FOTD: Nieuw, nieuwer, nieuwst met Illamasqua & Calvin Klein

Ik hou van nieuwe dingen uit proberen, nieuwe collecties, luxe merken, warme kleurtjes, nude kleurtjes, bos-kleurtjes en lekker kliederen met make-up. En kwam het niet net even goed uit dat toen ik terug van mijn vakantie kwam, er twee prachtige pakketjes vol nieuwe producten op mij te wachten stonden om uitgeprobeerd te worden! Vandaag heb ik voor jullie een FOTD met een aantal van deze producten, waarover jullie binnenkort meer kunnen lezen en natuurlijk reviews van kunnen verwachten. Maar nu eerst een FOTD!

Voor deze look gebruikte ik een aantal van nieuwe producten van Illamasqua’s autumn/winter collectie genaamd ‘Generation Q’ (alvast hier te bezichtigen in de websop, en ik zeg je alvast dit: GORGEOUS!) en producten van Calvin Klein. Want Calvin Klein heeft namelijk een make-up collectie en die zal vanaf september exclusief te koop zijn bij de Douglas in de Kalverstraat! CK One Color wordt 6 september officieel gepresenteerd, tijdens de heropening van Douglas Kalverstraat (waar ook NYX verkocht zal gaan worden!).

Op mijn ogen gebruikte ik een palletje van Calvin Klein genaamd Heat. (De rode kleur doet me trouwens denken aan een kleurtje uit Martine’s Inglot palette.) Rood op de ogen, donkerbruin in de arcadeboog en blenden met de camel-keur. Op de onderste wimperrand de bruine tintjes met een beetje van de rode kleur. Goed geslaagd, vond ik zelf! Ik maakte het af met Dip Down Fluidliner van MAC en mascara van Max Factor (favoriet!).

Als blush gebruikte ik mijn allernieuwste, favorietste, meest geweldige, prachtigste juweeltje, Sophie van Illamasqua. In een woord WAUW! Wat is ze mooi! Perzik met gouden glitters. Rarw, wat een beauty! En om het geheel nog iets sprankelender te maken, gebruikte ik Aurora van Illamasqua op mijn jukbeenderen. Een cream highlighter met een gouden glans. Ook errug mooi! Nog een beetje in de binnenste ooghoeken en ‘pop’ frisse blik gegarandeerd.

Op mijn lippen zie je Whatever van CK. Een nude kleur met een lichte frost-glans. Niet helemaal mijn ding in eerste instantie, maar eenmaal opgebracht was ik wel positief verrast. Hij past mooi in het geheel.

Verder gebruikte ik ook nog:

  • Clinique Redness Solutions Daily Protective Base
  • Bourjois Healthy Mix Foundation gemixt met MAC Studio Sculpt foundation
  • MAC Studio Finish Concealer
  • Buorjois Kohl & Contour (wenkbrauwpotlood)
  • Hema Wenkbrauwgel
  • MAC Dip Down Fluidline
  • Max Factor False Lash Effect Fusion Mascara

Ik ben helemaal weg van deze vier geweldige producten! Wat een prachtige kwaliteit en geweldige kleuren! Hier gaan jullie zeker weten meer over horen. Beide collecties zullen vanaf 6 september te koop zijn.

Kende jij (een paar van) deze producten al? Zit er iets tussen wat je graag zou willen hebben?

35 reacties

Anna -

Hey meid ben blij dat je je make-up mooi vond.. Tot gauw.. Gr. Make-up Artist v Calvin Klein

Martine -

Wat leuk dat je wat achter laat, we vonden de make-up echt prachtig! Hopelijk tot snel!

Amber -

Prachtige look, de kleuren staan je prachtig. Vooral de kleuren van het CK palette en de lipstick!

Liefs

Olga -

Mooi met die glittertjes :zzz: :zzz:

Franka -

Wordt Nyx dan alleen maar in amsterdam verkocht of ook in andere filialen van Douglas? Die look staat je trouwens supeeerr goed! X

Willemijn -

Jep, in eerste instantie alleen bij Douglas Kalverstraat en online :)

Amber -

awh, balen. :(

Jana -

Heel erg mooi 😀 x

Cynthiiaa -

Oh my god, één woord.. Stunning! Het ziet er zo mooi uit, de kleuren kloppen allemaal bij elkaar, ontzettend warm, maar toch iets anders bij jou. 😀 De tint op het ooglid staat je echt goed, ik zeg, vaker dragen! De naam van de lipstick vind ik trouwens wel hilarisch. ^^ Welke is dat? Whatever. .. ;””)

Iris -

Echt een heerlijke Willemijn-look, neutraal met toch een power-randje. Geweldig!

Eva -

Wauw dat oogschaduwpalette ziet er echt prachtig uit op je ogen.. Leuke look!

Kimberly -

Wat een mooie look zeg! Dat palletje ziet er zo leuk uit!

Femke -

Wauw, dat CK palletje! En de blush! En ook de lipstick! :linlove:

lin -

Wat heb je een mooie subtiele look gemaakt. Ben benieuwd naar de nieuwe producten!

Tine -

Wauw, hele mooie look! Heel natuurlijk ook, met net dat tikkeltje extra :)

Vera -

Wat een prachtige look! Die lipkleur vind ik ook erg mooi :)

dita -

Prachtige look

Miranda -

Wat een mooie look;D

Femke -

Mooie look,staat je leuk hoor!

Esmay -

Mooi, die koper rode kleur bij jou! 😀

Amanda -

Mooie look hoor! Staat je goed 😀

AnnaSophia -

Je ziet er mooi uit!

Evelien -

Mooi! Vooral die lipstick vind ik lekker subtiel. Ik geloof dat ik ook maar eens ga spelen met rode oogschaduw. Het ziet er mooi uit!

Lisa -

NYX wordt nu ook al verkocht bij Douglas aan de Diagonaal in Almere.

Jorinde -

mooie look en de producten zien er goed uit!

Eva -

Vind vooral de blush en de lipstick errug mooi:)

Desirée -

Mooie look! Ik vind de Illamasqua blush en highlighter echt van die ‘elke dag kleurtjes’ prachtig ^^ Mooi zijn de CK ONE producten trouwens, ik heb dezelfde lipstick ♥

Emilie -

WAUW, je nieuwe bril staat je prachtig! Een Ray-Ban? En de ooglook is natuurlijk ook erg mooi. 😉

beautybysandra -

wat een leuke look!

Paola -

Super mooie look en mooie producten!

Lifesplash -

Mooie look! Die tinten staan je heeeeel goed. Ik vind die kleuren echt prachtig, een beetje zacht maar ook weer vrouwelijk en aah lovely!

Charile -

Wat een super mooie look!

amanda92love -

Nice ik ben wel benieuwd maar de calvin klein make up maar ja weer helemaal in Amsterdam :( misschien komt het binnenkort ook op de website van Douglas’ want ze verkopen online ook Mac terwijl ze die hier in den haag nie in de winkel verkopen ben benieuwd naar de reviews :)

Lotte -

Mooie look! Vooral de ooglook is weer prachtig, wat staan die warme tinten jou toch goed! De lippenstift vind ik iets minder mooi, ‘t ziet er nogal droog uit.

Lisette -

Prachtige look. De producten zien er allemaal goed uit.

Reageer ook