Kruidvat Geurstokjes

Tijdens de Kruidvat beautymiddag ontdekte ik de geurstokjes van Kruidvat. In diverse ruimtes stonden de flesjes met potjes die een heerlijke subtiele geur verspreidden. En lucky me, want in mijn goodiebag vond ik maar liefst alle vijf geuren! In eerste instantie vond ik het niet echt site-waardig. Maar nu ik ze heb geprobeerd ben ik zo enthousiast dat ik het moest delen met jullie! Voor een luttele €1,99 heb je namelijk een heerlijk setje geurstokjes! Can you say: budgettopperrrrr! Lees even verder voor meer informatie.

Geurstokjes dus. In mijn ogen vaak stinkende dingen die veel te duur zijn. Van stokjes van nog geen €2 verwachtte ik niet veel, ‘het zal wel stinken’. Maar niets is minder waar! Inmiddels heb ik ze allemaal besnuffeld en staan er meerdere flesjes door ons huisje heen.

Kruidvat over de stokjes:

Kruidvat Geurstokjes – gemaakt van natuurlijk riet – absorberen de uniek gemengde geurolie, waardoor een heerlijke geur door de ruimte wordt verspreid. De geurstokjes behoren tot het vaste assortiment van Kruidvat en zijn daarom het gehele jaar door verkrijgbaar in de geuren vanilla, orchidee, jasmijn, green tea en rose.

Wat ik prettig vind is dat je de geuren opmerkt, maar niet te sterk aanwezig zijn. Af en toe merk je hem op en denk je ‘Wat ruikt het hier lekker’. Als je de geurstokjes verdekt opstelt, zal iedereen denken dat je gewoon net je huis hebt schoongemaakt en het lekker fris ruikt! En als je ze niet verdekt opstelt, dan zijn ze alsnog niet overduidelijk aanwezig, omdat de geur niet zo vreselijk penetrant is! Er zijn 5 verschillende geuren, hieronder vind je een geurbeschrijving.

Green Tea: ruikt inderdaad naar groene thee en heeft daarnaast frisse en zoete noten. Echt een heerlijke geur. Hij staat bij ons in de woonkamer en wanneer ik er langs loop ruik ik echt zo’n lekkere subtiele walm van deze geur. Hmm!

Rose: echt een typische rozen-parfum-geur. Niet mijn ding, maar ik kan me voorstellen dat mensen dol zijn op deze geur. Hij krijgt bij mij een plaatsje in de badkamer, zodra Jasmin op is.

Jasmin: allereerst, geen idee hoe jasmijn in het echt ruikt (is dat een zonde?). Ik waag me dus even niet aan die vergelijking, maar beschrijf de geur zoals ik hem ervaar (moeilijk!). Hij is wat kruidig, maar ook fris en bloemig. De geur is vrij sterk. Deze staat bij mij in de badkamer. Ik vond de geur daar wel passen.

Orchid: een heerlijke friszoete, zachte bloemengeur die instant de lente in huis haalt. Hij doet me denken aan een pas schoongemaakt huis, heerlijk!

Vanilla: een warme, zoete, typische vanillegeur. Naar mijn smaak te sterk voor in huis, maar ik weet zeker dat er mensen zijn die hier wel van houden. Martine bijvoorbeeld.

Het flesje zelf ziet er oke uit, maar verder ook niet. No problemo wat mij betreft. Maar je zou hem eventueel nog wat kunnen ‘opleuken’ door er bijvoorbeeld een strikje omheen te doen.

De stokjes staan nu twee weken in mijn huis en geven nog altijd even sterke geur af. Het flesje in de woonkamer is nog nauwelijks leeg. Het flesje in de badkamer gaat wat sneller, ik vermoed dat dit door het verdampen komt doordat het warm in de badkamer wordt van het douchen. Ik schat dat een flesje zéker wel een maand meegaat. Misschien ook wel twee. Mijn favorieten zijn Green Tea en Orchid. Twee heerlijke geuren voor in je woon- of slaapkamer. Ik zou zeggen: neem zéker eens een kijkje bij Kruidvat. Voor €1,99 kan je er geen buil aan vallen, zou ik zeggen.

Een setje Kruidvat geurstokjes met olie kost €1,99. De Kruidvat geurstokjes zijn het hele jaar door verkrijgbaar bij Kruidvat.

Kende jij de geurstokjes van Kruidvat al?

52 reacties

Patrisia -

Hallo,
Wat leuk!
Ik heb een vraagje.We hebben dit jaar weer sinterklaas lootjes getrokken en ik heb iemand die een geurfles met boslucht wil.Maar dan bestaat niet

Patrisia -

Kan iemand me vertelen wat vervangen kan worden voor de geur boslucht? Misschien Orchid? Kan iemand me helpen? Gr. Patrisia

Daan -

Heey, stop die geurstokjes maar in uw ….

Tjeerda -

Dat vind ik niet niet zo’n beleefde reactie Daan. Steek ze zelf maar in je R…

Elis -

Ik ga ze vanmiddag halen.
Iemand wou boslucht hebben maar dat bestaat niet. Lijkt Orchid daar een beetje op?

Gr.Elis

Tamara -

Ik heb er eentje in mijn badkamer en eentje in mijn woonkamer te staan, maar ik ruik ze allebei niet. Staan er zeker al 4 weken en er is bijna níets uit. Vind het niet zo goed dus. Ik heb overigens de geur vanille, misschien dat het daar aan ligt?

Shirley -

Oh wat fijn dat je ze voor maar 2 euro bij Kruidvat kunt kopen! Zoals je zelf ookal zei, ik vind de meeste gewoon stinken en dan betaal je er ook nog eens rond de 15/20 euro voor.. Gelukkig zijn deze wat goedkoper :)

Maxime -

Tijd om eens uit te proberen dan!

Marjolein -

Ik heb nu Green Tea in m’n kamer staan, al ruik ik hem zelf inmiddels niet meer haha! Maar dat is wel fijn inderdaad, ze zijn niet sterk maar wel fris genoeg. I like!

Marijke -

Die zien er leuk uit! Fijne geuren ook, daar ga ik er zeker enkele van uittesten!

joline -

Ik ben dol op geur stokjes, voor al om dat ik echt heel erg slecht ben met kaarsen (ik vergeet ze uit te doen al is weg ga >.<)
Ik heb er nu een in me kamer staan van de primark .. Die zijn ook een echte aan rader 😛

Julie - La Fille -

Ziet er leuk uit! Ik heb ze nog nooit gezien bij Kruidvat, maar ga er de volgende keer zeker op letten!

Jani GG -

Leuk artikel! Ook perfecte timing, want mijn geurvloeistof is bijna op :) binnenkort eens bij kruidvat binnenstappen! xoxo

Laura -

LEUK!! Ik gebruik ook geurstokjes op mijn kamer , vind het heerlijk!

MySuperSweetLife -

Zijn deze al te koop in de winkels. Dit lijkt me ook lekker, misschien kan ik wel een setje voor in mijn kamer kopen!
Liefs

Miss Langhaar -

Je hebt me nieuwsgierig gemaakt! Ik ga ze eens proberen :)

springvibes -

Die ga ik kopen! Lekker prijsje ook!
x SpringVibes

Paola -

Ik vind dit soort dingen altijd erg fijn en heb ze ook op meerdere plekken in het huis staan! Die van het Kruidvat heb ik nog niet gezien in de winkel, maar ik ga er wel even naar kijken!

fee -

Ik ga ze denk ik ook kopen,
ben benieuwd !

Esmay -

Zulke stokjes zijn altijd zo lekker! Ik had er ook wat staan op mijn kamer, en mis de geur toch wel :(

Romy -

grean tea en orchid lijken me heel lekker! ik had ze gisteren ontdekt, maar net die twee die me dus lekker lijken hadden ze niet meer staan.
Ga nog een andere keer kijken. Wel jammer dat je ze niet kan ruiken in de winkel. Ze hebben wel ook geurkaarsen met dacht ik dezelfde geuren, dus daar zullen ze wel op lijken. Tip om daar naar te kijken!

Jorinde -

Moet ik ook maar eens proberen dan. Ik heb altijd geurstokjes in de toilet staan, maar dan de duurdere zoals Rituals of Sabon. Meestal geuren de goedkopere niet zo lang, maar ik ben hier wel nieuwschierig naar geworden.

LottedeJ -

Wij hebben deze stokjes in het toilet staan, ik weet alleen niet welke geur. Ik vind ‘t wel echt fijn ruiken, het is ook niet te sterk ofzo!

HollandaBeauty -

Ik kende ze nog niet, goede tip zeker bij de kattebak (lekker praktisch haha)

Desirée -

Ik heb de Orchid nu op m’n bureau staan, vind ze heerlijk :)

Miranda -

dit klinkt wel erg goed:D Ik ga eens kijken of ze bij ons ook te koop zijn, ik heb ze namelijk nog niet gezien.

Sandra -

ze lijken met echt heel erg lekker =)

Charile -

Lijken me lekker, zeker voor die prijzen!

Nina -

Hmmm, klinkt goed ! Ik ben heel benieuwd naar Green Tea en Rose!

Cynthiiaa -

Wauw, ze zijn inderdaad cheap! Soms breek je je nek over de prijs van de geurende stokken. Vanille lijkt mij zalig! Eigenlijk allemaal wel, heel fresh en zomers. 😀

Roos -

Wauw ze lijken me superlekker

Nynke -

Leuke tip!
Vooral in de winter, als de ramen nauwelijks open gaan, is een fris geurtje in huis wel lekker :)

Nicole -

green tea lijkt me erg lekker ruiken. misschein toch mar eens proberen

Nicole -

*Misschien toch maar eens proberen, bedoel ik natuurlijk.

Inoes -

Oooh, die zien er leuk uit!

Vind die van de Rituals ook een tikkie te prijzig, dus deze ga ik morgen eens lekker in huis halen. Vooral orchid en Vanilla lijken me heerlijk!

Nu maar hopen dat de kat het pikt, ik heb eens gelezen dat die geen fan zijn van dit soort producten omdat ze beter ruiken dan wij…

Joyce -

klinkt goed!

marielle -

Leuk! Welke is het meest geschikt voor op de slaapkamer?

Willemijn -

Ik zou zeggen Green Tea of Orchid. En als je van zwoel en zoet houdt, Vanilla :) Maar het is wel heel persoonlijk natuurlijk.

Sandra -

Oeh die ga ik zeker proberen voor dat geld! Die van Rituals enzo zijn altijd 20 euro ofzo.

Selma -

Ik ben gek op lekkere luchtjes in huis (zolang het maar niet TE aanwezig is), zodra ik weer op mezelf woon, ga ik ze zeker proberen!

Bellachique -

Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat ze geurstokjes hadden, snel eens gaan kijken!

Roos -

Zien er mooi uit, alleen zit er niet echt een geur bij die ik heel lekker vind, green tea lijkt mij het lekkerst. Hopelijk kan je de geur ruiken bij het kruidvat. Dat vind ik wel het voordeel bij Rituals daar kan je alle geuren ruiken voordat je het koopt.

Willemijn -

Volgens mij kan dat niet :(

Ingetjoi -

Ik heb een keer Lavendel geprobeerd, maar dat vond ik niet natuurlijk ruiken. Heel sterk en te chemisch. Ik werd er op een gegeven moment gewoon misselijk van…

Chantal -

Oh, daar ga ik eens naar kijken, lijken me erg lekker!

Aranka -

Ik kende ze nog niet maar je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt omdat ik het heerlijk vind om een lekkere geur op mijn kamer te hebben. Zelf ben ik erg fan van die van Rituals, maar die zijn zo ontzettend duur…

Willemijn -

Jaa die van Rituals zijn erg lekker! Maar inderdaad erg duur. Deze kunnen niet tegen Rituals op, hoewel ik die van Rituals soms ook wel té sterk vind…

beauties -

die kende ik nog niet, maar voor die prijs is het zeker het proberen waard :)

Dhini -

Klinkt heerlijk geuren

Deb -

Dat klinkt goed! Stond er nog naar te kijken in de winkel maar wist niet of het wat was. Ik ga er nu zeker een halen. Die van brise zijn een stuk duurder!

Manon -

Fijne tip, thanksss!

xx_Patries_xx -

ik zag ze idd staan toch ik gister de winkel uitliep… maar denk dat ik nog wel even terug ga vrijdag 😛

Reageer ook