Outfit of the Day: Mrs. Brightside

Aáááh de zon  gaat als het goed is deze week haar intrede doen in ons koude Kikkerland! Wat mij betreft had het allang mogen komen, zeker na die supermooie Koninginnedag. Beetje jammer dat ik toen alleen hopeloos verbrand was (nog nooit zo erg geweest), en een week lang met dampende, pijnlijke schouders amper kon liggen. Maar goed, alvast een wijze les geleerd: smeren, smeren en nog eens smeren! Ik deel met jullie vandaag een lekkere zomerse knaloutfit. Want neon kleding, dat wordt het helemaal deze zomer! Heerlijk, I <3 felheid!

Ik liep de Sting voor de verandering weer eens binnen, eigenlijk gewoon om te kijken. Maar ja, jullie weten hoe dat gaat inmiddels (zoals bij zoveel vrouwen). Nadat ik zo braaf was geweest om een mooie blazer met snake print aan de binnenkant te laten liggen, kwam ik opeens op de afdeling neon terecht met een hoofdletter N wel te verstaan! Neonroze, neongeel, neonblauw, neongroen, het deed zowat zeer aan mijn ogen! Maar ik word er ook heel blij van, het is o.a. een trend om je make-up naturel te houden en kleding juist fel!

Ik kocht een neongeel truitje (zo’n soort kleur zit trouwens ook in het kleurenpalet van zomertypes, alleen wat meer pastel), erggg opvallend  van het merk April Evil. Hier had ik vroeger ook een truitje van. April Evil heeft van die kleding met een soort schreeuwende uitstraling maar wel sportief! Voor de lol zette ik een zonnebril op in een neonroze kleur. Mijn zus vond het een hele kekke bril, maar toch kocht ik ‘m niet. ‘t Zou echt gaaf zijn als ze een neongele hadden, zei ik tegen haar. En  warempel, ik stond bij de kassa en wat denk je?! Jahoor een neongele bril. Hups, doe die er maar bij!

Verder draag ik mijn ouwe vertrouwde spijkerbroek van Only (heb ik al heel lang), mijn laarsjes van Divino Shoes en mijn andere kolibrietje van de Six. Ik vind die zooo leuk! Qua sieraden heb ik weer standaard mijn ring en horloge om (Ti Sento en D&G). Het t-shirt is dus van April Evil en de zonnebril van de Sting. Ik vind neonkleding echt heel tof, mijn zus kocht een neonroze shirt wat haar supergaaf stond maar met blond haar vond ik dat bij mezelf net wat té! Ik vind geel juist wel heel zomers en happy. En voor degenen die naar Decibel gaan in augustus..mocht je twee mafkezen zien stampen in een neongeel en neonroze shirt met een neongele zonnebril….let daar dan vooral niet teveel op! 😉

How you doing?

  • Neongeel shirt April Evil €25
  • Neongele zonnebril Sting €8
  • Spijkerbroek Only €50
  • Laarjes Divino Shoes €40
  • Ketting kolibrie Six €5,95
  • Ring Ti Sento en horloge D&G (prijs onbekend, waren cadeautjes!)

Heb jij al ook neonkleding gespot en zou jij het kopen of vind je er geen bal aan? (En wie zie ik misschien nog stiekem bij Decibel?)

47 reacties

xx_Patries_xx -

lekker zomers zeg 😀

Esther - Blosh Blog -

Hmmm ik hou niet zo van neon kleding, als een twist op je nagels bij een rustigere outfit vind ik het leuker. Maar je kan het wel hebben!

Jana -

Leuke outfit ! =D x

Ilja -

Leuk met je matchende bril! :heart:

kim -

staat je erg leuk! ik hou totaal niet van geel maar het staat je! vind alleen de schoenen er minder bij staan, ze zijn mooi maar bij zo”n zomerse outfit had ik zelf meer zomerschoenen aangedaan

Bertine -

wat een leuke outfit! staat je lekker stoer! ik kreeg van mijn ouders gisteren een gele top en gele ballerinas echt heel vet vind ik die kleur!

Joyce -

dat is weer een geweldig vrolijke outfit! leuk!

Nena -

Mooie outfit! Vooral die laasjes zijn echt supermooi!

Mariel -

Leuk shirt!

Anja -

Leuk, ik hou wel van die neonkleuren!

Bianca -

Leuke outfit! Lekker vrolijk :)

Josephine -

Woooohoe, het geel spat ervan af, heel gaaf ^^

Nicole -

ben niet zo’n fan van neon in mijn kleding (eignelijk vind ik neon alleen leuk op de nagels :P) maar ik vind de kleur je wel goed staan!

Sarah -

Wauw stoer! lekker zomers vooral! 😀

Marion -

Hmm, vind persoonlijk het shirt ietwat kinderachtig voor jou leeftijd, eerlijk gezegd.
Wel een mooie zonnebril!

Denice -

How you doing? Haha leuk. Leuke zonnebril ook 😀

Femke -

Ben ik de enige die de outfits niet mooi vind ? Niet lullig bedoeld maar ik denk dat je het beter bij make-up kan laten 😉

amanda -

Stoere outfit!

Conny -

wat een super gave outfit.
staat je goed martine

Miriam -

Leuk shirt!! Staat je goed, vooral met die bril erbij!

Nora -

Jaaa, het truitje die je tijdens de tinychat aanhat, of niet? Superleuk!

beauties -

neon is echt niets voor mij xD

Nicky -

Met die zonnebril erbij is het plaatje echt helemaal af, geweldig! Ik ben helemaal VOOR neon :)

Shna -

Die bril staat je echt onwjs leuk!

Elly -

Oh dear…toen ik 13/14 jr was was die neon ontzettend in de mode en ik heb er zelf ook mee gelopen.
Ben nu dan 35 en zo zie je maar dat fashion gewoon fullcircle komt en weer terugkeert…
Ik vind het je heel hip staan Martine, voor mij als ‘warm type’ is het het denk ik niet meer 😀

Awkward Chicks Etcetera -

Het is niet onze smaak

Rachel -

Super leuk, het klopt gewoon helemaal! Ik wordt er vrolijk van hihi! :dance:

Desirée -

Leuke outfit! Die ketting vind ik erg cute ^^

Esmay -

Wat ‘n heerlijke neon top! Staat je super, dat felle geel!

Chelles Blog (@MichGenevieve) -

Ik heb nog niks aangeschaft in neon, maar dat ben ik wel van plan! Ik vind het echt heel leuk en het geeft me gelijk een zomergevoel. Het staat je trouwens heel erg leuk!

Julie -

Ik draag altijd heel veel verschillende kleuren bij elkaar, maar iets neon heb ik niet volgens mij!

Nieke -

You Rock!
Ik dacht altijd dat neon enkel bij meer gebruinde mensen zou passen, maar jij staat er ook heel erg goed mee.

Martiniii -

Ja dat dacht ik ook altijd, maar ik denk dat het er maar net aan ligt welke kleur je pakt!

Jorinde -

Die bril staat je goed zeg.

shimmer-pie -

Super leuk!!!

Je haar zit ook echt heeel leuk!

Paola -

Wat een leuke outfit staat je goed! Ik heb zelf nog geen neon in de kast, maar daar komt vast nog wel verandering in!

Eva -

Leuke outfit :) Wat heb je trouwens gedaan met je haar, want het zit op één of andere manier anders, op een positieve manier:D

Martiniii -

Nou ik had het geprobeerd te krullen met die übergoedkope stijltang van de Action maar dat mislukte finaal (haha komt nog eenfilmpje over) dus toen heb ik het maar wild opgespoten met haarlak 😛

Maaike -

Ik vind het op zich wel een leuk shirt, maar ik ben tegenwoordig meer van de effen shirtjes. Ik vind de outfit op zich wel leuk, beetje te simpel voor mijn smaak, maar het staat je wel heel goed. De neon trend spreekt me niet heel erg aan. Wellicht dat ik nog wat tegenkom wat ik leuk vind, maar ik vind het geen must om aan te schaffen.

lin -

Spot ik nou een duckface? Zeg me dat het niet zo is, Martine… zeg me dat het niet zo is.
(Staat leuk verder!)

Martiniii -

Whaha nee dat is een eh… kiss face 😀

Rina -

je zegt aan het begin, met de hoofdletter N erop staan!, maar het is toch een M?
hele mooie outfit, staat je goed! xx

Lenneke -

“Neon” met een hoofdletter ‘N’, bedoelt ze :-)

LottedeJ -

Lekker vrolijk! Staat je leuk hoor, zo’n felle kleur.

Charile -

Wat een vrolijke outfit!

Silvia -

Mooi vrolijk outfit!! Wordt je dag weer helemaal goed van!!

Reageer ook