Action Stijltang & Etos Anti Frizz Hairstraightener

*Loopt door de Action*. ‘Verrek, een stijltang voor maar €2,50? That can’t be any good. Oh, maar wel met keramische platen.. Lachûh voor de site!’ En dus kocht ik deze heerlijke, foute roze mini stijltang. Maar omdat ik mijn haar niet teveel wilde blootstellen aan beschadiging (dat bleken is al erg zat), kocht ik later ook nog het goedje Anti Frizz Hairstraightener van de Etos. Is dit een fijne (budget)combinatie om je haar te stijlen? 

Allereerst de stijltang. Ik gebruik nooit maar dan ook nooit een stijltang. Waarom niet? Ik lijk dan op een blonde versie van Morticia (The Addams Family red.) Maar stiekem wilde ik het altijd wel proberen, gewoon voor de lol. En je kunt je geen buil vallen aan €2,50. Natuurlijk kocht ik de roze (Barbie) variant. Ik bedoel blond haar en roze…zegt genoeg. Je hebt deze stijltang ook in het zwart.

En werkt het? Nou, ten eerste: ik heb fijn haar. Wel veel haar, maar fijn van structuur. Bij mij werkt het wel. Mijn punten worden iets meer stijl en als ik in een creatieve bui ben, kan ik er zelfs krulletjes mee maken. Het snoer draait niet mee, maar zelf vind ik dat niet erg. Ik vind zo’n mini stijltang heel fijn, lekker compact om mee te nemen. Ik reis veel van hot naar her met de trein en hij past met gemak in mijn tas.

Ik zou deze aanraden als je:

  • niet te dik haar hebt qua structuur (als je kroeshaar hebt, zou ik de grotere variant proberen van €7,50)
  • net als ik eigenlijk nooit je haar stijlt met een stijltang, maar je het stiekem toch leuk vindt om uit te proberen
  • als je veel reist en geen zin hebt om je een breuk te slepen

Het is geen wonderapparaat, maar je kunt er zeker wat mee als je fijner haar hebt. Hij wordt echt heel snel warm, dus dat is een pluspunt mits die niet vandaag of morgen door gaat branden. De nadelen zijn dat de aan- en uitschakelaar onder de keramische plaatjes zit, dus brand vooral je vingers niet! Het snoer draait niet mee. Er zit geen vergrendeling op, waardoor de stijltang ‘zijn bek’ altijd open heeft. Je kunt hem tussentijds niet even makkelijk wegleggen tijdens het stijlen. Als deze kapot is, zou ik dan een nieuwe kopen? Mwah, dan zou ik toch misschien de grotere versie proberen, daar heb ik goede verhalen over gehoord.

En dan het goedje van de Etos. Haarproducten om je haar te beschermen tegen stijlen en krullen zijn best wel duur ben ik achter gekomen! Ik wilde dus een budgetalternatief. En deze van de Etos was ‘redelijk’ budget: €5,70. Maarja, het spul van John Frieda is misschien maar €4 duurder. Anyway, is dit een fijn product?

Het is in ieder geval hygiënisch. Er zit 150 ml in. Dat vind ik best veel! Het lijkt op een soort verdunde gel. De structuur lijkt op gel, maar dan waterig. Het is bedoeld om krullend haar glad en steil te maken. Dat kan ik natuurlijk niet voor jullie uittesten! Er staat in ieder geval op de fles dat het perfect werkt met stijltangen en haardrogers (dus ook vast wel met krultangen). Het geeft een zijdezacht resultaat en een mooie glans.

Nou opzich is mijn haar al redelijk zacht van zichzelf en glanst het ook. Het ging er bij mij om hoe lang dit goedje mijn haar in model kon houden. Ik bracht het aan na mijn haar gewassen te hebben en viel mijn haar toen aan met de stijltang. Ik kan je vertellen dat ik met mijn fijne haar drie dagen lang kon genieten van coupe dweil. Ach, sommige dames zullen dat vast mooi vinden maar ik niet. Ik maak er liever krullen mee. Wel vind ik het fijn om alleen mijn puntjes extra te stylen.

Ja, het Etos goedje werkt dus wel goed. Ik had ook geen pluizig haar, terwijl mijn kleine haartjes die aan het groeien zijn soms letterlijk weleens ‘de kop op steken’. Het doseersysteem is fijn, de prijs is oké. De geur is ook wel aardig. Ik ben er niet weg van, het doet me denken aan van die Barbie gel. Gelukkig ruik je dat al snel niet meer. Er zitten alleen wel heel veel parabenen in dit product. That’s all folks!

Behoefte aan een filmpje met deze stijltang of weten jullie genoeg? En heb jij ook de kleine stijltang van de Action of de grote versie?

 

77 reacties

Jill -

Iemand enig idee of de mini stijltang nog steeds te koop is? Ik was laatst bij een Action en daar hadden ze ‘m niet, maar misschien dat dat tijdelijk was of het verschilt per filiaal?

romy -

Hey ik zou dit ook graag willen weten ben er best wel benieuwd naar naar, in die tussentijd heb je hem nog gezien?

Channa -

Als ik weg ga en mijn grote tang niet mee kan nemen, is dit heel handig! het neemt super weinig ruimte in. Thuis stijl ik eerst mn haar met een grote tang en dan kan ik het met zo’n kleine nog wat ‘bij steilen’ aangezien ik behoorlijke krullen van me zelf heb…

maaaaaaaaaaa -

is het er nog steeds plies antwoord snel

Beautylifestyle -

kun je de stijltang ook zonder dat spul gebruiken??

melanie@beauty -

:coffee: p

Bibi -

Super coole stijltang!
Ik heb hem zelf ook.

En vooral als je niet zo veel te besteden hebt is dit echt een aanrader!!
Geweldig maar je moet wel een beschermings middel hebben.
Anders werkt het niet zo goed.

maar veder top product!!!!

Martine -

Ja vind je? Ik vind hem echt vreselijk haha, maar smaken verschillen natuurlijk 😉

maaike-love-stijl/krultang -

:ssst: :sunglasses: 😛 😀 :@ ❓ :) :( :zzz: 😉 :love: :pc: :love2: :lezen: :kiss: :kiss: :jep: :happy: :doei: :coffee: :blush: :doei: :happy: :jep: ik hou er van om dingen met mijn haar te laten doen en helmaal om het te krullen en te stijle mijn eerste tijltang was: Braun satin hair 7 (die is super goed) maar ik heb ook deze van de action die is ook goed maar de Braun satin hair 7 laat de stijlheid wat langer in je haar zitten. maar deze is ook een aanrader. TOP!!!! :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 :music: :music: :music: :music: :music: 😛 😀 :@ ❓ :)

Isabel -

Ik heb veel en dik haar, het pluist heel snel en is waarschijnlijk niet zo geschikt voor deze stijltang maar ik wil m alsnog wel eens proberen inderdaad handig zo’n mini voor onderweg!

Amarins -

Het klinkt alsof je hetzelfde soort haar als ik hebt, heb je hem al gekocht? Hoe beviel hij?

Marjan -

Ik zou ook wel graag een filmpje willen zien van: hoeveel anti-pluis spul gebruik je nou, waar breng je dat aan en hoe maak je krullen zonder daar 30min over te doen… Filmpje-filmpje-filmpje 😀 :dance:

Liselot -

Die roze stijltang heb ik ook.. :jep:
Alleen bij mij lukt het niet zo goed.. Ik heb namelijk heel veel krullen en deze word net niet heet genoeg :( maarja voor 2,50 is hij toch wel leuk om mijn haar af en toe wat stijler te maken 😉
Hij is iig niet super vn kwaliteit maar wat verw8 je voor zo weinig? :)

Xx

Rosanne -

Ik heb hem vandaag gekocht 😀

Ik heb een paar dagen geleden een lok/pony laten knippen en als ik wakker word staat ie helemaal omhoog. Niet echt charmant. Ik heb heb geprobeerd werkt super in combinatie met kruitvat spray :)

noa -

komt er alsjeblieft een filmpjee???

Dewi -

Ik heb de grotere varriant maar ik vind het echt een rotding ook al heb ik superdun haar hij stijlt gewoon bijna niet dus ik zou hem niet aanraden x

Suzanne -

Ik heb wel eens wat slechte verhalen gehoord over die steiltangen van de action, maar ik koop ‘t maar niet want ik heb heel erg dik haar, en met dik bedoel ik ook echt heel erg dik en vaak ook nog krullend, dus dit is echt niet handig voor mij.

Anne -

Ik heb deze ook, maar ik gebruik toch liever mijn andere stijltang.
Heb jij niet dat hij haartjes mee trekt ?
Wel zou ik voor het echt werk een goede kappers tang kopen..

NellemiekeD -

filmpje :)

Ingeborg -

Koop die stijltang niet!! ik en een vriendin hadden er allebij eentje gekocht, en beide stijltangen ontplofte na een paar weken.. no joke! dus pas er mee op!

Linda -

Ik twijfel al tijdje over de stijltang, ook al is het niet veel geld.
Blijft het lang stijl?
X

Amanda -

Wat leuk dat hij roze is en dat voor zo’n prijs! Meestal zijn ze dan alleen zwart.

Daniëlle -

De stijltang heb ik ook, maar dan in het zwart. Alle roze waren kapot. Nouja, er was er nog maar een en die bleek stuk te zijn toen ik thuis kwam. Toen ging ik terug en heb ik de zwarte genomen en die hoogstpersoonlijk in het stopcontact gedeponeerd voor ik weer naar huis ging, haha! Mijn haar is er helaas te dik voor :( Het etos goedje spreekt me wel aan eigenlijk!

Laura -

Het verschil in prijs tussen bv. een chi tang en deze stijltang, is dat een chitang échte kiramische platen heeft, en deze tang alleen maar een keramische coating, en die coating kan er ook afslijten, vandaar 😉

Cynthiiaa -

Wat leuk dat je het gewoon hebt geprobeerd! Ik zou hem wel in een filmpje willen zien, helemaal voor dat geld, oké enkele nadelen, maar hey! Scheelt toch weer een paar honderd euro. ^^

Ester -

Ik heb dat spul van de Etos ook en weet niet echt wat ik ermee aan moet. Ik heb slag van mezelf en stijl het altijd, maar ik gebruik daarvoor uitsluitend de Chi Silk Infusion olie en geen ander spul. Daarmee blijft mijn haar met gemak een week perfect stijl en soms zelfs nog langer. Ik gebruik het spul van Etos eigenlijk alleen in nat haar om ervoor te zorgen dat mijn haar wat steiler blijft tijdens het opdrogen. Ik fohn m’n haar namelijk nooit en laat het aan de lucht drogen met een paar haarkammen erin. Of dat echt werkt weet ik niet, Er is ook een Curl Activator van dezelfde lijn, die heb ik ook (voor de zeldzame keer dat ik krullen wil) en die werkt wel erg goed vind ik. Een product wat wel heel goed is vind ik de anti-frizz serum, ook van Etos. Dat is een dikke olie waarvan je een druppeltje in je haar wrijft, je merkt gelijk verschil. Al moet ik zeggen dat ze hem onlangs vernieuwd hebben en ik de vorige versie nog iets beter vond.

AnnaSophia -

2,50 euri? Seriously. Later trouw ik met de Action, later…

Jana -

Heel handig om te lezen 😀 Heb de stijltang ook ^^ x

Roos -

Aw wat een schattig dingetje die stijltang! Zou hem alleen daarom al kopen :love: Ik heb alleen wel krullen (geen kroes) zou het daar wel op werken denk je? Het zou wel een uitkomst zijn ik stijl mn haar nooooit maar voor dat bedrag is het wel te proberen natuurlijk. Filmpje zou leuk zijn! :)

Maike -

Yay voor Action producten artikelen! :yay: Ben helemaal weg van de lipsticks die ik kocht naar aanleiding van jullie artikel en deze stijltang klinkt ook wel interessant ^^

Miranda -

handige review.Gelukkig heb ik al een fijne stijltang;D

Anne -

Ik heb m ook maar durf m niet goed meer te gebruiken!
Heb al een paar keer van meiden gehoord dat ie ‘ontploft’ is.
Heb wel de grote al 2/3 jaar, die is echt heel fijn!

xx_Patries_xx -

wwat lief die styltang maar denk da tmijn haar toch wel wat meer nodig hebt 😛

nathalie -

Klinkt wel goed, jammer dat je er geen na foto bij hebt gedaan!

Samantha -

Ik gebruik hem ook om mijn pony te stijlen! :)

noa -

ik zou het heel luek vinden als je een filmpje maakt en ga je dan de grotere variant ook uitproberen?

Josephine -

Ik zag hem ook al liggen, vind de kleur helemaal geweldig!

Janneke -

Haha, wat een heerlijk fout roze ding!
Maar mij lijkt het leuk om een filmpje ervan te zien! En misschien dat het met Willemijn haar haar nog het beste te zien is?

Denice -

Duidelijk omschreven! (: Nu weet ik in elk geval dat ik met mijn dikke haartjes dat leuke ding beter kan laten liggen.

Daphne -

:yay: Filmpje :) !!!!

shimmer-pie -

Ik heb die styletang ook in het blauw, want toen was er nog geen roze!!!!

shimmer-pie -

Oh en.. jammer dat er trouwens geen foto van je haar bij zit!

Maxime -

Ik heb heel veel haar en ik heb de mini voor op reis en de grote voor thuis.
Wat een fijne stijltangen ! Super goedkoop en zelfs met mijn haar (Dik, Veel en Slag) kunnen ze werken.

xoxo

Mara -

Mischien eens proberen voor die 2,50 ja, Ik stijl alleen mijn pony een beetje.
Heb er nu eentje van €6 van de kruidvat, maar die wordt na twee jaar toch wat minder warm.
De rest van mijn haar stijl ik toch niet, veel te dik en krullen.

Pretty Beauty Land -

ik denk nietb dat deze kan tippen aan mijn CHI 😛

lin -

Geen voor en na foto’s? Jammer…
Ik ben er erg benieuwd naar namelijk! :)

Lidianne -

Leuk! Ik ga zeker even een kijkje nemen bij de action.

Nu heb ik nog een vraagje aangezien koninginnendag bijna is, zouden jullie een leuke tutorial kunnen maken :)?

Petra -

Wow! Een mini-stijltang voor 2,50 :O Ik heb een normale grote met keramische platen waar ik heel tevreden mee ben maar dit lijkt me een goed alternatief voor mee op vakantie. Neemt minder ruimte in plaats in je koffer.. En, aangezien ik alleen mn lok/pony stijl kan ik me wel voorstellen dat het niet zo boeiend is dat ie ‘wat slechter’ is.
Thanks voor deze fijne budgettip dus en denk dat ik m zeker ga halen de volgende keer dat ik langs een Action kom!

Rachel -

Hmm interessant, ik zou graag een filmpje over de stijltang willen zien!

Astrid -

Zou je een filmpje willen maken hoe je er krulletjes mee maakt? Ik ben erg benieuwd 😉

xx Astrid

Soon -

I’am in love with my CHI stijltang! Echt ook van die goedkopere neppers geprobeerd, maar bij een dagje vochtig weer weg mooie stijle lokken. En met mijn CHI tang blijft het drie dagen prachtig, druppeltje serum erbij en klaar! Je moet er wel in investeren, ze zijn best duur. Maar door dat ding heb ik heel wat shampoo/wax/haarlak kunnen besparen!
Hij ziet er wel super schattig uit zo klein en roze!!

Fien -

Ik heb de kleine stijltang ook! maar dan in het zwart! Ik dacht; gewoon leuk, om krullen mee te maken. Ik heb dun haar en niet echt veel geld over voor zo’n ding, maar dit vond ik wel leuk. Krullen maken gaat prima (:
Liefs

Lovethatmakeup -

Hij is rozeeeeee :) Alleen dat al vind ik leuk!

Blosh Blog -

Tegenwoordig stijl ik alleen nog mijn bijgroeiende pony, anders staat die alle kanten op dus daarvoor zou die mini stijltang misschien wel handig zijn! Dat Etos-spul ga ik eens testen met mijn dikke krullende haar. Normaal wordt mijn haar altijd zwaart van dat soort goedjes… zal er binnenkort wel een review over schrijven!

Suzanne -

leuke budget tips!

Cherel -

Ik heb deze stijltang al vaak zien liggen, maar twijfel iedere keer of ik hem mee moet nemen. Ik zou er nog wel een filmpje van willen zien :)

JoycevbB -

Oh, ik ben nu wel benieuwd geworden naar deze stijltang. Voor en na foto zijn nog leuk geweest zijn, Martine!

Iris -

Goede en fijn review! Ik gebruik eigenlijk ook nooit een stijltang, maar voor €2,50 kun je natuurlijk niet zonder zitten!

Nicky -

Die stijltang wil ik nu ook! Ik stijl m’n haar normaal nooit, maar ik probeerde het laatst nog eens en het zag er eigenlijk toch net iets mooier uit. En die kleur is al helemaal perfect!

Souhailla -

Ik heb de stijltang en hij is best fijn. Ik heb dik haar en kan dan kleine plukjes stijlen of zelfs mijn hele haar.

Esmay -

Hahaha! Die stijltang hbe ik ook wel ‘s gezien ja, maar ik heb al een grote stijltang , dus die is niet meer nodig. (a)
Die Etos anti pluis spul lijkt me opzich wel fijn :)

Charlotte -

Weet je zeker dat het keramische platen zijn en niet platen met een keramische coating? Ach well, ik heb al een stijltang, een duurdere waarvan ik zeker weet dat hij gelijkmatig warm wordt en gebruik een goedje van Kappersland eigen merk om mijn haar te beschermen. Prima spul, maar ik moet zeggen: of je duur of goedkoop product gebruikt, je hebt maar een klein beetje nodig, een erwtje hooguit (en ik heb dan een dikke volle bos tot bijna mijn schouders) en smeer het vooral niet bijn de haaraanzet. Ik weet niet of je dit al deed, maar just in case :)

ValleyDoll -

Nou, de mini stijltang lijkt me idd wel handig voor onderweg !

Nora -

Ik vind hem er wel heel erg leuk uitzien eigenlijk! Jammer dat ik erg dik haar heb, ik zou er waarschijnlijk snel gek mee worden… maar toch, wel cool :-)

Joyce -

de action stijltang heb ik ook, zo goedkoop. Lov eit!

Desirée -

Hij is wel cute zeg ^^

Helen -

Die stijltang heb ik echt al hééél lang.. dat ze hem nog steeds verkopen zeg…!
Mijn moeder gebruikt hem graag om haar lokje bij te werken 😛

Tessa -

ik denk dat ik ooit in een goede stijltang moet investeren, mijn haar is namelijk heel dik. dit sport stijltangen werken dus niet voor mij, helaas!

Charile -

Ziet er leuk uit! Ik zou er ook wel een filmpje van willen zien!

LottedeJ -

Wow, dat is nog eens budget! Ik denk dat de stijltang voor mij niet geschikt is, ik heb vrij dik en onhandelbaar haar. Toch zou ik er wel graag een filmpje van willen zien!

Eline -

Leuk! ik ga de stijltang alleen niet kopen, ik heb van mezelf al best dik en stijl haar.
Een filmpje zou ik graag willen zien.

MySuperSweetLife -

Leuk zeg! Hij ziet er wel schattig uit. Maar ik heb wel redelijk dik haar en vooral heel erg lang haar!
Liefs

Lisa -

Leuk, toevallig heeft een vriendin dit weekend voor het eerst mijn haargestijlt, en ben ik opzoek naar een stijltang.
Ik zou wel graag een filmpje willen zien. :heart:

Paola -

Denk dat ik de stijltang niet ga kopen, want heb een vrij dure van een merk liggen en die heb ik ook amper in gebruik! Het Etos goedje ga ik eens opzoeken!

Maureen -

”zijn bek’ whahahaha geniaalll :yay:

nathalie -

Haha echt lachen

HollandaBeauty -

Ik heb de stijltang wel eens in mijn mijn hand gehad maar ben nu blij datik hem niet mee heb genomen want ik heb dik haar dus het had denk ik niet goed gewerkt. Ik ben gek op jullie fimpjes dus ik zeg doen hoor.

Reageer ook