Tag: Seven Deadly Sins of Beauty (Martine)

Zonden, zonden, zonden. Ach ja, we zijn allemaal onvolmaakt! Gelukkig maar, want perfectie is toch ook geen bal aan?! Ik zag deze Seven Deadly Sins of Beauty tag en besloot het beautybiechthokje eens in te stappen… 

Hebzucht
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?

Mijn goedkoopste beautyproduct is denk ik wel mijn Essence lippotlood. Slechts voor €0,50 lag het arme ding daar weg te rotten in een plastic, bekraste kortingsbak van de Kruidvat. ‘Ach, ik neem je wel mee hoor lieffie!’ En verrek, hij doet het best wel goed! Ik moet mezelf waar ik ook kom beheersen. Of ik nu met mijn neus in een kortingsbak sta te snuffelen bij de drogisterij make-up of met volle glorie mijn hebzucht probeer te stillen door m’n pinpas tevoorschijn te halen bij de Douglas/Sephora.
Over Sephora gesproken, daar komt mijn duurste product vandaan. Het was mijn Diorgasme…helleeeuuu Nude Pink Design palet! En zelfs met korting was het palet nog schreeuwend duur! (Van €55 voor €41).

Dior Nude Pink Design Palet

Essence Lipliner 01 Soft Rose

Woede
Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?

Ehm.. Vloeibare eyeliners denk ik. Ik vind het bij anderen zo mooi en subtiel staan, maar ik verpest zowat altijd mijn look. Ook hangt mijn ene oog iets meer dan het andere, waardoor vaak de eyeliner bij het ene oog beter te zien is. En vaak als ik denk: ‘ik probeer eens een dunner lijntje’, kan ik er weer niet van afblijven en is het alsnog een driedubbele ‘cat-eyeliner-look’ geworden. Aargh!! Ik word wel steeds beter, maar het blijft een ‘kriem’!

Gulzigheid
Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?

De lekkerste. Nou, dat zijn toch wel de volgende zepen van Lush: Snowcake, Miranda, Angel’s Delight en Northern Light. Stuk voor stuk heerlijke zepen. En ^&$*#)@ er hebben bij mij thuis in Staphorst snotverdorie muizen aan mijn Snowcake zeep zitten knabbelen. Het is toch niet te geloven???!!! Getsie, bah! Heb gelijk mijn zeepjes achter slot en grendel gestopt. Maar wat ook een heerlijk beautyproduct is, is mijn mooie Yves  Saint Laurent Lipstick. Wauw, echt roomboter op je lippen en een houdbaarheid van hier tot gunter. Oh, ooit koop ik er nog een!

Luiheid
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?

Dat zijn toch echt wel pigmenten. Ik vind ze echt fantastisch en je kan er prachtige looks mee maken, maar wat een gezeik zeg. Altijd uitkijken dat je het potje niet zonder  deksel omstoot, niet teveel gebruiken, zorgen dat je geen fall-out krijgt anders genieten je neus en wangen ook mee. Oefening baart kunst, dus ik weet wel hoe ik dit allemaal moet voorkomen maar het neemt gewoon veel tijd in beslag. Desondanks heb ik wel aardig wat pigmentjes.

MAC Emerald Dusk Pigment

Illamasqua Berber Pigment (prachtig pigment uit The Theatre of the Nameless collectie)

Trots
Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?

Hmm, dat is moeilijk. Ik twijfel tussen lipstick en concealer, maar als het om zelfvertrouwen gaat denk ik vooral concealer. Zonder concealer voel ik me (ja, shame on me) lelijk. Maar van concealer ga ik niet perse meer rechtop lopen en stralen, dat kan alleen een lipstick bij mij doen! Ik voel me altijd zo zelfverzekerd als ik een prachtige knalkleur op mijn lippen heb. Ik baal er van dat  felle kleuren niet echt geschikt zijn voor werk/stage, helaas kijkt iedereen je aan alsof je gek geworden bent. Maar in mijn vrije tijd…bring on the brightness!

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?

Ik dacht altijd dat ik op donkerharige jongens viel, maar niets is minder waar. Nee hoor, mijn hart klopt sneller van een (donker)blondje. Ik vind een lief, ondeugend lachje met van die lekkere mini-appel-wangetjes echt om van te smelten. Ook als een jongen ondeugend/verleidelijk kan kijken en tegelijkertijd mysterieus/bad ass blijft, nou dan flos ik een eind weg hoor. Ik hou trouwens niet van slanke mannen, geef mij maar een lekkere brede bonk van een vent. Ik moet me in die armen veilig voelen en kunnen verstoppen. Als ik kijk naar mijn vriend heeft hij eigenlijk veel van deze eigenschappen en ook nog eens hele volle lippen! Mijn zus noemt hem altijd de blanke versie van Timbaland, haha!

Niet blond, maar wel een vreselijk verleidelijke/ondeugende lach, lekker breed en kleine wangetjes? Check! <3 Beau Mirchoff

Hmm..jaaaa!! Lief, klein neusje, lieve wangetjes en sexy verleidelijke blik. Score!

Jaloezie
Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?

Zo, heb je even. Het maakt me niet uit als het maar duur is haha! Dat klinkt heel erg, maar hé. Ik moest biechten! Een dure lipstick, duur paletje, heerlijke parfum. Mevrouw hier heeft een dure smaak. Ik vind het ook juist leuk om iets duurs cadeau te krijgen, omdat ik budgetproducten wel zelf kan veroorloven. Momenteel staat er op mijn wishlist een parfum van Vera Wang, een Yves Saint Laurent lipstick in een zachtroze nude kleur, Biotherm Aquasource Nuit. Jep, het valt nog mee dat er geen diamanten ring op het lijstje staat.

Niet dat ik kleine cadeautjes niet waardeer, echt niet. Ik ben dol op cadeautjes..wat het ook is. Maar als je zou vragen ‘wat zou je het liefst ontvangen?’ Dan weet ik het wel!

 Kom jij maar op met je beautyzonden!

47 reacties

Amber -

Haha heel leuk gedaan weer. Ik ben echt fan van jullie schrijfstijl. De tag hebben jullie leuk gedaan en ach, wie houdt er nou niet van dure make-up merken?

liefs

verena -

he is die 2de foto bij de mannen niet loenardo dicaprio want hem vind ik zo een stuk :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:

Lieke -

Wat grappig, mijn goedkoopste aankoop is dezelfde als die van jou. En inderdaad, bij bevalt goed!
x Lieke

Denice -

Leuk joh! Ik vul m ook maar even in :)

Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Uhm.. Goedkoopste is een 2true oogpotloodje, een zwarte.
Duurste is een zwart oogpotloodje van Chanel. En welke was er beter? Juist! Het goedkoopste product in mijn stash.. niet te geloven. Wel ging ik toen nog voor het meest dikke zwarte lijntje en niet voor de houdbaarheid..

Woede
Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?
Ehm.. Vloeibare eyeliners denk ik. Ik vind het bij anderen zo mooi en subtiel staan, maar ik verpest zowat altijd mijn look. Ook hangt mijn ene oog iets meer dan het andere, waardoor vaak de eyeliner bij het ene oog beter te zien is. En vaak als ik denk: ‘ik probeer eens een dunner lijntje’, kan ik er weer niet van afblijven en is het alsnog een driedubbele ‘cat-eyeliner-look’ geworden. Aargh!! Ik word wel steeds beter, maar het blijft een ‘kriem’!

Gulzigheid
Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?
Mijn lushzeepjes, om m’n neus in te proppen dan, want onder de douche krijg ik er alleen maar een droge huid van. Sexy Peel, Sea vegtable&Sand stone zeepjes dus. ook ben ik een enorme fan van de Garnier 7days Bodylotion, Aloe vera. Heerlijke bodylotion! Deze week voor de 2e keer gekocht, en dat gebeurd niet vaak.

Luiheid
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Uhmm… Oogschaduwbasis. Ik kwak dit maar gewoon op en onder mn oog, zo snel mogelijk, puur omdat ik zin heb om aan m’n ooglook te beginnen.. LUI!

Trots
Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
Wenkbrauwpotlood. Zonder heb ik echt vormloze-bleke wenkbrauwtjes. Ze shapen echt mijn gezicht.

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Pfoe! het moet een leuk type zijn, niet zo netjes. Schoenen maken de man! En dan het liefst afgetrapte gympjes of kisten. Het meest aantrekkelijke in het andere geslacht.. hm.. Gewoon de houding, de uitstraling. Hoe sommige jongens zo leuk ‘I dont care!” uit kunnen stralen. Ik hou ervan.

Jaloezie
Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Op het moment? de MAC brush cleansing oil. Ik ga binnenkort een bamboo kwastensetje bestellen, van vijf felgroene kwastjes en die wil ik toch wel goed gaan onderhouden!

Denice -

Verdorie.
Onder Woede is het bij mij ook eyeliners, maar ik heb die overslagen per ongeluk… :)

Cynthiiaa -

Haha, geweldige tag weer, ook met de foto’s ook erbij! De palette van Dior is ook wel heel mooi hoor.. ik weet het.. ik ben geen goede supporter als iets niet mag.. maar.. damn.. hij lonkt echt naar je.

Lotte -

Jeetje mina, ik wil ‘m ook invullen maar ik vind vraag 1 zo moeilijk!

Hebzucht: Qua budget heb ik superveel producten van essence, dat zijn de goedkoopste budget producten denk ik! En als ik mijn duurste product moet nemen dan kom ik op iets wat qua prijs enorm meevalt, een foundation van Sephora. Zo veel dure producten heb ik niet, haha!

Woede: Oogschaduw, en dat helemaal na het kijken van filmpjes van beautybloggers. Prachtige ooglooks en soepeltjes aanbrengen en blenden.. het lijkt me altijd zo gemakkelijk maar dan maak ik er zelf weer een rommeltje van. Ook zijn er dagen dat het gewoon ineens heel leuk lijkt, dan denk ik ook meteen bij mezelf: ‘niets meer aan doen!’

Gulzigheid: Wat dit punt betreft ben ik het volkomen met je eens: LUSH! Ik kan niet anders zeggen… heurlijk!

Luiheid: Poeder, ik heb mn foundation klaar en dan vind ik het altijd wel best. Halverwege de dag denk ik dan toch vaak ‘had ik maak even een poedertje gebruikt vanmorgen!’

Trots: Hierbij ben ik het ook wel met je eens. Lippenstift geeft me veel zelfvertrouwen, ik voel me er sexiër door. Ik draag het tegenwoordig wel vaak op mijn werk (caissiere bij AH). Ook zonder nagellak voel ik me niet fijn, dat heb ik ook écht altijd op.

Lust: De lach van een jongen, en de manier waarop hij naar je kijkt zegt ook heel veel voor mij. Als je echt kunt zien dat hij van je geniet terwijl hij naar je kijkt, dat is écht mooi.

Jaloezie: Een 88 palette (ookal heb ik een haat/liefde verhouding met oogschaduw) lijkt me wel wat!

Hele leuke tag! Je schrijft echt heel leuk, kan echt lachen om je. Je hoort het je gewoon zeggen! :jep:

Liselot -

Oehw leo was daar wel heel knap zeg.. :heart: :heart:
Verder een leuke tag en wat een leuke schrijfstijl heb je! :jep:

Chantal -

Ik moet even bijkomen van die heerlijke foto van een jonge Leo..

Martine -

Zo echt hè 😛 ?? slurpdepurp

Jana R. -

Leuk om te lezen :) x

Akkelien -

Je schrijft echt ontzettend leuk :) Ik vind je ook echt een stoere chick met die donkergroene lipgloss (van Illamasqua, toch?) :sunglasses:

Martine -

Dankjewel!!! :happy: jaaa en wat heb je dat goed onthouden zeg. Die gloss is idd van Illamasqua.

Linda -

Wat een leuk artikel!! Weer heerlijk geschreven :)

Martine -

Dankjewel Linda :)

Lesjolieschoses -

LEUK LEUK LEUK ARTIKEL

Fien -

Leuk! Grappige foto’s! Ik heb deze tag ook gedaan, op mijn blog!
Liefs

Sarah -

Heel leuk om te lezen! 😀

Miranda -

Wat een leuk tag 😀

Esther - Blosh Time -

Superleuke tag! Die ga ik morgen ook plaatsen.

Sara -

Wat leuk om te lezen! En ik hou er ook van om zulke dure cadeaus te krijgen, dat is heerlijk!

Leonella -

Nou die zeepjes zijn vast lekker. Ik heb zelf niks van Lush (nog nooit ergens gevonden ook, anders ben ik vast om als ik iedereen zo hoor) maar als zelfs de muizen het al om op te vreten vinden moet ik het eigenlijk ook eens proberen.

Tedje -

Thanks voor het fijne plaatje van Leonardooo!

Linda B -

oe martine je maakt me bang met je eerste fotos ik moet je maar niet op straat zo tegenkomen 😉

Nicole -

wat blijft het toch een leuke tag! heel leuk om je antwoorden te lezen!

xx_Patries_xx -

leuke tag dit zeg 😀

Nora -

Ha wat een leuke tag!

Hebzucht
Wat is je goedkoopste beautyproduct en wat is je duurste?
Goedkoopst: Mijn prachtige lievelings kohl-kajalpotloodje van Bottega Verde. Hij kost officieel 3 euro maar hij is altijd (serieus! altijd!) afgeprijsd naar 1,- :-). Ik houd sowieso van cheap. Ik gebruikte vroegah altijd dure kappershampoos en conditioners (Kerastase wtf!), maar sinds ik op ingredienten let en verder vooral op geur houd ik echt van de cheapo’s. Mijn favo conditioner kost minder dan twee euro voor een fles van 300ml en was vorige maand afgeprijsd naar 75cent per fles; als iemand in Italie komt tijdens vakantie raad ik ‘m aan Splend’or kokos conditioner te proberen, hij is te vinden in elke supermarkt!
Duurst: Estée Lauder double compact foundation, Chanel tweed bronzer/blush, Dior forever compact poeder… en natuurlijk parfum. Ik ben geeek op parfum, op mijn verlanglijstje staat een heerlijk parfum van het merk Profumum voor de modische prijs van 160 euro. slik.

Woede
Met welk beautyproduct heb je een haat/liefde relatie?
Lippotlood! Het is misschien omdat ik pas een paar maanden into de lipproducten ben, maar soms vind ik het echt superirritant, terwijl ik het soms ontzettend fijn vind en vooral mooi vind staan!

Gulzigheid
Wat zijn jouw lekkerste beautyproducten?
Ehm, tja, mijn parfummies! Ik ben gek op D&G Light Blue, ondanks ik weet dat niet iedereen er van houdt; op Eau des merveilles van Hèrmes en Hèrmes in het algemeen, op l’Eau de Chloe… verder: de amandel bodylotion van The Body Shop… oh my!!! zo heerlijk!!! de perzikdouchegel van Bottega Verde, Borotalco talkpoeder, mijn kokosconditioner, de vanille-lijn en de mango & tiaré-lijn van Ultra Doux, de koffielippenbalsems van het merk Perk & Brew, de Coco Shine lippenstiftjes…

Luiheid
Welk beautyproduct verwaarloos je uit luiheid?
Concealer. Ik weet niet wat het is, maar ik moet echt een grote moeite doen om het mooi op mijn wallen te krijgen, dan maar liever zonder! ^_^

Trots
Welk beautyproduct geeft je het meeste zelfvertrouwen?
Tja, poederfoundation. Ik vind het stiekem héél erg stom van mezelf, aangezien ik best een mooie huid heb, maar sinds ik op mijn twaalfde puistjes kreeg voel ik me zonder echt ongemakkelijk.

Lust
Wat vind je het meest aantrekkelijk aan het andere geslacht?
Ik houd héél erg van lange, slanke (maar wel brede en goed gespierde) jongens, mmm. en van donker haar. mooie handen en een mooie lach! en lichaamshaar/een baardje :-).

Jaloezie
Welk beautyproduct zou je het liefst ontvangen als cadeau?
Ik ben héél kieskeurig en ik gebruik niet zo veel make-up, dus het allerliefst een LEKKER parfum… van Hèrmes, of van Profumum, hoewel ik bodysplashes ook wel kan waarderen. Je kunt me ook blijmaken met kokosolie of het Fructis Oleo-repair masker, daar ben ik een supergroot verbruikster van!

Amber -

Bij je antwoord op luiheid;
Eerst blendde ik concealer altijd in mijn huid met mijn vinger, en toen waren mijn wallen nog even zichtbaar, maar sinds ik het met mijn beautyblender doe, zie ik wel echt verschil. Misschien een tip! 😉 xx

Kim -

Leuke tag! En dankzij jouw artikel besef ik dat ik nog een hoop samples van pigmenten heb die ik dringend moet uitproberen en die handig mee te nemen zijn op citytrip volgende week.

Esmay -

Wat leuk zeg! En die YSL lipstick, puuuuure liefde!

AnnaSophia -

Leuk om te lezen. En de eerste foto’s: grappig :-)

Ingrid -

Leuk artikel! :)

Amanda -

Leuk om te lezen! En idd de Lush zepen zijn heerlijk :love:

Cherel -

Super leuk om te lezen!

Maaike -

Bij mij is het goedkoopste vast ook iets van Essence. Duurste? Ook een Dior oogschaduw paletje.
Verder heb ik een wishlist vol dingen. Ik wil nog graag het Love, Cloé parfum kopen en eigenlijk ook nog wel een Too Faced palette (het matte als dat nog te krijgen is, of toch wel het natural eye). Ik ben binnenkort jarig dus ik vraag geld en bonnen zodat ik daarna lekker zelf kan gaan shoppen.

Dita -

Leuke post! :)

ValleyDoll -

Haha superleuke post !

shimmer-pie -

Haha super leuk om te lezen!

Paola -

Super leuke tag! Echt leuk om te lezen!

LaurenGlitterss -

Leuk artikel! Nu ben ik wel benieuwd hoe je vriend eruit ziet hoor! 😛

Martine -

haha, ik denk dat het helaas alleen bij een beschrijving blijft of je moet ons samen een keer ergens zien opduiken! Onze venters hebben geen zin om op internet te verschijnen en dat snap ik ook wel. 😉

Sandra -

echt een leuk artikel =)

Charile -

Super leuk beantwoord allemaal (:

Eva -

Hebzucht: Ehm, ik heb alles volgens mij wel budget…. Nouja, misschien een lipsmacker voor 1,80:)
En het duurste is defenitly m’n inglot pallet: €17,-…
Woede: Eyeliner. Zeker weten:D
Luiheid: Ehm, meestal blush. Of highlighter.
Trots: Mascara. Lange volle wimpers: Love it:D
Lust: Humor. Ik moet met iemand kunnen lachen.
Jaloezie: Zo’n prachtig Too Faced palet. Of zo’n mooie benefit highlighter. Eigenlijk alles wat bij de Sephora vandaan komt:)

Christel -

O ik dacht dat ik gepost had? Zo ja, sorry voor de dubbel post:)
Mijn grootste zonde is toch echt wel het vergeten AL je make-up er af te halen en je gezicht goed te wassen.
Vaak gaat mijn oogschaduw en mascara er wel af, maar vergeet ik dat ik ook nog poeder had wat er af moest.
Ach ja, vroeger ging het er helemaal de volgende morgen pas af, dus het is al een verbetering?:p

Christel -

Mijn grootste zonde, waarschijnlijk net zoals de meesten in Nederland, het ‘s avonds vergeten AL je make-up er af te halen en je gezicht goed te wassen. Vaak gaat de oogschaduw en mascara wel, maar vergeet ik dat ik ook poeder op had. Tja, het is al verbeterd, vroeger haalde ik niks er ‘s avonds af. Dat ging altijd pas ‘s ochtends onder de douche:P

Reageer ook