Sephora Velvet Hand Scrub

Als je mij vraagt wat mijn favoriete huismerk product van Sephora is, roep ik: de Express Nail Polish Remover! Wat een geniale uitvinding. Maar ook voor andere hand- en nagelverzorginsproducten kun je je hart op halen. Om nog maar niet te spreken over het scala aan kleurige nagellakjes. Jep, nagelliefhebbers kunnen hun hart op halen bij Sephora. Vandaag een review van de Sephora Velvet Hand Scrub (€12,40). Een scrub voor je handen!

De scrub bestaat uit minerale olie, plantaardige oliën, etherische oliën (deze hadden er van mij uit mogen blijven omdat ze over het algemeen irriterend is) en zout. De scrub ruikt lekker, een beetje kruidig. De substantie is heel olie-achtig (hoe kan het ook anders met zo veel olie als bestanddeel ;)) en een scrubkorrel die niet te grof of te klein is. Prettig! Schud het flesje wel goed voor gebruik, want de scrub heeft de neiging om onder in het flesje te gaan klonteren, waardoor je alleen maar olie krijgt als je niet goed schudt.

Na het scrubben voelen mijn handen lekker zacht, ook mijn nagelriemen zijn verlost van hun velletjes. Het olielaagje is fijn, maar trekt niet heel snel in. Houd hier dus rekening mee als je het gaat gebruiken.

Al met al vind ik de Velvet Hand Scrub een fijn product. Maar stiekem houd ik natuurlijk van koopjes en persoonlijk vind ik dat je deze handscrub prima zelf kunt maken. Je doet wat olijfolie/zonnebloemolie of een andere plantaardige olie in een kommetje, gooit er zout bij en klaar is je super goedkope handscrub!

De Sephora Velvet Hand Scrub kost €12,40 (125 ml). Sephora is verkrijgbaar bij geselecteerde V&D’s.

Kende jij de Velvet Hand Scrub al? En scrub jij je handel wel eens?

28 reacties

Joyce -

zelf maken vind ik een beter idee, ik zeg een DIY’je?

Moniek -

Ik gebruik er één van de DM en die is maar 3 euro en superfijn! 😀

Femke -

Ik heb er een van Rituals.
Volgens mij kost die 11 euro of zo.
Heerlijk spul, maar inderdaad belachelijk duur!
Het maakt mijn handen echter wel zijdezacht!
Ik scrub meestal als ik TV kijk. Dan in een reclameblokje even afspoelen, afdrogen, klaar!
Doe het overigens hooguit een keer per week, mede vanwege de prijs.
En voor de rest voldoet handcreme wel.

Ik heb overigens in Duitsland ooit voor 2 euro bij Rossmann een handscrub gekocht, maar die werkte niet echt hydraterend. Wie weet hebben ze tijdens mijn volgend tripje een beter/goedkoper alternatief met olie er in.
Ze hebben ook al heerlijke haarolie van Balea voor 2,95! Zit arganolie in en alles.
Ik ben echt dol op die Duitse drogisterijen!!!! Zoveel goedkoops! En vaak nog kwaliteit ook!

Linda -

Klinkt fijn! :) Maar ik zou eerder zelf ook proberen een scrub te maken (die combinatie van ingrediënten die je noemt klinkt goed en simpel 😉 !), ik zou denk ik nooit zoveel geld uit gaan geven aan een scrub… :”)

Esther - Mango Sorbetto -

Handig! Ik ben toch altijd te lui om zoiets zelf te maken 😉

My life as Merel -

Klinkt goed, maar je kan hem inderdaad net zo goed zelf maken. Net zo lekker en een stuk goedkoper omdat je de ingrediënten al standaard in huis hebt. Ik had alleen nog nooit van deze scrub gehoord, en gebruik zelf nooit handscrub.. Eigenlijk alleen handcréme

jana -

Klinkt goed, maar je kan het inderdaad zelf wel maken :) x

Kiss & Make-up -

De laatste keer dat ik een echte handscrub heb gebruikt is toch al wel een paar jaar geleden. Ik kreeg er toen één cadeau voor Kerst. Nu gebruik ik gewoon mijn gezichtsscrub om mijn handen af en toe te scrubben, werkt even goed :-)

Lenneke -

Oei, wel een beetje duur voor een product dat zo simpel zelf te maken is.

Cjs -

Ik scrub serieus nooit mijn handen haha :blush:

Silvy -

Lijkt me een heel fijn product! Alleen ik zou er niet zoveel voor willen betalen, omdat je het in principe ook zelf zou kunnen maken.. :)

Esmay -

Ja, zulk soort dingen vind ik echt onnodig, stiekem. Omdat je ‘t dus zelf kunt maken en dat werkt ook pri-ma!!

AreyouShir? -

Leuke review, maar ook ik zou hem zelf maken. Ik ben de laatste tijd helemaal into DIY’s met olijf- en kokosolie en suiker… Damn you Pinterest 😉

Natascha -

Mijn favoriete hand scrub is van Alessandro. Die is in meerdere geuren verkrijgbaar en de kokos variant ruikt zo lekker. Daarnaast maakt hij mijn handen ook heerlijk zacht. Het is ook niet zo heel gek dat ik een voorraadje hiervan heb staan :love:

Chantal -

Klinkt als een fijn product, maar vind het toch wel een beetje duur

Laura Louise -

Hij klinkt erg fijn!

lin -

Zo’n soort scrub heb je ook van P2 bij DM. Die is echt heerlijk! Een tip dus voor mensen die wel eens in Duitsland komen: probeer die van P2 eens! Kost volgens mij maar 3 of 4 euro :)

Amber -

Klinkt fijn, maar zoals je zelf zei een beetje duur en helemaal voor een huismerk.

Marcha -

Amandelolie en suiker mengen om als scrub te gebruiken. Daar krijg je echt heerlijk zachte handen van!

Carina -

Ik heb iets soortgelijks van P2. Stukken goedkoper en werkt net zo goed. Al scrub ik mn handen ook wel gewoon met gezichtsscrub. Net waar ik zin in heb…

kim -

Hij ziet er wel fijn uit , ik denk dat ik weer wat heb voor mijn lijstje voor kerst!!!!

Charile -

Klinkt goed!

Lisa - Une Belle Vie -

Klinkt heerlijk!
xxx

Lifesplash -

Oh dit lijkt me lekker! Je kan het alleen wel zelf maken, ja, haha. Ik ben dan weer wel zo’n persoon die dat wilt proberen. :xmas: <– omg, cute smiley, die ik er eventjes bij vond passen hahah! Oké, maar by the way, hij ziet er heel lekker uit, maar is wel een beetje prijzig..

Natasja -

Ja inderdaad! Volgens mij kan je dat prima zelf maken. :) Maar hij lijkt me wel fijn.

martina -

ik zou ook eerder voor zelf maken gaan!

Emilia -

Hij lijkt me wel fijn! Maar wat je zegt inderdaad, je kunt het eigenlijk ook gewoon zelf maken. Maar daar ben ik dan waarschijnlijk weer te lui voor haha, of ik denk er gewoon niet aan. :blush:

dita -

Fijn maar wel duur

Reageer ook