Vakantiekiekjes Disney en Parijs

Het lijkt alweer een eeuw geleden dat ik op vakantie ben geweest, maar ik wilde toch nog even wat leuke foto’s delen met jullie. Samen met mijn vriend ging ik met de auto drie dagen naar Disney en twee dagen naar Parijs. Het was echt heel erg leuk en als ik de foto’s zo terug zie krijg ik heimwee. Ik wil nog een keer! Disney was eigenlijk veel kleiner dan ik dacht. Mijn vriend en ik gingen met het parktreintje om even alles te bekijken. Op een gegeven moment zei ik: ‘we stappen er over twee haltes uit, dan zijn we vast aan de andere kant van het park.’ En toen kwamen we weer aan bij het stationnetje waar we opgestapt waren haha, hilarisch! Dat was dus het hele park en dat had ik echt niet verwacht. Ik vond het helemaal niet zo ver en veel lopen en die verhalen had ik wel gehoord. Maar het viel enorm mee. En die lichtjes overal ‘s avonds, fantastisch. Wat een sfeer weten ze daar te creëren. Ik had het gevoel dat ik alweer bijna jarig was, zo kerstig!

Ik was blij dat er nog een Disney Studios was, anders hadden we ons denk ik de eerste dag al verveeld. Maar de attracties waren ontzettend tof. Het is net de Efteling alleen dan uitvergroot. Bij die attracties merk je gewoon dat er heel veel aandacht aan besteed is..hoewel de karretjes van Space Mountain wel weer toe zijn aan vervanging geloof ik. We zijn in elke attractie geweest (niet allemaal, die hele kinderlijke attracties zoals Dombo niet), zowel in het park zelf als bij de studio’s. Er was geen attractie die ik eng vond, behalve één. De Hollywood Tower of Terror in de Disney Studios. Ik hou daar echt niet van om tig verdiepingen naar beneden te lazeren. Mijn vriend wist niets van deze attractie en zei doodleuk: ‘Hé, kijk nou. Gaaf nog een hotel in een park.’ En ik natuurlijk zeggen: ‘Nou, inderdaad..jaja leuk!’ Maar helaas liepen we langs de wachtrij en je zal het net zien..slechts 5 minuten dus mijn vriend dacht van ‘wat een korte rij, komop’ en zo belandde ik dus in mijn nachtmerrie.

Uiteindelijk was het een hele gave attractie en ik vond die veruit het engst. De leukste attracties vond ik denk ik wel Crush Coaster (een achtbaan van Finding Nemo waarbij je in een ronddraaiende schildpad zit!) en de Rock ‘n Rollercoaster van Aerosmith was echt heel tof. Keihard afgeschoten worden en we hebben er een gruwelijk lelijke foto aan overgehouden! Speciaal voor mijn schoonmoeder die graag nog een foto van ons tweeën wilde.. als stom grapje, haha!

Het kasteel van Doornroosje was echt heel mooi en vanwege hun 20e verjaardag hadden ze een vuurwerkshow..nou, echt…ik heb nog nooit zoiets moois gezien. Lasers, 3D afbeeldingen, een enorm waterorgel en een hoop..een HOOP siervuurwerk. Het was heel mooi. Het personeel in het restaurant riep tegen ons dat we echt moesten gaan kijken.We hadden er inderdaad geen spijt van!

En die parades zijn natuurlijk ook heel leuk. Ik kan niet wachten tot ik kinderen heb, want ik kan me zo voorstellen wat een enorme indruk dat moet maken op een kind. Ik zou trouwens echt niet met kleine kinderen gaan. Ik snap zelf niet zo goed wat ouders daar aan vinden. Zo’n kind van 3/4 herinnert het zich later toch niet, het is een enorm gezeul en het kind mag ook niet in alle attracties.. Soms zag ik ouders zeulen met baby’s en peuters. Nee, dank je feestelijk! En als ik voor mezelf spreek zijn de achtbanen natuurlijk het ‘kickst’. Ik zou zelf gaan als mijn kinderen 1 meter 30 zijn, haha! Dan mogen ze zeker weten overal in!

We sliepen in hotel Santa Fé en dat was een prima hotel. Er waren gratis transferbusjes om de 12 minuten van en naar het park. Natuurlijk was het Disney hotel in het park zelf fenomenaal..maar je bent toch de hele dag eigenlijk in het park. Ik kan alleen voorstellen als je gaat ontbijten dat het heel leuk is om de Disney figuren te zien. We hebben elk Disneyfiguur trouwens gezien, maar we zijn er niet mee op de foto geweest. Dat duurde zo lang en daarnaast wilde ik die kinderen niet voor het hoofd stoten, voor hen is het heel bijzonder en voor mij niet.

Na drie dagen afgeschoten te zijn in achtbanen, waren we een beetje pretpark moe. We reden naar ons hotel in een voorstad van Parijs, Le Vésinet. En eerst wilden we met de metro naar Parijs toe, maar eigenlijk hadden we geen zin en gingen we voor luxe..dus met onze eigen auto. Dat was heel leuk, lekker scheuren bij Arc du Triomphe. Je weet echt niet waar je kijken moet als je in Parijs auto rijdt. Vreselijk maar wel lachen! Uiteindelijk hebben we geparkeerd in een garage aan de Rue de Champs Elysees..heerlijk en makkelijk. Je loopt naar boven en bent op de Champs Elysees.

Ik mocht even mijn shopshot hebben van mijn vriend..wat een lieverd! En deze foto hierboven is echt uniek. Er liepen duizenden mensen op de Champs Elysees en net precies waar een bord stond met de aankondiging van de nieuwe MAC counter liep 1 seconde niemand. Wat een foto! Hier komt dus een nieuwe MAC counter, heel gaaf! Ik ben natuurlijk ook Sephora even in geglipt en wat een droom Sephora. Gewoon..wauw. Ik heb nog een praatje gemaakt met de man van MAC die daar stond en dat was echt een toffe peer. Hij leek net een schilder met zo’n dun snorretje en hij was lekker bezig met zijn face charts.

Maar ik was natuurlijk ook op jacht naar een Guess tas. Een cadeau voor mezelf omdat ik mijn HBO afgerond heb. Wij zoeken en zoeken maar we konden het niet vinden. Ik werd er flink chagrijnig van. We liepen 2,5 km een straat uit die parallel loopt aan de Champs Elysees. Mensen, ik heb mijn ogen uitgekeken. Elke dure winkel die je je kunt bedenken stonden in die straat achter de Champs Elysees. Niet normaal. Van beroemde couturiers (zoals John Galliano) tot winkels van Lancôme en Gucci. Al-les!

Maar de wandeling was het waard, want stomtoevallig hebben we op die manier alle hotspots van Parijs gezien. Na de aanschaf van mijn Guess tas (jawel, uiteindelijk vonden we ‘m!) liepen we verder en kwamen we langs het regeringspaleis. Mijn vriend is helemaal into beveiliging en wapens en dergelijke. Dus hij vond dit geweldig. Er stond enorm veel beveiliging met mitrailleurs en heel veel pers, het ging om het faillissement van Peugeot blijkbaar. En het leuke was dat we het ‘s avonds op het nieuws nog terug zagen. ‘Hé, daar stonden wij ook!’

We kwamen uit bij het Louvre, zijn langs de Seine gewandeld en hebben het station en de Eiffeltoren gezien. Hier sta ik trots met mijn grote tas..met een Guess tas erin. We hebben tijdens onze vakantie prachtig weer gehad trouwens. Heerlijk gegeten (ondanks dat ik snotverkouden was, smaakte het toch wel heel lekker!).

En dit is hem dan. Ik ben er vanzelfsprekend heel blij mee. Hij komt uit de wintercollectie van dit najaar. En de print die je ziet, zie je alleen in bepaald licht. Ja, het is echt een prachtige tas. Niet iedereen zal de tas mooi vinden, want dat is natuurlijk ook heel persoonlijk. De voering aan de binnenkant heeft trouwens panterprint. Ze hadden de tas ook in het zwart (mijn vriend zei nog: anders neem je die toch óók?), maar ik vond deze kleur net wat aparter en chiquer. Alleen in combinatie met een spijkerbroek is het wel een hel, want die geeft dus af op mijn tas. Balen! Maar ik ben er heel blij mee!

Mis jij de vakantie ook zo erg?

58 reacties

Shelly -

Oh my god, ZO TOEVALLIG! Dit weekend was ik ook in Disneyland (met mijn verjaardag!) Ik denk nu nog steeds aan die toffe attracties, die mooie show en alle disney figuren :haha:

Martine -

Ahhh wat leuk 😀 !!

Mara -

leuk artikeltje ! zo jaloers echt het lijkt me zooo vet haha !
en die guess tas…. O M G ik vind hem PRACHTIG
jaloerss haha ;p

Sabine -

Toen ik 3 was ben ik met mijn ouders naar disneyland Parijd geweest en ik weet er nog vrij veel van hoor! Elke keer als ik een foto van disney zie krijg ik weer dat gevoel !

Jani -

Ooooh, zo gezellig! Ik ben nog nooit naar Disneyland geweest :( Maar dat wil ik ooit wel een keertje doen, met kerst ofzo 😀 dat zou de perfecte wintervakantie zijn! En Parijs dan natuurlijk meepikken! Wat een shop-paradijs he? :) Ohja, hele mooie tas ook! Gelukkig heb je de winkel gevonden 😀 xoxo Jani

amanda92love -

Oooow ik mis Engeland zo erg wil er zo graag gewoon weer heen het liefst voor een maand echt een geweldig land

Malou -

Mag ik vragen wanneer je dan geweest bent? Ik was er zelf begin juni (op huwelijksreis! jee!) en toen was het wel erg druk. Die foto van de parade had ik nooit kunnen maken, zo vol was het toen daar omheen.
En die lichtshow op het kasteel, wat was dat mooi he! Ik vond het echt geweldig, hoe ze dat voor elkaar kregen. Eigenlijk wil ik gauw nog eens!
(En al die kindjes in die jurkjes, prachtig! Al zei ik elke keer: Mwahh, mijne was mooier 😉 )

Josephine -

Zag er echt geweldig uit en de tas is gorgeous 😀

xx_Patries_xx -

leuke foto`s hoor, wij hebben ook in sante fe gezeten maar dat is al weer verschillende jaren geleden 😉

Manon -

Prachtige tas! Ik ga in maart naar Parijs, heb er echt zin in… :)

Jolanda -

Die Sephora aan de Champs Elysées is zo mooi! Ik ben in augustus in Parijs geweest met een vriendin en we hebben echt staan kwijlen daar :) Als ik je foto’s zie wil ik nog een keeeer!

Mariska -

Hele leuke foto’s om te zien! :)

Jacquelien -

Ik sliep toen ook in hotel Santa Fé , & leuke post trouwens 😉 😡

Ester -

Leuke foto’s joh!

Sofie -

Owh, ziet er zo leuk uit! De foto van het disneykasteel is supermooi!

Martine -

Dat was ook echt heel mooi, zeker ‘s avonds!

Miss Mags -

Wat een leuke dagen heb je gehad en wat een super mooie tas !

Lizzy -

Mooie tas!! Erg chique, als ik dit zo zie wil ik weer terug naar Parissss. Zo romantisch hmm.

Joyce -

súperleuke foto;s!

Valery -

Wij gaan volgens mij ook altijd naar het Santa Fé hotel, inderdaad een prima hotel. :) Disney is zo ontzettend leuk, we gaan meestal 4 dagen, één dag in het normale park en de andere dagen in het studio park. Het normale park is een stuk kinderlijker.
De foto’s zijn erg leuk!

joline -

Aaaah 😛 ik ga met oud en nieuw naar Disney , en nu ik al die foto’s zo zie heb ik er heeel veeeel zin in 😀

Martine -

Wat gaaf, veel plezier!

jana -

Erg leuke foto’s 😀 x

Lin -

Wat een heerlijke foto’s om te zien!

Paola -

Wat een heerlijke foto´s! Ik wil ook graag naar Parijs!

Amanda -

Super mooie tas, chique hoor. Ben nu wel heel benieuwd naar het prijskaartje hihi

Martine -

Haha, dat snap ik maar dat vond ik zo..ja weet niet..opschepperig? Maar om eerlijk te zijn vond ik het nog meevallen met de prijs (het was niet goedkoop), ik had nog duurder verwacht.

Daniëlle -

Wauw, Disney, echt super leuk zeg :) En je nieuwe tas is echt pretty!

Cynthiiaa -

Wauwie, amazing pictures! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad, ondanks dat je verkouden was, altijd een meh. Helemaal als de snot naar je kop stijgt, gelukkig heb je wel een lovely, zeer lovely tas weten te scoren! Vind hem amazing, maar de kleur, god.. I love it. De foto van de MAC counter is wel zeer goed gelukt, inderdaad en luckyshot dat er niemand voorbij liep! Hell yea, ik mis de vakantie like crazy, gelukkig heb ik morgen nog een dienst en dan vakantie!

Martine -

Ah lekker geniet er alvast van en inderdaad..dat woord zocht ik. Een lucky shot!

martina -

superleuk! ik vond disney echt zo leuk !

Esmay -

Aaah wat gaaf zeg! Never been in Paris before, maar op foto’s ziet het er altijd zo leuk en tof uit. Vooral Disneyland lijkt me tof en bijzonder. Echt magisch gevoel denk ik!
Je Guess tas is trouwens bijzonder mooi <3

Jorinde -

Wat leuk zeg. Zelf ben ik 2 keer in Parijs geweest en 1 keer in Disneyland!

Lovethatmakeup -

Ah bofkont ben jij zeg! Heerlijk, ik hou van parijs!

Allissa -

ah leuk om te zien!
wat zit je haar trouwens prachtig (:

Martine -

Oh bedankt haha! Lekker verwaaid langs de Seine 😉

Anne Solveig -

Disney!!! Ik wil zo graag naar Disney! :dance:

Mick -

Ik krijg al helemaal heimwee naar mijn tripje naar Parijs!

En Disney, dat wil ik echt zo ontzettend graag nog eens doen! Ik vind het wel vrij duur, maar zeker toch nog iets om te beleven.

Superleuk artikel! xx liefs

Martine -

Klopt, het is echt belachelijk duur. Maar je moet dat soort dingen gewoon doen met van die mega korting dagen zoals nu!

Merel -

Leuk verslagje van je vakantie, en super leuke foto’s. Het is echt een droom van mij om naar Disney Land Parijs te gaan, en als ik de foto’s zie wil ik er nog liever heen.

En wat een beauty is je tas, wauw!

Martine -

Ach dankjewel, ik hoop dat je ook een x naar Disney gaat. Van mij was het ook altijd een verlangen om te gaan :happy:

Kimberly -

Ik wil ook zo graag een keer naar Parijs, het lijkt me echt onwijs leuk daar! En je Guess tas, wat een beauty!! <3 :handkiss:

beautybysandra -

wat een mooie foto’s en je tas is echt prachtig!

Femke -

Waauuww, die tas is prettyyy <3 Wat een leuk verslagje van je vakantie, er zitten zulke gave foto's tussen! Haha, ook toevallig dat er net niemand langs liep toen je de foto maakte! (bij MAC)

Nicky -

Wauw, wat een prachtige tas! Het is echt een erg bijzonder tas qua motief en model, dus ik vind dat je érg goed gekozen hebt: als je zoveel geld geeft aan een tas, mag het wel een specialleke zijn! De Tower of Terror heb ik dit jaar ook voor het eerst gedaan, ik vond het supervet! Mijn vriend had me als verrassing getrakteerd voor mijn verjaardag, toen we met de auto onderweg waren naar Zuid-Frankrijk gingen we plots ‘een pit-stop houden’. In Disneyland Parijs :)

Martine -

Ah wat een supertoffe verrassing! En dankje voor het lieve compliment over mijn tas. Ik vind hem zelf ook bijzonder door dat reliëf wat erin zit en was er vrijwel meteen verliefd op..en ik heb nog even staan kijken naar andere tassen maar ik wist het gelijk al: dat is hem. Grappig hoe dat werkt!

Laura Louise -

Leuke foto;’s ik ben pas naar Parijs en Disney geweest en verlang zoo erg weer terug!!

Milou -

Ohh, I LOVE Disney! En Parijs! Wat leuk dat je er heen bent geweest, ik zou zo weer erheen kunnen/willen!

dita -

Leuk artikel, en ja ik mis het ook de vakantie

Amber -

echt een prachtige tas, al vind ik wit geen winter kleur

Martine -

Haha nee dat is wel zo. Wat wel weer heel winters is, zijn de printjes die erin verwerkt zitten!

Priscilla -

De Hollywood Tower of Terror is mijn favoriete Disneyland attractie, samen met de Spacce Mountain… al is de Crush Coaster ook heel tof! I love Disneyland! Ben er ook deze zomer voor ‘t eerst geweest en ik wil terug. Ik heb ook heimwee naar Parijs en disneyland 😉

Lisa -

Leuk verslag! Ik vind je Guess tas erg mooi :) Ik wil zelf ook ontzettend graag naar Disneyland, ben er nog nooit geweest :(

Sabine -

De karretjes zijn nooit top geweest van Space Mountain 😛 Jammer want hijs wel vet! Wij gaan volgend jaar, wordt de 3e keer maar kan er geen genoeg van krijgen. ( voel me echt een klein kind als ik daaraan denk hihi) :yay:

Martine -

Er was toevallig nog een meisje voor mij en die kwam helemaal wit terug (wij waren net aan de beurt) en zij had zichzelf helemaal ondergekotst en het karretje + degene achter haar ook… Ooooh dat was zóó erg.. Het was de 1e x dat ik in Space Mountain ging dus ik dacht meteen van: ‘wow, wat is dit voor erge achtbaan?!’ :haha:

Sabine -

Haha oh wat verschrikkelijk! :haha: Dan schrik je wel ff als je de 1e keer ergens in gaat ja.

Claudia -

Leuke foto’s! Ik mis de vakantie zeker, maar ik vertrek zondagochtend naar Turkije, dus heb nog iets tegoed 😀

Martine -

Zooooo lekker zeg!! Enjoy!

Reageer ook