De ABC Tag (Martine)

Ah een tag! En nog wel een persoonlijke, individuele tag! Willemijn heeft de ABC tag al een keer voor jullie ingevuld en vandaag is het mijn beurt om de lijst in te vullen, zodat jullie me wat beter leren kennen. Alsof jullie mijn grillen en grollen ondertussen niet kennen zeg, pfoeh 😉 maar hier issie dan: nog wat extra weetjes over mij!

Age: 23 jaar alweer. Soms als iemand vraagt hoe oud ik ben, moet ik zelfs al nadenken. Ik hang nog vaak aan ’22’, maar nee die tijd is voorbij!

Best Friend: Hoe cliché. Willemijn natuurlijk! Nu ik weer druk ben met stage, kunnen we elkaar niet zo vaak zien en als we elkaar zien, zijn we vaak bezig met werken aan de site wat ook wel soms onze vriendinnentijd opslurpt. Maar ik weet dat Willemijn aan mij denkt + ik aan haar en dat we bij elkaar terecht kunnen op wat voor moment dan ook.

Chore you hate: Kleren opvouwen en de afwas, blèèèh!

Dreamhouse: Het huis hoeft voor mij niet heel groot te zijn. Nu ik tijdelijk in Staphorst woon, vind ik die schattige kleinere boerderijtjes echt zó cute. Met van die hartjesluiken. Het liefst zou ik zoiets willen met een kleine voortuin en een iets grotere achtertuin met een mooie veranda. Maar ik wil wel met een auto/bus binnen een half uur in de stad kunnen zijn!

Essential start of your day: Ik ben helaas geen ontbijter. Ik kan met enorme moeite en lange tanden een boterham naar binnen krijgen. Ik drink een glas pure bietensap (getver) tegen mijn duizeligheid en slik een schildklierpil. Lekker begin van de dag hoor!  Later eet ik een meestal fruit, zoals een banaan.

Favorite color: Zo, dat is lastig. Heel vroeger was ik altijd verliefd op mintgroen. Nu ben ik dol op oudroze en koraal.

Gold or silver: Ik vind beide erg mooi, maar ga toch voor zilver.

Height: 1.61 en jaaa die ene centimeter hoger maakt echt wel uit! 😉

Instruments I play: Ik kan keyboard spelen en een droom zou zijn om nog een pianoles en zangles te nemen. Alleen is het heel erg duur! Maar soms zie ik mezelf al achter zo’n mooie zwarte vleugel zitten en zingen.

Job Title (most recent): Momenteel naast beautyblogger nog niets. Straks ben ik afgestuurd als logopediste en mag ik mezelf net als Willemijn ‘Bachelor of Health Science’ noemen. Fancy!

Kids: Nog niet. Soms twijfel ik wel of ik ze zou willen. Vanuit mijn omgeving hoor ik altijd dat ik zo’n leuke moeder zou zijn. En toch lijkt het me heel lastig om kinderen bepaalde normen en waarden bij te brengen. Aan de andere kant lijkt zo’n kleine Mini-Me me echt prachtig! Het lijkt me ook heel bijzonder om een tweeling te krijgen!

Music that you always listen to: Ik luister van alles. Maar de enige muziek die ik vreselijk vind, is clubmuziek. Dan denk ik ja daar komt het, daar komt het stuk waarop ik uit mijn dak kan gaan en neeeee het is weer weg.. Bah! Ik luister naar top 40 muziek (á la SlamFM) maar hardstyle vind ik stiekem ook heel leuk en het lijkt me fantastisch om deze zomer naar Decibel te gaan.

Nickname: Vaak ‘Tien(tje)’, ‘Tinus’, ‘Tienie’ en vroeger werd ik voor de lol weleens ‘Joetje’ genoemd (ander oud woord voor een tientje).

Overnight hospital stays: Gelukkig niet zeg. Het enige wat ik weet is dat ik ooit een arm uit de kom had omdat mijn zus zonodig ‘Aaltie op een paaltie’ met mij wilde doen. Vervolgens zei ze:  ‘Paaltie brak en Aaltie zat midden in de…koeiekak’, hield mijn linkerarm vast en liet me door haar benen vallen en toen.. knak!

Phobias or fears: Oh ik ben als de dood voor wespen/bijen/hommels. Hoe je die krengen ook wilt noemen! Als het zwart/geel is en het zoemt als een malle, ben ik weg!

Quote from a movie: I’ll never let go Jack! …. grappie! Pfoe, dat is een moeilijke. De meest grappige waar ik om moest lachen is ‘It’s soooo FLUFFY’!! Ik ben dol op dat meisje met haar knuffeleenhoorn.

Reason to smile: Goede feedback krijgen op stage, een dagje LLG inplannen of wat leuks doen met Willemijn en andere vriendinnen, een weekend naar mijn ouders/zussen, met een Martini in mijn hand en het liedje Don’t Blame the Party van the Bingo Players op de dansvloer staan. Het maakt niet uit, ik ben al snel gelukkig. Ik word qua beauty ook gelukkig als de zon schijnt en ik mijn bronzer/blush/highlighter mooi heb gedaan.

Siblings: Ik heb drie zussen: Margreet (43), Annet (41)  en Renate (28). Geen broertjes helaas!

Time you wake up: Doordeweeks als ik naar stage moet rond 07:00 en in het weekend rond 10:00.

Underwear: Nou mensen wat een vraag! Gewoon een string of een hipster.

Very important date this year: 6 juli, dat is mijn laatste stagedag. Ik ben benieuwd of ik dan met een brede smile de deur uitloop en mezelf logopediste mag noemen!

Worst habit: Ik ben soms wat makkelijk maar mijn slechtste gewoonte is mijn uitstelgedrag. Vre-se-lijk! Ik heb wat nachten doorgebracht met luciferstokjes tussen mijn ogen om de nodige portfolio’s/scripties af te krijgen voor die volgende dag! Dit was al zo vanaf de Havo en tot op de dag van vandaag niet veranderd!

X-ray’s you’ve had done: Op school heb ik bij MBRT avond (Medische, Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken) een keer mijn lever en nieren gezien. Was echt leuk en interessant om te zien!

Yummy food you make: Ik had volgens mij beter in Zuid-Italië geboren kunnen worden of Griekenland. Ik maak altijd lekkere pasta vind ik zelf. Bijvoorbeeld bolognese saus, maar ook spinazie/tomaatjes/champignons/spek of met broccoli en gerookte zalm of gorgonzola/ham. En mijn zelfgemaakte tzaziki is beroemd om het feit dat het lekker is maar ook voor een week lang knoflookplezier zorgt.

Zoo animal: Dat blijven toch wel de tijgers. In Zuid-Afrika mocht ik een kleine cheetah aaien, dat was geweldig! Ik ben dol op de katachtigen!

Zo dat was het weer! Erg leuk om in te vullen en als je wilt, mag je natuurlijk deze tag ook op jouw blog plaatsen of hieronder invullen bij de comments!

35 reacties

Denice -

Leuheuk!

Diana -

Wow, ik ben helemaal verbaasd dat je 1.61 bent. Je komt veel langer over. ( Haha, staat er wat onnozel, dacht dat je wel 1.80 was )

Martine -

Huh echtwaar? Hahah hilarisch! Nou was het maar waar!

Milou -

Hey Martine,

De L van het alfabet staat er niet bij :(

xx

Sandra -

Leuk om wat meer over je te lezen :)

XCelliine -

Wat een leuk artikel 😉
Ik heb een vraagje zou je eens een keer een filmpje op willen nemen waarin je zingt.
Ik zelf heb zangles en speel ook keyboard (niet heel goed ik heb ook geen les XD) maar het zijn hele grote passies van mij en het lijkt me gewoon heel leuk als je dat een keer zou willen doen !(:

XX 😉

JoycevbB -

Hahaha! Je kan zo lekker schrijven, Martine! Leuk om weer wat dingen over je te lezen. Keep up the good work ;)!

Sandra -

leuk om te lezen =)

xx_Patries_xx -

wat een leuk Tag zeg 😀

Vera -

Super leuk om te lezen! :)

E -

Hi Martine! Ik dacht dat jij ook een vriendje had? :)

Martine -

Dat is ook zo, maar dat is toch geen vraag van de tag? :)

NaomivP -

Hahahaa ik echt met n paar dingen precies t zelfde als jij..echt lachen!

Sarah -

Is bietensap goed tegen duizeligheid? want ik heb er de laatste tijd echt heel veel last van ;s eigenlijk heel mijn leven al, maar de laatste maanden is het zo erg geworden.. :(
Liefs

Martine -

Dat schijnt goed te zijn en gedroogde abrikozen ook! Een stuk of 4 per dag..

Esmay -

Blijft gewoon leuk om te lezen, Joetje 😉 haha!

beauties -

voor mij ook geen bijen en hommels 😮

kim -

whaaa hardstylee 😀 decibel is geweldig!! ik was er vorig jaar, dit jaar ga ik andere festivals proeven, defqon

Joyce -

leuk om te lezen!

Miranda -

wat een leuke tag;D

Tedje -

It’s so fluffeeeeeeh van Dispicable Me!! ♥

Astrid -

Leuk om te lezen!

xx Astrid

Chiara -

Ik ben ook zo een verschrikkelijke uitsteller! Fijn om te weten dat ik niet de enige ben, ha! :yay:

Laura -

Wat een leuke tag! Heel persoonlijk, haha :)

Cherel -

Leuke tag vind ik dit :)
Zo kom je toch nog wat meer over iemand te weten.

Charile -

Leuk om te lezen!

Paola -

Wat een leuke tag! Erg leuk om te lezen!

Chantal -

Leuk, zo leren we je inderdaad weer een beetje beter kennen!

Nora -

Huh, bietensap? Dat klinkt niet echt lekker :p.

Bellachique -

Wat een leuke tag, zo leuk om al die weetjes te lezen, haha!

Amanda -

Zo leuk om te lezen, leer je dan echt beter kennen!

roos -

Leuk om wat meer persoonlijke facts over jou te weten :-)

HollandaBeauty -

Leuke tag wat grappig uit een nest met 4 vrouwen jij bent wel echt het jonkie.. Haha

Reageer ook