FOTD MAC Marilyn Monroe: Charmed I'm Sure Lipstick

De MAC Marilyn Monroe collectie kwam vorige week zaterdag (6 oktober uit) bij de MAC counters in Nederland. Een mooie collectie met zachte, warme kleuren (gezien de blushes), maar ook een aantal prachtige lipsticks voor het najaar. Mocht je toch nog niets hebben gekocht van deze collectie, wie weet komt daar vandaag verandering in.

En bij een MAC Marilyn Monroe lipstick hoort natuurlijk wel een soort ‘copy-the-look’ van Marilyn Monroe herself. De lipstick is een hele diepe, baksteenrode kleur met een koele ondertoon. De Charmed I’m Sure lipstick is mat en bevat 3 gram. MAC lipsticks kosten zo rond de €18/€19. Inderdaad aan de prijs, maar daar krijg je ook kwaliteit voor.

Ik merk dat de lipstick doordat het mat is, iets uitdrogend aanvoelt, maar dat komt pas na 6 uur dragen. De kleur blijft ook doordat het mat is juist heel lang zitten. Ik bracht de lipstick om 3 uur ‘s middags aan en om 11 uur ‘s avonds na het avondeten zat het er nog prima op. Wow! Dat vind ik altijd wel heel fijn aan de matte lipsticks van MAC, die supergoede houdbaarheid.

De look. Ik heb gebruik gemaakt van de NYX Powder Blush Taupe en het Sleek palet Au Naturel. Ik heb hiervan de kleuren Nougat (mat wit), Taupe en Bark (koel bruin) gebruikt. Om de look te setten gebruikte ik Too Faced Shadow Insurance.

Nougat bracht ik aan over het hele ooglid. De NYX Powder Blush Taupe gebruikte ik in de crease en onder mijn oog als schaduw. De kleur Taupe uit het Sleek Au Naturel palet depte ik op de bolling van mijn ooglid voor wat extra glans. Ik gebruikte het UD 24/7 pencil in de kleur Zero om de tightlinen en om een streep op het ooglid aan te brengen. Deze streep heb ik zonder ‘wing’ gedaan, ik heb het rond laten lopen om mijn ogen een iets rondere vorm te geven.

Als blush gebruikte ik MAC Starwonder. Op mijn lippen zit natuurlijk de MAC Marilyn Monroe Charmed I’m Sure lipstick. De mascara is van CK One. Eigenlijk een hele simpele alledaagse look. Zeker als je een wat minder felle lipstick of gloss zou gebruiken.

En natuurlijk heb ik ook gedacht aan het beroemde moedervlekje van Marilyn Monroe. Omdat ik eigenlijk al genoeg sproetjes/moedervlekken in mijn gezicht heb, heb ik een moedervlek uitgekozen die (voor jullie) rechtsboven bij mijn lippen zit op mijn wang. Ik vind het wel leuk om zo nu en dan een extra schoonheidsideaal te faken, haha! Dit heb ik gedaan door een eyelinerkwast zachtjes in de kleur Bark te deppen van het Sleek Au Naturel palet. Ik zette een klein stipje en tadáá! Het maakt de look net iets meer af!

Wat heb jij gekocht van de MAC Marilyn Monroe collectie of ben je dit keer wél braaf geweest voor je portemonnee?

40 reacties

http://www.articlesnatch.com -

It’s a slightly textured thin layer that causes a sort of sparkly effect when indoors. This allows you to watch videos and view pictures that are saved on your card. We have lots of options like Canon, Hitachi, Kodak, Sony, Panasonic, Philips and Samsung.

Cynthiiaa -

.. Ok, ik trapte erin dat je een schoonheidsvlekje had.. ¬¬ Dacht serieus, oh wauw, nog nooit eerder gezien, staat haar goed. Gorgeous lipstick ook! Haha, echt leuk gedaan. Dit soort looks staan je zo ontzettend goed, sowieso lipsticks. Echt.. groen of blauw, alles staat je! Classy lady!

Summer -

Heel mooi en naturel!

Ester -

Mooie items! Vooral die lipstick is geweldig! Wist je trouwens dat je niets kunt invullen in het tekstveld bij de comments als de gele banner onderin actief is? Die moet je eerst wegklikken, best wel irritant eigenlijk…

Daniëlle -

Staat je heel erg god! Echt een prachtige kleur.

Lisa -

Die lipstick staat je geweldig mooi! :)

Black sheep of beauty -

Jammer dat de LE’s van MAC altijd zo snel weg zijn. Deze is echt prachtig. Ik heb wel Rocker van By Request kunnen bemachtigen. (zonder verzendkosten)

Mariel -

Mooie look!

Nena -

Martine Monroe 😉

Bellachique -

De lipsticks waren echt big love in deze collectie! Staat je echt heel mooi! Ik heb zelf Scarlet Ibis gekocht en ben er echt in de wolken mee! 😀

Frauke -

Wat een mooie lipstick, de verpakking is ook echt dikke liefde! Mooie blush ook :)

Kimberley -

Mooie look heb je gemaakt! De kleur staat je erg goed zeg. en dat moedervlekje past er ook helemaal bij hihi. 😉

lonneke -

erg mooie look! mooi kleur lipstick, staat je erg goed! :)

Milou -

Wat een prachtige look. Die lipstick staan je fantastisch, Martine!

Sofie -

Ow, it’s just so pretty! 😀

Lotte -

Heel erg mooi! Ik hou daar wel van, zo’n nude ooglook met een knallende lipstick. Staat je goed!

Tedje -

jaa hij is prettyyy

Helen -

Hele gave look, weer eens wat anders! Maar het past wel echt enorm goed bij je, vind het helemaal jou! :)

Beauty by Linde -

Lekker kleurtje, staat je goed! Je huid ziet er ook mooi uit in deze foto’s :)

Kimberly -

Wat een beauty!! :dance: En de look die je erbij hebt gemaakt is echt mooi! 😀

Sara -

Ik wou echt dat ik enkele stuks had gekocht, maar geen geld jammer genoeg ):

Chantal -

Echt een prachtige look!

Selma -

Prachtige look! En die lippenstift staat je heel chique!

Lisa -

Mooie lipstick! Leuk dat je zelf dat moedervlekje hebt gecreëerd haha xoxo

Esmay -

Je lippen is de echte eyecatcher, precies zoals het hoort bij zo’n verschrikkelijk mooie lipstick!

Amanda -

Wat mooi!

Emilia -

Hele mooie look! En de kleur van die lipstick is echt geweldig :)

Jorinde -

Erg mooi. wat fijn dat hij zo lang blijft zitten!

Roseary -

Wat een mooie dieprode kleur! Lijkt me een hele fijne lipstick!

Evelien -

Mooie look!
Fijn dat de lipstick zon goede houdbaarheid heeft!
Wat ik mij afvraag: geeft een lipstick van MAC af? Of heb je dat niet door de goede houdbaarheid?
Ik wil graag wel meer lipstick dragen, maar alles geeft bij mij zo af, en dat is niet zo handig als ik mijn dochter van 5 maanden een kusje op haar hoofd wil geven, hahaha.

Paola -

Super mooi! Het moedervlekje geeft het wel een extra leuke touch! Ik heb niks van deze collectie gekocht.

Amber -

Leuk dat je die moeder vlek hebt gefaked. De ooglook is goed gelukt. De lipstick ziet er prachtig uit, heel mooi!

Natasja -

Mooi! Haha dat moedervlekje doet het hem 😉

dita -

Mooi hoor

diedeke -

Wauw mooi Martine!!

Pst. Wanneer komt het stashfilmpje van Willemijn 😀

Charile -

Echt een mooie look die je inderdaad makkelijk overdag kunt dragen. Staat je heel goed 😀

beautybysandra -

wauw, echt prachtig!

Lifesplash -

Die lipstick, c’est joooolie. <3 (Sprak Monroe nou Frans, haha? Of ach.. de Franse taal moet mij altijd aan haar denken!) Mooi kleurtje, ik vind de MAC collectie alleen niet zo bijzonder. Deze lipstick jammer genoeg ook niet, leuk kleurtje is het zeker maar ik zal die prijs er niet voor over hebben.
Ik vind je look voor de rest leuk, perfect voor dagelijks gebruik! 😀

Elly Kellner -

Misschien bedoel je Brigitte Bardot? :doei:

Roos -

Hoi Elly kelner jij hebt toch de in/outro gezongen? Je hebt echt een superstem!

Reageer ook