FOTD: Blue Submartine

Het gebruiken van dure producten en budget producten naast elkaar, iets wat ik ontzettend graag doe. Er kunnen hele verrassende looks uitkomen. Ik wilde dolgraag een look voor jullie maken met de mooie, donkerblauwe eyeliner Nautica en de lipgloss Coralista van de Catrice Cruise Couture collectie die ik afgelopen week liet zien. Maar er moest wel iets moois en neutraals tegenover staan, ik pakte voor de verandering mijn Dior Nude Pink Design palet er weer eens bij. En dit is ‘m geworden, wow wat is donkerblauwe eyeliner gaaf zeg! Ik ben helemaal om. Nooit bij nagedacht dat het weleens mooier dan zwart zou kunnen zijn. Zwart is natuurlijk best een harde kleur, en donkerblauw oogt iets frisser en zachter. Het is een vrij simpele look, dus daar gaan we.

Dior Nude Pink Design. Gebruikte kleuren: midden (Peach), linksboven (Taupe) en rechtsboven (grove glitters)

Zo heb je je oogschaduwbasis er al op gedaan? Brave meid! Ik pakte een perzik kleur (Dior) en deed deze op het ooglid. Daarna blendde ik de taupe kleur (Dior) in de arcadeboog. In de buitenste hoek van de arcadeboog en het ooglid blendde ik een donkerblauwe, matte kleur (Catrice Ocean’s 14 mono). Door al het blenden, viel de perzikkleur weer iets weg dus die depte ik daarna weer netjes op het ooglid. Daarna bracht ik de donkerblauwe eyeliner Nautica (Catrice Cruise Couture) aan en maakte een winged eyeliner.

Ik maakte de ooglook af door een waterproof, paars oogpotlood te gebruiken in de kleur Hypotic (Zoeva). Deze bracht ik aan in de waterlijn en onder de waterlijn. Ik blende dit iets uit met mijn vingers onder mijn oog. Als laatst gebruikte ik een hele subtiele highlighter (Dior palet) en depte ik de grove glitters van hetzelfde palet op mijn wenkbrauwbot. Als laatst nog een likje mascara en klaar is Kees..eh..Martine. De mascara is van Max Factor (2000 calories curvy brush).

Voor het gezicht gebruikte ik de nieuwe BB Cream van Garnier (komt nog een review van) en de concealer van Shmink om eventueel wat plekjes weg te werken. Verder poeder ik de boel altijd af met MAC Transparant Pressed Powder. Als blush heb ik mijn MSF MAC Rose Quartz (Semi-Precious collectie) gebruikt. Ah, dat blijft toch zo’n mooi product! Ik breng het roze gedeelte altijd aan op mijn wangen en het middelste gedeelte gebruik ik als highlighter op mijn jukbeenderen.

Voor de lippen heb ik eerst wat concealer erop gedept (nadat de Carmex was ingetrokken), omdat de Coralista lipgloss (Catrice) vrij licht van kleur is. Mijn lippen zijn redelijk gepigmenteerd, dus om nog te genieten van wat kleur moet ik eerst mijn lipkleur ‘uitvegen’. Daarna smeer ik de lipgloss op, en pak als laatst nog extra veel om het hier en daar extra aan te stippen. En dan vind ik het toch wel een mooie gloss, licht en netjes. en door de donkerblauwe eyeliner heeft het wel iets klassieks.

Gezicht

 • Garnier BB Crème (nieuwe versie)
 • Shmink Cosmetics Concealer #01
 • MAC Transparant Pressed Powder
 • MAC MSF Rose Quartz (Semi-Precious collectie)

Ogen

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Dior Nude Pink Design
 • Catrice Mono Ocean’s 14
 • Catrice Nautica gel eyeliner (Cruise Couture)
 • Zoeva oogpotlood Hypnotic
 • Max Factor 2000 Calories Curved Brush Mascara

Lippen

 • Carmex Cherry Balsem
 • Shmink Cosmetics Concealer #01
 • Catrice Lip Appeal 060 Coralista

P.S.: Had je al gezien dat deze ooglook gisteravond al te zien was op onze Facebook pagina, in het Inspiratie album? Zo niet, like dan onze Facebook, zodat je nooit persoonlijke updates, previews en extraatjes mist!

Hoe zie jij een ooglook voor je met donkerblauwe eyeliner?

49 reacties

Jeanne -

Beeldschone ooglook, Martine! Zoals we van je gewend zijn natuurlijk. 😉

Martine -

ahh dankjewel Jeanne, ik doe altijd extra mijn best voor jullie 😉

Marieke -

Stunning!! :yay:

talitha -

heel erg mooi! vat dit niet als een belediging op, want zo is het niet bedoeld, maar het viel me op dat ik dit keer je lippen er wel mooi vind uitzien, normaal heb ik een beetje een ‘mwah..’ gevoel en nu staat het je echt super! :handkiss:, maar sowieso staat deze look je ontzettend goed!

Tanja -

Mooie ooglook! Leuke kleurencombi :)

suusss -

Aah ik wil ook die donkerblauwe eyeliner!
Maar bij onze kruidvat staat er nog steeds de fruity collectie. :-(

karlijn -

Heeeel mooi!! Op die eerste twee close-up shots dacht ik.. hmm weet het niet.. maar bij die full face… echt prachtig!! :)

Esther - Blosh Time -

Hele mooie look! Staat je goed.

Awkward Chicks Etcetera -

Mooie look!
We all live in a yellow submartine, a yellow submartine, a yellow submartine!
Lekker nummertje :yay:

Lesjolieschoses -

Dit is zeker op dezelfde dag als jouw profielfoto gemaakt ;)?

Leuk hoor en mooie combinaties vind ik.

Liefs

Martiniii -

Dat heb je goed gezien! 😀

Miss Langhaar -

Mooie look en leuke naam heb je eraan gegeven haha!

Paula -

wauw, staat je geweldig!

Laura -

Mooie, frisse look zo met die koele kleuren! Die gel eyeliner is echt de must have van de cruice couture collectie!

Joyce -

wauw, echt wauw!

Sofie -

Heel mooie look! Die combinatie van het bruine en blauwe is erg leuk

MySuperSweetLife -

Wat een prachtige ooglook!
Liefs

Sandra -

wauw ziet er prachtig uit!

Merve -

Goed gedaan, staat je zeker heel erg goed.
Hmm denk dat ik maar ook die eyeliner ga aanschaffen 😉

Cute as a Cupcake blog -

Wauw, je ziet er echt prachtig uit! Een heel mooie look! En ik moet zeggen dat ik die lipgloss toch ook wel leuk vind! Die ga ik misschien toch maar halen!

Jana -

Ziet er mooi uit 😀 x

Chantal -

Mooi zeg, die blauwe eyeliner en het paarse lijntje maken het helemaal af!

LottedeJ -

Heel erg mooi! Ik vind vooral ‘t paarse kleuraccent onder je ogen je goed staan, dat laat je ogen echt knallen!

Priscilla -

Prachtige look! Staat je heel goed :)

daydreamers -

Wauw, i’m in love with the bleu eyeliner :linlove:

Miriam -

Heel mooi gedaan! Vind het al gauw too much, maar dit vind ik prachtig. En die gel eyeliner vind ik geweldig, beter als die van Essence.

Alexandra -

How inderdaad, die liner is echt mooi! De hele look is trouwens echt leuk, staat je goed! Knappe dame ben je ook hé 😀

Miranda -

Oh wat mooi , staat je goed.

Cynthiiaa -

Het is ech een prachtige look geworden met de blauwe eyeliner, helemaal omdat je ook nog een blauwe tint in je arcadeboog hebt, staat zo classy! Geweldige combinatie met je lippen, echt wauw. Dit is toch wel één van mijn favorieten looks!

LaurenGlitterss -

Heel mooi! Die donkerblauwe liner is inderdaad echt verrassend mooi!

Nynke -

Mooie look! :)

Eva -

Wauw, heel mooi, staat je goed dat blauwe!

Esmay -

Gaaf met die blauwe eyeliner, dat paarse en alles. <3

Nicole -

hele mooie look!

Nicky -

Wauw, dit staat je prachtig! Ik ben erg benieuwd naar de review van die nieuwe bb cream, want hij lijkt net de dekking te geven die ik zoek!

Natasja -

Jaa, erg mooie look! Ik heb de blauwe eyeliner eindelijk gekocht (had hem al 4x in m’n handen gehad, maar steeds laten liggen) en ben er erg blij mee :) Ik ben zéér benieuwd naar de review van de Garnier BB Cream voor de gemengde huid, ik vond hem erg fijn aanvoelen in de winkel!

Anne -

Wauw die blauwe eyeliner staat je prachtig! En die BB Cream ziet er goed uit, toen ik de eerste foto zag en nog niet had gelezen wat je voor je huid gebruikt had, dacht ik “Wauw wat ziet Martine’s snoetje er mooi uit”, dus ik ben superrrrr benieuwd naar de review van de BB cream (is dat die nieuwe voor de gemengde huid?)

Martiniii -

Momenteel ligt die BB cream van Garnier even ergens anders (bij schoonmoeders), maar het is inderdaad wel de nieuwe BB cream van Garnier (weet zo 1/2/3/ even niet hoe die heet). Ik ga ‘m sowieso reviewen!

Femke -

Wauw, super mooie look! Staat je heel goed, Martine! 😀

Nora -

Wow Martine dit vind ik misschien wel een van je allermooiste looks! een paar dagen terug had je het nog over je haat/liefderelatie met eyeliner, maar man wat staat het je mooi :).

Desirée -

Prachtige kleurencombinatie zeg!

Martiniii -

Ah dankje meis!

Lotte -

Mooi!

Amanda -

Leuk gedaan! Is eens wat anders 😀

Martiniii -

Ja leuk hè, wat een andere kleur eyeliner al niet kan doen! 😉

Cécile -

Heel leuk, ook wel heel anders dan normaal! Vind dat pallette van Dior zo mooi :O

Roos -

Erg mooie die blauwe eyeliner!

Roos -

Mooi ipv mooie

Soon -

Wow prachtig!!! Mooie look. Vooral die een na laatste foto, heeeel mooi!

Reageer ook