Luxury For Princesses: Light Ash Blonde clip-in extensions

Let’s get extended! Heeeel lang blond haar, heb ik ooit in een ver verleden weleens gehad toen ik 15 was. Maar nog nooit zo’n lengte als met deze clipextensions van Luxury For Princesses. Ik nam de lichtste kleur Light Ash Blonde en testte de extensions voor jullie uit. Wat jullie waarschijnlijk als eerst opvalt, is het kleurverschil. Jep, ik zou er niet zo mee over straat gaan. Mijn haar is natuurlijk wel heel erg licht, maar kijkend op de site had ik de extensions toch wel vele malen lichter van kleur verwacht. Erg jammer, maar het is niet anders. Op de site van Luxury for Princesses staat namelijk deze foto van Heidi Montag als voorbeeld voor de kleur. Jammer, want dat geeft niet echt een representatief beeld.

De extensions zijn 100% Remy Human Hair. Ik kan ze helaas niet lichter verven, omdat dat alleen kan met Virgin Human Hair. Toch ga ik eens aan Jasper vragen of het met een toner toch wat opgelicht kan worden en dan probeer ik het eerst op een klein plukje haar. Als dat niet lukt, dan verf ik ze donkerder want dat kan wel en ooit moet ik er toch weer aan geloven om mijn eigen haar ook donker te verven. Ik kan (helaas) niet blijven bleken!

Het haar komt oorspronkelijk uit China en India. Eveneens wordt het haar geproduceerd naar Brazilian Hair, Russian Hair, European Hair enzovoort. Het haar dat Luxury for Princesses gebruikt is European Hair.

Helaas, het botert (nog) niet tussen mijn haar en de clip-in-extensions

De kleur opzich is een mooie, warme blonde kleur. Het haar heeft een mooie kwaliteit. Zacht en stijl. Je kunt het ook stijlen en/of krullen en dat is wel heel erg fijn. Ik kan er dus veel verschillende variaties mee maken dus ik kan niet wachten om de extensions z.s.m. te verven (in een waarschijnlijk donkere kleur).

Het brengt ook makkelijk aan in het haar. Ik doe er denk ik 10 minuten over om ze in mijn haar te klikken. Het clip-in systeem is echt fantastisch. Lekker makkelijk en snel. Een pakket van 180 gram kost €115 en bevat 10 stroken haar:

  • 2 x 2,5 cm met 1 clipje
  • 3 x 10,2 cm met 2 clipjes
  • 4 x 15,2 cm met 3 clipjes
  • 1 x 20,3 cm met 4 clipjes (quad weft, 4 dubbele banen op 1 strook)

Ik heb hier meer dan genoeg aan en kan ze niet eens allemaal kwijt. Ik denk wel persoonlijk dat het mooier zal staan als mijn haar iets langer is, want het loopt nu niet helemaal mooi in elkaar over. Bij Luxury for Princesses zijn ze echt heel klantvriendelijk, ze denken mee en verzenden ook zo snel mogelijk met een track-and-trace-code om je pakket in de gaten te houden. Het haar is van een goede en mooie kwaliteit. Prima werk!

Nadelen zijn het kiezen van de juiste kleur. Zeker bij blondindes. De oplossing is eventueel bij de kapper laten verven of terugsturen naar Luxury for Princesses voor een andere kleur. Ook zie ik hier en daar een rode en of een hele zwarte haar in mijn extensions. En dat geeft me -ik weet niet waarom- wel een creepy gevoel en ik irriteer me er ook aan. Dus die heb ik eruit geknipt! En daarnaast kosten de extensions wel veel geld, maar dat is normaal. Er zijn (volgens mij) nergens kwalitatief goede extensions te koop die ook nog eens budgetproof zijn.

Voordelen zijn dat je ook hele mooie dingen kunt maken met extensions. Een hele dikke staart, een vlecht, een knot. Heerlijk als je -net als ik-  kort/halflang haar hebt wat net in een staart kan. Ik zal blij zijn als de extensions straks de juiste kleur hebben, dan kan ik fijn experimenteren en jullie ook meer haartutorials laten zien. Natuurlijk zal ik jullie updaten als ik de extensions geverfd heb, alleen dat duurt nog even.

 Ik vind ze mooi en ik kan niet wachten tot mijn eigen haar ietsje langer is en de kleur matcht!

84 reacties

Stephanie -

Slechtste haar ooit!! Niet kopen, hier zit synthetisch haar tussen. Als je ze de eerste keer in doet zijn ze hartstikke mooi en glanzend totdat je ze gaat wassen dan gaat het beschermlaagje eraf en dan zien ze er niet uit en komt de ware kwaliteit naar voren. Echt geldklopperij en de service is inderdaad goed maar zodra je met klachten komt dan nemen ze je niet serieus. Je gaat spijt krijgen als je dit haar koopt.

Melissa -

Ik Had de 280 gram van luxury for princess besteld, en er ks nog maar zo een 50 gram van over elke x als k myn haar borstelde met een extensions borstel verloor het heeel veel haar. Na 2 weken werden ze al heel droog en nu nog 2 weken later zyn het met dreadlocks!! Ik heb luxury for princess gecontakteerd maar zij nemen het niet serieus en hebben myn berichten verwijderd en me nu zelfs geblokkeerd!! Ik gebruik erg goede verzorgingsproducten en shampo voor extensions en ben zelf kapster dus weet wel hoe ik ermee om moet gaan en dit is ook echt geen 100% echt haar. In het begin als ze binnen komen lykt het allemaal super idd mooi dik en erg zacht was er toen ook tevreden over maar daarna gewoon triest en heb veel meiden gesproken met hetzelfde probleem dus mocht je twyfelen om by hen een set te bestellen neem aub myn ervaring met hun mee want verkopen kunnen ze goed alles gratis naar bloggers opsturen die hun mooi praten waar ze waars voor betaald krygen en als het puntje by paaltje komt heb je gewoon een bosje stro ik bestel hier nooit meer extensions..

Sandra -

Ik neem 2 haarstukken en doe er eentje met draadje rond mijn hoofd de andere klap ik dubbel en doe hem met speldjes bovenop mijn hoofd vast. Haren er over doen vanaf zijkanten en met speldjes vast en je ziet geen kleurverschil meer, weg eigen haar en het lijkt geen pruik of zo! Werkt super.

Demi -

Hoi!

Ik heb de luxury 613 dat zijn (nu) de aller lichtste, ook nog flink geel. Gelukkig ben ik kapper! Ik heb ze een keer met een hele zachte blondeer wassing om de keratine laag er af te halen en toen met een sterke wassing 20 min laten zitten. Daarna schwarzkopf silver shampoo in een bak met lauw water gedaan en even weken voor 2 min ongeveer uit spoelen, olaplex crème in de punten en toen waren ze wit :) weet niet of je er nog wat aan hebt aangezien ik zo snel geen datum zag staan maar misschien voor de volgende keer ^^.
Nu vroeg ik me af waarom je zei dat ze niet geblondeerd konden worden want bij mij werkte dat wel :)

Groetjes!

Beautyvanille -

Ik vind het je eigenlijk wel mooi staan dat lange haar! Oke de kleur matcht nog niet, maar dat komt vast nog wel als je gaat verven enzo! Leuk hoor! X

Lo -

Pff wat een negatieve berichtjes allemaal! Je geeft zelf al aan dat de kleur niet goed uitgekozen is en dat het niet mooi overloopt en al die mensen met hun gemene commentaar! Ik vind je korte witblonde haar erg gaaf! En het is inderdaad super leuk om matten te hebben als je een keer een leuke vlecht wilt of wat afwisseling!
Thnx voor de review

Jane -

Ik zou lekker niks in je afgebroken,veeeeelsssssste sterk geblondeerde kapotte haar hangen. Dat gewicht breekt alleen maar nog meer haar af. En je hebt al niet zo veel

Jane -

Oh mijn god, wat is jouw echte haar vreselijk afgebroken en plukkerig. Dan ben ik nog blij met hoe mijn geblondeerde haar eruitziet

selina -

Sorry maar het ziet er niet uit en cker v d achterkant niet BAH

kelly -

hoi..

heb je wel de goede extensions gehad kleur 60 ash blond?
want dit lijkt zeker geen ash blond daar is hij veelste geel voor.
heb je niet bleach blond gehad??

Tamara -

Hoe weet ik welke kleur ik nodig heb?

Lisa -

Wat grappig om je opeens met lang haar te zien, vind je met korter haar wel veel leuker denk ik 😀

Suzanne -

Ik vind lang haar zo vreemd staan omdat ik altijd kort gewend ben, maar het staat je eigenlijk wel heel goed, ik hoop dat het verven lukt.

Nena -

Wow wat mooi! Alleen jammer dat je het verschil tussen wel hard ziet!

Nena -

tussen je haar en de extensions bedoel ik!

Tessa -

oeioei de kleur matcht idd echt niet goed en om zo’n kort haar te laten blenden met clip ins is ook haast onmogelijk

nathalie -

Jammer van het kleur verschil. Ik vind de extensions ook veeels te lang. Verder kan je de extensions ook met een stijltang stijlen om het met je eigen haar goed in elkaar over te laten lopen, maar misschien wist je al.

Jani GG -

ik zou eens proberen om twee plukken van naast je oren naar achteren te steken (met een speldje ofzo!). Dan zal het minder opvallen denk ik. Ik vind het wel mooi! :) xoxo

Rachel -

Ahh, met die lange haren lijkt je zo net een lieve barbie. Als je eigen haar iets langer is staat het volgensmij hartstikke leuk!

Sandra -

ziet er mooi uit!

kim -

dit blonde vind ik je geweldig staan met kort haar. als je weer langer haar neemt zou ik het persoonlijk toch weer bruin doen! jammer dat de kleur op de foto’s niet klopt op de site

astrid -

Sorry maar ik vind het je echt niet mooi staan. Vooral op die tweede foto…

cherel -

Mooi! Alleen jammer inderdaad dat het net niet helemaal goed matcht.

Rachelle -

Het is leuk om lang vol haar te hebben, maar mij lijkt het verschrikkelijk om van dat nephaar in je haar te hebben

Conny -

het staat je goed

Sofie -

Het vooraanzicht is prachtig! Alleen jammer dat je langs achter echt duidelijk het verschil ziet tussen jouw haar en de extensions :( Verder vind ik het wel leuk!

Mirjam -

Wat leuk, Martine met lang haar! Al vind ik je het korte haar het beste staan denk ik. Lijkt me wel echt superleuk om jezelf eens te zien met lang haar, en af en toe eens lekker te faken dat je lange lokken hebt!

Meiden, ik heb even een off-topic vraag: Jullie zijn volgens mij wel bekend bij de MAC counter in Groningen, enig idee of ze daar oogschaduw refills en lege quads verkopen?

Willemijn -

Nee, refils worden alleen verkocht bij de pro store :(

Mirjam -

Bedankt voor je reactie! Jammer, toch maar een keer een shoptripje naar Amsterdam plannen! :)

Daphne -

Ook bij de bijenkorf in A’dam 😉

Anne-Floor -

Staat best leuk :)

Laura -

Leuk! Over een poosje staat het vast erg mooi, als je haar wat langer is en het goed overloopt. :-)

Josephine -

Ik vind zo’n knotje erg leuk staan, maar om eerlijk te zijn, het korte haar staat je zoveel beter, I love it <3

Demi -

Ik heb ze ook, in een hele donkere kleur en had besloten om mijn eigen haar te verven naar de extensions. Heel goed gelukt, maar het liep inderdaad helemaal niet mooi over. Dus toen heb ik er een heel groot stuk vanaf laten knippen, ongeveer 10 centimer langer dan de lengte van mijn eigen haar. Heel veel mensen vonden het zonde, omdat je toch meer dan de helft van het haar afknipt en weggooid, maar het loopt nu wel heel mooi over. Elke dag lijkt het alsof je haar gedaan is door een kapper, om het zo maar even te zeggen. Elke dag hollywood hair, haha!

Pretty Beauty Land -

ik heb ze ook, heb ze ook geverfd in mijn nieuwe haarkleur. werkt allemaal super!

Cynthiiaa -

Van voor zie je totaal geen kleurverschil, alleen achter, maar zoals je het zelf al zegt, dat kleurt nog wel bij! Het staat je wel gorgeous, wauw! Lange of korte lokken, je kan het beide hebben. :) Ik ben echt heel benieuwd naar je haar tutorials. ^^

sylvia -

Het maakt je wel tot een ongelovelijk schatje een engeltje zeg maar :yay:

Marieke -

iiieks, meid, hou lekker kort haar, staat je veel mooier!

Rianne -

Ik vond kort haar je zoveel mooier staan! Veel stoerder! Lang haar is zo saai en alledaags.. :(

marlies -

Wauw dat is anders, het staat je wel goed!!
Maar kort is mijn favoriet!

Madeli -

Ik vind het nu nog te duidelijk inderdaad, maar benieuwd hoe het straks wordt! Ik ken een meisje met flinterdun haar die ook extensions heeft, maar die zie je echt zitten. Zo afschuwelijk lelijk :( Heel jammer! Je zag echt hoe het is vastgeplakt/vastgeklikt. Dat zie je bij jou niet, maar die kleur moet inderdaad anders. Benieuwd naar het resultaat!

Make Up For Women -

Oh ik wil al heel lang extensions van Luxury for princesses! Ze staan je erg goed, jammer van het verschil achteraan, hopelijk kan je dit nog wegwerken:)

Liefs

xoxo

Eva -

Wat cool :) Ik heb net gisteren mijn haar kort laten knippen, en ik vind het zo wel mooi, maar als ik het weer ‘s, voor een feestje ofzo lang wil, is het wel leuk.
Ben echt helemaal blij met m’n korte koppie, ben wel zowat de enige (er zijn niet zoveel 15 jarigen die behoorlijk kort haar hebben), maar lang haar lijkt me wel weer ‘s leuk als afwisseling.

Martine -

Superstoer van je dat je een kort kapsel hebt laten knippen! En inderdaad, veel dames durven dat ook niet! Heel tof dat je het gedaan hebt!

Marly -

Staat je toch niet slecht dat lange haar! Ben benieuwd naar de volgende updates hoor!

Michelle -

Bedoel uiteraard extentions 😉

Michelle -

Ik wil toch even zeggen dat ik vind dat je echt teveel hebt betaald.. Ik heb dezelfde extensies van echt haar met dezelfde hoeveelheid bij de afrowinkel gehaald in den haag voor 50 euro..

Denice -

Ben benieuwd!

Steph -

Tijdje terug heb ik overwogen om deze extentions te kopen en ben reviews gaan lezen.
Ik werd overspoeld met negatieve reacties. Het product zelf is prima, maar de service…
Meiden die weken, maanden op hun bestelling moesten wachten en geen (adequate) reactie kregen via de mail.
Ik ben afgehaakt, wil het risico niet nemen daarvoor vind ik het gewoon te veel geld.

Martiniii -

Oh ja? Wat vervelend. Ik heb dat niet zo ervaren!

Lisa -

Jammer dat je eigen haarkleur en de kleur van de extentions niet overeenkomen. Lang haar staat je overigens ook erg mooi!

janne -

staat je echt mooi!

Savannah -

Mooi! Wel duidelijk te zien en best duur…

Amy -

Echt een heel ander gezicht! Wel erg leuk! :) xx

Lulu -

Action heeft ook goeie extensions van echt mensen haar!! 😀 kosten 4 euro per stuk (1 haarstuk met drie klipjesvan ongeveer 10/15cm.

Joyce -

ik zit ook heel erg te twijfelen of ik ze zal kopen, maar aangezien ik veel slag/krullen heb ben ik een beetje bang dat het er heel erg barbie-like uit gaat zien.. Hmm, dilemma!

xx_Patries_xx -

wow je lijkt wel een beetje op een zeemeermin zo hihihi!

Kim van Bergen -

Zo zonde dat je €115 uitgeeft voor plukkies die toch best wel opvallend kleurverschil tonen. Maar toch, vind ik dat kort gebleekt haar je het aller mooist staat!

Zazie -

Wow, een heel andere Martine :) Jammer van het kleurverschil, het zou je héél goed staan als het meer zou blenden met de jouw blonde lokken!

Awkward Chicks Etcetera -

Bij extensions ben ik altijd bang dat je het heel erg voelt. Maar leuk om een keer te proberen als je kort haar hebt :)

Dhini -

De extensions zien er heel natuurlijk uit.

Kylie -

Ik vind de extensions er mooi uitzien! Lijkt heel natuurlijk! Mooi hoor, vooral leuk als je korter haar hebt, of dunner lang haar..

Liefs

Nikki -

Doordat ik een hoofdhuidziekte heb, groeien mijn haren heel langzaam waardoor ik wel kon fluiten naar een lange natuurlijke bos haar.
Ik heb ook clip in extensions en ik gebruik ze heel vaak.
Ik had ze eerst van de action. Dit was natuurlijk wel fake hair maar ze waren nog redelijk goed.
Nu heb ik extensions van human hair en deze zijn fantastisch. Ik heb ze wel laten bijknippen bij de kapper want ze waren wel extreem lang. Nu draag ik ze heel vaak en ben er super blij mee.

Amanda -

Jammer van het kleurverschil. Moet zeggen dat ik jou korte koppie toch wel het leukste vind, hoewel het wel leuk is om je ook een keer met lang haar te zien. Kort haar staat jou gewoon super!

Miranda -

Staat je best mooi. Al vind ik kort haar wat mooier bij je staan. Al kan het ook zijn omdat ik het gewend ben. Ik ben benieuwd of het gaat lukken om ze nog wat lichter te krijgen.

Paola -

Jammer dat het niet dezelfde kleur is! Het lange haar staat wel vet

Sandra -

Ze zijn wel mooi zeg! Alleen jammer van het kleurverschil, hoop dat je ze kan bleken of donkerder verven.

Elke -

Ahh wat jammer. Misschien je haar iets meer goudblond laten doen? Wat ik ook heb is zo een bol hoofd door extensions. Waar je die clips steekt, gaat het zo omhoog en dan krijg je zo een bol hoofd.

Sarah -

Ik heb er ook al vaak aangedacht om er te gaan bestellen daar, ma gho nu ik zie dat dat de lichtste kleur is weet ik het niet.. mijn haar is ook gebleekt dusja ;s

Joyce -

Haha wel grappig om jou op eens met lang haar te zien!! Maar ik vind kort veel mooier!!

Miss Langhaar -

Spijtig dat je niet in de buurt woont, ik heb zeker en vast een mooie witblonde kleur voor je die wat minder lang is, voor een natuurlijker resultaat :-)
Verder staat lang haar je wel mooi!

Roos -

Die van luxury for princess kan je wel verven hoor! 😀

Myrthe -

Wat handig! Jammer dat het niet de perfecte kleur voor jouw haar is, maar toch staat het best mooi, het is weer eens wat anders :)

Esmay -

Ik heb ook van zulke, alleen dan gewoon in chocolade bruin, perfect voor mijn haarkleur. Maar ik heb te dik haar ervoor haha!
Wel jammer dat ze nét iets te geel zijn, maar ik vind wel dat lang haar je wel staat 😀

Martina -

Ben benieuwd naar je update na het verven! Staat je goed lang haar! Jammer dat de kleur anders was dan op de website..

LottedeJ -

Jammer van de gelige kleur, ze zijn net iets te warm blond. Ik ben benieuwd naar de update!

Martiniii -

Vind ik ook! Hoop dat het lukt om te verven.

Priscila -

Was ze is een x met zilver shampoo! en laat dit even 2 tot 5 min intrekken! 😉

Yasmine -

Heeyy,
Ja lang haar staat je heel mooi, maar kun jij je haar dan niet in dat kleurtje verven??
😉

Martiniii -

Zie reactie hierboven 😉

aicha -

Waarom kleur je je eigen haar niet in dat kleurtje.dat is toch ook een mogelijkheid?

Martiniii -

Dat is een mogelijkheid, maar die haarkleur past niet bij mijn huidskleur. Dat blond is veel te warm waardoor de roodheid in mijn gezicht juist benadrukt wordt en dat wil ik niet. Ik moet of koel blond of chocoladebruin.

Liliane -

Ik ben benieuwd hoe het eruit ziet als ze geverfd of opgelicht zijn!

Roos -

Ik ben benieuwd of het lukt om ze te verven, dan kan je ze toch gebruiken :)

Reageer ook