Beyoncé Midnight Heat

Stomtoevallig had ik dit geurtje bijna zelf gekocht laatst bij de DA. Gelukkig had ik dat niet gedaan, want Willemijn had Midnight Heat van Beyoncé al voor me klaar liggen in de testmand! Yes, wat was ik blij toen ik dat paarse doosje zag. Vandaag ga ik proberen te raden wat voor noten deze geur bevat.

Eerst de praktische informatie maar. Beyoncé heeft al een tijdje haar eigen geurenlijn. Ze begon met de geur ‘Heat’ en al snel volgde ‘Heat Rush’. Daarna kwam ze met de geur ‘Pulse’ waar nu ook een zomereditie van is. En nu is deze lekkere, zwoele geur aan de ‘Heat’ lijn toegevoegd: Midnight Heat. Deze geur is sinds augustus (2012) te koop. En voor €16 ben je al de trotse bezitster van Midnight Heat. Check de prijzen maar:

  • Eau de Parfum 15 ml €16,00
  • Eau de Parfum 30 ml €26,00
  • Eau de Parfum 50 ml €36,00

Ik vind de kleur paars mooi gekozen voor een geur die Midnight Heat heet. De naam klinkt ook als een zwoele zomeravond..ik waan me helemaal in op een chique cocktailfeest buiten met palmbomen en daarachter een wit strand met een blauwe zee. Heerlijk!

Omdat een geur review vaak wat saai is, ga ik proberen de noten te raden om te kijken of ik een ‘verfijnde neus’ heb. Ik denk dat Midnight Heat de volgende noten bevat: peer, gember, mandarijn ofzoiets? En ik denk ook nog een of andere zoete roossoort (pioenroos?). Haha, jemig..noten raden is niet mijn sterkste punt geloof ik. Ik ben benieuwd. Wat zit er wel in?

“Het is een fruitige, bloemachtige gourmand geur die opent met sappige topnoten van pitaya, stervrucht en abrikoos. Het hart is opgebouwd uit de paarse Mokara orchidee, de zwarte tulp Queen of the night en paarse pioenroos. De basis tot slot prikkelt de zintuigen met warme amber, patchoeli en sandelhout.”

Een afbeelding van de basis-, hart- en topnoten

Hé, hé, hé, er zitten inderdaad zoete vruchten in, alleen geen peer/mandarijn. En er zit ook een zoete roossoort in: de paarse pioenroos. Dat had ik als enige goed! Maar tja, gember..of amber..het eindigt toch beide op -ber?

De geur vind ik heerlijk. Hij is bloemig, maar niet te bloemig naar mijn smaak maar juist lekker zoet met genoeg frisheid. En het ruikt wat warm/mysterieus door vooral de basisnoten denk ik. Ja, een heerlijke, sexy, mysterieuze geur. Dat heeft Beyoncé weer prima gedaan. En ik vind de prijzen heel fijn voor een eau de parfum. Aanrader? Zeker weten en ook leuk als cadeautje door de leuke prijs!

Heb jij Midnight Heat al geprobeerd?

26 reacties

sanne -

ik heb deze geur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ik heb hem gekregen voor mijn . certificaten om dat ik zo,n goed mijn best deed op alle bij mijn certificaten een 7

Lizzy -

Heerlijke geur! :heart:

Dita -

Ben erg benieuwd naar deze geur! :)

jana -

Ik ga deze in de winkel eens ruiken :) x

Vera -

Ik ben erg benieuwd naar deze geur :)

Shelly -

Weer een nieuwe geur op mijn wishlist! :love:

BeautyenBodyBlog -

i love de beyoncé geuren!

Nynke-Boudien -

Ben erg benieuwd naar deze geur. De normale versie van Heat behoort tot één van mijn favoriete geuren.

Allissa -

Hmm ga ‘m binnenkort toch maar even testen in de winkel 😀

Amy -

Ik heb deze pas nog besnuffeld in de winkel en moet zeggen dat ik hem absoluut niet lekker vind. Ik vind hem echt te sterk :(

Ingrid -

Ik ben benieuwd! Ik ga in de winkel even ruiken.

Kimberly -

Die kleur paars is echt mooi! De geur vind ik zelf erg lekker!

beautyraiseplace -

wauw die flacon is prachtig!

Esmay -

Die ga ik dan maar eens even ruiken! De normale Heat vond ik ook lekker, maar misschien net een tikkie te zoet. Dit is dan wel ideaal misschien!

Desirée -

Ik vind hem zelf verrassend lekker ruiken. Leuke review : )

femketje -

het flesje ziet er alleen al mooi uit 😀

lin -

Haha, tof! Geuren raden! Ik zou echt zo hard falen… 😉
Klinkt als een heel lekker parfum!

Lenneke -

Hahaha, leuk dat je de noten probeert te raden! Geeft net dat beetje extra aan een review.

Nicky -

Dat klinkt als een geur die ik wel op prijs zou stellen, al is het altijd afwachten tot je hem ook echt ruikt. Bedankt voor de tip, ik was net op zoek naar een tweede parfum omdat ik mijn eerste stilletjes beu begin te geraken en dat vind ik enorm zonde. En voor die prijs kan je het niet laten :)

Suus -

Die poster… Wat een photoshop disaster! Wat hebben ze met Beyoncé gedaan? Ze lijkt wel een Sims-figuurtje! Aaaargh!

Linda b -

Ik vind hem zo verschrikkelijk stinken!

emma -

Ik wil hem ook heel graag!

milou |Shimmer-Pie -

Toevallig heb ik deze gister bij de Douglas geroken. Ik moest even een tweede keer ruiken, maa rik vond hem echt heel lekker!

Charile -

Klink erg lekker!

beautybysandra -

Klinkt erg lekker!

roxanne -

Ik ben heel erg benieuwd hoe deze ruikt, leuke review!

Reageer ook