Neonpink, Neonpinker, Neonpinkest!

Wat sommige mensen met ombre hebben, heb ik met neon. Ik ben echt dol op de neon trend. En dan voornamelijk roze en gele neonkleuren. Ge-wel-dig. Vandaag laat ik je zien welke neon roze items ik allemaal heb. Klik verder als je het aandurft!

Als ik de producten zo bij elkaar zie, word ik helemaal blij. Hierboven zie je de volgende producten: MAC Lipglass Style-Packed, Rimmel Lasting Finish Pop Your Pink, Orly Feel The Vibe BeachCruiser, Sleek Blush Santorini, MAC Candy Yum-Yum en NYX Narcissus.

Om het nu allemaal tegelijk op te doen, wordt wel een beetje teveel van het goede. Ik zou de lipstick bijvoorbeeld combineren met een rustige ooglook. Terwijl ik de blush eerder zou combineren met rustige lippen. Vaak benadruk je maar een product dat je echt op wilt laten vallen. Het kan best beide, maar wees gewaarschuwd voor veel omkijkende hoofden! Het leukste vind ik dat wat ik ook draag, er komen vrijwel altijd reacties. Ik had een keer Orly BeachCruiser op en het was gelijk van: ‘wow, felle nagellak zeg!’

Orly BeachCruiser

Rimmel Lasting Finish: Pop Your Pink

Maar het leukste product van al deze neon items vind ik toch wel MAC Candy Yum-Yum. Ik vind dat zo’n stoere lipstick en draag ‘m ook met plezier bij een dagje shoppen. Ik vind het altijd zo leuk dat ik dan te horen krijg dat het een supertoffe lipstick is en waar ik ‘m vandaan heb. Helaas moet ik de dames dan altijd wel teleurstellen aangezien Candy Yum-Yum in delimited edition collectie zat van MAC Quite Cute (mei 2011). Maar ik weet wel zeker dat Candy Yum-Yum vast nog een keer terug komt, dat kan niet anders!

MAC Candy Yum-Yum, NYX Narcissus, MAC Style-Packed, Sleek Santorini

NYX Narcissus is meer een lichtere roze neon variant die ook echt fel is. Helaas heb ik die weg moeten gooien na dit artikel. Na een avondje in mijn broekzak te hebben gezeten tijdens het uitgaan was’tie helemaal verlept. Maar hij kwam al wat vreemd aangeleverd, toen zag Narcissus er al niet geweldig uit. En na het swatchen voor dit artikel vond ik ‘m echt viezig gesmolten, dus jammerdebammer.

MAC Candy Yum-Yum, wat een knaller!

Ik merk wel dat veel dames wat bang zijn voor neon make-up. Het is dan ook echt behoorlijk fel. Als je het al spannend vindt om lipstick op te doen, kan ik me voorstellen dat dit wel een erg grote stap is. Grappig, dat je toch zo snel onzeker kan worden als mensen naar je kijken. Maar vaak maak je het in je hoofd veel erger/negatiever dan het eigenlijk is.

Het maakt mij eerlijk gezegd helemaal niets (meer) uit. Ik vind het alleen maar leuk die reacties, zowel jongens die zeggen ‘zo gatver’ (echt, ik moet daar gewoon van lachen als ze zo’n vies hoofd erbij trekken) als dames die vragen waar ze die lipstick kunnen kopen. Doe eens gek, probeer het gewoon een keer!

Wat voor neon make-up producten heb jij en durf je het ook te dragen? 

58 reacties

Julie -

Wow, wat mooooi, ik zat daar echt zovan :linlove:

Op die laatste foto kwam mijn broer binnen, en hij zei :”Wow haar ogen zijn mooi!” En ik dacht van hoe kan die lipstick nu niet opvallen? Haha :d

Martine -

Nou inderdaad!! 😀

Diana -

Ik heb felroze vans, echt awesome<3
Miss ook iets voor jou? :yay:

Mariel -

Wauw, gave lippen! Toffe look!

Cécile -

Die van MAC is wel echt heel heftig :O Vind het altijd wel leuk als andere mensen het dragen, maar zou het zelf niet doen. Vind die nagellakjes echt prachtig 😀

Anne vdh -

oeeeh ik vind het zo jammer dat ik candy yum yum niet heb weten te scoren;) Vind neon roze echt een geweldige kleur!
De lipstick staat echt heel gaaf!

Majootje -

Op maccosmetics.com is ie opnieuw te bestellen!!

xx_Patries_xx -

I LOVE PINK 😀

Lenette -

Ziet er erg gaaf uit! Ik ben ook erg van de neon, love it.

Miss Langhaar -

Die lakjes zijn echt zo mooi!

LaurenGlitterss -

Ik draag graag MAC Show Orchid. Ik denk dat Martine die ook wel leuk zou vinden :-)

Cynthiiaa -

Ah, I love it! Helemaal omdat de producten zo knallen, dat hoort gewoon in de zomer! Ik vind het echt iets wat mijn zomer nog zomerder maakt, uhu.. amazing.. een nieuw woord. :’) Een vrolijk kleurtje op mijn nagels, inclusief voeten.. blegh, maar wel teken dat de zomer weer in huis is. ^^

Mariska -

Die kleur lak vind ik echt heel gaaf!

Dita -

Wat een leuk artikel, ik hou van deze kleurtjes!

Jana -

Prachtige lipstick 😀 x

Cute as a Cupcake blog -

Ik heb maar één neon product, maar ben er echt dol op! Ik heb de MAC Viva Glam Nicki lipstick. Echt super fel roze. Eerst moest ik er wel wat aan wennen, maar nu ben ik er super blij mee!

fije -

oh nee! nu wil ik dat lakje van rimmel! wat een beauty :)

Amber -

Omdat die Sleek blush uit een collectie komt, heb je ook Pixie Pink van Sleek, precies hetzelfde, maar dan in het vaste assortiment :)

Nadine -

Neon kleurtjes zijn leuk! Alleen zelf vind ik de lipstick iets te gewaagd haha. Ik speel het liever op safe! :)

Nynke -

Ik ga alleen voor de nagellak, haha.
Moet je alleen wel heul netjes voor lakken..

Samantha -

Wat ziet dat er gezellig uit zo bij elkaar!

angelaa -

De lipstick vind ik niet mooi, te fel en niet mooi roze. Maarja, smaken verschillen.

Barbara -

Ik heb al een kanlkleur van Orly, maar deze is nog beter! Wannahave!

Sara -

Ik hou van die lipstick! Zelf heb ik Girl About Town van Mac, ook lekker opvallend 😀
Een felle blush staat nog steeds op mijn wishlist!

Ilse -

Neon is echt vet! :) zelf heb ik ook Orly beachcruiser, supermooi en geeft ook licht in blacklight.

Lotte -

Wauw! Echt super gaaf die felle kleuren! Love it!♥

claire -

jullie zijn altijd lekker orgineel vind ik ! :)

lisanne -

oke die lipstick kan echt niet!
misschien als je mooi lach blond haar hebt..

Tedje -

Die orly nagellak is gaaaf

Eva -

Echt, het knalt van m’n beeldscherm af. Knalrood vind ik ook altijd heel mooi, zegmaar dat het tegen het neon-achtige aanzit, voorzover dat kan met rood :)

Tugce -

Ik ben de laatste tijd zo dol op neon, maar ik weet niet of ik het wel zou gebruiken op mijn lippen.. Is mij toch net iets te knallen. Mooie producten!

Josephine -

Whooop, dat zijn nog eens kleurtjes voor in de zomer! Het nagellakje van orly is echt mooi en wow, candy yum yum is echt knallend!

daydreamers -

Ik vind het echt een gave kleur, vooral voor op je nagels. Op mijn lippen vind ik het dan weer iets minder.
liefs,

ValleyDoll -

Het Orly en Rimmel lakje zijn zooo mooi !

Helen -

Heerlijke producten! Ik houd niet van neon tenzij het roze is 😛

xElegance -

Wauw, stuk voor stuk prachtige producten!

Miranda -

Oh wat een mooie lipstick, staat je erg goed!

femketje -

gave lipstick 😀

Femke -

Die lipstick staat je prachtig, en wat een mooi kleurtje is het! Ik vind neonroze echt heel leuk trouwens! :)

Desirée -

Ik ben ook gek op neonroze, zo lekker girly, fris en fun!

Manouk -

OMG die Rimmel nagellak ga ik vanmiddag meteen halen! Xx

Amanda -

Ik vind neon de laatste tijd wel gaaf. Droeg laatst neon make up voor een artikel, maar moest nog wat halen in de stad. Ben dus gewoon de stad in gegaan met hele felle neon make up op (ogen). Had wel het idee dat een paar mensen stonden te kijken, maar ze zeiden niets haha. Ik vind het wel wat hebben!

Lisa -

Roze is niet mijn ding, mijn blushes zijn meestal peachy (dat staat me echt beter), op mijn nagels heb ik vrijwel altijd donkere kleuren en mijn lippen zijn meestal nude. Maar toch ziet al dat roze er supervet uit naast elkaar, en WAUW die lippenstift staat je goed!

Denise -

Merk inderdaad dat ik snel voor andere denk als ik merk dat ze naar me kijken. Niet meer doen dus!

@Willemijn: beetje laat maar nog gefeliciteerd met het slagen van je broertje. Erg toevallig, maar dat was op dezelfde school als mijn zusje, ze heeft je zien zitten (met je luipaard sjaaltje, haha!). Kom je uit die omgeving? :yay:

Willemijn -

Oh echt, haha wat leuk! Ja ik ben geboren in Drachten en opgegroeid in een dorpje dat Munein heet. Jij ook nog gefeliciteerd! 😀

Willemijn -

Het was trouwens wel een érg lange zit, vond je ook niet? Man man man… haha!

Denise -

Inderdaad erg lang…pfff! En bedankt voor de felicitaties :-). Munein ken ik wel ja, leuk dorpje, kom er vaak want een vriendinnetje woont er :-)! Echt toevallig zeg :yay: .

Maaike -

Ik begin langzaam in de neon trend te komen. Ik heb nu neon nagellak op en gisteren een neon roze jurkje. Waarop mijn oom zei: jij bent vandaag als zuurstok? (Het is trouwens precies kermis in het dorp van mn ouders)

Joyce -

ik vind neon superleuk, maar dan vooral op nagels =) als je neonlipstick draagt is het wel heel erg in your face!

Bianca -

Leuke producten! Ben gek Neon :)
Die nagellak van Orly is echt heel erg leuk en de lipstick van Mac ook!

Lifesplash -

Geef mij dan toch maar ombre. Ik vind neonwel leuk, maar zie mezelf niet met zo’n lipstick als jouwe lopen. Ik vind je lakjes wel heel leuk!

LottedeJ -

I love it! Je hebt al behoorlijk wat neonroze producten verzameld, haha. Candy Yum Yum is echt geweldig, wat leuk dat je die hebt! Zelf heb ik ook een aantal neonroze producten, onder andere nagellak van China Glaze (uit de Summer Neons collectie) en mijn MAC Viva Glam Nicki, die toch ook behoorlijk neonroze is.

roser -

Super leuk item!! :cadeau:

Charile -

Die lipstick staat je goed! Ik durf dat echt niet te dragen ^^

Esmay -

Heerlijke producten! Die lak van Orly <3

Jac -

Wauw die lippenstift is echt prachtig & staat je goed!

Anja -

Wat een ontzettend mooie producten! :heart:
Heerlijk al dat roze.
Ik droeg nooit knallende lipsticks omdat ik het nooit zo goed durfde, maar ben het gewoon gaan doen en krijg alleen maar leuke reacties van mensen. :)
Als Candy Yum Yum ooit terugkomt ga ik er zeker naar kijken, jammer dat die nu niet verkrijgbaar is.

Reageer ook