Look of the day: Black Flowers

Ik wilde een bloemetjesbroek, een zwarte broek én een gewaxte broek. Wist ik veel dat er ook een broek bestond die alle drie in één had! Ik liep er spontaan tegenaan toen Martine en ik afgelopen woensdag aan het shoppen waren. Een gewaxte zwarte broek met barok-/bloemenprint! Super tof! Ik liet heb zien in de shoplog en beloof de een outfit-artikel. En daarom vandaag een outfit-artikel met de broek. Inclusief een ‘Face of the Day’. Oh, en met die zwarte lak pumps die ik ook kocht.

Laten we beginnen met de make-uplook. Uiteraard gebruikte ik mijn favoriete palette van dit moment: het Sleek Au Naturel palette. Maar over de ooglook zo meer. Want de lippen en de blush mogen ook zeker niet vergeten worden. De blush is Star Wonder van MAC, een limited MSF en helaas voor wie ‘m wil – niet meer te koop. De lipstick is van Rimmel London, uit de Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick lijn. Ik dacht dat babyroze mij nooit stond, maar deze kleur vind ik echt geweldig! Doordat ‘ie mat is, is het minder popperig, maar de kleur is wel heel lief en zoet. Zeker met de donkere outfit is dit mooi. Het is trouwens nummer 101. Mijn foundation is van Max Factor en ik heb een klein beetje poeder van Maybelline (Dream Matte) gebruikt.

De ooglook die ik hier draag is dus gemaakt met mijn Au Naturel palette van Sleek. Hoe kon het ook anders. Ik ben helemaal weg van dit palette! Ik gebruikte Honeycomb, een vanille/baby gele lipstick op mijn bewegende ooglid (mijn nieuwe favoriete kleur!) en zette mijn crease flink aan met Bark – een matte donkerbruine oogschaduw. De randen blendde ik met Toast. Wat oogpotlood van Urban Decay in de kleur Smog, mascara van Max Factor en klaar is kees!

En dan nu over naar de outfit!

Zwart is een kleur die ik normaal nooit – maar dan ook echt nooit – draag. Het is eigenlijk een veel te donkere kleur voor mij. Maar ik was zo verliefd geworden op deze zwarte gewaxte jeans van Zara… Om de outfit wat minder zwart te maken draag ik een jasje van C&A in een bordeaux kleur. Door het leer-accent matcht het jasje perfect met de broek, als je het mij vraagt. Doordat ik de bordeaux kleur, die mooi bij mijn huidskleur en haar past, straalt mijn gezicht dus wat meer en is het zwart minder ‘hard’. Mijn top is trouwens van de H&M. En mijn schoenen zijn uiteraard de zwarte lakpumps van de Zara die ik ook liet zien in de shoplog. Mijn bril is van Ray-Ban. Verder draag ik een bordeaux kleurige armband van Sal y Limon en een donkergroene van I Am.

Martine had trouwens mijn haar heel mooi gekruld met een stijltang, maar helaas bleef het niet lang zitten. Na een uur was alles grotendeels uitgezakt. Zo jammer! Op de foto’s zie je nog een restje ervan. 😉 Ook best leuk, toch?

Heb jij een bloemenprint broek? Of zo’n lipstick waarvan je dacht dat ‘ie je vreselijk zou staan, maar blijkt dat ‘ie toch best heel leuk is?

105 reacties

Ella Nola -

Zo’n leuke broek! Jammer dat ik dit nu pas zie, want hij is allang natuurlijk uit de collectie

Diedje -

Woow wat een mooie outfit hier heb ik nou echt wat aan. ik ben geen kei met dingen combineren. Superleuk willemijn

xx een trouwe lezeres

Maartje -

Ik vind het echt een super leuke outfit! De broek staat je inderdaat erg goed, en bij is leuk gecombineerd met het vestje. Ookbdie hakken staan er leuk bij :)) xx

Sabrina -

Supermooie outfit :-)! Die broek heb ik ook en de kleur van dat vestje is geweldig! ‘t staat je heel goed.

Ilja -

Staat je super! :yay:

Renske -

Die kleur van dat jasje staat je prachtig!!!! Eindelijk weer eens wat anders dan bruin 😉

Eva -

Wat een sexy kont! :)
Heel mooi jasje en de armband vind ik ook heel leuk!

Mara -

he !

jullie zijn echt toppers !
heb gisteren geshopt en heb ( mede door jullie !! ) een bloemetjesbroek aangepast bij vero moda het was een supermooie broek maar helaas zat hij aan de voorkant niet heel mooi dus toch laten hangen.. maar bij de only kwam ik een supermooie zwart gewaxte broek tegen met jawel weer een printje , een slangenprint. ik dacht dat het ordinair zou worden maar hij staat echt supergoed en totaal niet ordinair !
THANKS GIRLS X

Mariel -

Je broek vind ik echt geweldig!

quinty -

super leuke outfit het staat je prachtig!

Jelkje -

Oh die broek is echt héél erg gaaf! En die armbanden vind ik ook super tof!

Leuke outfit, zeker weten!

Michelle -

Hey! Ik kan nooit iets vinden in de Zara in Groningen, waar lagen deze broeken toen jij de broek kocht? Het personeel weet doorgaans ook erg weinig.. -_-

Willemijn -

Eh ergens links vooraan. Bij de wat ‘luxe’ kleding zeg ik altijd maar.

Michelle -

:yay: Thanks

Kimberly -

Die broek staat je geweldig zeg!

Liesbeth (candyandtreats) -

SUPERmooie armbanden en wat een zalige broek, ga ik zeker eens naar zoeken bij Zara, erg mooie look!

<3

Black sheep of beauty -

Zwart staat je prachtig!!

BeautyNailsFun -

Wauw Willemijn, dit staat je goed! :)

Olga -

Idd die broek is stoer maar toch bij jou ook wel sexy!!!

Laura -

Ik vind het een geweldige outfit! Stoer, maar ook classy en vrouwelijk. Zelf heb ik een felgekleurde bloemenprintbroek van Monki, maar die draag ik toch het liefst ‘s zomers. Ook heb ik een zwarte gewaxte broek. Die draag ik nu weer vaker. Maar die broek die jij hier aan hebt, rockt echt!

Chantal -

Leuke outfit, vooral de broek is super leuk

jana -

Mooie outfit , wow die broek is zo mooi 😀 x

Catootje -

Wauw, wat zullen de mannen omkijken als jij voorbij loopt! Echt classy en een tikkeltje stoer. Iets voor lookbook!!

Emilie -

Haha, ik heb deze post vanmiddag in het ziekenkamertje op school gelezen, ik kon op dat moment wel een beetje opvrolijking gebruiken. 😉

Je outfit is erg leuk en de broek is gewoon WAUW :heart: !

Cynthiiaa -

Woh, dit is echt een incredible outfit! Goddelijke broek, jezus, wat vet! Ik vind het printje zo ontzettend stoer, helemaal in combinatie met de heels, dat staat op één of andere manier heel sexy. Sowieso heels, maar nu hoe het gecombineerd is, wauwie!

Shelly -

Leeeeuk =D

xx_Patries_xx -

wow staat je echt goed zeg, je hebt een heel mooi figuur

Anja -

Je ziet er goed uit, die broek staat je echt heel erg mooi!

Esther -

Wat staat die broek je onwijs goed Willemijn! Echt helemaal super. Wat ben je toch ook een mooie vrouw ! Liefs

Lovethatmakeup -

WAUW HANDSOME CHICK! Wat zie je er goed uit, helemaal Willemijn stijl. Ben verliefd op de broek en ga zeker even de Zara checken!

Anouk -

Aahw Willemijn, wat zie je er prachtig uit!! En die broek is echt ge-wel-dig, ik ben ook op zoek naar zo’n broek! Ik heb hem nog niet kunen vinden in de online shop, maar ik ga deze zeker scoren!

Meiden, ga zo door, ik vind jullie site echt geweldig :love:

Liefs!

Ruby -

Staat prachtig!
Je hebt echt een perfect lichaam!
Ben een groot fan van jullie site, ik ben zo’n bezoeker die eigenlijk nooit een comment plaatst, maar alleen leest.
Maar hier moest ik toch even op reageren! :)
XX

Willemijn -

Ah dankjewel Ruby, super lief :)

Amanda -

Ik zei het laatst al jullie hebben altijd leuke jasjes aan. Het is gewoon niet eerlijk! Ik vind nooit wat leuks bij de winkels waar jullie ze vandaan halen haha

Esther -

Die broek staat je echt geweldig!

Tessa -

Wauw ziet er goed uit :heart:

Allissa -

Die broek staat je echt ontzettend goed!

Evelien -

Heel erg leuk! Ik heb net het au naturelle pallette besteld.
(Ik heb trouwens een klein foutje ontdekt: een vanille/baby gele lipstick op mijn bewegende ooglid. Ik denk dat het oogschduw moet zijn 😉 )

Tedje -

Die broek staat je prachtig, helemaal in combinatie met die pumps!

Merel -

Die broek, god ik ben er helemaal verliefd op en dan helemaal in combinatie met de pumps. Super leuk!
Ik heb geen bloemenprint broek, ik kan negens een perfect zittende vinden en niet precies hoe ik het graag wil.

beautybysandra -

Ziet er erg leuk uit =)

MySuperSweetLife -

Hele leuke outfit! Vind je broek en jasje echt prachtig!
Liefs

Rinske -

Staat echt prachtig! Echt heel erg mooi gecombineerd, vooral met die schoenen ook erbij. 😉

femketje -

die broek staat je echt gorgeous 😀

maaike -

Echt super leuke outfit!

Claudia -

Wauw! Gaaf! als ik niet al een nepleren broek eraan had komen (stomme h&m, half september besteld, pas eind oktober/begin november verstuurd?!), had ik hem misschien ook wel gekocht!

Jolien -

ziet er goed uit!<3

lonneke -

Oh wat een lieve broek! Love the outfit! :love:
x

Rosamina -

You look mighty fine. Echt heel leuk, love it!

Anneke -

Wauw, die broek staat je echt geweldig! Sowieso een leuke outfit :-)

miranda -

Wat een leuke outfit :-)

Amber -

Oké; vanaf nu moet je gewoon zwart gaan dragen! Wat maakt deze outfit je ongelovelijk sexy zeg! Het jasje en de broek passen perfect bij elkaar en laat je figuur er mooi in uitkomen. Jep, ik vind dit de leukste outfit van je tot nu toe!

Mayara Esther -

Wauw, je outfit is zo mooi. :)

Lynnhe -

Wauw, wauw wauw! Het staat je prachtig en je hebt trouwens ook een mooi figuur.

Ester -

Super outfit! In de shoplog vond ik de broek niet geweldig maar nu je hem aan hebt is hij toch wel erg gaaf!

Nanda Love -

Supervette broek!

Denise -

Wauw wauw wauw! Ik zocht hem op de Zara site, maar kon hem niet vinden. Wat was de prijs?

Sepideh -

super leuke look! ik zou dat jasje ook wel willen hebben! 😉

Sophia -

Mooie outfit! En dat jasje, liefdeeeee :)

katrien -

Oeh ik ben jaloers! echt een heel leuke outfit. lekker vrouwelijk en sterk.. en dat jasje.. oohh!

Bertine -

wat een gave outfit! die broek staat je echt goed:) Is dat een SYL armband?

martina -

je ziet eruit als een vamp!
erg mooi de schoenen broek……totaalplaatje!

Eliza -

Geweldige broek, staat je onwijs goed!

Elien -

Wauw Willemijn, ik ben echt verliefd op die broek! :heart:

Marieke -

Wow, fantastische outfit Willemijn! ik vind je kledingstijl zo veranderd ten opzichte van een paar jaar geleden; van meisjesachtig en casual naar stoer/vrouwelijk/sexy. Love it! Ik heb de broek ook gepast maar hij was helaas te kort, zoals altijd het geval is bij broeken van de Zara (ik ben 1m77 en heb in verhouding lange benen).

Willemijn -

Dankjewel :) Lief! ja het is mijn voordeel, bij mij zijn broeken altijd te lang en ik hoef deze eindelijk eens niet om te slaan 😀

Lotte -

Wat een mooie stoere outfit! Looking goooood!;)

Samantha -

Wow! Ik had niet gedacht dat ik zo’n broek leuk zou vinden, maar ik vind hem echt super! Je hebt dan ook een prachtig figuur, dus hij staat je ook erg mooi. :)

Nathalie -

Mooi outfit! Ik vind die broek helemaal gewedig!

xxx

Desirée -

Wowww staat je wel echt heel erg goed hoor!

SIlke -

Wat een onwijs gave broek. Je staat er echt heel erg mooi mee!!

Debora -

heel mooi !

Femke -

Het staat je (zoals hierboven ook al wordt gezegd) echt ontzettend goed! Het printje vind ik echt heel schattig :) Je hebt de broek tof gecombineerd met dat paarse, erg gaaf!

Audrey -

You go girl!! Die broek staat je super :heart:

sylvia -

:linlove: Die hakken maken je sexy !!!!!!!!!!!!! :heart:

Hannelore -

De broek staat je echt super leuk!

Charile -

Wauw, staat je geweldig ^^

Tamara -

Super mooie vestje! Staat je goed…

Paola -

De broek zit je echt perfect en ik vind hem ook super leuk gecombineerd!

Hester -

Echt een geweldige broek, en je hebt hem ook heel leuk gecombineerd. Gotta love your jacket! Of eigenlijk, je hele outfit!

Do -

Wauw superleuke look! Je hebt ook een prachtig figuur, die broek staat je echt goed!
En die armbandjes :heart:

Joyce -

ik vind die broek tóp, superleuk en geweldig gecombineerd!

Diedeke -

You look gorgeous!

Sofie h -

OMG! Die broek staat je geweldig!zeer mooie outfit en make up look!

Natasja -

Mooi plaatje Willemijn! :) prachtige broek! :love2:

Ellis -

Wauw dit staat je geweldig! Heel stijlvol!

Esmay -

Supermooie broek! Ik heb ook zo’n eentje alleen dan met panterprint, zo tof!
Mooi jasje ook! Past perfect!

AnnaSophia -

Wat een mooie broek!

Jorinde -

Toffe outfit :-)

Marjolein -

Hele toffe outfit, lekker stoer maar toch ook vrouwelijk door de hakken! En mooie armbanden zeg! :)

amanda92love -

Die broek zit echt mooi bij je zeg :)

Brigitta -

Wauw, staat je geweldig! Ik wist het wel 😉 en zei het al bij je preview :)

Patricia -

Wauw mooi hoor !

Nynke -

Oh wauw!
Staat je echt supergoed dit!
Ik wil die broek.. <3

Linda -

Gave look!! Ik vind dat jasje ook echt prachtig!

Lifesplash -

Freakin’ mooie broek. AAAAAAAAAAAH Oké oké. To-do voor vandaag: naar de website van Zara surfen en die broek opzoeken. Ik vind je combi met je andere kleren er ook heel goed bij staan! Je lijkt heel jong in die outfit – nee, geen belediging dat je oud bent of zo hoor! -, en lekker classy. Je nieuwe pumps erbij, +1. Oh en een lovely natural ooglook! :)

Laura -

mooi! Zelf heb ik geen bloemetjesprint broek. Dat zal mij ook niet staan. Wel ben ik nog op zoek naar en mooie lipstick.

Lotte -

Supertoffe broek, zeg! Staat je heel erg goed en die pumps zijn echt prachtig.

Klein foutje (lijkt me): “Ik gebruikte Honeycomb, een vanille/baby gele lipstick op mijn bewegende ooglid (mijn nieuwe favoriete kleur!)” Ik denk dat je daar niet lipstick bedoelt, haha!

Martiniii -

Hahaha, ja wel joh ..wij zijn zo vernieuwend 😉

Ine -

Wauw willemijn staat je super goed! En de pumps maken het ook helemaal af!

dita -

Wow staat je prachtig!

Angel -

Het staat je echt prachtig!! Heel goed gestyled, vind het zelf altijd superlastig om dingen te combineren. Mooi dat je het niet zo zwart hebt gekregen zeg maar :)

Emilia -

Staat je mooi zeg! Dat jasje heeft een prachtige kleur!
En die lipstick staat je inderdaad heel goed, heel mooi dat matte :)
X

Nora -

Jeetje, bij het zien van de preview dacht ik “hoe kan zo’n broek iemand nou mooi/classy staan”… à là :’). Wat heb je toch een bizar goed lichaam en een lieve uitstraling! Ik vind het jasje trouwens ook te gek. Mooi! :)

Nora -

Ik heb trouwens géén bloemenprintbroeken (ik ben een fan van zwart en van effen kleuren bij mijzelf!) en ik dacht dat lipstick mij sowieso niet zou staan. Pas sinds ik beautyblogs volg ben ik wat nieuwsgieriger geworden en iedere keer dat een kleur mij mooi staat heb ik weer zo’n geluksmomentje omdat het onverwachts is. Een donkere kleur als Black Cherry van Revlon (wat overigens nu mijn favo lipstick ever is, ook omdat’ie heel lichtjes gedept gewoon een perfecte mylipsbutbetteris) was toch wel de meest heftige ontdekking voor mij!

Reageer ook