, soepel en luchtig haar waar je trots op mag zijn.

Anti-klit Spray
Willemijn: De anti klit spray ruikt heerlijk, net als de andere producten uit deze lijn. Zelf gebruik ik de Anti-klit Spray tijdens het föhnen. Ik gebruik eerst mijn Root Juice van Fudge, föhn mijn haar halfdroog (op mijn kop). Zodra ik toe ben aan het föhnen spray ik eerst de Anti-klit Spray erin. Dankzij de spray gaat mijn Chi borstel makkelijker door mijn haar heen, is mijn haar minder pluizig na het föhnen en voelt het zachter aan. Een fijn product voor maar €3,39. Top, Andrélon!

1-Minuut-Masker
Martine: Het 1-Minuut-Masker belooft je haar een volledig verzorgende behandeling te geven in (jawel) 1 minuut. De arganolie trekt snel in je haar om het te verzorgen en te voeden, zonder te verzwaren. Het helpt tegen pluizig haar en maakt je haar beter behandelbaar. Het resultaat is heerlijk zacht en luchtig haar.
Tip 1, doe er niet teveel in zoals ik. Ik voel wel dat je haar er lekker dik van wordt, het zwelt als het ware een beetje op onder de douche. En wow, wat een fantastische geur. Echt heerlijk. Ik gebruikt dit masker in combinatie met de Kroescontrol Crème en ging slapen. Dat was niet zo’n fantastisch effect, want dat kan mijn slappe fijne haar gewoon niet aan. Coupe Morticia (red. The Addams Family) was het resultaat. Mijn haar was sowieso een stuk minder pluizig maar wat naar de extreme slappe kant. Wat bij mij betekent dat mijn haar slap en futloos is en je kunt er doorheen kijken aan de onderkant. Check de video maar over gênante middelbare schoolmomenten: spijbelen. Zucht.

Maar daarna besloot ik het 1-Minuut-Masker nog een kans te geven. Ik deed er veel minder in en gebruikt niet de Kroescontrol Crème en werd wakker met mooi, zacht haar zonder pluis. Jep, ik hou van dit goedje en in plaats van conditioner gebruik nu 1x in de week mijn 1-Minuut-Masker. De arganolie staat in de ingrediëntenlijst op de 9e plek van de ongeveer 30 ingrediënten, dat is best wel goed! Verder is de prijs ook fijn en de geur hemels. Het nadeel? Op de 14e plek in de ingrediëntenlijst staat parfum. Jammer, maar goed..ik stoor me er niet aan omdat het product zijn werk goed doet.

Kroescontrol Crème
Martine: De Kroescontrol Crème is een intensief voedende crème voor droog- en kroeshaar. De crème bevat sheaboter en olijfolie..hmm lekker! De belofte is dat je haar sterker wordt en makkelijk handelbaar. Het beschermt fijne krullen tegen beschadigingen. Je moet 2 tot 4 pompjes (voor mijn haar echt veel te veel) verdelen over je vochtige haar en dit natuurlijk op laten drogen. Het ruikt wederom fantastisch, echt heerlijk. De hele nacht lag ik weg te dampen in een lichte waas van heerlijke fruitige oliën en de volgende dag rook ik het nog. Echt heel lekker, maar wat ik al eerder zei..dit is voor mijn haar veel te zwaar. Dus ik verdeel het alleen in de puntjes en dat gaat opzich wel prima. Ik kan me voorstellen als je een onhandelbare bos krullen hebt, dat dit wel een fijn product is.

Ik keek nog even op de ingrediëntenlijst en zocht naar sheaboter en olijfolie maar…ik ben waarschijnlijk of blind of het staat er gewoon echt niet op. Ik zie het niet staan? De enige ingrediënten waar ik wijs uit word, zijn fruitolie en kokosolie. Dus? Hmm? Verder staat er ook ongeveer in het midden van de lijst (wederom) parfum. Persoonlijk zou ik liever voor het 1-Minuut-Masker gaan als je pluizig, droog en fijn haar hebt zoals ik.
Heb je nu stugger, krullend/afro haar? Dan is de Kroescontrol Crème aan te raden!

Heb jij al iets van de nieuwe Andrélon Oil & Care producten geprobeerd of ga je iets kopen?

34 reacties

Kim -

Ik snap eerlijk gezegd niet waarom jullie het product uberhaupt gebruiken. Er staat duidelijk voor DROOG en KROES haar..

Kim -

Ik vind de Andrélon kroescontrol creme een heerlijk product. Als het je haar vettig maakt,dan heb je dus geen ‘kroes’ haar (waar het product duidelijk voor gemaakt is 😉
Ik heb zelf een grote bos krullen, tegen het lichtkroesig aan. En dan is dat vette van de crème juist fijn! Hierdoor oogt het niet droog en pluist het ook niet. De geur is echt super!

Hanan -

Deze product vind ik juist niet fijn. Andrelon zelf wel. Maar Oil niet. Het maakt mijn haar heel vettig. En zit ook niet lekker.

Marielle -

Je haar word er slap van omdat het siliconebommetjes zijn. En als je last hebt van slap, futloos, snel vet wordend haar en soms zelfs mensen met normaal haar kunnen beter geen producten met siliconen in gebruiken. Silicone herken je aan de woorden: dimethicone, amodimethicone en dimethionol dat zijn de 3 zwaare siliconen. De ligtere siliconen zijn woorden waar -xane in zit.

Esther -

Mmm klinkt goed, ik ben sowieso fan van Andrelon. En als de lijn nog lekker ruikt ook… Ben alleen bang dat mijn haar er sneller vet door wordt..
Xx

Miranda -

Ik heb de producten laatst gekocht, maar nee ik weet het niet. Ik ben er nou niet echt een fan van. Het doet vrij weinig voor mijn haar.

Ester -

Ik heb ook een paar producten uit deze lijn: Het 1 minuut masker, serum en de conditioner. Ik doe het masker tijdens het douchen in m’n haar en daarna conditioner, is het de bedoeling dat je het gewoon een nacht in je haar laat trekken dan?

Over masker en conditioner ben ik best te spreken, al vind ik het geen wondermiddel. Het serum vind ik niet zo. Het is veel te dun en voor je gevoel heb je meer nodig om het goed door je haar te verdelen. Wat ik vooral vervelend vind, is dat zodra ik het afwissel met Moroccon Oil (om de paar dagen dit en dan een paar dagen later Moriccon Oil), mijn haar écht vet wordt. En dat wordt het normaal nooit. Best aardig dus, maar niet speciaal voor herhaling vatbaar en zeker dat serum niet.

Er staat trouwens een foutje in je tekst “Ik gebruikt dit masker” gebruikt in plaats van gebruik. Just a tip!

Marielle -

Dat komt omdat beide serums die je gebruikt silicone bommen zijn.

jennifer -

Ik vind de creme erg fijn :)

Kiss & Make-up -

Klinkt er goed.

Esra -

Jammer dat er hıer ın Turkıje geen Andrelon wordt verkocht, het was mıjn haar merk ın nederland Andrelon. In turkıje hebben ze nu ook shampoo – condıtıoner hele lijn met arganolıe het merk Avon heb ze besteld ben er benıeuwd naar.
Hopen dat het ıets ıs..!!!

Miss Mags -

Ik vind de producten van Andrelon super fijn in gebruik. Maar deze lijn heb ik ook nog niet getest.

Jana -

Deze lijn heb ik nog niet getest :) x

Lovethatmakeup -

Ik ben erg te spreken over de producten zeker met mijn krullen ideaal!

Nynke -

Ik heb al van die vettige wortels, dus deze producten laat ik lekker staan in de winkel!

Sophie -

oeh ben beniewd, ik heb eigenlijk nog nooit een haarmasker gebruikt ofzo haha

dita -

Ben wel erg benieuwd

Lise -

Hahaha. Kroescontrol, wat een heerlijke naam

Aurelie -

Jullie blog gaat echt achteruit volgens mij ook jullie bezoekers :no:

Martine -

Hoe kom je daar nou bij dan? :S

Natasja -

Dat masker lijkt me fijn. :) Droog haar is zo vervelend! In de winter mag het helemaal wel wat extras hebben.

Martina -

Ik wil dat 1 min. Masker graag proberen!

Ashley -

Ik gebruik altijd al Andelon en wat zijn ze geweldig

kimberly -

Ik ben zó ontzettend gek op deze producten! Inmiddels ben ik door de shampoo heen, maar ga hem zeker nog een keer aanschaffen. Ik merk dat mijn hoofdhuid erg rustig is zodra ik deze producten gebruik. Top!

Yasmin -

Ik heb de lijn ook getest en ik moet zeggen dat ik persoonlijk erg blij ben geworden van de producten en ze mij hebben verrast in de werking. Ook ik moet maar een klein beetje van alles gebruiken omdat het anders toch mijn haar zwaarder maakt, maar de anti klit spray en kroescreme zijn bij mij favoriet. :heart:

AnnaSophia -

Jammmer van de ingredienten, maar Andrelon is niet in Belgie te verkrijgen, scheelt ook wat :-)

Marielle -

Jawel hoor. Andrelon heb ik al gezien bij de Action en ook in de Wibra. Het is er wel beperkt, niet veel producten van.

Trâm -

Deze lijn lijkt mij heel fijn!

Rinske -

Ik denk dat ik het ook eens ga kopen, heb mijn haar tot een lange bob laten knippen maar het word alweer wat droger.. Maar word je haar er niet sneller vet door?

Ellen -

Ik heb de shampoo en conditioner laatst gekocht en nu een paar keer gebruikt. Mijn haarritueel in de week is nu als volgt:
– Zaterdag kokosolie in mijn haar, half uur wachten, douchen en uitspoelen met een basic shampoo.
– Woensdag wassen met de oil & care shampoo, uitspelen en de oil & care conditioner gebruiken, uitspoelen.
Ik laat mijn haar altijd aan de lucht drogen, tenzij ik weg moet dan fohn is het half droog en gebruik ik nu daarna een fohnborstel van babyliss (gewoon een simpele van 20 euro)

Ik doe dit nu een paar weken zo en het scheelt heel veel voor mijn haar. Het is niet zo pluizig en valt veel mooier.

Mademoiselle Sophistiqué -

ik heb het nog nooit geprobeerd, ik weet zelfs niet of je het in belgie kan krijgen?

Monique -

Ik vind de producten van andrelon altijd erg fijn.

lin -

Ik heb de lijn ook getest en ben er niet razend enthousiast over helaas. Het is niet het wonderproduct voor mijn haar waar ik op hoopte.

Desirée -

Ik vind het zelf een heel fijne lijn, alleen moet ik ook niet teveel producten in combinatie met elkaar gebruiken want dan wordt het wat slapjes. De kroescontrol crème gebruik ik daarom niet (heb ook geen kroeshaar). De geur vind ik heerlijk trouwens :heart: Ik gebruik zelf de shampoo, conditioner, anti-klit spray en een drupje serum en die combi bevalt het best.

Er zit zeker olijfolie (2e regel ingrediëntenlijst ‘olea europaea fruit oil’) en shea butter (3e regel ingrediëntenlijst ‘butyrospermum parkii’) in de kroescontrol crème.

Reageer ook