Catrice Absolute Eye Colour: Vanessa's Paradise & Double Espresso Macchiato, Please!

Ah Catrice, als jij er toch niet was. Ik heb het al eerder gezegd, maar Catrice is toch wel mijn lievelingsbudgettopper. Vooral als er nog eens extra korting is op de budgetproducten. Mooier kan het niet. En een basic paletje waarmee je simpele ooglooks kunt maken? Die zou iedereen moeten hebben. Ideaal voor op het werk, school of stage. En zelfs met een simpel palet kun je verschillende variaties maken! En het feit dat Catrice zichzelf ook altijd weer blijft vernieuwen, zorgde ervoor dat ik ook stiekem nog een nieuwe mono in mijn mandje gooide…

Ik ben vooral gezwicht voor het Absolut Eye Colour duo paletje: Double Espresso Macchiato, Please! Ja die naam. Hoe verzinnen ze het? Deze witte kleur is zóóó romig. Het is geen crème oogschaduw, maar het is gewoon zo zacht dat het bijna romig aanvoelt. Een ideale matte basis of highlighter. En de donkere kleur is een koelbruine kleur. Heerlijk simpel. Gewoon de arcadeboog ermee aanzetten en klaar ben je.

Ik gebruik het beige/witte gedeelte op het ooglid en onder het wenkbrauwbot en de donkere kleur alleen in de arcadeboog. Dit geeft een beetje het ‘Marilyn Monroe’ effect.Voor een intenser effect kun je deze donkere kleur ook aanbrengen in de buitenste ooghoek én de arcadeboog. Of je brengt de donkere kleur op het ooglid aan en dan naar boven toe blenden, een simpele smokey eye dus!

 Zie hier, een simpele look met Double Espresso Macchiato, Please! Als je niet beter zou weten, zou je bijna denken dat het een ooglook van Willemijn is! 

Hups, al drie varianten verzonnen! Ook handig om dus een look voor overdag zo om te toveren in een look voor een vrijdagmiddag borrel. De pigmentatie is goed. De witte kleur moet ik wel wat opbouwen voor een echt dekkend effect, maar zeker niets om over te klagen. Maar een groot nadeel: dit simpele palet gaat er dus uit, het lag niet voor niets in de kortingsbakken. Mocht je deze nog willen is het dus zoeken/rennen geblazen!

 Ook kocht ik een nieuwe mono oogschaduw van Catrice, Vanessa’s Paradise. Hmmm, dat klinkt echt als vakantie! En daar doet deze oogschaduw me ook meteen aan denken. De mooie Griekse baaien, aqua groen/blauw met een zweempje zilver dat weerkaatst in de zon net als de golfjes. Lig je al in gedachten in die blauwe baai met je snorkel?

Vanessa’s Paradise en de twee kleuren van Double Espresso Macchiato, Please! (de witte/beige kleur valt helaas weg)

Vanessa’s Paradise is een hele mooie kleur met zilveren shimmers. En ook leuk om trouwens te combineren met Double Espresso Macchiato, Please! Zo geef je een simpele look net een extra touch en wordt de look net wat meer zomers/feestelijk. Ik krijg enorme zin om een vakantie te boeken en dat van een oogschaduw. De pigmentatie is dik in orde. Op de foto lijkt het wel wat meer blauw vind ik zelf. In het echt is het net wat meer groen. En het is een nieuwe mono, dus je hoeft je niet enorm te haasten om deze alsnog te bemachtigen.

Wat is jouw laatste aankoop van Catrice geweest?

 

50 reacties

Julie -

The nuder the better heb ik gescoord door jullie, en ik vind het totaal niet erg!

Denice -

Gisteren nog de duo gevonden! Ben er heel blij mee (:

Milou -

Bij onze kruidvat kon ik het duo helaas niet vinden, lijkt me juist zo’n handige basic! Is die alleen te koop bij kruidvat fillialen met twee Catrice schappen?

Martine -

nou hij zou eruit gaan helaas dus het kan zijn dat je net achter het net gevist hebt :(

Ashley -

hihi ik heb die duo ook en gebruik hem precies hetzelfde!! Ik heb hem gekocht met die 50% korting dus heb toen maar meteen een bakc-up gekocht 😉 Eigenlijk heel stom want ik heb zoveel oogschaduw dat ie toch niet zal opgaan maar just in case 😉
Wat ik trouwens ook veel doe de laatste tijd is de lichte kleur over mijn heel ooglid tot aan mijn wenkbrauw en dan pak ik een bronzer die ik ooit is heb gekocht (van Catrice) maar eigenlijk te oranje is als bronzer en die breng ik alleen in mijn arcadeboog aan (Dezelfde methode dus. Dit ziet er heel fris en zomers uit en in de arcadeboog lijkt het niet zo oranje.

Martine -

Ah slimme meid om een backup te kopen haha 😉 lekker hè als je zoiets met 50% korting kunt kopen! En dat van die bronzer is een hele goede, zomerse tip. Ik doe dat soms ook met bronzer!

Julie - La Fille -

Mooie aankopen! Die duo is mooi, heb hem ook al een keer bekeken in de Kruidvat maar toen niet gekocht. misschien moet ik hem toch maar halen!

Paola -

Ik ben dol op de oogschaduws van Catrice. Zoveel mooie kleurtjes!

xx_Patries_xx -

wow wat een mooie kleurtjes zeg..!

amanda92love -

hahahaha en alweer hoor ik heb vandaag in de sale de laatste kleur espresso die jullie hier ook hebben gekocht hahaha 😛

Rachel -

Mijn laatste aankoop was een foundation. I love Catrice!

Denice -

Catriceliefde! <3

Shanice - The Rosy Diary -

Oh die duo eyeshadow heb ik al heel lang! Alleen vond ik de lichte kleur iets té licht voor mij, dus is hij ergens onderop in mn stash belandt…misschien moet ik hem toch nog een kans geven. M’n laatste catrice aankoop was toevallig vanmiddag nog! Een ultimate colour lipstick in de kleur Oh Juicy!, die elke keer uitverkocht was als ik hem wilde kopen, maar nu issie eindelijk van mij! haha x

Cynthiiaa -

Een mooie zachte look, neonlips of andere felle tinten kunnen volgens mij hier echt prachtig bij! 😀

Danique -

Hoi,
Ik volg LLG al best lang en vind dat jullie heb geweldig doen! Ga zo door! :yay:
Ik had een vraagje.. :jep:
Zou een van jullie een look / artikel kunnen doen over hoe je heftige ogen met lipstick combineert en andersom..

Alvast bedankt! :doei:

Danique

Marjolein -

Mooi paletje 😀 Die ooglook is echt heeel mooi nude.

Josephine -

Haha, het lijkt inderdaad op een ooglook van Willemijn, wat grappig!

Aline -

Laatste aankoop bij catrice was, lipstick in de kleur: de nude the better.
xx

Brechtje -

Dat basic palletje is echt handig. Ik had hem ook zien liggen in de kortingsbak, maar toen vond ik hem er een beetje saai uit zien. Toch is hij voor zo’n basic look wel erg leuk! :)

Joyce -

pretty! ik heb net een prachtig 4 kleurig palette gekocht. Love it!

Cherel -

Ik houd van Catrice! Dit ziet er ook weer goed uit.

LottedeJ -

Mooie kleuren! En ik dacht inderdaad dat het een ooglook van Willemijn was, haha!

charile -

Mooie producten!

noeki -

hmmm… misschien toch maar ff kijken of wij hem nog hebben…
(ik doe de make-up in het kruidvat filiaal waar ik werk :P) ik hoop het… het is wel een handige basic

noeki -

owja en mijn laatste aankoop was een heel mooi palletje. rumble in the jungle 😛

noeki -

wauw! ze hadden hem nog! meteen gekocht

Esmay -

Zo’n basic palletje is inderdaad handig om te hebben! :) Al heb ik genoeg van dat soort kleuren. Die mono oogschaduw vind ik dan qua kleur wel weer helemaal top!

Miranda -

Ohh catrice is echt een geweldig merk! Ik vind ze echt een budget topper;D

Marjolein -

Waar kopen jullie Catrice? Want mijn kruidvat heeft ze niet, en was vanmiddag bij ETOS, maar daar kon ik het ook niet vinden!?

noeki -

het kan zijn dat het kruidvat filiaal bij jou in de buurt het merk niet heeft omdat het een klein filiaal is.
maar het merk is alleen bij de kruidvat te krijgen…

Astrid -

Bij ons verkopen ze het ook bij de Trekpleister maar dat hangt ook weer van het finiaal af volgens mij..

xx Astrid

Joyce -

catrice kan je ook bij trekpleister kopen!

noeki -

ja dat kan wel kloppen want trekpleister is een onderdeel van as watson waar kruidvat ook deel van uitmaakt.
als je goed kijkt zijn de huismerkproducten van trekpleister vaak hetzelfde als bij kruidvat. alleen hebben ze een andere sticker.

xx

beauties -

dat blauw is mooi :)

Amber -

Wederom weer prachtige oogschaduws van Catrice! Mijn laatste aankoop van Catrice….een nagellak uit de feMALE collectie en die is nu al favoriet. Love Catrice!

Anneke -

Loving the bright blue!

Anne-Floor -

Oeh die blauwe is leuk :)

Astrid -

Ik hou gewoon zoveel van catrice oogschaduws!

xx Astrid

Anouk -

mooi palletje. ik denk een nieuwe oogschaduwbasis. ik gebruik die van catrice en ben er erg tevreden over dus ik ben alweer bezig met nr 2. Ik heb tussendoor die van essence ook geprobeerd meer die vond ik niet fijn die bleef bij mij niet zitten dus ben die van catrice weer gaan gebruiken.

Linda -

Ik weet niet meer precies wat mijn laatste aankoop was, heb heel lang al geen Catrice meer geshopt (geen idee waarom xd) maar als laatste denk ik een platte oogschaduwkwast.

Laura -

Vind de budget looks zo leuk om te zien,ik weet nooit wat ik moet maken, dus mochten jullie nog vaker (budget) looks maken,GRAAG!!! I love it!

😡

roos -

Wow het pigment van die blauwe kleur, echt heel mooi.

Sheela -

Leuke kleurtjes 😉 x

xElegance -

Mooie kleuren!

Daniëlle -

Mooie kleuren! Vooral de blauwe heeft iets aparts.

Sandra -

mooie kleurtjes!

Bellachique -

Hier zijn alle duos al lang verdwenen, zo jammer! Vanessa’s Paradise heb ik ook en de kleur is echt mooi! De pigmentatie is ook goed en dat voor weinig geld :). Geen idee wat ik als laatste heb gekocht van Catrice, ik koop heel vaak iets van het merk want hier is het ook echt een favoriet!

beautyblog10 -

Ik heb gelukkig nog net de duo Help I Am Stranded! kunnen bemachtigen!

kimberly -

Ziet er erg mooi en interessant uit!

Reageer ook