NYX Glitter Mania: 01 Blue, 07 Purple en 09 Disco Ball

Losse glitters, wat geweldig. Vroeger kreeg ik van mijn zus (op mijn 14e) twee vierkante doosjes met glitter. Eén van de DA (witte glitter) met hier en daar een holografisch glittertje erin en zwarte glitters (geen idee welk merk). Toen was ik er al dol op maar plakte ik het maar lukraak ergens op mijn oog. Geen gezicht. Gelukkig weet ik nu veel beter hoe ik ze moet gebruiken en vind ik het zóóó gaaf. Zoals je al wist, gooide ik 3 losse glitters van NYX Glitter Mania in mijn digitale shopmand en heb je er al een frisse lentelook mee gezien. Benieuwd naar de rest? 

En wat nog heerlijker is, het kost geen drol! Een NYX Glitter Mania kost €2,39 (5 mg), wat het ook erg aanlokkelijk maakt om meteen alle glitters maar in het digimandje te gooien. Qua review is het eigenlijk hetzelfde als met de NYX Pearl Mania’s.

Ze zijn geweldig gepigmenteerd, lekker goedkoop maar irritant om mee te werken. Je doet het niet even hup hup. Maar ik moet eerlijk zeggen, hoe vaker je pigments of losse glitters gebruikt, hoe makkelijker het wordt om aan te brengen. Ik pak een keukenpapiertje, tik zachtjes tegen het potje (of het nu glitters of een pigment is) en werk vanaf dat kleine hoopje op mijn keukenpapier met mijn kwast.

NYX Glitter Mania Purple et mintgroene en blauwe glitters!

En als ik op mijn keukenpapier nog wat product over heb als de look klaar is…Welja, dat doe ik gerust terug in het potje. Besparen en bezuinigen ;)! Ik ben zo blij met deze aankoopjes. Ik kan niet wachten (mens, het moet nog zomer worden) om een mooie blauwe smokey eye Kerstlook voor jullie te maken.

NYX Glitter Mania Blue met mooie blauwe glitters en een fijne structuur

Wat ik wel heb gemerkt is dat er verschil zit in de structuur qua glitters. Purple en Disco Ball zijn hetzelfde, namelijk wat grover. Maar Blue heeft juist hele fijne losse glitters. Daarentegen hebben Purple en Disco Ball meer effect. Ik vind die echt zo gaaf! Vooral Purple met die mintgroene glitters, supertof! En Disco Ball heeft holografische glitters, ook supercool.

NYX Glitter Mania Disco Ball en gossienokke wat is deze toch gaaf met die holografische glitters!

Aanstaande zondag gaan jullie Disco Ball voorbij zien komen in een look trouwens! En Blue zal nog even moeten wachten tot de Kerst, hihi! Heb je binnenkort een feestje? Koop gewoon eens lekker zo’n potje NYX Glitter Mania en experimenteer. Het is zo simpel en zo ontzettend gaaf. Ik ben dol op producten van NYX. Vooral door die fijne prijs, laat ik me elke keer verleiden.

Disco Ball, Blue en Purple (zie je dat verschil in structuur?)

Want ik denk dat het niet heel lang duurt voor ik elke NYX Glitter Mania heb! Vooral Hot Pink lijkt me ook erg stoer. Die heeft qua glitters/structuur namelijk iets weg van Purple en Disco Ball. Gaaf! NYX koop ik trouwens altijd bij de Boozyshop, maar is ook te koop bij NonPareilBoutique, CherryCulture, Enchantra en je kunt op eBay zoeken.

Purple, Blue en Disco Ball

Hoewel het niet iets is wat je elke dag op zou doen, blijft het wel heel cool. Je kunt het trouwens best overdag dragen alleen minder opvallend door een glitterlijntje onder het oog te gebruiken of als subtiele eyeliner. Ik zou wel willen dat het elke dag feest was, lekker groots uitpakken met mijn kleine Glitter Mania’s! Zijn dit aanraders? Zeker weten, al is het alleen maar om mee te spelen! En wat denk je van een leuk NYX pakketje cadeau doen aan een vriendin? Mij zou je er blij mee maken hoor!

Product: 55/60
Prijs: 18/20
Gebruiksgemak: 6/10
Verpakking: 6/10

48 reacties

Denice -

Mooi! Ik heb daar zooo het geduld niet voor. Die blauwe is pretteh!

Evelien -

Mooi! Ik houd van glitters, voor bepaalde looks is het echt onmisbaar! Dit zijn echt heel mooie kleurtjes btw, vooral die holografische :)

Miriam -

Ik vond je ooglook erg mooi gedaan en ben dan ook benieuwd wat je hiermee gaat maken. Ik zou denk ik zelf een ooglook maken en de glitter ook op mijn nagels gebruiken! Is de blauwe wel geschikt voor denk ik!

Renate -

Woehoee, looking good! 😀

Sandra -

wauw echt prachtige producten

Paula -

Ik heb die holografische en die paarse ook, en nog een peachy achtige glitter. Ze zijn heel mooi maar inderdaad wel lastig om mee te werken. Hoe ‘plak’ jij ze vast? Welk product gebruik je ervoor? Ik heb van Kiko een mixing medium en dat werkt redelijk, maar heb er wel wat fallout van. Dat kan je nooit helemaal voorkomen, maar toch. Welk product gebruik jij hiervoor?

Naatjuh27 -

Gek mens! Had je beter bij River Island dat glitterpallette kunnen kopen. Luv you. :handkiss:

Paola -

Heel mooi! Ik hou wel van glitter 😉

Ella -

Oeeeeh die wil ik ! Maar hoeveel verzendkosten was het dan ?
x Ella

MySuperSweetLife -

Wat een prachtige glitterlakjes!
Liefs

Jana -

Wow wat zijn ze mooi 😀 x

Cynthiiaa -

Glitters.. love them all, het maakt niet uit wele kleur, vind ze allemaal geweldig! Mijn voorkeur gaat nu wel naar Disco Ball, holografische glitters.. hell yea!

lonneke -

Super mooi zeg!

Josephine -

Wauw wat zijn ze mooi, vooral Disco ball!

Nena -

Ze kosten geen drol!! Haha. Maar’ het ziet er echt wel heel mooi en lentefris uit!! :travel: 😡 :yay:

xElegance -

Wauw, erg mooie glitters!

Tessabd -

jezus die zilveren/holografische <3

WeLoveImperfection -

Wauw, prachtig!
xoxo

Tedje -

oehhlalaaa sparkly!

Daniëlle -

Discoball wil ik zo graag <3 Heb zelf alleen de roze :) Kreeg het op een of andere manier telkens in mijn oog, niet zo fijn!

Jorinde -

Ze zien er prachtig uit.

Esmay -

Vooral die Disco Ball is echt super tof door dat holografische!
Ja, ik zie hier heel wat looks mee voor me! :)

Carmen -

Wat een leuk product! Hier kun je echt heel creatief mee zijn! :) Ben benieuwd wat voor looks je er allemaal mee gaat maken en helemaal hoe jou kerstlook van 2012 er nu uit gaat zien hihi. Al is dat nog wel errug ver weg… :xmas:

Myrthe -

Zulke glitters zijn zo vet! 😀

LottedeJ -

Wat een gewéldige glitters, ze zijn alledrie echt prachtig! Ik ben heel benieuwd naar de look met Disco Ball!

Amanda -

Ik vind ze echt super gaaf! Ga ze binnenkort alle 10 bestellen :)

Tess -

Waar is de look nou! :O
Hihi

Nora -

Ik kan echt niks met glitters:-( ik weet niet wat het is, maar zodra ik iets glitterigs aanraak komt het linea recta op m’n neus/wenkbrauwen/tanden terecht… :’)

Cherel -

Wauw, ziet er goed uit!

Warmnightsinsummer -

Aah die zijn echt mooi! Vooral Disco Ball!

Anne-Floor -

Ik hou van glitter! De Glitter Mania’s lijken me echt super 😀

Alyssa -

Ik hou echt van glitters <3! Wanneer je het subtiel aanbrengt kan het best leuk zijn voor een feestje :-)

Mandy -

Disco ball heb ik ook, zo mooi is ie!

Miranda -

Oh wat een prachtige glitters.

charile -

Super mooi! :yay:

Samantha -

Mooooooi! :yay:

Jorna -

Oh my, what pretty! Prachtig 😀

Miss Langhaar -

Heel mooi, ik heb ze ook ooit gehad maar vond de verpakking toch iets te vervelend.

Mirjam -

Oeh leuk, echt iets voor jou Martine! Ik ben er een beetje te lui voor denk ik, maar als je wilt uitpakken voor een feest ik het wel heel erg mooi denk ik!

beauties -

die blauwe is mooi :)

Bellachique -

Ze zijn echt prachtig! Kun je echt zo’n leuke looks mee maken zoals die van jouw, die was echt zo mooi gedaan!

Janet -

Ben erg benieuwd naar de glitters in een look!! Ziet er heeeel leuk uit!

femketje -

echt zo pretty 😀
ik gebruik zelf wel redelijk vaak glitter maar dan meer in een eyeliner vorm :3

Aranka -

Ik vind het er altijd erg tof uitzien, maar wanneer ik het nou echt zou gaan gebruiken… Geen idee, ik denk dat dit meer kast vulling artikelen zijn.

roos -

Wow, mooie glitterbommen :-)

HollandaBeauty -

Mooie lakjes niet zo standaard ik houd er wel van.

Mandy -

Het zijn losse glitters 😉

AnnaSophia -

Hihi, hier moest ik toch even om lachen. Duidelijk artikel niet goed gelezen :-)

Reageer ook