NYX Powder Blush: Taupe (PB 11)

De blush van NYX in de kleur Taupe (PB 11) stond al wat langer op mijn wensenlijstje. Het is een goede, donkere blush voor lichte huidjes. Je kunt hem gebruiken als blush (dûh) maar ook juist om het gezicht wat meer definitie te geven..shapen. En aangezien ik nu toch bij de Douglas stond in de Kalverstraat van Amsterdam, kon ik deze blush net zo goed meenemen. Hoewel NYX nog steeds goedkoper is om via internet te bestellen, kocht ik het toch gewoon. De blush kostte me (geloof ik!) €9,95. Op internet is de blush €6,99 en soms heb je dan ook nog weleens korting. Maar goed, dan betaal je weer verzendkosten natuurlijk.

De blush Taupe van NYX bevat 5,2 gram en is 12 maanden houdbaar. Ook is het product cruelty free. Altijd fijn om te weten! De naam van de blush verraadt de kleur al. Taupe is een lichtbruine taupe kleur met zeer subtiele, zilveren shimmers voor net iets extra glans maar zeker niet teveel.

De verpakking is gewoon oké, niet bijzonder..maar de inhoud ziet er wel leuk uit met van die soort ‘mozaïekstukjes’. Je kunt de blush op de appeltjes van de wangen aanbrengen in combinatie met een highlighter voor een wat mysterieuze, natuurlijke schaduw. Of je kunt juist een felle blush gebruiken en Taupe om net een streep onder de appeltjes van je wangen aan te brengen richting het bovenste gedeelte van je oren. Op die manier poppen je jukbeenderen opeens uit je gezicht en dat staat ook heel mooi, zeker in combinatie met een andere  kleur blush.

Om te shapen kun je ook een klein beetje omhoog blenden richting de slapen en bij je voorhoofd. Net als dat je met een bronzer zou doen. Gebruik de blush ook om je kaaklijn te verscherpen, dit maakt het gezicht optisch weer iets slanker. Ik vind Taupe zelf het mooist om mee te shapen, het is voor mij en ik denk voor veel dames met een lichte huid de perfecte kleur om te shapen.

Verder is de blush goed te blenden en de pigmentatie is prima. Taupe is niet té gepigmenteerd zoals sommige andere blushes, hierdoor sla je niet zo snel een flater als je hem aanbrengt op het gezicht. Het Pipo-de-Clown-effect is dus gelukkig minimaal.

Hier heb ik Taupe gebruikt om te shapen en verder heb ik niets op van make-up (dus geen andere blush en/of een highlighter). Ik heb licht mijn kaaklijn aangezet en wat sterker een lijn gezet onder de appeltjes van mijn wangen. Hierdoor vallen mijn jukbeenderen meer op. Ik denk dat je goed moet kijken om het te zien en dat is juist de kracht van deze blush. De pigmentatie is prima genoeg om het natuurlijk te houden maar je hebt wel degelijk een effect! Ik ben er blij mee, een goede aankoop wat mij betreft!

Gebruik jij ook weleens blush om mee te shapen en wat zijn jouw aanraders?

50 reacties

Veronika -

Martine, wat ben je mooi = )! Lekker au naturel staat je heel goed :jep: !

Martine -

Dankjewel, ook weleens leuk om te horen 😉

Cynthiiaa -

Hell yea, beste bronzer ooit! Ook al heet hij Blush, gek hé? Ik gebruik hem ook al bijna een jaar voor het shapen, ben bijna door nummer twee heen. :””) Bad, I know. Binnenkort moet ik er nog eentje gaan bestellen, ik koop hem trouwens op Ebay, wist niet dat hij ook in NL werd verkocht, dat is natuurlijk nog beturrrr! ME LIKE. Hij ziet er ook goed uit op je huid, lovely. :)

jana -

Perfecte kleur om te shapen :) x

femketje -

deze blush zou voor mijn lichte huid echt perfect zijn om te shapen 😀

Denice -

Mooi!

miranda -

Wat een mooi effect.

Deborahschrijft -

Wat is NYX duur in de winkel zeg! Gelukkig heb ik bij Boozyshop nog de blush besteld die ik graag wilde hebben, dat is de peach blush.
Vind de NYX blushes erg fijn, ik had Chocolate Moosse al in mijn bezit!

Groetjes,
Deborah
Deborahschrijft.blogspot.com

Tedje -

Ziet er goed uit! Ik denk dat ik deze maar eens moet aanschaffen hihii

Rhonda -

Bedankt voor de info Cari!!
Meiden van LLG is het niet eens tijd voor een beantwoorden knop voor de reacties? Ik wil soms reageren op iemand of zie jullie antwoord op iemand en dan moet ik zoeken op wie jullie nou reageren. Is het mogelijk om een beantwoord knop te krijgen? Of is er misschien een reden dat jullie dit expres hebben gedaan?

Willemijn -

Hoi Ronda! :) Ik geloof niet dat ik helemaal snap wat je bedoelt. Er staat onder elke comment een reply knop, waardoor je op iemands comments kunt reageren. En als iemand ergens op reageert springt die comment ook in, zodat je ziet dat het een reactie op iemand is. Zie jij die niet? Of bedoel je iets anders?

Kelly -

Ik had al veel goede verhalen gehoord over deze blush, en hij lijkt me inderdaad ook de perfecte kleur om mee te shapen! Ik shape mijn gezicht de laatste tijd ook wat vaker, en daarvoor gebruik ik Suede van Sleek. Een hele neutrale kleur, die ook echt perfect is voor het shapen! Hij staat je goed, en ik wil hem nu ook 😉

Daniëlle -

Staat je erg goed! Ik wist helemaal niet dat ze bij de Douglas in Amsterdam NYX verkochten! Ga er volgende week maar eens even kijken dan :).

Chantal -

Wauw, echt een mooie blush

Nora -

Jep, Harmony van MAC is mijn favoriet ever, zo fijn! Ziet er mooi uit hoor Martine!

pretty beauty land -

ooh wat een mooie kleur!

Kelly -

Deze blush ziet er echt fantastisch uit!!

Natasja -

Haha, heb hem net gisteren besteld bij Boozyshop! :yay:

Wojis -

Zo’n kleur die iedereen wel past, zeker mooi, staat je ook heel goed. Ik heb er geen van NYX staan wel op de lijst, zal deze er ook op doen.

ValleyDoll -

Das een erg mooie en handige blush precies ! Die van NYX vind ik sowieso wel erg fijn.

Yak Man -

Dat is zo’n mooie blush :o.

Sophie (mademoisellesophistique.wordpress.com) -

Ik denk dat het wel leuk was geweest om ook een voor-foto te zien. Heel mooi effect wel.

Rhonda -

Ik gebruik hem ook al een tijdje. Wat ik vooral fijn vind is dat het een koele ondertoon heeft. Veel bronzers zijn warm en zijn daardoor veelste oranje voor mij. Deze blush was dus echt een uitvinding voor mij, erg jammer dat webshops moeten stoppen met het verkoop van nyx…onzin!

Esmay -

Dit is volgens mij echt dé perfecte blush om mee te shapen zeg 😀
Ik hoorde wel vaker dat vele beautyguru’s op YouTube deze ook gebruiken, dus ik willll!

Sofie -

Ik probeerde deze al maanden te bestellen (via boozyshop) maar hij was steeds uitverkocht. Nu de webshops moeten stoppen met NYX te verkopen, kon ik hem toch nog op de kop tikken! 😀 hopelijk komt hij snel aan!

eva -

mooi

Marjolein -

Oh die gebruikt Nikkie van Nikkietutorials altijd toch? Vind het effect in ieder geval wel mooi! En echt stom dat er blijkbaar een verbod komt op de verkoop van NYX in de Benelux, hoorde o.a. Boozyshop er ook al over. Grr!

beautybysandra -

Wat een mooi kleurtje =)

Anne Solveig -

Oeeeeh pretty! :yay:

Rose -

wauw mooi kleurtje zeg! gaaf

Beauty by Linde -

Oeh die staat ook op mijn wishlist! Ga hem binnenkort maar eens bestellen via boozyshop!

Jet -

Wat een supermooie blush! Hij staat je erg mooi :)

Milou -

Wat een goede kleur om te shapen. Hij past perfect bij jouw huidskleur!

Laura Louise -

Heeel mooi!! En die strikjes oorbellen zijn schattig 😀

Charile -

Wauw echt super mooi!

Amanda -

Deze staat nog op mijn wishlist, hij lijkt me zo fijn!

Lisa -

Toen ik in de douglas (waar ze nyx gaan verkopen) of ze dat al binnen hadden, Vroegen ze me allemaal wat dat voor merk was, ze hadden er nog nooiy van gehoord.. goeie reclame voor als je het gaat verkopen -.-

Martine -

Hmmm..aiaiai

Marieke -

Deze is inderdaad beroemd als shaper! Mooi dat ie niet te oranje is. Ik gebruik zelf W7 Honolulu bronzer om te shapen, die is wel iets oranjeder, maar niet veel :)

Amber -

Ik heb gelezen dat NYX de webshops in de Benelux verbiedt om langer NYX te verkopen, weten jullie hier meer van?

Cari -

Ja, Douglas heeft nu de rechten om NYX in hun winkels te verkopen, hierdoor mogen de webshops in de Benelux geen Nyx meer verkopen.

Beatrijs -

Deze blush is echt zo fijn! :) Idd perfect om te shapen als je een lichte huid hebt. Trouwens een tip voor mensen die op ebay kunnen kopen: verkoper beautydiscount07 heeft de blush voor €6,90 incl. verzendkosten.. hier heb ik ’em ook van. :)

Somelikeitdoubledutch -

Inderdaad, bij die verkoper heb ik ook lipsticks en pigmenten van nyx gekocht, echt wel een aanrader inderdaad. Ebay is ook altijd zo goedkoop ik ben helemaal verslaafd haha :)

amanda92love -

Misschien leuk weetje bij boozyshop online is er nu 20% korting op Nyx producten omdat Nyx niet meer wil dat er bij online shops binnen Benelux hun producten worden verkocht

Martine -

Echt? Wat naar zeg! Dan hoop ik toch echt dat er meer Douglaswinkels NYX gaan verkopen!

Cari -

Daarom juist. Omdat de Douglas Nyx gaat verkopen mag Nyx niet meer via webshops in de Benelux verkocht worden.

lonneke -

wauw, echt een mooie blush! Staat echt heel mooi! :)

Lisa - Une Belle Vie -

Wauw supermooie blush! Staat je ook goed :) Ik denk dat je via internet duurder uit bent (uiteindelijk) met verzendkosten en alles, en als je hem dan in het schap ziet liggen zou ik hem ook meenemen!
xxx

Reageer ook